LiteBit Review & Ervaringen: Betrouwbare Crypto Broker?

Gemiddelde leestijd: 44 minuten
litebit review linker zijkant

In deze LiteBit review & ervaringen nemen wij je mee naar de crypto broker LiteBit.

Een Rotterdams bedrijf dat inmiddels op groot internationaal niveau vertegenwoordigd is.

Waarbij er de afgelopen jaren een behoorlijke groei was.

Dit is voor ons dan ook de reden om het bedrijf, de mogelijkheden en keuzes onder de aandacht te brengen in deze review.

“Het bedrijf LiteBit is een bekende speler in de markt van Cryptovaluta. Het bedrijf is opgericht door twee enthousiaste jonge ondernemers met een duidelijk doel. Het traden in verschillende cryptovaluta makkelijker te maken. Waarbij het bedrijf gestart is met de LiteBit digitale munt waarna al snel de Bitcoin en enkele andere munten volgenden. Het platform zelf is bijzonder eenvoudig en efficiënt ingericht. Het is hierdoor makkelijker om als beginnend en ervaren trader te kunnen traden. Waarbij het bedrijf verschillende mogelijkheden biedt die je zeker wilt weten en wij in deze review bespreken.”

Het zorgen voor een ongekende gebruikerservaring, laagdrempelig en toch vol mogelijkheden. Dat lijkt voor veel bedrijven een lastige keuze.

Maar niet voor LiteBit, die zich inmiddels al voor langere tijd op deze manier weet te onderscheiden. Waarbij je terecht kunt voor het aankopen, verkopen en traden van verschillende cryptovaluta.

Je hoeft voor het beheren van aankopen overigens niet meer voor je eigen wallet te zorgen. Deze is inclusief bij LiteBit.

In het eerste opzicht zijn wij zeer tevreden met de bevindingen, nog voor wij ons hebben aangemeld voor de dienstverlening. Het is een overzichtelijk, transparante en ook veilige broker met eveneens een eigen wallet.

Er zijn bovendien ook nog eens meer dan 50 Cryptovaluta waarmee je aan de slag kunt gaan. Volop mogelijkheden dus en pure enthousiasme van onze kant.

Laten wij hieronder snel verder gaan!

UPDATE: Deze broker heeft helaas zijn werkzaamheden moeten staken. Gelukkig heeft het de meeste gebruikers ondergebracht bij Bitvavo.

Waarom ook jij voor LiteBit zou kiezen?

Wanneer je met cryptovaluta aan de slag gaat wil je natuurlijk dat dit veilig kan. Op een platform die ook nog eens bijzonder veel mogelijkheden biedt en transparant is over de kosten. Dit is precies wat het LiteBit platform je te bieden hebt.

Waarbij we ook de marktconforme kosten niet mogen vergeten die per transactie (op het moment van schrijven) 2% bedraagt. Maar je natuurlijk ook afhankelijk bent van de huidige standen en koers die cryptovaluta hebben.

Naast de lage kosten, veiligheid en mogelijkheden is er nog een heel belangrijke reden om voor Litebit te willen kiezen. Dit is namelijk het internationale bereik.

Zo is de website opgezet in meer dan 10 talen. Waardoor het internationaal een groter bereik heeft dan andere platformen.

Waar weer anderen voor het LiteBit platform kiezen vanwege de mogelijkheid om op een veilige manier de cryptovaluta te beheren. Je hebt immers geen eigen wallet of wallet van derden nodig wat het traden uiteindelijk alleen maar lastiger maakt omdat er meer tijd nodig is.

Je kunt er bovendien voor kiezen om via de mobiele applicatie aan de slag te gaan. Zo heb je het beheer van je favoriete cryptovaluta en trades helemaal in handen. Want de applicatie biedt je veel gemak, overzicht en net als het platform zelf mogelijkheden.

Na wat onderzoek hebben wij voldoende redenen gevonden waarom dit een absolute aanrader is. Laten wij wat dieper op het platform in gaan. Van de aanmelding tot de mogelijkheden. Want laten wij eerlijk zijn, dit platform heeft ons al overtuigd.

litebit homepage
LiteBit homepage

Wat zijn de Litebit diensten precies?

Zoals wij al een beetje hebben verteld zijn er verschillende diensten waar je gebruik van kan maken. Het is immers een bijzonder overzichtelijk en zeker volledig platform. Er is zelfs een eigen applicatie voor het mobiele besturingssysteem Android en Apple.

Aankopen cryptovaluta met LiteBit

Het aankopen van cryptovaluta is net als bij de meeste platformen bijzonder eenvoudig. Dit komt deels door de Nederlandse achtergrond. Maar zeker ook door de inrichting van het platform zelf.

Zo koop je jouw favoriete cryptovaluta (je hebt keuze uit meer dan 50 munten) makkelijk, veilig en vooral heel snel met iDEAL.

Aan het kopen van munten kunnen kosten verbonden zijn. Hoe dit binnen het platform geregeld is kun je bij het aankopen lezen. Vaak hebben de kosten te maken met de koers en transactiewaarde.

Als je voor grotere bedragen wilt traden is het daarom verstandig om voorafgaand even persoonlijk contact op te nemen.

Door het opnemen van contact kun je mogelijk besparen op kosten en ben je verzekerd dat er een expert met je meekijkt. Zodat je de juiste keuze kunt maken bij het aankopen van nieuwe munten.

litebit crypto kopen

Handelen van digitale valuta

Binnen het LiteBit platform is er ook ruimte voor het handelen in de verschillende beschikbare cryptovaluta die er zijn. Dat biedt je natuurlijk mooie en bijzondere kansen. Zo kun je profiteren van een beurswaarde en geld verdienen door de juiste stappen te nemen.

Aan het handelen binnen het platform zijn kosten verbonden. Deze kosten zijn evenals andere kosten circa 2% van het totaal aan transactiewaarde.

Bij het handelen gaat het vooral om het slim inkopen van cryptovaluta waardoor je uiteindelijk geld kunt besparen. Wanneer je voortdurend in beweging bent tussen verschillende valuta spreken wij van verhandelen.

Verhandelen van digitale valuta

Ben jij een trader in hart en nieren? Dan kun jij je borst nat maken. Wat binnen het Litebit platform heb je de keuze uit meer dan 50 cryptovaluta soorten.

Waardoor je slim kunt bewegen tussen de stijgers en dalers omdat je direct toegang hebt tot de actuele koers die er is. Daar kun je dus serieus veel geld mee verdienen.

Het verhandelen van cryptovaluta vraagt overigens wel om een scherp oog. Je moet namelijk snel kunnen handelen om te profiteren. Zo verschuiven de tarieven en koersen voortdurend.

Door van de applicatie gebruik te maken versnel je de mogelijkheden en kan je mogelijk nog sneller handelen. Omdat je het platform letterlijk in je handen hebt.

Beheren van digitale cryptovaluta

Hoewel het niet vanzelfsprekend is dat een platform je een wallet aanbiedt gingen wij er bij LiteBit wel een beetje vanuit. Het platform is immers zo volledig dat het ontbreken van een wallet zeker een afgang zou zijn. Maar gelukkig is dit niet zo.

Met de wallet kun je al je aankopen in cryptovaluta gemakkelijk bewaren, besteden of verhandelen om er meer geld mee te verdienen. De wallet zelf is een veilige plek voor het beheren.

Je kunt er altijd bij en het is via een sterke beveiliging middels een specifieke verificatie beveiligd die bijna niet te doorbreken is.

De wallet is dus een slimme en vooral nodige keuze om snel, veilig en makkelijk te kunnen traden. Verderop zullen wij jou hierover nog meer vertellen.

Voor welke valuta kun je het beste kiezen?

De meest bekende cryptovaluta is natuurlijk de bitcoin munt. Wanneer wij het hier over hebben weet iedereen precies wat wij bedoelen. Maar er zijn veel meer cryptovaluta beschikbaar via het platform die zeker de moeite waard zijn om te overwegen.

Je kunt denken aan de Litecoin, Ethereum of minder bekende munten als de Verge.

Wanneer je pas bent begonnen met traden zijn de bekendere munten vaak de moeite al waard om te kopen. Maar naarmate je verder bent en meer ervaring krijgt zul je merken dat ook de andere munten de moeite waard zijn.

Zo kun je met de juiste aankopen, handel en het verhandelen een behoorlijke winst behalen. Waarbij het natuurlijk ook risico’s met zich meebrengt.

Omdat de bitcoin een van de meest bekende cryptovaluta is vertel ik je hier graag meer over. Zodat je een goed begin kunt maken wanneer je pas begint met traden. Waarbij wij dit platform aanraden als je een beginnend trader bent.

Bij de bitcoin is er sprake van een aantal bijzondere voordelen waardoor het vrijwel altijd waarde zal behouden en een stijging doormaakt. Er is bijvoorbeeld maar een beperkte voorraad. Waardoor er bij meer vraag een stijgende waarde van deze munt is.

Omdat je bij de bitcoin en ook andere cryptovaluta een stukje unieke code bezit is deze dus ook altijd voor jezelf. Waar dit bij de euro’s die op je bankrekening staan anders is. Wanneer er bijvoorbeeld een run op de banken komt verliest deze aanzienlijk aan waarde.

Dit komt omdat deze munt in het beheer van de derden is. Dat kan met cryptovaluta dus niet gebeuren. Omdat iedereen zijn eigen stukje code in beheer heeft en eigenaar is. Er kan dus nooit een run komen wat voor ontwaarding zal zorgen.

Dat jij een uniek stukje code bezit maakt cryptovaluta bijzonder gunstig om voor te kiezen. Je hebt de munt helemaal zelf in beheer en kan ermee doen wat je wilt. Er is niemand anders die hierbij betrokken is.

Daarbij hoef je natuurlijk niet te handelen en verhandelen. Je kunt de munten ook gewoon in je eigen beheer houden. Zie het als een spaarpot die mogelijk meer waarde krijgt.

cryptovaluta litebit
Verschillende cryptocurrency’s op het Litebit platform

Hoe werkt LiteBit voor klanten?

Voor je met het Litebit platform aan de slag kan moet je eerst een account aanmaken. Dit aanmaken kan eenvoudig via de website en is geheel kosteloos.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders moet je bij het LiteBit platform meer gegevens invullen, direct bij het aanmelden. Dit heeft als voordeel dat je dit naderhand niet meer hoeft te doen.

Na het aanmelden volgen er verschillende verificaties die heel belangrijk zijn. De eerste is de verificatie via een e-mail. Deze is relatief eenvoudig en zelfs te manipuleren voor wie slim is, daarom volgt er nog een tweede telefonische verificatie.

Die tot slot opgevolgd wordt door een strikte beveiliging van je account. Wat natuurlijk ook belangrijk is omdat je er zeker van wilt zijn dat er niemand met jouw digitale geld vandoor gaat.

Er wordt sowieso ook gevraagd de Twee factor authenticatie (2FA) in te stellen, om zo jouw account nog beter te beveiligen.

Dat betekend wanneer jij weer opnieuw inlogt jij niet alleen jouw wachtwoord dient in te vullen, maar ook de Twee factor authenticatie (2FA) code (6-cijferig nummer) die jij ontvangt in jouw App “Authenticator”.

Als jij deze nog niet gebruikt dan kan je de App heel gemakkelijk downloaden in de Google Play Store en IOS App Store.

De reden dat er meer gegevens gevraagd worden is omdat het een internationaal opererend platform betreft die dus aan meerdere regels moet voldoen.

Nadat je het aanmelden hebt doorlopen kun je toegang krijgen tot je account. Die pas functioneel is wanneer je al je aanvullende gegevens hebt ingevuld en hebt bevestigd dat jij het daadwerkelijk bent.

Als alles ingevuld is kun je uiteindelijk op een zeer veilig account aan de slag met aankopen, handelen, verhandelen en beheren van je cryptovaluta.

Om je aanmelding compleet te maken is het belangrijk dat je ook de overige persoonsgegevens in je account opgeeft. Zonder deze gegevens kun je namelijk geen gebruik maken van het systeem. De gegevens die je moet opgeven bestaan uit adres en rekeninggegevens.

litebit aanmelden

Wat zijn de LiteBit voorwaarden?

Aan cryptovaluta zitten natuurlijk mooie voordelen. Maar ook grote risico’s zoals het verliezen van de waarde die een valuta hebt of kosten voor een stap die je wilt zetten. Daar moet je natuurlijk van op de hoogte zijn.

Daarom hebben wij de meest voorkomende voorwaarden voor je op rij gezet. Zodat je op een snelle en veilige manier aan de slag kunt met het LiteBit platform.

Het is voorafgaand wel belangrijk te weten dat de voorwaarden van een platform (vrijwel elk platform in cryptovaluta) voortdurend in beweging is. Dat betekent dat de voorwaarden na ons schrijven ook veranderd kunnen zijn. Let dus goed op en lees de voorwaarden goed door.

Als eerste ga je akkoord met de voorwaarden die voor een account aanmaken geldend zijn. Je hebt immers nog geen bestelling gedaan of handel betreffen.

Deze voorwaarden hebben dus betrekking op het gebruiken van de mogelijkheden en diensten. De belangrijkste voorwaarden heeft hiermee te maken met de aansprakelijkheid voor schade, informatie en toegang.

De andere voorwaarden hebben betrekking tot risico’s die aankopen van cryptovaluta en de handel of het verhandelen met zich meebrengt. Een van de meest belangrijke voorwaarden die te lezen valt heeft alles te maken tot waarde diensten gaan, je zelf verantwoordelijk bent en wat er mogelijk is.

Ten einde de slotbepalingen die onontkoombaar zijn en je eigenlijk op ieder platform kunt teruglezen wanneer je aan de slag wilt. Deze bieden je uitkomst op de betekenis en invloed van voorwaarden.

Kun je ook LiteBit handleidingen kopen?

Je kunt op de website van LiteBit alle informatie vinden die nodig is om aan de slag te gaan. Daarbij heb je ook toegang tot een klantenservice. Die op werkdagen beschikbaar is binnen gezette tijden. Om je antwoord te geven op prangende vragen en verder te helpen.

Hoewel het systeem bijzonder handig en eenvoudig in gebruik is heb je soms wat extra ondersteuning nodig. Die je verder zal brengen bij het slim aankopen, handelen, verhandelen en beheren. Ga daarvoor naar de pagina veelgestelde vragen.

Je kunt voor een klein bedrag instappen binnen LiteBit. Daarbij betaal je tussen enkele procenten van de transactiewaarde. Waarbij je alle functies volledig tot je beschikking hebt. Zodat je vrij aan de slag kunt met kopen, handelen en verhandelen of het beheren.

litebit klantenservice

Kun je cryptovaluta laten uitbetalen in euro’s?

Je kunt binnen het LiteBit platform aankopen uitvoeren maar je ook laten uitbetalen door je valuta te verkopen. Het verkopen van cryptovaluta kost je net als andere transacties een percentage van de transactiewaarde.

De actuele fee kun je vinden op de website of bij de uitbetaling. Deze is voor een groot deel afhankelijk van de totale waarde en het soort cryptovaluta.

De verwerking van transacties is snel en eenvoudig. Je hebt na een goede verificatie geen dagen nodig om aan de slag te gaan. Daarbij speelt dat het om een Nederlands bedrijf gaat een grote rol.

Wanneer je voor de eerste keer een uitbetaling aanvraagt kan het tot maximaal 72 uur duren. Dit om misbruik van het systeem te voorkomen en fraude tegen te gaan.

Het maakt dit platform een groot stuk veiliger en een zeer betrouwbare dienst. Maar het kan de ervaring ook behoorlijk in de weg staan.

Het interface van het LiteBit platform is gemaakt voor zowel beginnend als ervaren traders. Het biedt vrijwel alle mogelijkheden die nodig zijn om een goed inzicht te krijgen.

Hoe ziet de LiteBit Exchange eruit?

Waarbij er via de veelgestelde vragen antwoord is op ieder onderwerp. Zo kun je dus eenvoudig aan de slag en weet je waarom een onderdeel belangrijk of minder belangrijk is.

Een groot voordeel van het Litebit platform is de toegankelijkheid die het biedt. Er is goed over nagedacht zodat drempels worden verlaagd en soms zelfs worden weggenomen.

Binnen het platform is er een voortdurende ontwikkeling. Waarbij je zowel via de website als de app die bereikbaar is in Android of Apple de nieuwste features geniet. Waarbij de snelheid die het platform heeft het meest in het oog springt.

Hoe zit het met de LiteBit kosten en fees?

De kosten om gebruik te maken van het LiteBit platform verschillen per transactie, valuta en stap die je maakt. Waarbij het een goedkoper platform is dan menig ander platform.

Zo weet je dus zeker dat je goed zit en niet teveel wilt betalen. Over de kosten is het platform volledig transparant en krijg je bij alles dat je doet een overzichtelijke en vooral duidelijke melding te zien.

De kosten voor overboekingen en soort betaling kunnen verschillend zijn. Waarbij de kosten vooral in het betaalmiddel te vinden zijn. Zoals al gezegd hebben wij ontdekt dat de kosten en fees altijd heel transparant op de website te vinden zijn.

Wanneer wij in het algemeen naar de tarieven van dit Nederlandse bedrijf kijken valt ons op dat het gunstige tarieven hanteert maar er wel afhankelijkheid is van de transactiewaarde als transactie. Ook de beurswaarde kan invloed hebben.

Over de kosten is op de website geen onduidelijkheid te vinden.

litebit kosten en fees

Wat kun je met de LiteBit Wallet?

Bij veel brokers moet je zelf voor een wallet zorgen. Hoewel deze snel gevonden is heeft de wallet die bij LiteBit al aanwezig is een grote meerwaarde.

Zo kun je alles van een en hetzelfde platform gemakkelijk regelen. Dat maakt (zoals wij gemerkt hebben) het handelen en beheren van digitale munten eenvoudiger en biedt uitstekend overzicht.

Dat je direct kunt kopen, handelen, verhandelen en beheren is een groot voordeel van de wallet die je bij een account krijgt. Je hoeft geen overboekingen te doen waarbij je afhankelijk bent. Je kunt het eenvoudig, snel en vooral veilig intern regelen.

In de Wallet van LiteBit kun je vrijwel iedere valuta beheren. Je hebt hierbij een mooi overzicht van de mogelijkheden en beheert eenvoudig de cryptovaluta die je wilt. Omdat het platform en de wallet hier volledig op ingesteld zijn.

Wat heeft de LiteBit app mij te bieden?

Aan het begin van deze review heb je al gelezen dat er een veelbelovende applicatie is. Laten wij deze eens beter bekijken. Want zoals gezegd heb je het volledige platform binnen handbereik met de handige applicatie die er voor Android en Apple is.

Met de handige en complete Litebit applicatie heb je namelijk toegang tot alle functionaliteiten die het platform je te bieden hebt. Je kunt de huidige markt en cryptovaluta waardes bekijken en direct traden, in slechts een stap.

De applicatie is bovendien ook nog eens bijzonder veilig te gebruiken. Je kunt hem namelijk met je unieke vingerafdruk, wachtwoord of twee-wegs verificatie beschermen. 

Met de handige applicatie heb je jouw toegang tot het platform dus letterlijk binnen handbereik en kun je overal waar je maar wilt traden, actuele gegevens bekijken en je account beheren. Waarbij je de volledige Litebit ervaring hebt.

Ook voor de applicatie is er ruime support. De helpdesk helpt je snel met vragen en via de applicatie zelf kun je ook eenvoudig contact opnemen. De app is er voor Android en Apple, biedt de volledige functionaliteiten en is zeer veilig te gebruiken.

litebit app

Dit zijn de voordelen van het LiteBit platform

Wij hebben natuurlijk de beste litebit voordelen voor je opgezocht. De voordelen die wij hebben ontdekt hebben wij dan ook voor je op rij gezet. Zo weet je direct wat je kunt verwachten van het platform en waarom jij je moet aanmelden.

  • Het Nederlandse bedrijf Litebit heeft maar liefst 50 cryptovaluta voor je online staan. Het bedrijf is hiermee een van de grootste aanbieders van bekende valuta als de Bitcoin en veel andere. Je hebt via een account dan ook direct toegang en keuze uit deze cryptovaluta.

  • Het bedrijf Litebit is internationaal een bekende speler op de markt. Waardoor er veel mensen actief zijn en er gedurende de dag veel trades gebeuren die de markt beïnvloeden. Daarmee maken ze het platform dan ook onderscheidend. Zo is het platform er in meer dan 10 talen.

  • Je kunt bovendien gewoon met iDEAL betalen om nieuwe cryptovaluta te kopen. De kosten voor een nieuwe aankoop zijn voordelig waardoor het een aantrekkelijk platform is voor beginnend en ervaren traders.

  • Het platform van Litebit is zeer gebruiksvriendelijk en voorziet in alle vraag naar mogelijkheden die er zijn. Van een perfect overzicht tot de beste ervaring en ondersteuning. Dat is niet uitzonderlijk maar zorgt voor dit platform dat het een hoge waardering heeft onder traders.

Dit zijn de nadelen van het LiteBit platform

Aan alle cryptovaluta brokers zitten nadelen. Je kunt denken aan het risico dat je loopt bij iedere trade die je maakt. Of de gegevens die nodig zijn voor je aanmelding.

  • Zo loop je bij Litebit ook een risico wanneer je aan het beleggen gaat. Ook worden nieuwe beleggingen voor een bepaalde tijd bevroren voor je uitbetaald krijgt. Dit is om fraude en misbruik tegen te gaan. Maar staat in sommige gevallen ook het gebruikersgemak behoorlijk in de weg.

  • Een ander nadeel waarmee je te maken krijgt is de kennis die nodig is voor het starten binnen de wereld van cryptovaluta. Hoewel het platform ingericht is voor een snelle start heb je er wel de nodige kennis voor nodig om succes te hebben. Daarin vinden wij de uitleg en informatie op deze website tekortschieten.

  • Hoewel deze nadelen er zijn betekend dit niet dat het platform daarmee afgeschreven is. Integendeel zelfs want er is genoeg te leren, doen en verdienen. Waar je natuurlijk ook rekening mee moet houden zijn de verbonden kosten. Er is uiteraard niets gratis op de website. Dat is overigens bij geen elke broker het geval. Daarom moet je de stappen die je neemt weloverwogen nemen omdat het behoorlijk in de kosten kunnen lopen.

Hoe betrouwbaar is het LiteBit platform?

Het platform LiteBit doet er alles aan om een van de meest veilige platformen te zijn. Zo moet je een gebruikersaccount op verschillende manieren verifiëren. Worden nieuwe beveiligingsupdates direct op het netwerk uitgevoerd. Daarom gaan we dieper in op hoe veilig het LiteBit platform is.

Omdat het natuurlijk gaat om transacties van enige waarde is het belangrijk dat je geld veilig is. Het bedrijf is daarom ook goed verzekerd voor bepaalde specifieke risico’s.

Het verzekeren kan alleen op een dergelijk platform plaatsvinden als aan specifieke voorwaarden wordt voldaan. Zo mogen de systemen die de waardes bewaren niet aangesloten zijn op internet.

Daarom staan de portemonnees ook offline. Op deze manier zijn ze niet te hacken door hackers en sluiten ze misbruik voor een groot deel uit.

Naast deze veilige manieren zijn er ook andere beveiligingen. Je kunt denken aan het verplicht zetten van een handtekening of de datacenters die ISO gecertificeerd zijn. Waardoor ze in zeer hoge klasse zijn beveiligd tegen het hacken.

Je kunt dus stellen (dat hebben wij gedaan) dat het een zeer veilig platform betreft. Waar je met veel vertrouwen je cryptovaluta kunt opslaan en beheren. Waarbij de gehanteerde beveiliging voor een groot deel te vergelijken is met die van de Nederlandsche bank en aan hoge eisen voldoet.

litebit betrouwbaarheid

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Onze ervaring met LiteBit, hoe ziet deze eruit?

Het platform hebben wij uitvoerig kunnen bekijken en proberen. Hoe het platform zich van buiten aan nieuwe klanten presenteert komt daarbij overeen met onze bevindingen. Dat vinden wij heel belangrijk. Maar zorgt ook voor de nodige transparantie.

De support van de diensten is bijzonder snel en duidelijk. Je kunt daarbij op werkdagen ook via de telefoon de nodige ondersteuning vragen.

Het gebruik van LiteBit heeft ons op geen enkele manier voor problemen gezorgd. Het platform loopt soepel en fijn wat zorgt voor veel gebruikersgemak. Al staat de strenge beveiliging soms wel tegen.

Waarbij je soms moet bevestigen door opnieuw in te loggen. Soms schept dit ook verwarring. Wat voor onze ervaring niet in de weg stond. De wallet gaf ons volledige vrijheid en een helder overzicht die in de applicatie (Apple) voortgezet werd. Dat was een fijne toevoeging dat hierin geen verschil is.

Het is bovendien ook een zeer makkelijk en betrouwbaar platform dat internationaal handel bedrijft vanuit het oogpunt meer bereik te hebben en succes te boeken. Binnen Nederland zijn er dan ook veel verschillende ervaren traders die om deze reden gekozen hebben voor LiteBit.

Onze ervaring is dan ook uitstekend waarbij wij ons kunnen vinden in het gemakkelijke gebruik, de beschikbare cryptovaluta en ook de relatief voordelige kosten.

Daarom sluiten wij ons aan bij al de voordelen die je hebt kunnen lezen in deze review. Waarbij wij willen toevoegen dat er ook een zeer goede en deskundige helpdesk voor je klaarstaat.

Ontdek het platform en de mogelijkheden ook, wij zijn zeer te spreken over het LiteBit platform.

ervaring litebit

Meest gestelde vragen over het LiteBit platform?

Wanneer je met vragen zit is het goed dat je er antwoord op krijgt. Dat proberen wij met de meest gestelde vragen te doen. Zodat je aan de slag kunt en weet waar je aan toe bent. Daarnaast zijn er binnen het platform zelf natuurlijk ook veel antwoorden te vinden of kun je contact hebben.

Met de wallet op LiteBit kun je jouw cryptovaluta gemakkelijk, veilig en slim beheren. Je kunt vanuit je eigen LiteBit Wallet gemakkelijk kiezen wat je wilt doen. Je kunt vanuit je LiteBit wallet direct aan de slag met beheren, handelen, verhandelen of verkopen en aankopen. De Wallet is een veilige plek waar niemand toegang toe heeft behalve jij zelf.

Bij ons gebruik hebben wij een goede snelheid kunnen ervaren. Dat was dus heel positief. Maar de snelheid die je kunt ervaren betreft transacties is geheel afhankelijk van wat je doet. Zo kan het in sommige gevallen even duren voor het geregeld is. Terwijl je andere keren misschien al binnen een aantal minuten aan de slag kunt. Wij zijn positief verrast over de snelheid

Je hebt met LiteBit toegang tot een groot aantal cryptovaluta. Op het moment van schrijven zijn dit er meer dan 50. De valuta waaruit je een keuze hebt kun je op de website vinden en aankopen. Als wij de keuze van cryptovaluta vergelijken met andere websites is LiteBit een van de grotere aanbieders met een volledige (volwassen) keuze.

Het Nederlandse bedrijf is opgezet om internationaal te kunnen handelen. Het platform zelf telt al meer dan 10 talen. Waarbij zowel de Europese markt van dit platform gebruik kan maken als de landen buiten Europa.

Je hebt inmiddels gelezen dat je cryptovaluta zeer gemakkelijk kunt aankopen. Maar uitbetalen heeft ook weinig om handen. Je kunt dit eenvoudig in je account regelen. Door in je account naar de pagina uitbetalen te gaan en de uitbetaling van cryptovaluta te selecteren. De uitbetaling vindt vaak plaats binnen enkele uren. Maar het kan ook langer duren als ze de transactie willen controleren. Dit is om fraude en misbruik tegen te gaan.

Het platform heeft een beperkte voorraad aan cryptovaluta. Hoe en hoeveel er beschikbaar is hangt af van het moment. Een aankoop terugzien in je account kan dus even duren. Afhankelijk van de huidige voorraad en je transactie.

Kun je geld verdienen of verliezen met LiteBit?

Je kunt met het aankopen, handelen en verhandelen van cryptovaluta geld verdienen. Omdat de munt meer waarde krijgt. Maar wanneer de munt aan waarde verliest kost je dat natuurlijk geld en kun je geld verliezen.

Dat is nu eenmaal het risico van cryptovaluta en de handel erin. Hoewel je deze risico’s wel kunt beperken met goede informatie een een stabiel platform als LiteBit.

Voor het in beheer plaatsen van cryptovaluta is er weinig risico aanwezig. Zolang je niets met een aankoop doet zul je er immers ook niet veel mee verliezen. Behalve dat de waarde omlaag kan gaan.

Zoals wij LiteBit beoordelen en vergelijken met andere aanbieders is het een bijzonder betrouwbaar en stabiel platform. Daardoor geniet je optimale veiligheid en lage kosten.

Op die manier kan het platform dan ook zorgen voor een gezonde liquiditeit om binnen de markt mee te kunnen groeien.

Het bedrijf komt dan ook goed uit de verf als het om risico’s gaat.

Onze conclusie over LiteBit

Bij ons eerste bezoek aan de website en dienstverlening waren wij al bijzonder positief. Het bedrijf heeft immers een gezonde en frisse uitstraling. De bedrijfsvoering is direct helder en je geniet volop keuze in een prachtig platform met vele functionaliteiten.

Er is bovendien ook nog een applicatie die je kunt gebruiken om nog meer uit het netwerk te halen.

Na ons gebruik en de aanmelding hoefde wij onze mening en ervaring niet bij te stellen. De ervaring die wij verwachten kwam volledig tot uiting op het netwerk.

Het is daarmee ook een zeer toekomstgericht bedrijf dat steeds nieuwe mogelijkheden zal toevoegen waardoor je optimaal kunt genieten.

Je merkt de heldere opzet, het gemak en de volledigheid van het platform aan alles dat je op dit platform wilt doen en ook kan doen. Er is voldoende aan veiligheid gedaan, het beheer is zeer duidelijk en de mogelijkheden groeien steeds verder.

Om onze ervaring met LiteBit te vergelijken met andere ervaringen hebben wij op verschillende websites gekeken waarop traders LiteBit hebben beoordeeld.

Waarbij opvallend veel gelijkenis te lezen is met onze ervaring. Zo komt het bedrijf goed uit de verf als je kijkt naar de mogelijkheden. Maar ook als het gaat om kosten en helderheid. Waar het bij sommige platformen nog wel eens aan ontbreekt.

Wij kunnen dan ook volmondig zeggen dat het een absolute aanrader is voor iedereen die traden serieus neemt en op zoek is naar een gezond en veelzijdig platform met een breder publiek.

De meeste reacties die negatief waren hebben dan ook betrekking op de kosten. Maar laten wij daarover helder zijn. In welke hoek je van cryptovaluta ook kijkt, je hebt overal te maken met kosten omdat er geld verdiend moet worden.

Zo eenvoudig is dat en dat weet je voorafgaand je aan traden begint.

litebit trustpilot

Wist je dit ook al?

Het bedrijf heeft in 2019 en 2020 een heuse award gewonnen van beste broker. Met als streven het meest gebruiksvriendelijke platform binnen Europa te worden.

Dat is met een award dan ook zeker gelukt en daar mogen ze trots op zijn. Onze ervaring weerspiegeld dit dan ook. Dit verteld daarom heel veel over onze bevindingen en waarom wij je dit platform willen aanbevelen.

Nog helemaal onbekend met het handelen in cryptocurrency?

Heb je al wat ervaring met het handelen in crypto dan kan jij hiermee direct gaan starten en raden wij jou aan eerst een gratis account aan te maken.

Wanneer je echt net begint en nog helemaal geen ervaring hebt kunnen wij jou aanraden eerst een cryptocurrency beginnerscursus te volgen.

Zodat je voldoende kennis krijgt aangereikt van mensen die het pad al hebben bewandeld en hier succesvol mee zijn geworden. Je maakt dan direct een veel betere start en je verkleint de kans snel al jouw geld weer te verliezen.

Op deze manier kan jij veel veiliger gaan aankopen en weet jij ook echt waar je mee bezig bent. Want ook beleggen in cryptocurrency gaat niet zonder risico’s. En dan is het ook wel heel prettig dat jij zelf al die beginnersfouten niet meer hoeft te maken.

Een beginnerscursus die wij zeker kunnen aanraden is de “Crypto Masterclass – Money Mastery“. In deze cursus leren Derek Westra en Patrick Suiker jou van A tot Z hoe ook jij kunt gaan handelen in crypto en hiermee geld kunt gaan verdienen.

Lijkt dit jou wel iets? Begin dan eerst op deze pagina met het volgen van een gratis training >>

Je gaat hier direct de basis van crypto leren, hoe je cryptomunten veilig bewaart, hoe je jouw eerste stukje crypto koopt en nog veel meer. Je krijgt dan gelijk een veel beter beeld hoe het allemaal in zijn werk gaat en of het bij jou past.

Wil je eerst meer ontdekken over de cursus zelf? Lees dan hier onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de Money Mastery cursus lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en hoe het jou succesvol kan gaan maken in het handelen van cryptovaluta.

Heb jij al enige ervaring met LiteBit en wil je dit graag delen? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze review.

Een gratis account aanmaken doe je gemakkelijk en veilig via onderstaande link.

Beoordeling LiteBit
Beoordeling LiteBit

Beoordeling door Chris,

24 jun 2023
4

Zoek je een gebruiksvriendelijke broker waar je eenvoudig, overzichtelijk en tegen redelijke kosten crypto kunt aankopen dan zit je bij LiteBit zeker goed.

Voor zowel de beginners als de wat ouderen onder ons is het een zeer toegankelijk platform.

Je hebt de mogelijkheid op een prettige en veilige manier te handelen en hebt keuze uit 50+ verschillende cryptocurrencies.

En wat ook erg fijn is dat dit een Nederlandse broker is met een klantenservice die voor jou klaarstaat.

Kom je er even niet uit dan is het contact snel gelegd.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *