Wat Is De Veiligste Crypto Broker Van Nederland? [2023]

Ontdek Het Hier En Koop Veilig En Snel Jouw Crypto!

Gemiddelde leestijd: 38 minuten
crypto brokers vergelijken linker zijkant

Het is niet makkelijk om de veiligste crypto broker van Nederland en België te vinden. Wanneer je online gaat zoeken naar een veilige broker, dan krijg je direct veel hits.

Het gevaar kan dan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat zou natuurlijk vervelend zijn, want het handelen in crypto’s kan behoorlijk lucratief zijn.

In dit artikel beschrijven we daarom wat een veilige crypto broker is, wat die voor je doet en hoe een crypto broker jou kan helpen met het handelen in digitale valuta.

Daarnaast geven we je in dit artikel een stappenplan. In dit stappenplan werken we goed voor je uit hoe je je bij een veilige crypto broker, in dit geval Bitvavo, kan aanmelden. Wanneer je dit stappenplan volgt, kan je binnen een mum van tijd handelen in digitale valuta.

Lees hieronder snel verder!

Profiteer van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

Een uitleg, maar geen beleggingsadvies

In dit artikel willen we je op weg helpen om de veiligste broker te vinden. Zijdelings zullen we ook wat vertellen over wat crypto is en hoe je er geld mee kan verdienen. Wel vinden we het belangrijk om je vooraf te vertellen dat dit artikel enkel informatief bedoeld is.

We willen je graag informeren, maar niets in dit artikel moet opgevat worden als een beleggingsadvies. Het enige wat we in dit artikel doen is jou informatie geven over crypto, over de mogelijkheden en het vinden van een veilige broker.

Daarnaast zullen we in dit artikel in het bijzonder spreken over Bitvavo als de veiligste crypto broker. Dit is gebaseerd op onze mening en op de mening van vele andere gebruikers van dit platform. Als disclaimer moeten we meegeven dat dit in geen geval een garantie is.

Wat is een crypto broker?

Nadat we een korte disclaimer hebben gegeven, zullen we maar bij het begin beginnen. In de eerste plaats zullen we ingaan op de vraag: wat is een crypto broker nu precies. Het doel van een crypto broker is om haar klanten zo makkelijk mogelijk in digitale valuta te laten handelen.

Er zijn best veel mensen die cryptomunten aan willen kopen, maar eigenlijk niet goed weten waar ze moeten beginnen. Een veilige crypto broker vinden is dan essentieel.

Cryptomunten worden verhandeld aan zogenaamde crypto beurzen. Het is echter nog niet zo eenvoudig om op die beurzen te handelen. Zeker voor iemand die begint met het investeren in digitale valuta kan het lastig zijn om aan zo’n exchange crypto’s te kopen en te verkopen.

Een crypto broker maakt het makkelijk om digitale valuta te kopen. Een crypto broker handelt namelijk als een tussenpersoon tussen de exchange en jou. Daar zijn verschillende voordelen aan verbonden.

Wat zijn de voordelen van het handelen via een crypto broker?

Wanneer je op zoek bent naar de veiligste crypto broker, dan is het natuurlijk goed om te weten wat de voordelen zijn van handelen via een crypto broker.

Het grootste voordeel is dat je op een hele eenvoudige manier in digitale valuta kan handelen. Wanneer je via een veilige crypto broker handelt, bijvoorbeeld Bitvavo, dan kan je in een paar minuten een account aanmaken.

Het gemak van handelen via een crypto broker

Wanneer je een account hebt aangemaakt kan je op een eenvoudige manier geld storten. Je kan dit bijvoorbeeld doen via iDEAL, Bancontact, of via een gewone overschrijving. Vervolgens kan je beginnen met het aankopen van digitale valuta.

Sommige mensen willen hun digitale valuta een tijdje aanhouden, maar uiteindelijk zullen veel mensen er ook voor kiezen om (een deel van) hun digitale munten om te zetten in euro’s. Een veilige crypto broker maakt ook dat gemakkelijk voor je.

Met een paar drukken op de knop verkoop je je digitale valuta en laat je het bedrag weer op je rekening storten. Wanneer je bijvoorbeeld voor Bitvavo zou kiezen, staat het opgenomen bedrag direct op je bankrekening (mits je bank Instant Payments ondersteunt).

Daarnaast bieden veel crypto brokers ook een goed platform aan waarmee je makkelijk in verschillende cryptocurrencies kan handelen. Via zo’n platform kan je op een eenvoudige manier je order plaatsen en goed zien wat er op de markten aan de gang is. Een online broker die bijvoorbeeld een goed platform heeft, is Bitvavo.

Kortom: een crypto broker maakt het voor jou enorm gemakkelijk om op de crypto markt te handelen. Binnen enkele minuten kan je starten met het aan- en verkopen van digitale valuta.

Ondersteuning

Zeker wanneer je net gaat handelen in digitale valuta, kan het in het begin best even wennen zijn. Je kan soms even behoefte hebben aan uitleg over het platform, of hoe je een transactie verricht.

Wanneer je via een exchange handelt, dan zijn de ondersteuningsmogelijkheden vrij beperkt. Dat is anders wanneer je via een goede crypto broker handelt.

Een crypto broker als Bitvavo biedt bijvoorbeeld laagdrempelige ondersteuning aan. Zelfs per chat. Voor veel mensen is het stukje ondersteuning een reden om te kiezen voor een online broker wanneer ze beginnen met handelen in crypto’s.

Een crypto broker biedt vaak ook een crypto wallet aan

Digitale valuta moeten, net als andere valuta, ergens opgeslagen worden. Dat wil je natuurlijk op een veilige locatie doen. Je hebt dus een crypto wallet nodig.

De meeste crypto brokers bieden je niet alleen de mogelijkheid om je digitale munten te verhandelen, maar ook om die veilig op te slaan. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je zoekt naar een veilige crypto broker, omdat je niet wilt dat je munten gestolen worden.

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Wat zijn de nadelen van het handelen in digitale valuta via een broker?

Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan het handelen via een crypto broker. Een van de belangrijkste nadelen is dat het handelen via een broker niet gratis is.

Dat komt omdat een crypto broker een bedrijf is, en dus winst moet maken. Daarnaast kost het opzetten van een veilig en betrouwbaar platform veel geld. Dat moet uiteindelijk terugverdiend worden, dat is logisch. Voor niets gaat de zon op.

Transactiekosten

Een crypto broker verdient geld door een bepaald percentage van je transactie als fee te vragen. De hoogte van die fee verschilt per broker. Maar er zijn meer verschillen.

Wanneer je bijvoorbeeld veel handelt, of met grotere bedragen handelt, dan kan je “korting” krijgen. Bij Bitvavo krijg je bijvoorbeeld een korting als je voor een bepaald bedrag hebt gehandeld. Vanaf dat moment gaat je fee omlaag.

Soms een kleiner aanbod van cryptomunten

Een ander nadeel dat je soms hebt wanneer je cryptomunten via een broker aanschaft is dat je minder keuzemogelijkheden hebt. Er zijn echter ook brokers waar je heel veel verschillende cryptomunten kan kopen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Bitvavo met een keuze uit 200+ cryptocurrencies.

Soms missen er functionaliteiten

Wanneer je op de exchange koopt, dan kan je profiteren van bepaalde functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld het gebruik maken van een automatische verkoopfunctie. Je hoeft dan niet permanent naar je scherm te staren.

Je geeft vooraf een koers op wanneer je wilt dat je crypto’s aangekocht of verkocht worden. Vervolgens koopt het systeem de crypto’s aan wanneer de koers die jij hebt opgegeven is bereikt, of verkoopt die juist.

Niet alle crypto brokers bieden dergelijke functionaliteiten. De meeste handelaren vinden het echter wel fijn om van dergelijke functionaliteiten gebruik te maken.

Wanneer je op zoek gaat naar de veiligste crypto broker, is het dan ook van belang om goed te kijken naar de overige functionaliteiten die de tussenpersoon biedt. Op die manier kan je het voor jezelf makkelijker maken om te gaan handelen.

Waar moet je op letten als je op zoek gaat naar de veiligste crypto broker?

Hierboven staan de voor- en nadelen van een crypto broker beschreven. Wanneer je wilt gaan handelen in digitale valuta via een tussenpersoon, dan is het natuurlijk verstandig om niet zomaar een crypto broker uit te kiezen.

Je wilt een broker die in de eerste plaats veilig is, maar ook op andere vlakken aan jouw verwachtingen voldoet. Het kan soms lastig zijn om een geschikte broker te vinden. Daarom geven we je hieronder een aantal tips waar je op kan letten wanneer je een keuze maakt voor een bepaalde online broker.

Voldoet je online broker aan de geldende wet- en regelgeving?

Wanneer je gaat handelen in digitale valuta, dan ben je in de eerste plaats natuurlijk op zoek naar de veiligste online broker. Natuurlijk is het soms lastig om van een afstand te beoordelen of een tussenpersoon veilig en betrouwbaar is. De website van een tussenpersoon kan er goed uitzien, maar dat hoeft niet alles te zeggen. Hoe beoordeel je dan of een broker betrouwbaar is?

Dat kan je bijvoorbeeld doen door tet kijken of een broker onder toezicht staat van een autoriteit. Een crypto broker als Bitvavo staat bijvoorbeeld geregistreerd bij De Nederlandse Bank en de Kamer van Koophandel. Dat geeft vertrouwen dat de broker aan alle relevante wet- en regelgeving voldoet.

Uiteraard is het ook verstandig om te kijken naar beoordelingen van andere gebruikers. Wanneer zij een online broker erg negatief beoordelen, is de kans natuurlijk klein dat jij er een positieve ervaring zal hebben.

Het omgekeerde is echter ook waar. Wanneer een online broker veel goede recensies heeft, is de kans groter dat jij er ook een plezierige ervaring zal hebben.

In de derde plaats is het goed om te kijken welke beveiligingsmaatregelen een broker heeft genomen. Vaak houd je je crypto’s ook aan bij de broker.

De veiligste online broker is waarschijnlijk de broker die ook voldoende waarborgen heeft genomen om te zorgen dat jouw crypto’s niet zomaar gestolen kunnen worden. Je zou er bijvoorbeeld op kunnen letten of de tussenpersoon 2FA (Two Factor Authentication) aanbiedt.

Kan je bij je crypto broker betalen met iDEAL?

Veel Nederlanders zijn niet alleen op zoek naar de veiligste crypto broker, maar ook een broker waar ze met iDEAL kunnen betalen. Dat is logisch. In veel andere landen zijn creditcards een gebruikelijke manier om te betalen. In Nederland zijn creditcards veel minder in gebruik.

iDEAL is in Nederland een populaire manier om mee te betalen. Het is dan ook niet vreemd dat veel Nederlanders op zoek zijn naar een tussenpersoon voor crypto’s die hen in staat stelt om via iDEAL veilig geld op hun rekening te storten. Bitvavo is een veilige tussenpersoon voor digitale valuta waar je ook met iDEAL stortingen kunt doen.

Het aanbod aan cryptomunten

Wanneer je de veiligste crypto broker zoekt, moet je natuurlijk ook kijken naar het aanbod aan cryptomunten. Er zijn brokers die zich focussen op een bepaald aantal munten. De meeste mensen vinden dit niet zo prettig.

Zij willen namelijk de mogelijkheid hebben om ook in andere munten te investeren. Op die manier kan je bijvoorbeeld je portefeuille beter spreiden, of kan je investeren in opkomende crypto’s.

Veel mensen kijken daarom niet alleen naar de veiligheid, maar ook naar het aantal verschillende munten waar je via die broker in kan handelen. Overigens scoort Bitvavo zowel op veiligheid als op diversiteit van crypto’s erg goed.

Lees ook: De beste cryptomunten van 2023 >>

Handelen waar jij wilt

Tegenwoordig handelen de meeste handelaren niet alleen maar via hun computer. Dat is logisch. Veel mensen willen waar ze ook zijn kunnen kopen en verkopen. Dan is het wel zo makkelijk wanneer je ook via een app kunt handelen.

Er zijn verschillende online crypto brokers die een overzichtelijke app hebben ontwikkeld, waarmee je eenvoudig kunt handelen, waar je ook bent. Zolang je maar een telefoon met een internetverbinding hebt!

In welke talen kan je ondersteuning krijgen?

Één van de redenen om gebruik te maken van de diensten van een online broker, is omdat je er ondersteuning kan krijgen. Voor sommige mensen zal het geen probleem zijn om ondersteuning in het Engels te vragen.

Anderen zullen liever in hun eigen taal, bijvoorbeeld Nederlands, geholpen worden. Wanneer je kiest voor een bepaalde crypto broker is het ook goed om te kijken in welke talen de tussenpersoon support biedt.

Stappenplan aanmelden bij Bitvavo

Wanneer je wilt gaan handelen in cryptomunten en je wilt dit doen bij een van de veiligste brokers ter wereld, dan ben je bij Bitvavo aan het goede adres.

Voor mensen die nog niet zo bekend zijn met het handelen in cryptomunten, kan het soms lastig zijn om te begrijpen hoe dit proces nu precies in zijn werk gaat. Dat snappen we.

Daarom hebben we een handig stappenplan voor je geschreven. Door dit stappenplan te volgen kan je je binnen mum van tijd aanmelden bij een van de veiligste crypto brokers ter wereld.

Stap 1: Algemene gegevens

Wanneer je je gaat aanmelden (gratis), zal je in de eerste plaats je algemene gegevens op moeten geven. Denk bijvoorbeeld aan je voornaam, achternaam en wachtwoord. Daar is niets gecompliceerd aan.

Houd er echter rekening mee dat er in Nederland het verschil bestaat tussen een roepnaam en een doopnaam. In het buitenland bestaat dat verschil niet echt. Je doet er daarom verstandig aan om bij je voornaam je doopnaam, zoals die in je paspoort geschreven staat, in te vullen. Dit maakt de latere verificatie van je account makkelijker.

Daarnaast moet je twee vinkjes aanvinken. In de eerste plaats moet je aangeven dat je akkoord bent met de algemene en privacy voorwaarden. Dat is logisch. Het is overigens verstandig om die voorwaarden goed door te lezen.

Zo weet je precies wat je rechten en plichten zijn. Daarnaast moet je aangeven dat je bekend bent met de risico’s die verbonden zijn aan digitale valuta en het gebruik van de diensten die de crypto broker aanbiedt. Dat laatste willen wij ook onderstrepen.

We hebben het al eerder gezegd, we geven op deze site geen beleggingsadvies. Je kan met het handelen in crypto’s grote winsten maken, maar je kan ook je inleg verliezen. Houd daar goed rekening mee.

bitvavo aanmelden sr
Bitvavo aanmelden

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Stap 2: Bevestig je e-mailadres

De volgende stap is eenvoudig. Je krijgt een e-mail en je wordt verzocht om je e-mailadres te bevestigen. Dat is relatief simpel. Er is echter wel een klein punt waar we je op willen wijzen. Wanneer je je e-mailadres hebt bevestigd, krijg je een inlogscherm te zien.

Daar wordt naast je e-mail en wachtwoord ook gevraagd om een 2FA-code op te geven. Dat veld kan je de eerste keer leeg laten. Het is namelijk optioneel om dit te doen.

We raden het je overigens wel aan om 2FA aan te zetten. Je kan namelijk wel bij de veiligste crypto broker handelen, maar dan moet je er zelf ook wel alles aan doen om je account zo veilig mogelijk te houden.

Stap 3: Wat is je source of wealth?

Wanneer je voor de eerste keer inlogt bij de veiligste crypto broker, dan zal je zien dat je een aantal aanvullende vragen moet beantwoorden. Die vragen moeten wettelijk gezien gesteld worden.

Een veilige crypto broker moet namelijk weten wat je doel is met het openen van een account en hoe je aan je geld komt. Dat is onder meer om witwassen en criminele activiteiten tegen te gaan.

Stap 4: Staking inschakelen?

Vervolgens krijg je een wat moeilijkere vraag gesteld. Wil je staking in- of uitschakelen. Dat is natuurlijk aan jou. Wanneer je staking inschakelt stel je je crypto’s ter beschikking. Je krijgt daar dan een rendement voor.

Een dergelijk rendement kan aantrekkelijk zijn, maar dat hangt ook af van het de crypto waar je in handelt. Dit wordt overigens off-chain staking genoemd. Er is echter ook nog een andere vorm van staking, deze wordt on-chain staking genoemd.

Jouw crypto wordt dan gebruikt om andere transacties te valideren. Dit werkt overigens alleen bij crypto’s die gebruik maken van de Proof of Stake-methode.

Of staking voor jou aantrekkelijk is, hangt natuurlijk af van je persoonlijke strategie. Het is aan te raden om je hier goed in te verdiepen. Overigens kan je ook later staking inschakelen. Je maakt dus geen definitieve keuze.

bitvavo staking
Bitvavo staking

Stap 5: Bevestig je identiteit

Wanneer je bij de veiligste crypto broker wilt gaan handelen, dan moet je ook je identiteit bewijzen. Ook dit is wettelijk verplicht. Op deze manier wordt witwassen en fraude tegengegaan. Er zijn twee manieren om je identiteit te bewijzen.

In de eerste plaats kan je een foto van je identiteitsbewijs uploaden. In de tweede plaats kan je via je telefoon de foto maken en uploaden. Het is wel belangrijk dat het een foto van je identiteitsbewijs is en geen scan. Een scan kan namelijk makkelijk al eerder zijn gemaakt.

Stap 6: Koppel een bankrekening

Wanneer je de vorige stappen hebt doorlopen, dan ben je in principe klaar om te gaan handelen bij de veiligste crypto broker. Wanneer je definitief wilt gaan handelen, dan zal je eerst geld in je account moeten storten. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Zo kan je via bankoverschrijving betalen. Houd er wel rekening mee dat het geld afkomstig moet zijn via een bankrekening die op jouw naam staat. Bankoverschrijvingen zijn echter enkel handig wanneer je grote bedragen wilt storten (tot 1.000.000 Euro).

Voor kleinere bedragen zijn er alternatieven, zoals iDEAL en Bancontact. Het voordeel van die stortingsmethoden is dat je gelijk kan gaan handelen. Overigens kan je ook crypto’s storten bij deze broker, maar daar is een speciale procedure voor.

Stap 7: klaar om te handelen bij de veiligste crypto broker?

In principe ben je nu klaar om bij de veiligste crypto broker te handelen. Er is echter nog een belangrijke tip die we je mee willen geven. Schakel 2FA in. 2FA staat voor Two Factor Authentication.

Dat wil zeggen dat je niet alleen je wachtwoord nodig hebt om in te loggen, maar ook een code die op je mobiele telefoon gegenereerd wordt. Op deze manier maak je je account veel veiliger, het wordt simpelweg moeilijker om je account te hacken.

2FA inschakelen is niet zo heel ingewikkeld. Je doet het door op je naam, rechtsboven te klikken. Vervolgens ga je naar instellingen. Als je even naar beneden scrollt zie je daar 2FA inschakelen staan. Wanneer je daarop klikt kom je in het menu om 2FA te activeren.

Conclusie

In dit artikel hebben we veel behandeld. Hopelijk ben je nu beter op de hoogte wat een crypto broker doet en hoe je een goede keuze maakt voor de veiligste crypto broker. Aan het begin van dit artikel zijn we ingegaan op de vraag wat een crypto broker precies is.

Het korte antwoord is dat een crypto broker een tussenpersoon is die tussen jou en de crypto exchange staat. Hierdoor kan iedereen makkelijk handelen in crypto’s.

Vervolgens zijn de voor- en nadelen van een tussenpersoon besproken. Het belangrijkste voordeel is dat je makkelijk in crypto’s kan handelen. Daar staat wel een nadeel tegenover: het handelen in digitale valuta via een crypto broker kost geld.

Vervolgens hebben we je een aantal aandachtspunten gegeven waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar de veiligste crypto broker.

Tot slot hebben we je een stappenplan gegeven waarmee je je zou aan kunnen melden bij een van de veiligste crypto tussenpersonen. Wanneer je dit stappenplan zou volgen zou je al binnen enkele minuten in crypto’s kunnen handelen.

Vragen en antwoorden

In dit artikel hebben we je geholpen in de zoektocht naar de veiligste crypto broker. En geprobeerd jou zoveel mogelijk informatie te geven. Natuurlijk snappen we dat we je veel informatie hebben gegeven om te verwerken.

Daarom hebben we aan het slot van dit artikel een aantal vragen en antwoorden opgenomen. Op die manier kan je op een eenvoudige manier de meest belangrijke informatie teruglezen.

Waarom moet ik een foto van mijn identiteitsbewijs overleggen?

Wanneer je je aanmeldt bij een online crypto broker, dan zal je altijd een foto van je identiteitsbewijs moeten overleggen. Dit wordt gedaan om witwassen en andere criminele activiteiten tegen te gaan. Een crypto broker is verplicht om deze informatie op te vragen. Een broker die dit niet doet handelt waarschijnlijk in strijd met de wet en is mogelijk geen veilige broker.

Kunnen jullie de voordelen van een crypto broker nog eens helder op een rijtje zetten?

Jazeker, hieronder staan puntsgewijs de voordelen die wij zien van het handelen via een tussenpersoon.

 • Handelen is gemakkelijker, je kan al binnen enkele minuten beginnen
 • Je krijgt betere ondersteuning
 • Eenvoudig geld storten via iDEAL
 • Je krijgt een crypto wallet

Kunnen jullie ook de nadelen op een rijtje zetten?

Jazeker, aan het handelen via een tussenpersoon zijn ook nadelen verbonden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De kosten die je per transactie moet betalen
 • De mogelijk beperkte keuze aan digitale valuta (low cap coins)
 • Het mogelijke gebrek aan functionaliteiten
Wat is 2FA en waarom is het belangrijk?

2FA (Two Factor Authentication) is een manier om je account extra te beveiligen. Natuurlijk kan je kiezen voor de veiligste crypto broker, maar dat wil niet zeggen dat je zelf niet alle maatregelen moet nemen om je account zo goed mogelijk te beschermen. Dat kan je bijvoorbeeld doen door 2FA in te schakelen. Wanneer 2FA is geactiveerd, dan moet je niet alleen je gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om in te loggen, maar ook nog een code die je via je telefoon krijgt. Op die manier wordt het aanzienlijk moeilijker om je account te hacken en je kostbare crypto’s te stelen. Uiteraard moet je wel een broker hebben die 2FA aanbiedt. Bitvavo is een broker die dat doet.

Begin nu zelf ook bij een veilige crypto broker en koop snel en tegen lage kosten jouw crypto

Nu je al veel meer weet wat een crypto broker is en waar je goed op moet letten is het moment aangebroken om dit zelf ook te gaan ontdekken. Want door het zelf te gaan ervaren, maar ook door het te gebruiken ga je gaandeweg er meer en meer over leren.

Zoals je dat ook doet wanneer je in bepaalde cryptomunten wilt gaan investeren. Wanneer je graag voor een eenvoudig platform gaat, waar je veilig en tegen lage kosten jouw cryptocurrency wilt aankopen dan zit je bij de Nederlandse broker Bitvavo goed.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Helemaal nieuw in de cryptowereld en weet je niet waar je moet beginnen?

Als je nog helemaal nieuw bent in de wereld van crypto en hier nog maar weinig kennis over hebt, dan kan alles heel overweldigend zijn en je kan er zelfs een beetje onzeker over worden. Want je hoort en ziet zoveel verschillende termen, verschillende benamingen van cryptomunten en ga zo nog maar even door.

Dit is natuurlijk helemaal niet vreemd, want deze markt is nog vrij jong en hoogstwaarschijnlijk heb jij hier op school ook niets van meegekregen. Wel is het heel belangrijk hier heel veel over te weten komen om zo goede doordachte keuzes voor jezelf te maken. Vaak zeggen wij ook wel, eerst leren en daarna pas gaan investeren.

Zeker in deze volatiele markt is het erg belangrijk dat je weet wat je doet, maar ook zeer zeker goed jouw eigen onderzoek doet. Zodat je niet lukraak jouw zuurverdiende geld zomaar ergens in stopt. Want voor je het weet zie jij al jouw geld verdampen inplaats van groeien 😉

Maar hoe doe je dat dan en waar haal ik al mijn info vandaan? Hier zaten wij in het begin natuurlijk ook mee te stoeien, totdat wij tegen de AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery zijn aangelopen. Daarna is alles voor ons veranderd en dan wel in positieve zin kunnen wij zeggen. In deze crypto cursus hebben wij echt alles van A tot Z geleerd.

Dit is een hele complete cursus waarin je op jouw eigen tempo alles kunt leren wat je nodig hebt om succesvol te kunnen starten met het investeren in cryptocurrency. Deze cursus inclusief hele waardevolle community is gemaakt door Patrick Suiker en Derek Westra die al meerdere jaren actief zijn in de cryptowereld en graag al hun kennis met jou hierin delen.

Je ontdekt alles over deze cursus in onze uitgebreide Money Mastery review >>

Lijkt jou dit ook leuk om te ontdekken volg dan zeker hun gratis bitcoin training waarin je ook al het nodige leert. Op deze manier kun je ervaren of dit ook iets voor jou is. Je leert hierin onder andere de volgende dingen:

 • De basis van crypto
 • Op welke manier jij de beste cryptomunten kunt gaan vinden
 • Hoe jij veilig jouw cryptomunten kunt bewaren
 • Met welke strategie jij geld kunt gaan verdienen
 • Het ontdekken van een munt waar veel potentie in zit
 • Starten met het aankopen van jouw eerste crypto voor EUR 1

Volg hier de gratis online Bitcoin training >>

Wij willen jou alvast heel veel succes wensen met jouw beleggingen en aan het bouwen van een mooi vermogen! Probeer sowieso altijd wat spreiding in jouw portefeuille aan te brengen en bijvoorbeeld ook wat te beleggen in aandelen, obligaties, opties, nft’s, vastgoed of goud.

Zo beperk je de risico’s enigszins en is jouw nachtrust ook een stuk beter wanneer een bepaalde belegging even niet goed loopt 😉

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Profiteer van een Exclusieve Bitvavo deal: Tijdelijk 10.000 euro gratis handelen. Claim nu! >>

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *