De Beste Cryptomunten Van 2021?

Ontdek het in onze top 10!

Gemiddelde leestijd: 32 minuten
beste cryptomunten 2021

De kans is ontzettend groot dat jij ook van plan bent om te gaan beleggen in de cryptomarkt.

Anders was je hoogstwaarschijnlijk nooit hier op onze site terecht gekomen.

Wil je graag beleggen in cryptocurrency dan is het noodzakelijk om goed na te denken over de vraag welke (nieuwe) cryptomunten je eigenlijk wilt hebben.

Aangezien er vele opties te vinden zijn om voor te kiezen is dit nog niet zo eenvoudig als je zou denken.

Want ga je juist voor de lange termijn of ben jij iemand die graag belegt voor de korte termijn en volop bezig bent met daytraden of swingtraden?

Daarom hebben wij in dit artikel alles op een rijtje gezet voor je om een juiste keuze te kunnen maken tot het samenstellen van de beste cryptomunten voor 2021 om in te investeren.

Met deze handige informatie wordt het al een stuk makkelijker voor je om een portefeuille met de crypto parels voor 2021 samen te stellen.

Lees hieronder snel verder!

Inhoudsopgave

Cryptomunten kiezen – belangrijke vragen om te stellen

Straks zullen wij je meer laten zien over de beste cryptomunten van 2021 die je kunt kiezen voor het beleggen. Maar voor het zover is doen we er verstandig aan om even te kijken naar het kiezen van de juiste cryptomunten.

Bij het kiezen van cryptomunten is het noodzakelijk om verschillende vragen voor jezelf te beantwoorden. Aan de hand van deze vragen is het een stuk makkelijker om uit te komen bij de cryptomunten die ook echt daadwerkelijk aansluiten bij wat je zoekt.

Door de onderstaande informatie goed door te nemen kan je alvast een beetje in kaart brengen waarin jij zou kunnen investeren.

Hoeveel risico wil je hebben

De eerste vraag die je voor jezelf zal moeten beantwoorden is hoeveel risico je eigenlijk wilt nemen voor het beleggen. De mate van risico die je wilt nemen is erg belangrijk voor de cryptomunten die je het beste kunt kiezen. Wil je relatief weinig risico nemen dan kan je het beste kiezen voor Bitcoin.

Deze munt is over het algemeen vrij stabiel ten opzichte van andere munten. De andere munten worden ook wel altcoins genoemd. Wil je wat meer risico nemen dan kan je kiezen voor de iets minder bekende altcoins.

Doordat deze nog niet zoveel marktkapitalisatie hebben kunnen deze veel meer stijgen dan de bekende munten. Het beste is natuurlijk om altijd een selectie te maken van verschillende munten om zo je risico tijdens het beleggen te verspreiden. Dit is de enige manier waarop je jouw risico onder controle kunt houden.

Hoeveel onderzoek wil je doen

De volgende vraag is hoeveel onderzoek je precies wilt gaan doen voor je beleggingen. Indien je echt alles uit het beleggen wilt halen dan is het noodzakelijk om voldoende onderzoek te verrichten. Zonder het juiste onderzoek ben je niet in staat om de juiste munten te kiezen.

Heb je niet zoveel zin om heel veel onderzoek te doen dan raden wij je aan om te kiezen voor een van de bekendere munten. Voor deze munten kan je namelijk eenvoudig online video’s bekijken die je meer laten zien over de technologie achter de munt.

Heb je daarentegen veel tijd over dan kan je erg veel geld verdienen door op zoek te gaan naar cryptomunten die ondergewaardeerd zijn, ongeacht het antwoord op deze vraag is het noodzakelijk om altijd je eigen onderzoek te doen. Geloof nooit zomaar wat iemand zegt en luister niet alleen naar de zogenaamde experts. Het is namelijk zo dat zij het ook echt niet altijd bij het juiste eind hebben.

Wil je meedoen met een ICO

Een Initial Coin Offering is een goede manier om veel geld te kunnen verdienen. Je zal voor jezelf dan ook goed na moeten gaan of je ook graag in de ICO wilt stappen of niet. Net als bij aandelen is een ICO eigenlijk de eerste keer dat de munt beschikbaar wordt voor het publiek.

Wanneer deze ICO plaatsvindt is het mogelijk om voor een zeer laag bedrag de munt of de token te bemachtigen. Als de koers vervolgens omhoog gaat kan je de munten vaak binnen een korte periode voor veel winst verkopen. De keerzijde is natuurlijk wel dat je niet precies weet welke munten het goed zullen gaan doen en welke niet.

Er zit dan ook gelijk meer risico aan verbonden dan met de reguliere aankoop op de beurs. Wees je hier altijd bewust van als je kiest voor het beleggen in de ICO.

Sta je echt achter je belegging

Het is noodzakelijk dat je echt achter je belegging kunt staan. Indien je niet het idee hebt dat je een goede aankoop hebt gedaan dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Alleen door achter je belegging te staan haal je alles uit jouw investeringen.

Het kan natuurlijk zijn dat je bepaalde cryptomunten hebt gekozen maar dat je door nieuws over de munt het vertrouwen hierin bent verloren. In dit geval is het noodzakelijk om je munten te verkopen.

Het laatste waar je op zit te wachten is namelijk een portefeuille waar je niet achter staat en waarbij je iedere keer weer nerveus wordt als je de koers ziet veranderen.

Voordelen van cryptomunten – waarom beleggen in crypto?

Heb je de bovenstaande vragen beantwoord dan weet je beter voor welke soorten munten je zou kunnen kiezen. Wat je alleen nog niet weet is waarom het eigenlijk verstandig is om te beleggen in cryptomunten.

We kunnen verschillende belangrijke redenen geven waarom het echt geen verkeerd idee is om een deel van jouw beleggingen om te zetten naar cryptomunten.

Om het weer wat makkelijker te maken hebben we hieronder even een selectie voor je gemaakt met de belangrijkste voordelen van cryptomunten:

1. De cryptomunten zijn voorzien van een bijzondere techniek

Zoals je waarschijnlijk wel weet is cryptocurrency echt bijzonder ten opzichte van normale fiat valuta. Dit komt met name door het feit dat veel verschillende soorten cryptomunten werken aan de hand van de blockchain. Deze blockchain zorgt ervoor dat alle transacties op een transparante manier worden opgeslagen in een enorm grootboek.

Doordat alles transparant is, is het niet meer mogelijk om fraude te plegen. Daar komt bij dat de miners altijd de controle zullen houden over het netwerk. Wil een hacker de controle krijgen over de blockchain dan zou hij ruim 51% van de blokken in bezit moeten hebben. Zoals je wel begrijpt is dit nagenoeg onmogelijk, dit gaat namelijk om veel te veel rekenkracht.

2. De rendementen zijn erg hoog

Als belegger kijk je natuurlijk met name naar het rendement wat je kunt behalen op je investering. Wanneer we kijken naar de cryptomunten dan zien we dat de rendementen al snel erg hoog op kunnen lopen. Deze rendementen maken het dan ook echt mogelijk om snel veel geld te verdienen.

Nu is het wel zo dat hier dan ook gelijk tegen over staat dat je wel wat meer risico neemt. Het is nu eenmaal een markt die nog echt aan te merken is als opkomend. Toch zijn veel mensen er het wel over eens dat Bitcoin in de toekomst zal blijven bestaan.

Dit zou betekenen dat je nu nog op tijd in kunt stappen door te profiteren van de relatief lage koers.

3. De cryptomunten zijn handig te gebruiken

Indien je cryptomunten hebt gekocht dan kun je deze natuurlijk ook gebruiken op de manier zoals ze echt bedoeld zijn. Je kunt de cryptomunten dan ook echt gebruiken als een soort alternatieve valuta. Het bijzondere aan de cryptomunten is dat het niet meer nodig is om een tussenpersoon te betrekken bij het verrichten van transacties.

Deze tussenpersonen maken het er namelijk vrij lastig op, denk bijvoorbeeld maar aan het verrichten van een overboeking tussen twee verschillende banken. Met cryptomunten is de transactie veel sneller gedaan. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt ze dan ook zo bijzonder.

4. Cryptomunten zijn bestand tegen inflatie

Het laatste voordeel is dat je bij cryptomunten geen last zult hebben van inflatie. Zoals je waarschijnlijk wel weet kan normaal geld bijgedrukt worden. Hier kan je denken aan de dollar of aan de euro.

Wanneer dit gebeurt is er meer geld in omloop en wordt jouw geld op de bank dus in feite minder waard, er zijn nu eenmaal meer euro’s te vinden. Kies je voor cryptomunten dan heb je hier geen last van.

Nagenoeg alle cryptomunten werken namelijk aan de hand van een vast aanbod. Dit vaste aanbod brengt met zich mee dat de koers zal gaan stijgen als meer mensen de munt gebruiken. De schaarste is als het ware in staat om de inflatie eenvoudig tegen te gaan.

De beste cryptomunten van 2021 – top 10 cryptovaluta

Heb je door het bovenstaande besloten om zelf ook te investeren in cryptomunten dan is het tijd om te gaan kijken naar de beste cryptomunten die je kunt nemen. Er zijn heel veel munten te vinden. Sterker nog, op dit moment zijn er ruim 2300 waar je in kunt investeren.

Om enige orde te scheppen in de chaos hebben we hieronder een handige selectie voor je gemaakt. Hieronder vind je de top 10 beste cryptomunten van 2021 die je zelf kunt kopen. Door te kiezen voor één of meerdere van deze munten is de kans groot dat ook jij alles uit je investering zult halen.

Stel je eigen portfolio samen met behulp van het Crypto Portfolio 2021. En ontdek munten met een potentie van x100.

Lees hiervoor onze Crypto Portfolio review >>

1. Bitcoin (BTC)

De meest voor de hand liggende optie is om te kiezen voor Bitcoin. Deze munt staat op dit moment nog altijd bovenaan als we kijken naar de marktkapitalisatie. Dit houdt in dat de meeste mensen die beleggen in cryptomunten kiezen voor Bitcoin.

Doordat deze munt al sinds 2009 bestaat weet je zeker dat je te maken hebt met een munt die de tand des tijds heeft weten te doorstaan. De blockchain van Bitcoin is misschien niet de snelste die je op dit moment kunt vinden, maar het is wel een van de meest stabiele munten die je kunt vinden voor jouw investeringen.

Daar komt ook nog eens bij dat het Bitcoin gelukt is om weer echt op te klimmen na de bekende crash aan het begin van 2018. Doordat heel de wereld op dit moment stil staat door het Coronavirus zijn er steeds meer mensen die hun toevlucht zoeken naar Bitcoin.

Dit zou er zomaar eens voor kunnen zorgen dat de koers de komende maanden nog veel verder zal gaan stijgen. Van alle cryptomunten is dit echt degene die je altijd op zou moeten nemen.

2. Ethereum (ETH)

Als je van Bitcoin hebt gehoord dan zal je vast ook wel eens van Ethereum gehoord hebben. Dit is natuurlijk de munt die op dit moment op de tweede plek staat. De koers van deze munt is de laatste paar weken echt door het dak gegaan. Zoals het er nu naar uitziet zal de koers nog wel even gaan stijgen.

Het is niet zo raar dat Ethereum zo’n grote groei heeft meegemaakt. Dit komt namelijk met name door het feit dat bekende projecten als Chainlink en Maker gebruik hebben gemaakt van het platform achter Ethereum om hun eigen project op te zetten. Ook heeft Ethereum 2.0 ervoor gezorgd dat het platform nog beter werkt dan voorheen.

Doordat Ethereum op dit moment erg geliefd is en dit de komende jaren ook wel zo zal blijven raden wij je aan om deze munt zeker op te nemen in je beleggingen.

Een groot voordeel is natuurlijk dat je deze munt door de hoge populariteit bij nagenoeg alle bekende beurzen kunt kopen. Dit maakt het net even wat makkelijker om ook te investeren in de munt.

ethereum logo

3. Tezos (XTZ)

Dit is een munt die wat minder bekend zal voorkomen. Dit komt voornamelijk door het feit dat de munt nog sterk in opkomst is. Het bijzondere aan Tezos is dat het een speciaal project is waarbij de gebruikers allemaal toegang hebben tot een bijzondere vorm van staking.

De prijs van Tezos is op dit moment betrekkelijk laag, hierdoor is het een mooi moment om in te stappen. In tegenstelling tot sommige andere blockchains maakt de blockchain van Tezos gebruik van het bekende Gedelegeerde Proof-of-Stake protocol.

Hierdoor kan je zelf de blokken gaan verifiëren als je dit wilt. Nu veel specialisten het er over eens zijn dat het Gedelegeerde Proof-of-Stake protocol de standaard zal gaan worden in de toekomst is dit zeker een goede munt om ook op te nemen in je beleggingen.

4. Cardano (ADA)

Cardano is wel weer een zeer bekende optie om voor te gaan. Deze bekende munt is met name populair geworden door het feit dat hun blockchain het echt anders aan wilt pakken. Dit project bestaat sinds 2017 en ze hebben in de afgelopen jaren erg veel groei meegemaakt.

Door deze groei is de koers van de munt dan ook echt aanzienlijk gestegen. Met behulp van Cardano is het voor de houders van de staking pool mogelijk om actief te delegeren aan anderen. Dit vinden we niet bij andere projecten.

Nu de koers door de crash in 2018 is gezakt is het mogelijk om Cardano voor een relatief laag bedrag in te kunnen kopen. Zeker een goede cryptomunt om te overwegen.

cardano logo

5. Litecoin (LTC)

Ook Litecoin zou deel uit moeten maken van je beleggingen op het gebied van cryptocurrencies. Waarschijnlijk weet je wel dat Litecoin in veel opzichten vergeleken kan worden met Bitcoin zelf. Ze werken op dezelfde soort blockchain en het principe is eigenlijk hetzelfde.

Het verschil is alleen wel dat Litecoin over het algemeen een stuk sneller is als we kijken naar de transactietijden. Daar komt bij dat Litecoin is voorzien van een geoptimaliseerde schaalbaarheid. Nu er een speciale game met de naam LiteBringer is uitgebracht op het platform van Litecoin is de koers aardig gestegen.

Deze koersstijging zal de komende tijd waarschijnlijk nog wel aanhouden. Aangezien er geen nieuwe munten bij kunnen worden gedrukt kan je veel geld verdienen door het schaarse karakter. Deze voordelen brengen met zich mee dat Litecoin zeker een goede cryptomunt is om op te nemen in jouw beleggingen.

6. Crypto.com (CRO)

Deze munt is bij veel mensen nog niet echt bekend. Toch is het handig om na te denken over een investering in Crypto.com. Dit platform heeft namelijk een erg goede toekomst. Het is een platform waar je terecht kunt voor allerlei handige informatie op het gebied van beleggen.

Zo kan je van daaruit een wallet downloaden of informatie opzoeken over de beste strategieën voor bij het beleggen. Binnen het platform wordt gebruik gemaakt van de CRO tokens. Deze tokens zijn van noodzakelijk belang voor het betalen van de commissie op de website.

We zien dat de koers van de CRO tokens erg snel zijn gestegen. Op dit moment is de prijs vrij constant. Dit maakt het een goed moment om in te stappen voordat de koers verder gaat stijgen als de cryptomarkt groter wordt.

7. Ripple (XRP)

Ripple is natuurlijk met name  bekend geworden als een alternatief financieel betaalsysteem. Het doel van dit systeem is het faciliteren van grensoverschrijdende betalingen. Deze munt krijgt veel bijval van bekende banken die hier wel voordeel in zagen.

Op dit moment zijn er ruim 100 financiële instellingen die achter de dienst staan. Bekende aanbieders van financiële dienstverlening die mogelijk met Ripple aan de slag zullen gaan in de toekomt zijn Banco Santander (SAN) en American Express (AXP), JP Morgan (JPM) en HSBC Holdings (HSBA).

Ook krijgt het project veel bijval van de Europese Commissie, dit laat zien dat het zomaar een nog grotere speler kan worden. Op dit moment is de koers erg laag nu ze een onderzoek kregen van het SEC. Gelukkig is de kans groot dat dit onderzoek niets uit zal wijzen, dit zou ervoor zorgen dat de koers weer omhoog kan gaan.

ripple logo

8. TRON (TRX)

TRON is nog altijd een zeer populaire cryptomunt om in te beleggen. Van oorsprong is TRON een speciaal peer-to-peer-netwerk dat is ontwikkeld op het netwerk van Ethereum. TRON is met name opgericht om te zorgen voor verandering in de amusementssector.

Ze willen ervoor zorgen dat het delen van content beter af wordt gestemd op de gebruiker. Ook moet het voor de gebruiker makkelijker zijn om content te kijken die hij of zij echt wilt zien. Het team van TRON heeft heel wat samenwerking op hun naam weten te zetten in de afgelopen jaren.

Zo zijn ze onder andere een samenwerking aangegaan met Samsung, oBike, Baidu en Baofeng. De gebruikers van TRON maken gebruik van de speciale TRC munt. Dit is de munt die voor alle transacties gebruikt wordt. De koers van deze munt is op dit moment relatief laag waardoor het zeker geen verkeerd moment is om ook in te stappen.

9. Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token is op dit moment de bekende cryptocurency die draait op de bekende Brave browser. De cryptocurrency wordt gebruikt als een beloning voor het bekijken van video’s. BAT is op dit moment een van de bekendste affiliate programma’s die echt volledig beheerd wordt door de Blockchain.

Met BAT wordt het voor gebruikers mogelijk gemaakt om video’s te kijken en om hier een beloning voor te krijgen in geld. Zie het als een soort bijbaantje waarbij je tegen betaling naar reclame kijkt.

De munt is op dit moment aardig gestegen, mede door de groei van de markt in het algemeen. Nu de kans groot is dat BAT de komende jaren nog meer gebruikt zal worden is het zeker geen verkeerd idee om ook zo snel mogelijk in te stappen.

10. Chainlink (LINK)

De laatste munt die we op hebben genomen in dit lijstje is Chainlink. Chainlink is erg bijzonder om te zien. Met dit project is het mogelijk om slimme contracten uit te voeren op alle mogelijke soorten blockchains.

Hierdoor is het een vrij universele munt die niet afhankelijk is van andere blockchains. Dit is natuurlijk een erg goed teken voor de toekomst. Wel is het zo dat ze op dit moment nog geen sterke sponsor hebben om de slimme contracten optimaal uit te voeren.

Nu de kans groot is dat ze deze in de komende jaren wel zullen vinden is het een prima project om op te nemen in je beleggingen.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Kies voor een wallet – cryptomunten veilig opslaan

Indien je ervoor hebt gekozen om cryptovaluta te kopen dan is het noodzakelijk om jouw munten op een veilige manier op te slaan. Door je munten op te slaan in een wallet weet je zeker dat het voor hackers niet meer mogelijk is om met jouw munten aan de haal te gaan.

Mocht je jouw munten nog altijd op een exchange zelf hebben staan dan raden wij je echt aan om hier verandering in te brengen. De sleutels liggen dan namelijk niet in jouw handen. Zoals we bij de Mt. Gox hack hebben kunnen zien kan een hack er zomaar voor zorgen dat je jouw geld in een paar seconden kwijt bent.

Het is mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten wallets voor het opslaan van jouw munten. Om het weer even wat makkelijker te maken hebben we de meest gekozen soorten wallets hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je voor kunt kiezen:

1. Hot/cold wallet

Het handigste is om te kiezen voor de opslag in een hot of cold wallet als je net begint met het beleggen in cryptovaluta. Hot wallets zijn altijd verbonden met een netwerk bij jou in huis. Dit maakt ze minder veilig, deze brengen dan ook gelijk meer risico’s met zich mee.

De cold wallets bieden je de mogelijkheid om de munten op een offline manier op te slaan, hier is er dus geen verbinding met het internet nodig. Het is mogelijk om eigenlijk een ongekend grote hoeveelheid cryptovaluta kwijt te kunnen in je cold of hot wallet. 

De hot wallets worden eerder gebruikt voor dagelijkse transacties en cold wallets voor lange termijn beleggingen.

2. Hardware wallet

Hardware wallets zijn ook een goede optie om te overwegen. Deze speciale hardware-apparaten die zijn voorzien van openbare adressen en sleutels. Het ziet er in feite een beetje uit als een soort USB stick die je mee kunt nemen.

Deze stick kun je aansluiten op je computer of laptop. Weet alleen wel dat deze wallets ook gelijk wat kosten. Ze zijn beschikbaar in diverse prijsklassen. Wel is het zo dat ze wat lastig te gebruiken zijn als je niet precies weet hoe alles werkt.

Kies je voor een hardware wallet dan is het handig om te kiezen voor een Ledger Nano S of een Trezor.

3. Desktop wallet

De laatste mogelijkheid is om te kiezen voor een desktop wallet. Zoals je eigenlijk al wel aan de naam kunt zien is dit een speciaal programmaatje wat je op je computer kunt zetten voor het bewaren van jouw cryptovaluta.

Kies je voor deze software dan is het noodzakelijk om een goed anti virus programma te installeren nu je er natuurlijk niet op zit te wachten om gehackt te worden. De bekendste programma’s waar je op dit moment voor kunt kiezen zijn Exodus, Bitcoin core en Electrum.

Conclusie

Met de informatie uit dit artikel zal het voor jou waarschijnlijk ook een stukje makkelijker zijn geworden om ook te beleggen in cryptovaluta. De talloze soorten projecten zorgen ervoor dat er altijd wel cryptomunten te vinden zijn die aansluiten bij jouw visie over de toekomst van de cryptomarkt.

Ongeacht de keuzes die je maakt is het altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen. Dit is natuurlijk altijd zo voor het beleggen, maar voor het beleggen in cryptovaluta is dit al helemaal belangrijk nu deze markt een stuk nieuwer is dan andere markten.

Je hebt in ieder geval al een beter inzicht gekregen over de beste cryptomunten van 2021 om in te investeren. Hiermee kan je voor jezelf uiteraard de beste keuze gaan maken.

Ben je niet bereid om zoveel risico te nemen dan raden wij je aan om even een kijkje te nemen bij de artikelen die wij hebben geschreven over onder andere het beleggen in aandelen.

Heb je momenteel nog weinig kennis over de cryptowereld, maar wil je hier wel graag mee gaan starten dan kunnen wij jou aanraden deze gratis online Bitcoin training te volgen.

Je gaat in deze training aan de slag met het leren van de basisbeginselen van crypto, hoe jij op een veilige manier jouw cryptomunten bewaard en je koopt jouw eerste cryptovaluta aan voor EUR 1. Daarna weet je al veel meer hoe het werkt in de wereld van cryptocurrency.

Wil je er een mooi vermogen mee gaan opbouwen en gaan handelen in crypto dan is het aan te raden om voldoende kennis op te gaan doen. Door eerst te leren en daarna te gaan investeren leg je al direct een veel betere basis om goed van start te kunnen gaan.

Een cursus waar wij zelf hele goede ervaringen mee hebben is de AllesOverCrypto Masterclass waarin je echt alles van A tot Z leert. Stap- voor-stap word je uitgelegd hoe ook jij geld kan gaan verdienen met cryptocurrency’s.

Als je graag meer wilt weten over deze complete cursus inclusief actief forum lees dan zeker onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

Ga je liever gelijk aan de slag met het aankopen van jouw eigen cryptomunten? Open dan eerst een gratis account bij Bitvavo via onderstaande link. Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je eenvoudig, veilig en tegen lage kosten jouw crypto valuta kan kopen.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Alvast heel veel succes met het bouwen aan jouw vermogen!

En heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan zeker onderaan deze pagina even een reactie achter!

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Gerelateerde berichten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *