BTC Direct Review: Betrouwbare Broker Om Crypto Te Kopen?

Snel, Veilig En Gemakkelijk Crypto Kopen!

Gemiddelde leestijd: 37 minuten
btc direct review broker logo linker zijkant

Ken je BTC Direct al? Waarschijnlijk heb je er wel iets over gehoord of gelezen anders was je vast niet op deze pagina terechtgekomen. Wij nemen je deze keer mee in onze BTC Direct review over dit bedrijf.

Bij deze broker kun je terecht voor het kopen van Crytovaluta’s als Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Zij zijn gevestigd in Nederland en hebben de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd.

Zo heeft het platform inmiddels meer dan 400.000 gebruikers.

“Het bedrijf BTC Direct is zeker geen minder bekende speler in de markt. Wie aan het traden is zal dit bedrijf zeker eerder tegengekomen zijn. Een bedrijf waarbij je terecht kunt voor het kopen en verkopen van bekende cryptovaluta. Het bedrijf is medeoprichter van de verenigde Bitcoin Bedrijven Nederland met als doel fraude en misbruik te bestrijden. Daarmee weet het zich zeker te onderscheiden in de bewogen markt van cryptovaluta. Je koopt binnen dit platform vanaf een laag bedrag en eenvoudig met iDEAL. Op de website kun je duidelijke instructies vinden aan de hand van video’s en je geniet lage kosten. Kom je er nog niet uit? Dan is er een zeer snelle en goede service bereikbaar.”

Je kiest met dit bedrijf voor een absolute gebruikerservaring waarover goed nagedacht is. Zo kun je in slechts 3 stappen al beginnen met kopen van cryptovaluta. Je meld je aan op het platform en zorgt ervoor dat je ook een wallet tot je beschikking hebt waarna het kopen kan beginnen.

Wanneer wij het platform beter bekijken valt op dat de opbouw helder en doeltreffend is. Je krijgt direct alle informatie die je nodig hebt te lezen. Zo kun je nadat je aangemeld bent direct beginnen en weet je altijd wat er speelt, de beurswaarde is en welke nieuwe functies er zijn of hoe deze werken.

Om deze reden kies je voor BTC Direct

Wil je direct aankopen of verkopen doen? Dan is het platform bijzonder geschikt. Ook voor de kleine traders onder ons. Omdat je vanaf 30 euro kunt kopen. Zo kun je dus op een relatief goedkope en eenvoudige manier met het platform kennismaken. Een voordeel dat dat je niet overal geniet. Dat het platform zelf geen wallets heeft is hierbij zeker niet hinderlijk. Op de website besteden ze aandacht aan hoe je een wallet kunt regelen.

Wanneer je wilt verkopen kun je dit ook via het platform doen. Je krijgt direct te zien wat de waarde is van je verkoop en hoe het verkopen werkt.

Je kunt dus op een eenvoudige manier aan de slag. Een uitstekende keuze dus voor wanneer je echt wilt beginnen of al gevorderde trader bent. Je hebt volop mogelijkheden en actuele beurswaardes tot je beschikking. Zo kun je altijd op het juiste moment instappen door te kopen of verkopen als de munt veel waarde vertegenwoordigd. Dat maakt geld verdienen door cryptovaluta kopen en het verkopen leuker, makkelijker en winstgevend.

Een wallet kun je gemakkelijk koppelen. Zodat je weet dat het met je aankopen goed zit. Want die bewaar je op een betrouwbare plek, waarover op de website alles te lezen is. Je wordt dus niet aan je wensen overgelaten maar ze maken er echt werk van.

De kosten zijn in vergelijking met concurrentie laag. Net als het bedrag waarvoor je kunt instappen op de website dat slechts 30 euro betreft. En de betaling verloopt eenvoudig en snel via iDEAL met je eigen vertrouwde bank.

Gezien het platform inmiddels al meer dan 400.000 gebruikers heeft maakt het dit platform echt wel tot een veilige plek. Daarbij is het platform al jaren actief, sinds 2013! Daardoor kun je er vrijwel vanuit gaan dat je op die plek zeker aan het juiste adres bent.

Hebben wij je nog niet kunnen overtuigen? Dan moet je weten dat de service heel doeltreffend is dankzij het team achter de website. Die er alles aan doet om gebruiksgemak te waarborgen en te zorgen voor een soepel verloop en duidelijke informatie. Daar kunnen sommige andere platformen zeker nog een voorbeeld aan nemen.

Het platform heeft ons zeker weten te overtuigen door het overzicht, gemak en omdat het een bedrijf is dat al langer bestaat en veel klanten uit heel Europa heeft. Een plek om veilig te kopen en verkopen dus.

btc direct homepage

Welke diensten biedt BTC Direct je aan?

Wanneer je al op de website gekeken hebt zie je dat je kunt kopen en verkopen. Wat eveneens betekent dat je op een unieke wijze kunt handelen. Je kunt je aankopen namelijk verkopen als deze meer waarde hebben. Waarbij je kunt werken met je eigen wallet via een erkende aanbieder.

Het bedrijf biedt alleen de meest populaire cryptovaluta aan, waaronder de Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple en Litecoin.

Cryptovaluta aankopen

Je kunt binnen het BTC Direct platform eenvoudig en snel digitale valuta aankopen. Het is de core business van het platform. Waar ook het meest verdiend zal worden door het platform. Je moet echter wel in het bezit zijn van een wallet. Waarmee je al je aankopen kunt beheren. Maar met al de informatie op de website is dan snel geregeld.

Je hebt de keuze om verschillende munten te kopen. De waarde van je aankoop hangt sterk samen met de actuele beurswaarde. Is er veel vraag? Dan lopen de kosten uiteraard op. Is er veel aanbod dan zal de prijs gunstiger zijn. Door op die manier met de munten en aankopen te spelen kun je dus veel geld verdienen.

btc direct crypto kopen

Verkopen van digitale valuta

Maar ook verkopen behoort tot de core business van dit platform. Je kunt in een aantal klikken en het bevestigen verkopen en laten uitbetalen in euro’s. Dat is een groot voordeel, vooral dat het allemaal zo makkelijk en snel verloopt. Natuurlijk moet je wel de actuele beurswaarde in het oog houden als je er ook wat aan wilt verdienen.

Je krijgt bij het verkopen soms ook te maken met extra kosten. Als dit zo is lees je daarover op de pagina binnen het platform. Daarbij biedt het bedrijf volledige transparantie over de handelswijze en kosten.

Dat je over iedere stap wordt geïnformeerd is een groot voordeel binnen dit platform. Zo is duidelijk waarvoor je op een pagina bent en kunt doen. Dus ook op de verkoop pagina.

Het kiezen van de beste cryptovaluta?

De een kiest bij voorkeur voor de welbekende bitcoin. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk als je op zoek bent naar een goede cryptovaluta. En sommige doen het bijzonder goed. Zo kun je er bij dit platform vanuit gaan dat je absoluut de beste munten kiest.

De beurs van cryptovaluta is volledig in beweging. Zo kan het zomaar zijn dat je niet direct weet wat je moet kiezen. Daarin kunnen wij je niet adviseren. Het moet immers een weloverwogen keuze van jezelf zijn. Maar wat wij wel kunnen vertellen is dat je bij BTC Direct altijd kiest voor een sterke munt waarbij de Bitcoin, Ethereum en Litecoin en enkele andere steeds naar voren komen.

Wij weten als geen ander dat de Bitcoin veruit de meest populaire munt is waarover wij je dan ook graag meer vertellen. Zo heeft deze munt een aantal absolute voordelen te bieden.

Het is goed te weten dat je de Bitcoin volledig in je eigen bezit hebt. Je hebt dus niet te maken met de waarde die elders in goud opgeslagen ligt. Je koopt namelijk een uniek stukje code die echt van jou is. En daarmee dus direct de volledige vrijheid hebt om ermee te doen wat je zelf voor ogen hebt. Je kunt het stukje code goed vergelijken met een investering.

Een ander belangrijk punt van de Bitcoin en andere munten is de beschikbaarheid. Het komt niet oneindig beschikbaar. Dat zorgt ervoor dat de munt hoge waarde heeft en naar verloop van tijd meer waard zal worden door de schaarste. Er worden er immers niet meer dan 21 miljoen stuks van gemaakt. Dus krijg je dan te maken met veel meer vraag dan aanbod.

cryptovaluta btc direct
Verschillende cryptocurrencies op het BTC Direct platform

Hoe werkt het BTC Direct platform voor klanten precies?

Dit platform werkt eigenlijk niet anders dan andere platformen. Nadat je aangemeld bent en een wallet tot je beschikking hebt kun je aan de slag. Je dient je gegevens (uit veiligheid) en om fraude als misbruik tegen te gaan moet je gegevens wel bevestigen. Zodat duidelijk is wie je bent en met welke intentie je aan de slag gaat. Jezelf aanmelden is overigens kosteloos. Je kunt er dus vrijwel direct mee aan de slag.

Je dient je voorafgaand te registreren voor het platform. Als je account compleet is kun je aan de slag met kopen en verkopen. Dit is immers de core business van het platform. Houdt sowieso jouw paspoort of identiteitskaart bij de hand.

Omdat het platform ook is geregistreerd bij de Nederlandsche Bank kan het voorkomen dat je ook moet verantwoorden. Zeker als er sprake is van afwijkende gegevens een transactie of iets dat in het systeem opvalt.

btc direct aanmelden

Wat zijn de voorwaarden van het platform?

Om van dit platform gebruik te kunnen en mogen maken moet je akkoord gaan met verschillende voorwaarden die gelden. Je kunt hierbij denken aan de algemene voorwaarden en vrijwaring. Je hebt immers met de mogelijkheid te maken om geld te verdienen. Maar je kunt er ook geld door verliezen omdat de munt minder waard is geworden.

Deze voorwaarden staan niet op zichzelf. Je kunt ze op vrijwel ieder cryptovaluta platform vinden en zoveel verschillend zijn deze voorwaarden vaak niet.

Bijkomend ben je ook verplicht tot het verstrekken van de juiste gegevens. Je bent hier zelf natuurlijk helemaal verantwoordelijk voor. Maar ze zullen er ook op toezien in samenwerking met de Nederlandsche bank.

Ook de mogelijke kosten zijn in de voorwaarden opgenomen. Zo mag het geen verrassing zijn dat je voor iedere transactie een percentage geld moet betalen. Daarmee bekostigen ze uiteindelijk ook het platform.

Veel van de voorwaarden kun je ook teruglezen in de kennisbank welke te bereiken is via de contact pagina van BTC Direct.

Handleidingen voor dit platform

Wanneer je op zoek bent naar specifieke informatie kun je hiervoor zeer zeker op de website terecht. Er is een kennisbank op de website aanwezig waar veel informatie te vinden is en je kunt altijd contact opnemen voor vragen die je hebt of als je ergens niet uit kan komen.

De kennisbank is relatief uitgebreid en wanneer je op de website kijkt bij veelgestelde vragen zie je veel antwoorden en uitleg op de pagina’s van het platform zelf staan. Ook is een handige koopgids toegevoegd waar alles duidelijk staat uitgelegd.

Kun je cryptovaluta laten uitbetalen in euro’s?

Je hebt niet alleen de mogelijkheid om bekende en populaire cryptovaluta te kopen. Je kunt je ook laten uitbetalen door het platform. Dit kan uiteraard in euro’s waarbij je wel rekening moet houden met de kosten voor transacties en mogelijkheid dat er eerst een controle zal plaatsvinden.

Het verkopen is net zo eenvoudig als het kopen. Waarbij de uiteindelijke waarde per moment kan verschillen omdat je afhankelijk bent van de waarde.

Op de website en in de beschikbare applicatie die beschikbaar is zie je gelukkig direct de waarde. Dat is een groot voordeel omdat je aan de hand van deze waarde het juiste moment kunt kiezen je cryptovaluta te verkopen.

Zoals aangegeven herkent het systeem afwijkingen. Dit is vaak het geval wanneer er om uitbetaling gevraagd zal worden. Daarom kan de uiteindelijke transactie langer duren.

Hoe zit het met de BTC Direct kosten en fees?

Zoals bij ieder platform betaal je kosten. En daar is BTC Direct geen uitzondering in. Wij hebben ook gemerkt dat de kosten boven het gemiddelde liggen dan wat je bij andere brokers betaald. Zo betaal je bij BTC Direct ook transactiekosten afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Voor bijvoorbeeld een transactie met iDeal betaal je EUR 0,50. Voor de aan-en verkoop van cryptomunten betaal je het volgende:

kosten en fees btc direct

Door het direct zien wat de kosten zijn kom je niet voor verrassingen te staan. Je weet wat je koopt of verkoopt en met welke kosten je te maken hebt. Dat kan je dus veel rust en vertrouwen geven in dit platform. Dat heeft het bij ons in ieder geval gedaan.

Kun je een externe wallet koppelen?

Omdat het platform zelf geen wallet heeft is het noodzakelijk dat je deze extern zal afsluiten. Voor een wallet kun je bij verschillende aanbieders terecht. De koppelingen die je kunt maken werken in ieder geval super makkelijk en fijn. Dat is tenminste hoe onze ervaring eruit ziet.

Dat er geen wallet beschikbaar is schrikt ons overigens niet af. Je kunt makkelijk aan de slag met je eigen wallet en de koppeling werkt prima. Daardoor kun je snel, makkelijk en vooral veilig aan de slag met dit platform en direct schakelen op koop en verkoopmomenten.

In veel gevallen lees je dat de transactietijd tegenvalt wanneer je geen wallet tot je beschikking hebt, wij hebben deze ervaring met het BTC Direct platform niet en zijn zeer te spreken over de snelheid en manier hoe alles werkt.

Een nog ander voordeel dat genoemd mag worden is dat je echt een account hebt waarin je alles terug kunt vinden. Dit geeft echt veel overzicht.

Maak gebruik van de app

Wil je nog makkelijker, sneller en volledig veilig kopen en verkopen? Dan is er ook een handige app die je kunt gebruiken. Deze kun je gewoon downloaden en gaan gebruiken in combinatie met een eigen account.

De applicatie die de naam BLOX heeft wordt inmiddels door maar liefst 200.000 mensen gebruikt en werkt super soepel is onze ervaring. Er is gedacht aan overzicht en gebruiksgemak. En dat terwijl je wel alles binnen handbereik hebt.

De applicatie kun je vanaf de website downloaden aan de hand van de QR code die online staat. De applicatie werking is daarna kinderlijk eenvoudig. Geen onzin of dubbelzinnige zaken dus. Je kunt er daardoor als beginnend, ervaren en expert mee aan de slag.

Dit zijn de voordelen van het BTC Direct platform

  • Overzichtelijk platform voor zowel de website en de applicatie voor je mobiel. Je hebt werkelijk toegang tot alles dat je op het platform zelf kunt doen en regelen.

  • Toegang tot de meest populaire crypto valuta. Na betaling heb je heel snel toegang tot deze coins. Met daarbij een uitstekende live support en zelfs op bepaalde tijden in het weekend.

  • Betrouwbaar bedrijf met een grote naamsbekendheid en zeer actief op de Europese markt.

  • Makkelijk en veilig betalen met iDeal en een makkelijke tool om te kopen en verkopen en het naar jouw externe wallet te sturen.

Alles samengevat kies je dus voor een uitstekend netwerk met vele voordelen en van alle gemakken is voorzien. Maar ook een die door de vele klanten alle kosten lager kan houden. Dit is uiteindelijk een voordeel die het verschil kan maken wanneer je eenmaal aan het traden begint.

Dit zijn de nadelen van het platform

Je hebt over de voordelen mogen lezen. Maar natuurlijk heeft het platform BTC Direct ook nadelen zoals elk ander platform deze ook heeft. Het is er daarbij vooral belangrijk wat je wilt.

  • Geen ingebouwde wallet, waardoor je een eigen wallet dient aan te schaffen.

  • Beperkte keuze uit crypto valuta.

  • De kosten liggen een stuk hoger dan bij andere brokers.

  • Extra transactiekosten bij de gekozen betaalmethode.

Wel is de dienstverlening van dit bedrijf prettig en overzichtelijk. Geen gezeur maar gewoon waarvoor het platform staat kun je vinden met daarbij duidelijke omschreven informatie en video’s.

Hoe betrouwbaar is het BTC Direct platform?

Je hebt natuurlijk te maken met een betrouwbaar netwerk wanneer je aan de slag wilt met aankopen en verkopen. Dit komt voor een groot deel door de externe wallet die je nodig hebt. Dat maakt het je misschien lastiger maar zorgt tegelijkertijd ook voor meer veiligheid. Omdat de transactie, plaatsing van je aankoop en verwerking via afzonderlijke systemen lopen.

Het bedrijf is daarbij ook aangesloten bij de Nederlandsche bank. Die toezicht houd op het platform en de transacties die plaatsvinden. Wat misbruik en fraude tegengaat. Waardoor je ook kunt spreken van een betrouwbaar netwerk dat zich inzet voor goede handel.

Omdat het bedrijf al jaren actief is zijn er bijzonder veel gebruikers. Dat geeft ook vertrouwen en maakt een platform sterk.

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Onze ervaring, hoe ziet deze eruit?

Bij aanvang van dit netwerk waren wij in algemene zin al tevreden over de informatie. Er is veel te lezen en zijn geen verborgen kleine lettertjes te vinden. Je weet dat het handelen van valuta ook geld kost en kan daardoor zelf beslissen om een koop of verkoop te doen.

Ons account was razendsnel aangemaakt en ging bijzonder soepel en snel. Daarbij waren alle stappen ook overzichtelijk en op een goede manier opgezet. Dit gaf onze positieve ervaring veel extra kracht die wij met je willen delen.

Op de website zelf konden wij onze gegevens volledig maken en onze wallet makkelijker dan wij hadden verwacht koppelen. Er staat bij alles dat je moet regelen een duidelijke omschrijving. Kom je er uiteindelijk niet uit? Dan is er altijd nog de klantenservice.

Van de beschikbare applicatie hebben wij geen gebruik gemaakt. Wel hebben wij deze bekeken in de appstore om daarover te kunnen vertellen. Wij zien vooral dat de applicatie is opgezet vanuit hetzelfde principe als de website. Het moet overzichtelijk en zonder rompslomp.

Omdat wij zoals altijd wel een vraag hebben konden wij de helpdesk ook direct uitproberen. Ons staat niets anders te wachten dan vertellen over het snelle en makkelijke contact. Nu zal dit ook aan de vragen of reden van contact liggen. Maar de ervaring die wij hadden is ontzettend goed.

Een goede en prettige live support die iedere werkdag van 09:00 – 22:00 en in het weekend van 12:00 – 17:00 klaar staan om je razendsnel te helpen met allerlei vragen. Dit heeft veel meerwaarde aangezien dit helaas niet bij iedere broker zo vanzelfsprekend is hebben wij gemerkt.

ervaring btc direct

Dit zijn de veelgestelde vragen van BTC Direct

Zoals altijd hebben wij het platform uitgebreid mogen bekijken. Dit gaf ons weinig reden om over het gebruik vragen te hebben. Op internet in het algemeen kwamen wij wel wat vragen tegen. Die lees je hieronder. Waarbij het goed is te weten dat ze vragen ook snel oppakken om de website en ook de dienstverlening te verbeteren.

Waarom moet je een account hebben?

Je hebt voor het handelen een account nodig. Deze is nodig omdat het volgens de richtlijnen van de Nederlandsche bank verplicht is. Maar ook omdat je niet iedere keer je gegevens voor een transactie hoeft in te vullen en ter bescherming van al jouw gegevens. Je hebt van de aanmelding uiteindelijk dus veel gemak en je hoeft het gelukkig maar een keer te doen.

Worden transacties snel uitvoert?

Naar onze inzicht worden transacties bijzonder snel en makkelijk uitgevoerd. Wij zagen hierbij geen enkele vertraging. Wel kan het zijn, zoals op de website ook aangegeven is dat bij grotere transacties wat meer tijd nodig is. Dit ter controle van de gegevens. De transactie wordt in dat geval wel door het bedrijf uitgevoerd maar ter controle enige tijd vastgehouden. Soms kan dit tot 72 uur duren als er afwijkingen binnen de transactie zijn.

Welke cryptovaluta zijn er beschikbaar?

Op het platform heb je momenteel toegang tot 5 populaire cryptomunten zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Ripple. Deze worden door vele traders onder ons als serieuze munten gezien. Er is op dit moment geen verwachting dat er op korte termijn nieuwe valuta toegevoegd zal worden.

Wie maken er allemaal gebruik van?

Het is een Nederlands bedrijf dat actief is binnen de Europese markt. Dat geeft je een groter bereik en meer mensen die van dit platform gebruikmaken. Wat uiteindelijk zorgt voor vertrouwen en dat het platform altijd up-to-date is.

Krijg je via BTC Direct ook een wallet aangeboden?

Je krijgt via BTC Direct geen wallet aangeboden. Je dient jouw eigen wallet aan te schaffen. BTC Direct geeft jou alleen de mogelijkheid om crypto valuta aan te kopen en te verkopen.

Kun je met BTC Direct Geld verdienen of verliezen?

Je kunt door op een goed moment te kopen en verkopen veel geld verdienen met de handel in de verschillende valuta’s op dit platform. Maar je kan er ook zeker geld door verliezen. Als je de munten duur hebt gekocht en de koersen stijgen op dat moment niet of nauwelijks of gaan zelfs naar beneden en je hebt het geld toevallig op dat moment nodig, dan moet je helaas met verlies verkopen.

Het is dus altijd verstandig om alleen met geld te gaan beleggen wat je op dat moment niet nodig hebt. En ervoor te zorgen spreiding aan te brengen in jouw portefeuille door niet al jouw geld in een bepaalde munt te stoppen, maar betere in meerdere munten.

Mocht er een munt flinken dalen dan is de kans groot dat er altijd wel weer een andere munt aan het stijgen is. Probeer je dus altijd goed te verdiepen in de munten, voordat je er daadwerkelijk in gaat investeren.

Onze conclusie over BTC Direct

Wij zijn over het platform in het bijzonder tevreden. Ze bieden je veel gemak als je aangemeld bent en alles is duidelijk. De core business van dit platform is kopen en verkopen. Maar je hebt wel een eigen wallet nodig. Want zonder die wallet kun je nog niets of weinig beginnen. Hoewel je een eigen wallet nodig hebt staat dit het gebruik zeker niet in de weg en functioneert alles razendsnel.

Wij hebben ons beperkt tot de website. Maar er is ook een applicatie beschikbaar die je alles kunt bieden wat de website ook doet. Deze applicatie kun je makkelijk downloaden waarna je deze op eenvoudige wijze kunt koppelen.

Wanneer je op zoek bent naar een platform waarop je kunt kopen en verkopen ben je hier aan het juiste adres. De kosten voor transacties zijn relatief voordelig. Dat Maakt het aantrekkelijk om ook voor dit platform te gaan kiezen.

Het overzicht dat je hebt draagt zeker bij tot de werking en succes dat je kan hebben. Zo lees je op de website precies wat de huidige beurs doet en kun je de juiste momenten makkelijk en snel gaan bepalen.

btc direct trustpilot

Nog helemaal nieuw en wil je graag leren handelen in cryptocurrency?

Wanneer je al ervaring hebt en eigenlijk graag direct wilt gaan starten met het aankopen van jouw cryptomunten raden wij jou aan eerst een gratis account aan te maken. Zo kan je kennis maken met het platform en ontdekken of het ook wat voor jou is. Zelf hebben wij ook hele goede ervaringen met Bitvavo. Dit is de grootste en goedkoopste Nederlandse exchange van Nederland.

Met ook een erg eenvoudig platform waar je veilig jouw crypto valuta kunt aankopen. En omdat de handelskosten hier een stuk lager liggen gaat hier eerlijk gezegd onze voorkeur naar uit. Ook zeker het proberen waard. En momenteel betaal je tijdelijk over de eerste EUR 1000 handelen geen handelskosten. Maak hier jouw gratis Bitvavo account aan.

Nog helemaal geen ervaring maar wil je heel graag gaan starten met het handelen in cryptocurrency? Dan raden wij altijd aan om eerst te leren en daarna te gaan investeren. De crypto markt is nog vrij nieuw en behoorlijk volatiel ten opzichte van bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Koersen kunnen op een dag flink stijgen, maar ook zeker dalen. Waardoor je er dus heel veel geld mee kan verdienen, maar ook zeker heel veel mee kan verliezen.

Daarom is het verstandig de crypto markt beter te begrijpen om zo doordachte keuzes te maken en niet maar lukraak wat aankopen, zonder dat je eigenlijk het bestaan er vanaf weet. Het is ook zeker heel belangrijk om meer te weten te komen over de soorten munten waarin je wilt gaan investeren. Wat hun plannen voor de toekomst zijn en of ze uberhaupt wel bestaansrecht hebben. Want laten wij ervan uitgaan dat dit heel positief is, dan heeft dit ook zeer zeker een grote invloed op de koersen.

Een crypto beginnerscursus die ons in het begin erg goed op weg heeft geholpen is de Crypto Masterclass – Money Mastery. Deze cursus is ontwikkeld door Derek Westra en Patrick Suiker van AllesOverCrypto. Misschien heb je er al wat reclames online over voorbij zien komen.

Beide zijn al een geruime tijd bezig in de crypto wereld en verdienen hier flinke bedragen. Dit komt doordat ze in de tussentijd geleert hebben wat wel, maar ook zeker niet werkt. Al deze informatie geven ze terug in deze cursus. Van A tot Z gaan ze jou leren hoe ook jij kunt gaan verdienen met cryptocurrency.

Lijkt dit jou ook wel iets? Begin dan eerst op deze pagina met het volgen van een gratis crypto training >>

In deze training ga je onder andere aan de slag met de basis over crypto, op welke wijze je jouw cryptomunten veilig bewaart, hoe je jouw eerste crypto koopt met EUR 1 en nog veel meer. Na het volgen van deze gratis training heb je direct meer feeling met de crypto markt en de werking ervan.

Wil je eerst meer ontdekken over de cursus zelf? Lees dan hier onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de Money Mastery cursus lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Na het lezen van deze review weet jij alles over deze complete cursus en hoe het jou ook kan gaan helpen om succesvol te gaan handelen in cryptocurrency.

Heb jij al enige ervaring met BTC Direct en wil je dit graag delen? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze review.

Een gratis account aanmaken doe je gemakkelijk en veilig via onderstaande link.

Beoordeling BTC Direct
Beoordeling BTC Direct

Beoordeling door Chris,

29 sep 2023
4

Ben je op zoek naar een betrouwbare broker met een Nederlandse klantenservice dan zit je bij BTC Direct goed.

Handel je graag in veel verschillende cryptomunten dan is het platform wat minder geschikt. Je hebt momenteel namelijk maar toegang tot 5 cryptomunten.

Beschik je over een eigen wallet dan kun je direct van start gaan. Zo niet dien je eerst een eigen wallet aan te schaffen.

Het platform is eenvoudig te bedienen en voor zowel beginners als gevorderde zeer toegankelijk.

Wel vinden wij de kosten wat aan de hogere kant in vergelijking met andere brokers.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *