Anycoin Direct Review & Ervaring: Betrouwbare Crypto Broker? [2024]

Eenvoudig & Veilig Jouw Crypto Kopen!

Gemiddelde leestijd: 41 minuten
anycoin direct review broker linker zijkant

Heb je Anycoin Direct al eens bezocht? Dan moet je dit anno 2024 zeker overwegen. In deze review over Anycoin Direct vertellen wij je graag meer over dit Nederlandse bedrijf uit Veghel. Waarop je volop kunt traden.

Het bedrijf Anycoin Direct is een platform waarop je met een account volop kunt traden. Op het platform tref je veel verschillende soorten cryptovaluta aan. Waarmee het bedrijf de afgelopen jaren flink is gegroeid. Zo kun je tussen de meest bekende cryptovaluta als de Bitcoin, Litecoin en Ethereum traden. Maar er ook voor kiezen uit andere valuta. Het platform is heel gemakkelijk om te gebruiken. De praktische informatie loodst je er zo doorheen en maakt alles ook nog eens transparant. Waardoor je direct zicht hebt op de kosten voor aankopen of verkopen. Maar zeker ook in de mogelijkheden die er zijn.

Het kopen en verkopen van de beschikbare cryptovaluta gaat bijzonder gemakkelijk en snel. Daarbij is het platform ook nog eens een veilige haven. Waarbij het wel noodzakelijk is dat je een eigen wallet hebt om je aankopen en verkopen te beheren. Hoe je een wallet kunt aanvragen staat ook op de website te lezen. Zodat je deze eenvoudig en snel kunt aanvragen om aan de slag te gaan.

Het platform is opgericht in 2013 en bestaat in vergelijking met andere platformen dus al langer. Je maakt met Anycoin Direct dan ook een keuze voor een platform van het eerste uur. Die alle slagen van de zweep kent en weet wat er mogelijk is. Dat geeft een bijzonder veilig gevoel bij het maken van de keuze.

Als je verder naar het platform kijkt vallen er een aantal dingen op. Zo zijn de support op een goede manier geregeld en is er volop zorg en aandacht voor ondersteuning.

Met deze ondersteuning en de support kies je dus bewust voor een platform waarbij aan alles is gedacht om het je zo eenvoudig mogelijk te maken. Wat voor een cryptovaluta platform van grote waarde is. Niet voor niets heeft Anycoin Direct een uitstekende klant- en gebruikersbeoordeling.

Lees hieronder snel verder en ontdek onze ervaringen en wat wij allemaal nog meer te weten zijn gekomen!

Waarom Anycoin Direct een goede keuze is?

Door de uitgebreide uitleg en ondersteuning kun je als beginnend of gevorderd trader makkelijker aan de slag. Dat is een groot voordeel en maakt het allemaal makkelijker. Maar ook voor ervaren traders is er volop ruimte om kennis te benutten. Zo heeft dit platform een brede doelgroep. Waar voor iedereen volop mogelijkheden te realiseren zijn.

Ondanks dat er geen Wallet via het platform zelf beschikbaar is geeft het platform je volop informatie over wallets en waar je deze kunt verkrijgen. Die informatie is waardevol omdat je niet zelf hoeft te zoeken naar een vertrouwd adres om je cryptovaluta te stallen voor beheer.

Net als bij andere platformen voor traders in cryptovaluta heeft ook Anycoin Direct een actuele koers voor je beschikbaar. Die je op de website kunt vinden per valuta. Dat is waardevolle informatie voor iedereen die uiteindelijk geld wil verdienen. Omdat je door een actuele koers informatie geeft over het perfecte moment te kopen en verkopen.

Op ieder onderdeel van de website kun je goede informatie vinden. Die betrekking heeft op de stap die je wilt maken. Dit is bijzonder prettig omdat je niet steeds hoeft te zoeken welke betekenis iets heeft of hoe het werkt. Je hebt op die manier geen gedoe of maakt de verkeerde keuzes.

Het platform opereert volledig in lijn met de visie en missie die ze hebben. Dat is het bieden van groot gemak, snelheid en een veilig platform. Wat bij alles dat je doet (onze ervaring) echt naar voren komt.

Het platform heeft ons dan ook overtuigd van het succes dat het je kan bieden. De manier waarop het platform ingedeeld is, welke informatie er op te vinden is tot het gemak waarmee je alles kunt gebruiken en toepassen.

anycoin direct homepage
Homepage van Anycoin Direct

Welke diensten biedt Anycoin Direct je aan?

Met Anycoin Direct koop en verkoop je een groot aantal cryptovaluta. Van bekende tot minder bekende valuta’s die beschikbaar zijn. Welke je ook nog eens in een actuele koers kunt bekijken.

Dat geeft veel voordelen en gemak. Waar het platform om bekend staat wanneer je het ons vraagt. Wij hebben dan ook ontdekt dat je volop van gemakken kunt genieten. Maar je wel een eigen wallet voor het beheren nodig hebt.

Het kopen van Cryptovaluta

Een van de basiselementen die je op Anycoin Direct kunt doen is het kopen van een groot aantal bekende en minder bekende cryptovaluta. Je kunt denken aan de bitcoin en Litecoin. Maar ook aan Monero en Dash. Zomaar een willekeurige keuze die wij je geven. Want er zijn veel meer valuta die aangekocht kunnen worden.

Het kopen van cryptovaluta kan echter niet zonder een account. Een account aanmaken is makkelijk en snel geregeld. Waarna je direct aan de slag kunt gaan met je aankoop via je externe wallet.

Voor een account zijn een aantal persoonlijke gegevens en verificatie nodig. Die samen zorgen voor meer veiligheid. 

anycoin direct crypto kopen
Dashboard van Anycoin Direct waar je crypto kunt aankopen

Verkopen van digitale valuta

Naast het kopen van digitale valuta kun je ook verkopen. Het verkopen doe je gemakkelijk via een externe wallet die je ook voor aankopen nodig hebt. Voor het verkopen van valuta is het belangrijk dat je de koers goed in de gaten houd. Bij een lagere waarde is verkopen geen goede optie.

Ook heb je bij het verkopen van cryptovaluta altijd te maken met kosten. De kosten verschillen per transactie en zijn afhankelijk van de waarde als het soort valuta.

Voor welke valuta kun je het beste kiezen?

Het is een groot platform waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten bekende en minder bekende cryptovaluta. Waarbij de ene valuta wat meer waarde en koersstijging heeft dan de ander en meer groeipotentie heeft.  Het is dus goed om de cryptovaluta soorten te bekijken en je te verdiepen.

De meest bekende cryptovaluta die je kunt kiezen zijn Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple. Deze bieden je dus ook een goede kans om te groeien. Maar een keuze is niet altijd zonder risico. Je kunt betreft de handel ook geld verliezen en kwijtraken. Omdat de koers per dag verschilt.

Het platform heeft zich sinds 2013 volop ontwikkeld. Waarbij belangrijke valuta zijn toegevoegd en het platform aanzienlijk is gegroeid. De valuta zijn dus vertrouwd en veilig. Maar laat ik de Bitcoin eens met je bespreken. Want dit is voor de meeste mensen en traders de beste keuze.

De bitcoin is misschien wel de meest bekende cryptovaluta waarin je veel voordeel en groei kunt behalen. Dit komt omdat je een uniek stukje code krijgt wat absoluut je eigendom is. Daar komt geen bank meer tussen. En door de beperkte uitgave, die vaak lager is dan de vraag is er een aanzienlijke vraag.

De beschikbaarheid speelt van de Bitcoin valuta is het meest belangrijke voordeel voor de waarde van de cryptovaluta. Omdat deze de prijs van de valuta aanzienlijk kan stuwen zoals het afgelopen jaar gebeurd is.

cryptocurrencies op het platform anycoin direct
Gedeelte cryptocurrency wat beschikbaar is op het platform van Anycoin Direct

Hoe werkt Anycoin Direct voor klanten precies?

Wanneer je met Anycoin Direct aan de slag wil heb je een gratis account nodig. Die kun je snel en eenvoudig aanmaken. Waarna je gegevens kunt aanvullen en daardoor kunt kopen en verkopen. Op de website kun je een duidelijke uitleg over het account, aankopen en verkopen lezen.

Maak hier een gratis account aan bij Anycoin Direct >>

Omdat Anycoin Direct geen wallet ter beschikking stelt is het noodzakelijk dat je er een extern zal regelen. Een wallet regelen is snel en makkelijk. Waarna je aankopen via Anycoin direct in je eigen wallet kunt storten.

Net als ieder ander Nederlands Cryptovaluta platform is ook dit platform aangesloten bij de Nederlandsche bank. Waardoor het aan strikte voorwaarden omtrent veiligheid, fraude en misbruik moet voldoen. Waarbij er gevraagd kan worden om legitimatie of een verificatie van de door gebruiker volstrekte transacties.

Hierover is het platform bijzonder transparant en er is dan ook meer te lezen op de website.

kopen en verkopen van cryptocurrency op het platform van anycoin direct
Kopen en verkopen van cryptocurrency op het platform van Anycoin Direct

Wat zijn de voorwaarden van Anycoin Direct?

Je hebt bij Anycoin direct net als binnen andere platformen te maken met voorwaarden. De meeste hebben betrekking op voorwaarden en vereisten gesteld door de Nederlandsche bank. Om fraude en misbruik te voorkomen. zo kan het voorkomen dat je verplicht bent te legitimeren of verificatie voor transacties te verrichten.

Naast de verplicht gestelde voorwaarden en vrijwaringen heb je ook te maken met risico dat je met Anycoin direct loopt. Je kunt hierdoor de algemene voorwaarden en bepalingen niet los van elkaar zien.

Bij verdachte situaties die overeenkomen met fraude zullen je gegevens dus bekend worden bij derden, belanghebbende. Er is natuurlijk een weloverwogen reden nodig om je gegevens te mogen verstrekken. Deze hebben veelal betrekking op fraude of mogelijk misbruik. Dus ook als er een vermoeden is kun je hiermee geconfronteerd worden.

Vrijwel ieder platform binnen cryptovaluta zal voorwaarden stellen. Deze verschillen vrijwel niet van elkaar. Waarbij het altijd gaat om risico’s en aansprakelijkheid stellen voorkomen.

Zijn er ook Anycoin Direct handleidingen?

Wanneer je de website bezoekt kun je onder support handleidingen vinden. Deze hebben betrekking op alles dat je binnen het platform kunt doen. Het kopen of verkopen van cryptovaluta. Maar ook hoe je een account aanmaakt en volledig maakt.

Hoewel het platform bijzonder fijn is om mee te werken en duidelijke omschrijvingen op iedere website pagina staan blijven deze handleidingen welkom. Je kunt er tot in detail in lezen hoe je het kunt aanpakken en wat de mogelijkheden zijn.

Ben je een echte beginner? Dan zijn de handleidingen die je op de website kunt vinden dus echt een aanvulling op de dienstverlening. Voor gevorderde blijken deze vaak overbodig. Ze dienen dan ook vaak als naslagwerk.

Naast de handboeken is het opnemen van contact ook gemakkelijk. Je kunt de helpdesk bereiken via live chat, e-mail of telefonisch. Waarbij er vrijwel altijd snel gereageerd zal worden.

Is betaling in euro’s mogelijk?

Net als bij de meeste platformen kun je ook hier kiezen voor een uitbetaling in euro’s. Waarbij het geld relatief snel op je rekening zal worden gestort. Hoe het uitbetalen werkt lees je tot in detail op de website. Maar om antwoord op je vraag te geven is het wel mogelijk.

De waarde van een uitbetaling in euro’s is altijd afhankelijk van de koers en wisselkoers. Dit betekend dat je vrijwel altijd een bedrag betaald voor de transactie. De hoogte van de kosten is hierbij weer afhankelijk van de waarde, vraag en het aanbod. Wanneer de koers laag staat krijg je minder uitbetaald dan bij een hoge koers.

Omdat Anycoin direct is aangesloten bij de Nederlandsche bank heb je vrijwel altijd te maken met een aantal verplichtingen. Waarbij identificatie verplichtingen en verifiëren een belangrijk onderdeel zijn. Hier moet je rekening mee houden.

Wat zijn de transactiekosten?

Het gebruiken van het platform Anycoin Direct is gratis maar de aankopen en verkopen zijn dit uiteraard niet. Voor elke transactie betaal je een percentage of vast bedrag. Zo worden er over buy-orders 0,50 eurocent aan administratiekosten gerekend en bij sell en trade-orders is dit 1,00 euro.

De service fee voor Bitcoin bedraagt doorgaans tussen de 1% – 1.15% van de in- verkoop koers. Voor alle overige coins gelden tarieven van gemiddeld 1.6% – 3%. Dit is als wij het vergelijken met andere brokers wat aan de hogere kant. Ook moet je rekening houden met een transactie fee bij het versturen van jouw cryptocurrency. Hoe hoog de kosten zijn is een beetje afhankelijk van hoe druk het is op het netwerk.

Bij de kosten spelen het soort valuta dat je koopt of verkoopt en de transactiewaarde altijd een belangrijke rol. De kosten voor een transactie worden altijd afzonderlijk opgeteld bij je aankoop. Daar moet je dus rekening mee houden. Dus als je 1 bitcoin koopt voor een bepaald bedrag komen hier de transactiekosten en fees nog bij.

Als je dan bovenstaande kosten vergelijkt met bijvoorbeeld de broker Bitvavo, dan zit hier een aardig verschil in. Je betaald hier namelijk maximaal 0.25% per transactie. Dus ben jij iemand die zeer regelmatig handelt dan scheelt dit behoorlijk wat en zeker op de lange termijn.

Spreekt jou dit ook wel aan dan kan je deze broker ook zeker in overweging nemen. Momenteel betaal je over de eerste EUR 1000 die je stort geen handelskosten. Scheelt je al gelijk een hoop geld, waar je lekker meer crypto van kunt kopen.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Kun je een externe wallet koppelen?

Bij Anycoin Direct heb je geen keuze uit een ingebouwde wallet. Je hebt een externe wallet nodig om te kunnen kopen en verkopen. Op de website valt te lezen welke wallets er zijn en hoe je de wallet aan je account kunt koppelen. Dat heeft als voordeel dat je een erkend en goede wallet hebt om jouw munten te beheren.

Anders dan vaak gedacht is de levertijd niet langer dan wanneer je een platform kiest met wallet. Deze is nagenoeg helemaal gelijk en transacties die afgerond zijn worden vrijwel direct verwerkt. Wel heb je te maken met een wachtperiode van enkele dagen om misbruik en fraude van het online platform tegen te gaan.

Alle transacties worden volgens een sterk beveiligde verbinding en twee-staps verificatie uitgevoerd. Daarmee ben je dus ook verzekerd van een sterk en veilig platform.

bitcoin wallet gebruiken op het platform van anycoin direct

Waarom heeft Anycoin Direct geen applicatie?

Slechts enkele platforms hebben een applicatie. Waarbij Anycoin Direct er bewust voor heeft gekozen om geen applicatie te hebben. Waarbij de website volledig mobiel en tablet vriendelijk is. Dat heeft als voordeel dat je overal toegang hebt en de actuele koers kunt volgen om te traden.

Wij hebben de gebruiksvriendelijkheid voor mobiel ook bekeken en zijn zeer te spreken over deze website en de mogelijkheden. Die vrijwel gelijk zijn als dat je op een laptop toegang zoekt. Waar de snelheid waarmee het platform werkt voor ons ook belangrijk is. Je wilt toch de actuele koers kunnen zien als je aan de slag gaat, toegang hebben tot al je gegevens en meer.

Het voordeel van Anycoin Direct

Je hebt al het een en ander mogen lezen over wat Anycoin Direct je te bieden heeft. Maar wat vinden wij nu echte voordelen van het platform?

 • Als wij het mogen zeggen is dat toch wel het gemak en de bereikbaarheid van de website. Samen met de informatie die op iedere pagina te vinden is en de goede support per telefoon, e-mail en chat.

 • Het is natuurlijk niet voor niets dat dit platform zo goed scoort onder klanten. Omdat het ook echt wat te bieden heeft. Van lage kosten voor aankopen en verkopen. Het gemak waarmee je aan de slag kunt en de bereikbaarheid.

 • Maar ook dat het een Nederlands bedrijf is heeft voordelen. Zo kun je heel gemakkelijk en veilig een betaling verrichten en is alles snel geregeld. Daarbij ziet de Nederlandsche bank toe op de manier hoe het platform te werk gaat en moet deze aan strenge veiligheidsmaatregelen voldoen. Dat maakt het ook nog eens een veilig platform. Wat wij (gezien je met veel geld werkt) een voordeel vinden.

 • Hoewel het een Nederlands bedrijf is is het operationeel binnen de Europese markt. Dat zorgt voor een groot klantenbestand en lagere kosten. Daar profiteer je als beginnend, ervaren en professionele trader absoluut van. En niet te vergeten de vele positieve reviews.

Dit zijn de nadelen van dit platform

 • Een van de nadelen is het ontbreken van een ingebouwde wallet voor het beheren van je cryptovaluta. Maar of dit ook een nadeel is dat je in de weg staat? Wij denken van niet omdat je zo gebruik kan maken van een externe eigen wallet met optimale veiligheid tegen eventuele hackers. Je kan zo op een veilige, snelle en gemakkelijke manier aan de slag met het traden van valuta.

 • De extra transactie- en administratiekosten waar je mee te maken hebt.

Is Anycoin Direct echt wel betrouwbaar?

Wanneer het over geldzaken gaat wil je natuurlijk een betrouwbaar platform kiezen. Dat is precies wat je met Anycoin Direct doet. Het voldoet aan de verwachtingen en verplichtingen van de Nederlandsche bank. Daarmee moet het platform op de juiste manier beveiligd zijn.

Maar ook de leeftijd van het platform is natuurlijk een belangrijk punt. Het is namelijk een van de spelers die tijdens het eerste uur actief is. Het kent de slagen van de zweep en manier waarop je klanten veilig, snel en gemakkelijk gebruik kunt laten maken van een netwerk.

De beveiliging is tot in de puntjes goed geregeld, je kunt denken aan een zware versleuteling van je gegevens tot een tweestaps verificatie wanneer je een transactie uitvoert.

Voor en tijdens onze rondleiding hebben wij de betrouwbaarheid voortdurend in het oog gehouden en kunnen je er dan ook veel over vertellen. Zo is het feit dat je een account nodig hebt een groot voordeel. Omdat je niet afhankelijk bent van een e-mail of bericht ontvangen maar je aankopen en verkopen of trades direct kunt doorzetten naar je wallet.

Het is dus een veilig platform om gebruik van te maken en over alles is goed nagedacht.

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Onze ervaring met het platform Anycoin Direct?

Nog voor het gebruiken van dit platform waren wij al bijzonder positief. De website is op een zeer eenvoudige en duidelijke manier ingericht. Waarbij je toegang hebt tot alles dat je daadwerkelijk nodig hebt. Op iedere pagina is duidelijk te vinden waar het voor dient, wat je ermee kunt en hoe het werkt. Dat is niet vanzelfsprekend in het landschap van cryptocurrencies.

Door de informatie en gemakkelijke inrichting van de website kan vrijwel iedereen ermee overweg en heb je zeker geen achterliggende kennis nodig. Er zijn bovendien ook handboeken aanwezig die je kunt doornemen om je weg te vinden. En als je er dan nog niet uitkomt kun je eenvoudig contact met de klantenservice opnemen. Een prettig idee omdat je wel met geld werkt.

De website zelf, wanneer wij die bekijken heeft een prettige en overzichtelijke uitstraling. Waardoor je dus minder snel afgeleid zal worden en die snel werkt. Wij hebben de website en het gebruik getest op onze laptop en via tablet. In beide gevallen is de functionaliteit volledig en goed ingedeeld.

Je kunt op werkdagen gebruik maken van de telefonische support. Dat is bijzonder prettig bij dringende vragen. Voor minder dringende vragen kun je overwegen om via de website of je eigen e-mail programma contact op te nemen.

Op het platform is overigens ook volop informatie waardoor je leert wat je mogelijkheden zijn en hoe het allemaal werkt. Dat is ook een prettige toevoeging waardoor je snel en makkelijker aan de slag kunt gaan.

ervaring anycoin direct

Meest gestelde vragen over Anycoin Direct

Eigenlijk kun je op de website vrijwel alles vinden en lezen dat je nodig hebt. Dat is prettig wanneer je met vragen zit of informatie wil lezen. Wij hebben de meest gestelde vragen voor je in dit overzicht geplaatst. Zodat je voorafgaand al weet waarmee je te maken hebt. Heb je nog altijd een vraag over dit platform? Dan is de helpdesk altijd bereikbaar om je te helpen.

Wat betekent aangesloten zijn bij de Nederlandsche bank?

Voor een cryptovaluta platform is aangesloten zijn bij de Nederlandsche bank van groot belang. Alleen op die manier kun je de betrouwbaarheid en veiligheid uitstralen die je voor ogen hebt om klanten te bereiken. De Nederlandsche bank heeft aan Anycoin direct verschillende voorwaarden gesteld en de werkwijze als mogelijkheden getoetst. Dat heeft als voordeel dat je kunt handelen op een goed en veilig netwerk. Maar ook dat er garanties zijn wanneer er iets gebeurd.

Welke cryptovaluta zijn er beschikbaar?

Je hebt een keuze uit veel verschillende cryptovaluta die je op de website kunt vinden. De meest bekende valuta waarmee je aan de slag kunt gaan zijn de Bitcoin, Litecoin, Cardano en Ethereum. Maar er zijn er veel meer beschikbaar. Bezoek gerust de website om inzicht te krijgen in welke valuta er zijn en wat de mogelijkheden ervan zijn.

Is Anycoin Direct alleen voor Nederland beschikbaar?

Het platform Anycoin Direct opereert niet alleen in Nederland. Het is een netwerk dat volledig voor de Europese markt beschikbaar is. Dat heeft een aantal voordelen. Waaronder een lage prijs voor het traden maar ook een groter platform wat betrouwbaar is. Want hoe meer mensen deelnemen hoe beter de dienstverlening is en hoe lager de prijzen. Het zorgt daardoor ook voor voldoende liquide middelen. Waardoor het niet zomaar kan omvallen.

Hoe snel is het platform Anycoin Direct?

Omdat het een Nederlands bedrijf is kun je als Nederlander profiteren van een aantal belangrijke voordelen. Zo kun je snel handelen en aankopen verrichten via iDEAL. Waardoor je aankopen al heel snel binnen je wallet te vinden zijn.

Hoe zit het met de beschikbaarheid?

Alle aankopen zijn vrijwel direct beschikbaar. Hoewel het bij grotere aankopen kan voorkomen dat het platform voorafgaand contact met je wil hebben. Houdt hier bij grotere aankopen dus rekening mee. Je kunt dan het beste voorafgaand contact met Anycoin Direct opnemen. Zij helpen je dan verder.

Kun je geld verdienen of verliezen?

Je kunt met ieder cryptovaluta netwerk geld verdienen en verliezen. Omdat je simpelweg te maken hebt met een beurs die de waarde van een valuta bepaald. Deze beurs is vaak lastig te voorspellen waardoor je vrijwel altijd op huidige cijfers moet bepalen of je een aankoop, verkoop of trade zal doen. 

Wanneer een cryptovaluta een lage waarde heeft is het verstandiger om deze te kopen dan wanneer deze een hogere waarde heeft. Dat maakt het dus belangrijk om te weten hoe een valuta er nu op dit moment voor staat.

Ga bij het aankopen, verkopen en traden dus op een weloverwogen manier en volgens actuele inzichten die je op de website kunt vinden te werk en doe altijd jouw eigen onderzoek. Wanneer je kennis op de juiste manier weet toe te passen kun je met crypto veel geld verdienen.

Onze conclusie over Anycoin Direct

Je hebt al gelezen dat wij bijzonder positief en blij verrast zijn door het netwerk. Van de manier hoe dit platform werkt tot de kennis die aanwezig is. Wij hebben dan ook alles volledig op onze eigen manier kunnen bekijken en vergelijken met vele andere platformen. Waarbij deze er vooral uitspringt als we kijken naar de snelheid en informatie die overal te vinden is.

Hoewel er geen wallet aanwezig is werkt het platform makkelijk samen met je eigen wallet en is er voldoende informatie over te vinden hoe je deze moet en kunt instellen. Het platform is er zeker een om in het oog te houden voor de ervaren als beginnend trader.

anycoin direct trustpilot

De website werkt opvallend soepele op vrijwel ieder apparaat. Dat heeft als voordeel dat de afwezigheid van een eventuele applicatie niets in de weg staat.

Tot slot kijken wij natuurlijk ook naar de kosten voor transacties. Deze zijn gemiddeld in vergelijking met andere brokers.

Heb je liever toegang tot een broker waar je meer keuze hebt uit verschillende cryptomunten en waar je tegen zeer lage kosten jouw crypto valuta kunt aankopen, dan kunnen wij het bedrijf Bitvavo aanraden. Momenteel is dit de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Om de volgende redenen maken wij zelf ook graag gebruik van dit platform:

 • Het is eenvoudig platform waar je heel gemakkelijk jouw cryptovaluta aankoopt.
 • Grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland (maximaal 0,25% handelskosten).
 • Veilig en snel crypto kopen.
 • Ingebouwde wallets.
 • Voor zowel de beginner als de gevorderde met toegang tot een geavanceerd gedeelte om te kunnen traden.
 • Nederlandse klantenservice die snel reageert.
 • Over de eerste EUR 1000 handelen betaal je geen handelskosten.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig voor de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Helemaal nieuw met het handelen in cryptocurrency?

Wil je ook graag gaan starten met het investeren in crypto, maar weet je niet zo goed hoe je moet starten en waar je allemaal rekening mee dient te houden dan kunnen wij aanraden om eerst te gaan leren en daarna te investeren. En waarom zou jij dit moeten doen? Omdat het handelen in cryptocurrency zeer zeker niet zonder risico’s gaat.

De markt is nog erg onvolwassen en behoorlijk volatiel. Koersschommelingen van 10%, 20%, 30% of meer zijn dan ook heel normaal. Heel anders dan bijvoorbeeld bij het beleggen in aandelen. Uiteraard geeft dit mogelijkheden tot heel veel geld verdienen, maar je kan er dus ook veel geld mee verliezen.

Het is daarom ook aan te raden dat je jezelf verdiept in de manier hoe het handelen in cryptocurrency in zijn werk gaat en niet lukraak jouw zuurverdiende zomaar ergens in stoppen zonder dat je er het bestaan vanaf weet. Doe daarom ook altijd goed jouw eigen onderzoek!

In het begin zaten wij in dezelfde situatie en zijn toen tegen de AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra aangelopen. Beide zijn gepassioneerde crypto fanaten die al hun kennis van te samen meer dan 10 jaar in deze cryptocurrency beginnerscursus hebben gestopt.

Dit is een cursus die van A tot Z helemaal compleet is. Het is echt een stappenplan waarmee je zelf succesvol kunt gaan starten en makkelijk te volgen is. Alle beginnersfouten zijn al voor jou gemaakt en zo hoef jij die niet meer te maken en omdat alle kennis gebundeld is in deze complete cursus scheelt het jou ook nog eens enorm veel tijd aan het zoeken van alle informatie online, boeken of YouTube filmpjes. Een goed begin is het halve werk zeggen ze ook weleens!

Lijkt dit jou ook wel iets? Begin dan eerst op deze pagina met het volgen van een gratis crypto training >>

In deze gratis training leer je onder andere de basisbeginselen van crypto, op welke manier jij jouw cryptomunten veilig opslaat, hoe je jouw eigen cryptomunten aankoopt, een munt ontdekken met veel potentie en nog veel meer. Na het volgen van deze training weet je al gelijk veel meer over de cryptomarkt. Zeker een aanrader wanneer je hier serieus mee aan de slag wilt gaan!

Wil je eerst ontdekken hoe de cursus in elkaar steekt? Lees dan hier onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de Money Mastery cursus lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en hoe het jou ook kan gaan helpen om geld te verdienen met het handelen in cryptocurrency.

Als jij al enige ervaring hebt met Anycoin Direct en wil je dit graag delen? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze review.

Een gratis account aanmaken doe je gemakkelijk, veilig en snel via onderstaande link.

Beoordeling Anycoin Direct
Beoordeling Anycoin Direct

Beoordeling door Chris,

17 dec 2023
4

Ga je graag voor een betrouwbare broker met een Nederlandse klantenservice dan zit je bij Anycoin Direct goed. Zij zijn namelijk makkelijk bereikbaar via de telefoon, e-mail en live chat.

Wanneer je graag handelt in veel verschillende cryptomunten dan is het platform helaas iets minder geschikt. Je hebt hier helaas een wat beperkte keuze uit verschillende coins om te verhandelen.

Het platform zelf heeft geen ingebouwde wallets. Beschik je dus over een eigen wallet dan kun je direct van start gaan. Zo niet dan dien je eerst een eigen wallet aan te schaffen.

Voor zowel beginners als gevorderde is het platform zeer toegankelijk en makkelijk te bedienen.

De kosten van dit handelsplatform liggen wel aan de wat hogere kant in vergelijking met andere brokers. Zo heb je ook te maken met transactiekosten en service fees.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *