Money Mastery Review: AllesOverCrypto Ervaringen + Betrouwbaar? [2023]

Ultieme Crypto Cursus?

Gemiddelde leestijd: 108 minuten
money mastery cursus ervaringen allesovercrypto linker zijkant

Deze Money Mastery review van AllesOverCrypto helpt je om te bepalen of dit is wat je zoekt. Wanneer je gaat beleggen in crypto, dan wil je wel zeker zijn dat je goed weet wat je doet. Dit kon je in het verleden doen door verschillende cursussen van AllesOverCrypto te volgen.

Dat is tegenwoordig echter anders. Nu is het allemaal in één pakket gevat. Zo kan je alle verschillende kanten van een cryptobelegger zijn goed leren kennen.

Het samenvoegen tot één ultieme cursus is misschien wel de belangrijkste stap die bij AllesOverCrypto is gezet. Als belegger kan je hier wel veel voordeel van hebben.

Beleggen in crypto is veel belangrijker geworden in de afgelopen periode. Het is veel in het nieuws en de beleggers van het eerste uur zijn inmiddels flink rijk geworden. Wat opvalt is dat ze vaak met kleine bedragen begonnen en daarna grote rendementen eruit haalden.

Dit is dan ook de reden waarom zoveel mensen geïnteresseerd zijn geraakt in het beleggen in crypto. Wanneer ook jij wat vermogen hebt om mee te spelen, dan kan jij hier ook rendement mee behalen. Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra is daar heel geschikt voor. Het is dus zeker ook slim om je hierin te verdiepen.

Natuurlijk is het voor beginnende beleggers belangrijk om te leren hoe het beleggen in elkaar steekt. Dat kan je doen door ervaring op te bouwen. Dit kan echter wel wat lang duren. Daarom kan ook de ervaring van anderen helpen. Bijvoorbeeld die van Patrick Suiker en Derek Westra. Zij hebben alles wat ze geleerd hebben in de cursus gestopt.

Daardoor is deze Money Mastery review dus ook geschikt voor jou. Je kan hier alles doornemen, zodat je kan leren waar het om draait. Wanneer je dat hebt gedaan, is gemakkelijker te bepalen of het biedt wat jij zoekt.

We belichten hier alle kanten van de complete cursus die nu niet alleen meer uit de Crypto Masterclass bestaat, maar waar je nu ook direct toegang krijgt tot de Crypto signals, Crypto mastery, Crypto parels en de hele waardevolle community.

Lees hieronder snel verder voor onze ervaringen met deze zeer complete crypto cursus!

Wat kom je allemaal tegen in deze Money Mastery review?

Deze Money Mastery Review draait erom dat je goed inzicht krijgt in wat deze uitgebreide cursus eigenlijk precies inhoudt. Je begint bij het begin, dus kijken we wie Patrick Suiker en Derek Westra zijn. Daarna nemen we door wat er in de cursus te vinden is.

Wat mag je er allemaal van verwachten? We kijken niet alleen naar het totaalplaatje, we nemen ook de verschillende delen afzonderlijk door. Zo weet je dus heel precies tot op de letter nauwkeurig wat er allemaal voorbijkomt in deze cursus. Dit geeft je een goed eerste beeld van de mogelijkheden.

Daarna kijken we naar wat er achter dit lespakket schuilgaat. Algemene kennis over wat cryptocurrency is, waarom je erin moet beleggen en wat crypto trading is. Deze basiskennis is nodig om het lespakket te snappen.

Het is dus onze service dat we dit in deze Money Mastery review al bespreken. Zo wordt het gemakkelijk mogelijk om de producten te begrijpen. Dat zijn Crypto Masterclass, Crypto Signals, Crypto Mastery en Crypto Parels.

Overigens kijken we ook naar de zaken rondom de cursus. Denk bijvoorbeeld aan de toegang tot de Discord Community van Money Mastery. Je hebt nu een compleet beeld en kan een keuze maken.

Om het nog iets beter inzichtelijk te maken, kijken we ook naar de verschillende modules van dit lespakket. Die bekijken we 1 voor 1 en spreken door wat je erin leert. De onderwerpen die specifiek voorbijkomen zijn door Patrick Suiker en Derek Westra op basis van ervaringen gekozen.

Dat geldt voor een deel ook voor wat er op de community wordt besproken, al komt dit ook door de andere gebruikers die er zitten. Je leert precies wat je hieraan hebt. Dat maakt het dus ook wel heel fijn voor jou als gebruiker.

We bespreken ook de ervaringen van anderen en de voor- en nadelen van de cursus. Zo weet je wat Money Mastery uniek maakt en of het voor jou is. Tot slot komen de kosten en conclusie aan bod.

Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra

Laten we in deze review over de Money Mastery beginnen met een beeld van de heren die erachter schuilgaan. Zij hebben al hun sporen verdiend. Het gaat om Patrick Suiker en Derek Westra.

Het is voor mensen die al hebben rondgekeken in de wereld van crypto waarschijnlijk wel duidelijk waarom zij zo bekend zijn.

Ze zitten niet alleen achter Crypto Masterclass, maar ook achter Allesovercrypto.nl. Dit is een bekende website waar veel beginnende beleggers hun informatie vandaan halen. Al komen ook gevorderden er nog graag. Het is dus goed om de heren en hun verdiensten in de branche eerst eens te bespreken.

Wie is Derek Westra?

derek westra alles over crypto
Derek Westra

Laten we de Money Mastery Review beginnen met uitleggen wie Derek Westra eigenlijk is. Hij studeerde in 2013 af in Gedragseconomie en Speltheorie.

Dit was echter niet waar hij zich buiten zijn studie om mee bezighield. Hij was toen namelijk al één van de early adopters van cryptomunten.

Hij zag al snel in dat de currencies weleens heel snel een hele grote rol in de wereld konden gaan spelen. Vooral Bitcoin trok in het begin zijn aandacht.

Al snel zag hij dat er ook veel andere aantrekkelijke munten op de markt waren. Tegenwoordig heeft hij veel ervaring op de markt en gebruikt hij die om te beleggen en om anderen te helpen met beleggen.

Wie is Patrick Suiker?

patrick suiker alles over crypto
Patrick Suiker

Het gaat om Derek Westra én Patrick Suiker. Ook de tweede man achter Money Mastery is al sinds 2013 actief in de branche.

Hij ontdekte ook in dat jaar de mogelijkheden van crypto. In 2013 behaalde hij bovendien zijn master in entrepeneurship. Hij begon direct met de website Allesovercrypto.nl.

Daaruit is al veel voortgekomen, onder andere de verschillende cursussen over beleggen in cryptomunten.

Die kennis heeft Patrick zelf moeten opdoen toen hij in de wereld van crypto stapte omdat zulke cursussen toen nog niet bestonden. Hij zag hier dus wel kansen in en is er toen zelf mee begonnen.

Ondertussen kunnen beide zichzelf wel experts noemen binnen de wereld van crypto. Al deze opgedane informatie delen ze ook graag met alle cursisten en mensen die hiervoor openstaan.

Hoe ziet Money Mastery eruit?

Wanneer je echt wilt weten of het iets voor jou is, dan is het belangrijk dat je in deze Money Mastery review leert hoe de lessen eruit zien. Het is eigenlijk zo dat Alles Over Crypto heeft besloten de verschillende losse cursussen die het bood samen te voegen tot één groot alles-in-een-pakket.

Zo kan je dus direct de hele cryptomarkt leren kennen en daar je voordeel mee doen. Deze markt verandert snel en er is iedere keer wel weer iets nieuws waar de aandacht naar uitgaat. Dat neemt niet weg dat je juist de basis nodig hebt om succes te hebben. Juist die basiskennis is hier dus ook bij elkaar gebracht.

Doordat de verschillende cursussen nu samen in één pakket zitten, kan je alles direct leren. Dat gaat dus verder dan alleen maar een verhaal over munten als Bitcoin en Ethereum. Er is veel meer te ontdekken op cryptogebied.

Daar hebben Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen in opgedaan. Die kennis delen ze nu dus met jou. Dat doen ze met het lespakket. Daarnaast doen ze dat ook met de community die ze op Discord hebben opgezet. Dit helpt je om niet alleen de basis te leren, maar ook daarna up-to-date te blijven en verder te groeien.

money mastery complete cursus pakket
Money Mastery cursus pakket

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass werd voorheen altijd gezien als de beste lesmethode voor beginners om de wereld van crypto en beleggen te leren kennen. Wie op de cryptomarkt goede rendementen wilde behalen, deed dat door de lessen uit deze cursus in de praktijk toe te passen. Wanneer je als beginner aan de slag ging, had je dan direct goede kennis.

De lessen waren verdeeld over meerdere modules zodat de hele markt van cryptomunten werd gedekt. Het was vooral geschikt om de kansen op het behalen van leuke winsten op de markt wat groter te maken. Je deed een leuke eerste investering en ging vanaf daar verder.

De wereld van crypto blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Daardoor was het voortdurend nodig om de Crypto Masterclass aan te passen. De updates werden dan voor alle cursisten beschikbaar gemaakt.

De inhoud is daardoor door de jaren heen zo veranderd, dat de oude methode eigenlijk niet meer voldeed. Het is een groter geheel geworden. Waardoor Money Mastery dus ook ineens een stuk aantrekkelijker is geworden. Vooral beginnende beleggers op deze markt kunnen daarvan profiteren. Het is goed om te weten dat je alleen maar meer mag verwachten.

Crypto Signals

Crypto Signals is ook een cursus die hoog aangeschreven staat onder de geïnteresseerden in de cryptomarkt. Dat komt doordat het je helpt om vooronderzoek gemakkelijker te maken. De markt verandert snel. Als beginner zie je daarom de kansen vaak niet direct goed.

Zaken zoals NFT, DeFi, Metaverse, Gaming, IDO en Airdrops zeggen je misschien niet zoveel. Terwijl je hier dus juist wel je voordeel mee kan doen.

Het zijn trends waarvan je kennis moet hebben om zelf te kunnen bepalen wat je eraan kan verdienen. Met de hulp van wat je van crypto signals geboden krijgt, kan je het nodige bereiken.

Als voorbeeld kan je bijvoorbeeld eens kijken naar de ontwikkeling van NFT’s. Dit is nog maar net populair geworden, maar neemt nu al een groot deel van de markt in. Je komt het op alle tradingplatformen tegen.

Daarom wil je als belegger natuurlijk ook wel weten waar je mee te maken hebt. Door te leren hoe dit deel van de markt werkt en wat de risico’s van NFT’s zijn, kan je heel veel bereiken.

Je leert dankzij Crypto Signals hoe je je winsten kunt maximaliseren. Dit is dus tegenwoordig allemaal in Money Mastery opgenomen en hoef je niet apart aan te schaffen. Dat geldt net zo goed voor alle andere ontwikkelingen op de markt, bijvoorbeeld in de metaverse en gaming.

Crypto Mastery

Een goedlopend product wat eerst altijd los verkrijgbaar was is de Crypto Mastery. Je kunt dit product omschrijven als een onderdeel van de discord en geeft je toegang tot onder andere de volgende onderdelen:

 • Educatie
 • Signalen
 • Livestreams
 • Community

Zoals je wel kunt zien zijn dit hele interessante tools die jou toegang gaan geven tot veel meer informatie en wat ook continue wordt voorzien van nieuwe updates. Een mooie extra toevoeging nu aan de Money Mastery. Wij gaan er hier verderop dieper op in.

Crypto Parels

Wil je nieuwe munten of bijzondere buitenkansjes ontdekken? Dan is Crypto Parels het onderdeel van dit pakket waar je naar op zoek bent. Juist omdat je moet proberen te profiteren van kansen, is het fijn wanneer het voorwerk al voor je gedaan is. Je kunt dan snel instappen, nog voor de markt voor deze specifieke munt ontploft. Dat is namelijk de manier waarop je je winsten maximaliseert.

De specialisten van AllesOverCrypto weten wel hoe ze de parels moeten uitzoeken. In het verleden is hier al succes mee geboekt. Vooral de nieuwe munten die veel potentie vertonen zijn heel interessant. Die leveren snel veel op.

Wanneer je Money Mastery cursus gaat volgen, dan krijg je de Crypto Parels er ook bij. Je kan dan ook nog eens de specialisten bevragen. Het is fijn om te weten dat je in de community naar allerlei strategieën kan kijken om meer succes te hebben met investeren. Het maken van een plan helpt je om rendementen te behalen.

Het is ook goed om te weten dat er jaarlijks nieuwe Crypto Parels worden gekozen. Dit helpt je om ieder jaar weer opnieuw naar leuke buitenkansen te kijken. Zeker in een wereld die snel verandert, zoals de wereld van crypto, kan dit veel waarde hebben.

Andere onderdelen en bonussen van Money Mastery

Er zijn ook allerlei extra’s verbonden aan Money Mastery. Ook dat is interessant. Zo kan je bijvoorbeeld allerlei online video’s met lessen. Ook bepaalde crypto signals worden extra besproken. Daarnaast leer je ook over randzaken, zoals het opslaan van NFT’s op een veilige wijze. Ook begrippen die je niet snel leert, zoals impermanent loss, zijn hier heel belangrijk.

Het leren van strategieën en het benutten van mogelijkheden om op de ene exchange te kopen en de andere te verkopen wordt ook besproken. Het hele pakket is erop gericht om jou overal voordeel van te laten hebben. Dat maakt ook de extra’s wel heel interessant.

De video’s hebben als doel om alle zaken die in de Money Mastery Review en de cursus besproken worden nog even extra te benadrukken. Zo snap je pas echt waar het om gaat en wat je ermee kan. Het is bovendien ook nog eens zo dat je de video’s keer op keer kunt bekijken. Zo kan je ze even gebruiken voor je een investeringsbeslissing neemt.

Dit helpt je om meer goede keuzes te maken. Dat geldt overigens net zo goed voor de andere extra’s die je als hulpmiddel kan gebruiken. Zo kom je al snel verder als belegger in crypto en maak je je kansen een stuk groter.

Livestreams en community The Zone

In deze AllesOverCrypto cursus wordt ook gewerkt met enkele specifieke hulpmiddelen. Zo is bijvoorbeeld veel lof voor de livestreams te vinden. Deze zijn exclusief voor de leden. Er worden wekelijks allerlei experts uit de branche benaderd om de zaken te bespreken.

Daarnaast wordt gekeken naar het laatste nieuws uit de cryptowereld. De updates en de crypto signals komen ook aan bod. Daarnaast is het ook nog eens zo dat de livestreams dynamisch zijn. Je kan dus ook in gesprek met de kenners die aan het woord komen je kan ze vragen stellen en je kan een strategie die je hebt voorleggen om te bespreken.

De livestreams zijn alleen toegankelijk voor de community. Dat komt omdat de community sowieso heel belangrijk is voor iedereen die deze cursus volgt. Dat komt later in de Money Mastery review nog wel aan bod.

De community is de plek waar inmiddels meer dan 6.000 (ex-)cursisten zich verzamelen. Ze willen allemaal hetzelfde als jij, namelijk succes hebben met het beleggen in crypto.

Daarom is het ook zo dat iedereen elkaar wil helpen met tips en trucs om meer te bereiken. Dit is dus de hulp die je bovenop die van de kenners krijgt. Het is motiverend om altijd zo’n groep achter je te hebben staan.

Wat is cryptocurrency eigenlijk?

Nu je de eerste inzichten hebt opgedaan, gaan we in deze Money Mastery review wat dieper op de zaken in. Je bent geïnteresseerd in beleggen in crypto omdat je goede dingen hoort. Het is nu alleen wel belangrijk om echt goed te begrijpen waar je nu eigenlijk mee aan de slag gaat. Daar kan je misschien wel wat extra uitleg bij gebruiken.

Cryptocurrencies zijn betaalmiddelen en beleggingsproducten die werken op blockchaintechnologie. Dit is een netwerk van computers dat nodig is om transacties te doen. Je hebt geen centrale instantie zoals een bank of overheid. De gebruikers houden toezicht. Ook is fraude lastig door het gebruik van versleuteling.

Cryptocurrency is niet alleen interessant als investeringsobject. Het is ook zo dat je het kan benutten om mee te betalen. Wanneer dit gebeurt, dan wordt er een blok aangemaakt die aan de keten wordt toegevoegd. Vandaar de naam blockchaintechnologie. De blokken worden op alle computers op het netwerk opgeslagen. Zo wordt deze onbreekbaar.

Dit helpt om de transacties echt te houden en het toezicht gemakkelijk te houden. Zonder dat dit in handen van slechts een enkele partij zoals een centrale bank of een overheid komt. De gebruikers helpen om de keten in stand te houden en zo ontstaan dan allerlei soorten digitale transacties.

De geschiedenis van cryptocurrency

Veel mensen denken dat de geschiedenis van cryptocurrency begint bij 2008, toen Bitcoin werd geïntroduceerd. Het zit echter anders. In deze Money Mastery review gaan we helemaal terug tot in de jaren 80. Toen werd namelijk al bekeken wat er mogelijk zou zijn met digitaal geld. De basis die toen gelegd is, is nu nog altijd van toepassing. Denk aan het buitensluiten van een centrale instantie.

In het begin ging de ontwikkeling langzaam. Pas in 1995 kwam DigiCash op de markt. Dit kan je zien als de eerste vorm van crypto zoals we die nu kennen. Alleen waren banken toen juist nog wel belangrijk in het netwerk.

DigiCash kende een belangrijke concurrent. In 1998 werd namelijk Bit Gold op de markt gebracht. In deze vorm van digitaal geld kwam voor het eerst de factor crypto echt aan de orde. De digitale munten werden namelijk versleuteld.

De kennis van het netwerk van DigiCash en de versleuteling van Bit Gold zouden samen uiteindelijk belangrijk zijn voor de cryptomunten zoals we die tegenwoordig hebben. Dit zijn de munten zoals die in deze AllesOverCrypto review steeds genoemd worden, denk aan Bitcoin en Ethereum. Bitcoin was daarin de voorloper.

In 2008 werd een whitepaper gepubliceerd. De auteur gebruikte het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Op 3 januari 2009 werd daadwerkelijk het eerste blok van 50 bitcoins gelanceerd.

Zoals inmiddels bekend was het niet direct raak bij de lancering. De prijs werd stapje voor stapje hoger. Eerst was het een paar cent en werd er voor 10.000 bitcoin 2 pizza’s gekocht. Daarna doorbrak het de grens van 1 dollar en in mei 2011 was de digimunt 9 dollar waard.

Dit was ook het moment waarop andere projecten werden gelanceerd. Deze concurrenten voor Bitcoin zouden bekend worden als altcoins. Het zijn wel cryptomunten, maar ze werken allemaal net even anders.

Dit was ook het startschot voor investeerders om te bekijken wat er mogelijk was met de munten. De Bitcoins waren samen bijvoorbeeld rond 130 miljoen dollar waard geworden. Per Bitcoin betaalde je in november 2013 1.163 dollar.

De wereld van blockchain en cryptomunten ontwikkelde zich op allerlei gebieden. Zo kwamen er exchanges om te handelen. Ook werden wallets ontwikkeld om de veiligheid van opgeslagen currencies te vergroten. De munten waren immers meer waard dan ooit. Dit soort zaken hebben allemaal een rol gespeeld in de acceptatie van crypto als serieus middel om mee te betalen en in te beleggen.

Omdat je gemakkelijker kon beleggen en je geld er goed veilig was, werd het voor steeds meer mensen een optie om voor crypto te gaan. Het is dan ook niet vreemd dat op dit moment de waarde echt begon te klimmen naar recordhoogtes.

Door dit soort ontwikkelingen is de markt voor cryptocurrency heel belangrijk geworden voor beleggers. In 2016 is die stap definitief gemaakt. De prijzen liggen heel hoog en er zijn allerlei innovaties doorgevoerd om te kunnen handelen op veilige wijze. De snelheid en schaalbaarheid maken de munten nog aantrekkelijker.

Bitcoin is inmiddels al meer dan 20.000 dollar waard. Ook andere cryptomunten zijn inmiddels serieus te nemen en kosten meer dan een paar centen. Bovendien wordt de blockchain steeds breder toegepast. Apps, smart contracts en certificaten worden hier allemaal op gebaseerd. Sindsdien is crypto eigenlijk niet meer weg te denken.

De toekomst van cryptocurrency

Natuurlijk draait deze Money Mastery review eigenlijk niet om het verleden. Het is juist belangrijk wat je er in de toekomst mee kan. Het is vooral belangrijk om ook te leren hoe je geld kan verdienen met crypto. In de toekomst zal dit belangrijk blijven en dat is ook aan de ontwikkelingen te zien.

Zo wordt crypto steeds energiezuiniger omdat de maatschappij dit vraagt. Ook is het zo dat overheden steeds meer aandacht voor dit soort zaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop gekeken wordt naar het heffen van belasting over cryptovermogen. Daarnaast is crypto ook vaker een betaalmiddel.

Doordat er zowel beleggingen als betalingen mee worden gedaan, wordt de branche van crypto ook steeds groter. Dit heeft als gevolg dat de koersontwikkeling wat stabieler wordt.

Om dit te bevorderen zijn er ook crypto’s die bijvoorbeeld aan de euro of dollar worden gekoppeld. Dit worden ook wel stablecoins genoemd. Dit is een volgende stap in de ontwikkeling naar een volwaardig betaalmiddel.

Al zal dat natuurlijk wel nog even duren. Het is zeker interessant om te bekijken wat hier allemaal mee zal gebeuren. Dit zal ook weer effect hebben op de manier waarop het investeren zal verlopen.

Ook op andere vlakken zijn er ontwikkelingen in de cryptobranche. Die zijn ook van belang voor deze Money Mastery review. Het is namelijk zo dat zaken zoals NFT’s en stablecoins een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Dit bewijst dat blockchain meer is dan alleen een netwerk voor geldtransacties. Het is juist zo dat allerlei soorten processen ermee te decentraliseren zijn.

De NFT’s zijn bijvoorbeeld de basis voor een wereld waarin notarissen minder belangrijk worden. Dit is te vergelijken met hoe cryptocurrencies banken veel minder belangrijk maken. Dit is slechts het topje van de ijsberg voor deze technologie. Er zal in de komende jaren nog veel meer volgen.

Redenen om in cryptocurrency te beleggen

In deze Money Mastery recensie focussen we vooral op mensen die willen beleggen in cryptocurrency. Dan is het wel goed om je eerst eens af te vragen waarom je dat moet doen. Een goede reden is dat er meer op de wereld is dan alleen bitcoin. Zoals hiervoor al aangegeven, liggen er allerlei kansen op deze markt.

Blockchain zal meer en meer een rol in het bedrijfsleven en de maatschappij gaan spelen. Daar kan je dus aan verdienen. Zeker wanneer je er vroeg bij bent liggen er allerlei kansen. Dat is op zich al een reden om je er nu al in te verdiepen en te beginnen met beleggen.

Doordat ook de bestaande cryptomunten meer en meer functies krijgen, is er ook veel reden om aandacht ervoor te hebben. Crypto Signals helpt je om op tijd te zien waar de kansen liggen. Ook dat is een voordeel van Money Mastery. De kansen op succes zullen voorbij blijven komen in deze markt.

Ook voor verschillende soorten beleggers zijn er dus aantrekkelijke mogelijkheden. Of je nu klein wilt beginnen, of juist het type bent dat van grote investeringen houdt. Je kan altijd op je eigen niveau instappen en toch een leuk rendement eruit halen. Dat is een goede reden om erin te beleggen.

Bovendien is beleggen meer dan alleen maar geld erin stoppen en rendement eruit halen. Je kijkt ook naar het grotere geheel. Bekijk bijvoorbeeld eens hoe de techbedrijven er in de jaren 80 voor stonden. En bekijk dan eens wat ze vandaag betekenen in de maatschappij.

De echte specialisten uit de jaren 80 waren kritisch op tech. Tegenwoordig ben je wel gek als je je er niet mee bezighoudt. ZO moet je eigenlijk ook naar crypto kijken. Zeker als belegger is dit interessant. Denk eens aan al die mensen die juist niet miljonair zijn geworden omdat ze er niet voor gingen.

Tip! Bitcoin en 200+ andere cryptomunten koop jij veilig, snel en tegen lage kosten bij de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Wat is Crypto Trading?

Wanneer je echt wilt begrijpen waar deze Money Mastery review om draait, dan is het ook belangrijk dat je weet wat crypto trading is. Dat is namelijk de basis van alles. Het gaat om handelen in cryptocurrency met als doel om eraan te verdienen.

Je doel is om bij een lage koers te kopen en bij een hoge koers te verkopen. Er zijn allerlei soorten cryptomunten geschikt om dit te doen. Trading gebeurt bij een exchange of een broker. Er zijn meerdere vormen van trading. De ene is wat meer voor beginners en de andere is juist beter geschikt voor gevorderden.

Cryptomunten kopen doe je op een beurs. Die munten zijn dan dus ook van jou. De hele cursus van Money Mastery draait hierom. Je opent een account bij een exchange en koopt munten met echt geld. De koerswaarde van dat moment bepaalt de prijs. Wanneer de koers vervolgens stijgt, dan kan verkopen een aantrekkelijke optie zijn en kan je winst maken.

Soms gebeurt dit binnen 24 uur. Deze vorm van crypto trading wordt ook wel day trading genoemd. Dit is wel echt een strategie voor gevorderden. De meeste beginnende beleggers zullen vooral naar de lange termijn kijken. Ook daar zijn aantrekkelijke strategieën voor ontwikkeld door de jaren heen.

Wie cryptomunten koopt en verkoopt. Doet dat eigenlijk altijd via een beurs. Het is wel mogelijk om de munten zelf in handen te krijgen. Je gaat via je account bij een exchange aan de slag en doet een aankoop. De cryptomunten komen op je account te staan en die sla je dan weer op in een wallet. Op dat moment heb jij ze in handen en kan niemand op de markt er verder iets mee doen.

Het is slim om zelf een wallet te kopen. Dit wordt ook wel een hardware wallet genoemd. Houd je munten vast tot de waarde is gestegen. Dan bied je ze weer op de beurs aan en kan je ze met winst verkopen.

Een complete doorloop van de producten binnen Money Mastery

De reden waarom je deze Money Mastery recensie doorneemt is omdat je echt wilt weten wat voor product het is. Je wilt dan ook echt dat alles je duidelijk wordt gemaakt. Daarom is nu het moment gekomen om je een compleet beeld te geven.

Dat doen we door de producten en modules allemaal uitgebreid te bespreken. Je weet precies wat je krijgt voor het geld dat je erin steekt. Dit helpt je om te bepalen of dit ook echt de cursus is die jij zoekt.

Crypto Masterclass

De kern van de cursus is nog altijd de Crypto Masterclass. Dit was altijd al belangrijk en is dat in Money Mastery nog altijd. Wil je succes hebben met beleggen in crypto, dan is het zaak om je kennis op orde te brengen. Goede kennis van de markt en wat hier allemaal onderdeel van is, maakt dat de mogelijkheden op een goed rendement een stuk groter worden.

Omdat Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen delen in de cursus, kan jij dingen leren die je anders alleen met vallen en opstaan zou leren. Alles wat de heren hebben ontdekt door de jaren heen, is in de masterclass terug te vinden.

De Crypto Masterclass wordt geroemd omdat deze zo uitgebreid is en er ook steeds updates worden doorgevoerd. De cursus bestaat uit modules die dan zelf weer meerdere lessen bevatten. Elke les gaat gepaard met een video. Zo kan je de lessen gemakkelijk in je opnemen en kan je zelf bepalen in welk tempo je leert.

Alles wat met crypto en traden te maken heeft wordt besproken. Zo kan je dus een echte specialist worden. Je krijgt lessen in wat je wel en niet moet doen, waarbij ook wordt bekeken wat de redenen hiervoor zijn. Zo leer je je eerste investering doen. Ook crypto bewaren, een mindset ontwikkelen en professioneel zijn worden besproken.

Een belangrijk pluspunt van het Crypto Masterclass deel van Money Mastery is dat het van updates wordt voorzien. Dit betekent dat je altijd een cursus krijgt die past bij de trends en ontwikkelingen van dat moment.

Wanneer je al wat langer geleden met de cursus bent beginnen, dan krijg je de updates ook gewoon toegezonden. Omdat je succes wilt hebben met traden en professioneel aan de slag wilt gaan, is dit natuurlijk wel heel belangrijk. De Crypto Masterclass is bovendien de basis voor alles wat je in het pakket van AllesOverCrypto krijgt.

Crypto Signals

crypto signals

Ook Crypto Signals spelt een belangrijke rol in het geheel. Daar besteden we er in de Money Mastery review veel aandacht aan. Elke dag worden weer nieuwe cryptoprojecten gelanceerd.

Dit kan een nieuwe currency zijn, maar het kan net zo goed om een NFT gaan. Dit kan behoorlijk lastig zijn om bij te houden, zeker wanneer je nog niet zo lang op de markt actief bent.

Het is fijn om hulp te krijgen van specialisten die al langer met de zaken bezig zijn. De kennis die zij hebben kan jij dan benutten. Dit maakt je vooronderzoek gemakkelijker. Dat het team van AllesOverCrypto ervaringen deelt is een groot voordeel.

De specialisten van Money Mastery bieden je de kennis die je nodig hebt met Crypto Signals. Het is de manier om signalen te begrijpen en aantrekkelijke ontwikkelingen te volgen. Dit helpt je ook om meer grip op de zaken te houden. Je bepaalt zelf wat je interessant vindt.

Wil je signalen over nieuwe currencies, NFT’s, de Metaverse, Gaming, Airdrops, DeFi, Trading of IDO? Wanneer er iets gebeurt op de markt en er komt een vernieuwing of innovatie, dan weet jij ervan. Dat geeft je een voordeel als belegger, want daardoor kan je er dus ook direct op inspringen. Dat is precies de reden waarom Crypto Signals bestaat.

Een voorbeeld is het krijgen van signalen over waardevolle NFT’s. Waarbij ook gelijk een risicoprofiel wordt gegeven. Zo kan je zelf beslissen of jij wilt investeren of niet. Het uitgangspunt is altijd het maximaliseren van de winst.

Kijk je naar DeFi, dan zij de signalen gericht op de laatste ontwikkelingen. Gaming en de Metaverse spelen een steeds belangrijkere rol in de wereld van blockchaintechnologie. Ook daar zijn specialisten de hele dag mee bezig.

Wil je juist marktupdates krijgen? Dan zijn er ook Crypto Signals voor bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Tot slot zijn er de belangrijke trading signalen.

money mastery discord
Money Mastery discord – Community, Marktanalyse, Trends, Signalen, Crypto Parels, Airdrops

Crypto Mastery

crypto mastery

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is de Crypto Mastery een onderdeel van de discord. In totaal bestaat het uit vier onderdelen die wij hieronder nader toelichten:

Het eerste gedeelte waar je toegang tot krijgt zijn de signalen. Wanneer zich er interessante cryptomunten voor doen, dan krijg je een melding wanneer je deze het beste kunt aankopen of juist verkopen wanneer er een eventuele daling aan zit te komen. Het gaat dan om signalen zoals IDO signalen, ICO signalen, Airdrop signalen, DeFi signalen, NFT signalen.

Wanneer jij hier behendiger in begint te worden zal jij veel betere koop-en verkoopsignalen kunnen gaan signaleren en zo jouw kansen gaan vergroten tot het laten stijgen van jouw winsten. Uiteraard heb jij hier wel de nodige educatie voor nodig. Je krijgt dan ook doormiddel van video’s veel informatie tot jou beschikking zoals onder andere NFT’s, Yield Farming, DeFi en meer.

Een ander gedeelte zijn de livestreams van de discord. Hier kan jij met al jouw vragen terecht die worden beantwoord door experts van AllesOverCrypto. Zo heb jij altijd toegang tot de juiste antwoorden.

Zo ook krijg je toegang tot de hele waardevolle community met allemaal cursisten met dezelfde passie en drive. Iedere dag kun jij hier terecht met al jouw informatie, tips, vragen. Zo wordt er onder andere veel informatie gedeeld over fundamentele analyses, crypto parels, stijgers, dalers, crypto trends en nog veel meer.

Crypto Parels

crypto parels money mastery

Ben je op zoek naar de echte crypto parels? Dan is deze Money Mastery review al belangrijk om te lezen. Crypto Parels is een belangrijk onderdeel van het pakket. Het is een belangrijke manier om te zorgen dat je de nieuwe kansen snel leert ontdekken. Een passieve investeerder die niet de hele dag ermee bezig is, kan hier veel voordeel van hebben.

Het is fijn om de ervaringen van Derek Westra en Patrick Suiker te kunnen benutten. Ieder jaar worden de nieuwe parels uitgezocht. Er zijn projecten waar vertrouwen in is bij de specialisten. Zo kan je een goede slag slaan en kansen kunnen pakken.

Wie aan de slag gaat met Money Mastery kan ook direct toegang krijgen tot de Crypto Parels. Bovendien krijg je de kans om met de experts hierover te spreken. Het is altijd lekker wanneer je voldoende steun krijgt in een community. Dat is een belangrijke reden waarom deze ook rond Money Mastery is opgebouwd.

Je kijkt samen naar meer dan de munten alleen. Ook de strategieën zijn van belang. Dit helpt je om de crypto’s te vinden die bij jou passen. Zo maak je de kans op goede rendementen groter. Bovendien worden er regelmatig nieuwe parels aangewezen waar je mee aan de slag kan.

Meer weten over deze Crypto Parels en het portfolio? Lees dan zeker onze uitgebreide Crypto Portfolio review >>

De Discord community The Zone van Money Mastery

In het pakket zit ook de toegang tot de Discord community van Money Mastery. Dit is ook belangrijk om even te bespreken. Deze community is de plek waar zo’n 6.000 leden hun plek in hebben. Zij hebben de cursus gevolgd of doen dat op dit moment. Daar zitten ook mensen bij die al in de tijd van de Crypto Masterclass zijn begonnen.

Iedereen zit hier als investeerder en iedereen heeft het doel om succes met crypto te hebben. Daarom is het ook zo dat hier een sfeer hangt van hulp. Iedereen wil bijdragen aan elkaars succes. Dit helpt ook om meer te bereiken. De Discord community is daardoor een bron van inspiratie.

De Discord community is bovendien niet alleen een plek voor (oud-) studenten van de cursus. Ook Derek Westra en Patrick Suiker bieden er ervaringen. Daarnaast zijn er livestreams met andere specialisten uit de branche. Die komen wekelijks langs om kennis te delen met de leden.

Bovendien is er altijd de mogelijkheid om met al deze experts in gesprek te gaan en vragen te stellen. Denk aan zaken die je wilt weten over investeringsstrategieën. Wanneer je het op die manier aanpakt, dan kan je ook tot ver na je klaar bent met de lessen nog altijd blijven leren met Money Mastery.

De modules van Money Mastery

Een Money Mastery review moet natuurlijk vooral ook draaien om de lessen die je geleerd krijgt. Het is juist het lespakket waar het om draait. Dit heb je nodig om een expert te worden in het traden van cryptocurrency. Daarvoor wil je de werking van alles leren kennen, maar wil je ook kennis krijgen van de markt.

Het pakket begint met een woord van welkom. Vervolgens krijg je een uitleg over crypto en wat dit voor de toekomst gaat betekenen. Zaken als je eerste crypto, een vliegende start maken, de onbreekbare kluis, winst boeken en de eerste investeerder zijn komen in de volgende modules voorbij. Er wordt nog veel meer geleerd. We nemen hier alle modules door.

Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass

We gaan nu de modules één voor één doornemen in de Money Mastery review. Het eerste wat je krijgt is de introductie van Patrick Suiker en Derek Westra. Zo weet je gelijk wie dit zijn en krijg je ook voorgeschoteld wat ze niet kunnen.

Je hebt namelijk met een lesprogramma te maken, maar niet met financieel advies. Het gaat om een groep enthousiast beleggers die kennis en ervaring ter informatie met je deelt.

Die kennis is wel heel ruim en kan jou veel leren. Ook de risico’s worden besproken. Dat neemt niet weg dat het dus geen financieel advies betreft. Het is belangrijk om dit wel goed te begrijpen.

 • Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Test je kennis – Welkom bij de Crypto Masterclass
 • Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass – Adem succes
 • Test je kennis! – Adem succes
 • Zo haal je het meeste uit de Crypto Masterclass – Wordt een leermachine!
 • Test je kennis! – Wordt een leermachine!
 • Ontmoet jouw docenten!
 • Over de Crypto Masterclass
 • Jouw e-boeken en toegang tot The Zone!
money mastery module 1 welkom bij de crypto masterclass
Money Mastery – Module 1: Welkom bij de Crypto Masterclass!

Module 2: Het geld van de toekomst – inleiding

Als het gaat over het geld van de toekomst, dan wordt altijd naar cryptocurrency gewezen. Dit is juist ook de reden waarom het jou aantrekt en je deze Money Mastery review doorneemt. Je komt crypto op meer en meer plekken tegen en je moet er vroeg bij zijn om de kansen te pakken.

Als de echte groei dan doorzet, ben jij degene die daarvan kan profiteren. Het is dus ook niet gek dat in deze module de basisbeginselen zoals Bitcoin, blockchaintechnologie en smart contracts worden besproken. Het geeft je een goed beeld van de markt. Ook worden meerdere soorten cryptomunten besproken.

Module 2 bevat 15 lessen:

 • Welkom bij Hoofdstuk 1 Het geld van de toekomst – Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern : De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! : Geld (quiz)
 • 1.2 Het digitale goud : Bitcoin
 • Test je kennis! : Bitcoin (quiz)
 • 1.3 Het beste sinds het internet : Blockchain
 • Test je kennis! : Blockchain (quiz)
 • 1.4 Delete the middleman : Smart Contracts
 • Test je kennis! : Smart Contracts (quiz)
 • 1.5 De opvolger van geld : Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! : Cryptocurrency’s (quiz)
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat : Adoptiemodellen
 • Test je kennis! : Adoptiemodellen (quiz)
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet
money mastery crypto masterclass module 2 het geld van de toekomst
Money Mastery – Module 2: Het geld van de toekomst – Inleiding

Module 3: Je eerste cryptocurrency

Wanneer je voor het eerst crypto’s gaat kopen, dan is dat wel heel spannend. Het is echter helemaal niet zo moeilijk. Wanneer je de lessen van Money Mastery toepast, dan is er veel mogelijk. Je kan met een klein bedrag al een hele interessante eerste investering doen. Dat is dan ook gelijk een interessant leermoment.

In module 3 wordt in de video’s uitgelegd hoe je die stap naar het kopen van je eerste crypto zet. Zo leer je onder andere over brokers zoals Bitvavo en waarom het slim is om hier te beginnen. Zaken zoals gratis een account aan maken en lage transactiekosten spelen een grote rol.

Module 3 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2 – Je eerste cryptocurrency
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video)
 • Test je kennis! : Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt geleerd
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 pagina’s)
 • Crypto Portfolio pdf (uitgebreide versie)
money mastery crypto masterclass module 3 je eerste cryptocurrency
Money Mastery – Module 3: Je eerste cryptocurrency

Module 4: Maak een killer start!

Derek Westra en Patrick Suiker delen ervaringen op alle vlakken van het handelen in cryptocurrency. Dat zal je ontdekken in deze module, want die gaat onder andere over het slechte begin dat ze zelf maakten met het cryptobeleggen.

De lessen die ze daaruit trokken zijn uiteindelijk de tips geworden die jij nu krijgt om niet in dezelfde val te lopen. Zaken zoals een te groot bedrag, emoties de overhand laten krijgen, in zee gaan met een oplichter of snel geld willen verdienen. Dit en nog heel veel andere zaken worden besproken om te voorkomen dat ook jij op de verkeerde manier start.

Module 4 bevat 8 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3 – Maak een killer start!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (video)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (video)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (video)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 4 maak een killer start
Money Mastery – Module 4: Maak een killer start!

Module 5: Je onbreekbare kluis

De vijfde module heet niet voor niets Je onbreekbare kluis. Het is de module die volledig gericht is op het veilig opslaan van je vermogen aan cryptomunten. Je leerde eerder in de Money Mastery review al wat het belang hiervan is.

Deze module is er volledig op ingericht om dit te bespreken. Je leert wat een wallet is en waarom een goede wallet ook zo belangrijk is. Vooral voor nieuwkomers op de markt is dit belangrijk, want dit onderschatten dit vaak.

Het is goed om te zien dat ook gewoon een heel blok aan dit soort zaken wordt besteed in deze cursus. Zo zijn beginnende beleggers direct ook veilig bezig.

Module 5 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 : Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis : crypto wallets
 • Test je kennis! – Crypto wallets
 • 4.2 Je papieren portemonnee : Paper Wallet (video)
 • Test je kennis! – Paper wallets
 • 4.3 De beste beveiliging : Hardware Wallet (video)
 • Test je kennis! – Hardware wallets
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video)
 • Test je kennis! – Software walles
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis : Wachtwoorden en 2FA
money mastery crypto masterclass module 5 je onbreekbare kluis
Money Mastery – Module 5: Je onbreekbare kluis

Module 6: Je winsten cashen!

Beleggen in crypto draait uiteindelijk om winsten. Het geeft je een goed gevoel om die te kunnen laten uitbetalen. De opleiding Money Mastery is er eigenlijk op gericht om je op deze plek te brengen.

Daarbij is het belangrijk om te beseffen dat beleggen met pieken en dalen gaat. Zeker in een volatiele markt zoals die van crypto. Je bent altijd met een risico bezig. Het kan verkeerd gaan.

Wanneer je echter goed voorbereid bent en de goede momenten leert herkennen, dan kan je regelmatig winsten cashen. De lessen in deze module helpen je voorbereiden om dit te bereiken. Zo maak je de beste keuzes.

Module 6 bevat 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 : Je winsten cashen!
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video)
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic (video)
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken (video)
 • Test je kennis! : Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids pdf (15 pagina’s)
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 6 je winsten cashen
Money Mastery – Module 6: Je winsten cashen!

Module 7: De allereerste investeerder zijn

Doordat je enthousiast bent geworden dankzij de Money Mastery recensie ga je aan de slag met crypto. Op een dag zie je een nieuw project voorbijkomen. En voor je het weet ben jij de eerste investeerder. Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Dankzij de ervaringen van Patrick Suiker en Derek Westra kan je dit op de juiste manier aanpakken.

Niet alleen nieuwe investeerders, maar ook mensen die al langer op de markt actief zijn, kunnen hier nog altijd van profiteren. De module bespreekt bijvoorbeeld de Initial Coin Offering. Dit is een mogelijkheid om als investeerder bij startups in nieuwe crypto in te stappen. Dit kan altijd heel interessant zijn.

Module 7 bevat 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6 : De allereerste investeerder zijn
 • 6.1 Wat is een ICO, STO of IEO? (video van 19:48 min)
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 6.2 Wat is een Initial Defi Offering? (video van 18:05 min)
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 6.3 Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4 Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 6.5 Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6 Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype
money mastery crypto masterclass module 7 de allereerste investeerder zijn
Money Mastery – Module 7: De allereerste investeerder zijn

Module 8: Een passief crypto-inkomen

Wanneer je gaat investeren in cryptocurrency, dan kan dat je een passief inkomen opleveren. Daar draait module 8 dan ook om. Het gaat bijvoorbeeld om het toepassen van staking.

Dit is eigenlijk een soort sparen, maar dan met crypto. Als dank dat je je munten vasthoudt krijg je dan een vorm van rente. Dit is belangrijk voor het blockchainnetwerk van de crypto die je hebt, omdat daarmee aan verbeteringen gewerkt kan worden. Hoe groter je cryptobedrag, hoe hoger je rente ook is. Zo kan je dus zonder eraan te werken ook inkomen halen uit je vermogen.

Daarbij is het goed om te bekijken hoe je de lessen van Money Mastery kan toepassen. Staking is bijvoorbeeld vooral interessant wanneer je met regelmaat koopt en verkoopt. Ben je een wat meer passieve belegger, dan is staking ook wat minder interessant. Dan kan je je misschien beter op andere methodes richten.

Ook voor gevorderden zijn er allerlei opties. Denk aan minen, masternodes, airdrops en yield farming. Het is natuurlijk ook niet meer dan logisch dat Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen met deze strategieën hebben opgedaan en die met je delen.

Module 8 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1 Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2 Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3 Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4 Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5 Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming
money mastery crypto masterclass module 8 een passief crypto inkomen
Money Mastery – Module 8: Een passief crypto-inkomen

Module 9: De crypto-trends de baas!

Wanneer je het eerdere cursisten vraagt, dan zullen ze module 9 als belangrijkste onderdeel van het pakket aanwijzen. Het is de module die het meest is geüpdatet door de jaren heen.

Dat komt ook doordat de trends zo snel op elkaar volgen. Het is dus ook een goede manier om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van alles wat speelt in de markt. Daar kan je dan op je eigen manier je voordeel mee doen.

De module is niet lang, maar is wel heel waardevol. Het is dus ook belangrijk om dat in deze Money Mastery review nog een keer te benadrukken. De lessen die je hier leert, zijn belangrijk voor je mate van succes.

Module 9 bevat 10 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 8 – De Crypto trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz)
 • 8.4 De risico’s van DeFi
 • Test je kennis! – DeFi risico’s
 • 8.5 Digitaal eigendom met NFT’s
money mastery crypto masterclass module 9 crypto trends de baas
Money Mastery – Module 9: De crypto trends de baas

Module 10: The Winning Mindset

Investeren in crypto omvat veel meer dan alleen op zoek gaan naar munten die positieve signalen laten zien. Het is ook belangrijk om te leren hoe succesvolle investeerders eigenlijk denken. Dit kan je jezelf leren. Daarvoor is deze mindsetmodule dan ook bedoeld.

Het is misschien vreemd dat dit pas module 10 is, maar Derek en Patrick willen eerst dat je de basis goed begrijpt voor je aan je mindset gaat werken. Je gaat immers pas kopen en verkopen wanneer je de juiste kennis hebt. Dat is dus ook het moment om te leren hoe je moet winnen op de markt. Deze lessen zijn dus van groot vermogen voor je houding als belegger.

Het is ook van waarde om de winning mindset te ontwikkelen voor andere vormen van succes. Je moet eerst in jezelf investeren en dit kan voelen alsof je alleen maar aan het verliezen bent.

Pas later ga je de winst ervan zien. Een deel van de mindset is dus het ontwikkelen van geduld. Daardoor zal je uiteindelijk in de situatie komen waarin je begint te verdienen.

Het is ook belangrijk om te leren om je niet door emoties te laten leiden. Daar heb je advies voor nodig op het gebied van te maken keuzes. De winnende mindset begint misschien bij cryptobeleggen, maar je zal merken dat het je nog veel meer kan opleveren. Dat maakt het een aantrekkelijke module.

Module 10 bevat 24 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint (quiz)
 • 9.1 Je droom (video)
 • Test je kennis! – Je droom
 • 9.2 De Gemiddelde Crypto Trader (video)
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 9.3 Jouw angsten (video)
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 9.4 De Duurste Fouten (video)
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 9.5 Je Emoties Overwinnen (video)
 • Test je kennis! – Je Emoties Overwinnen
 • 9.6 De Tegenstander (video)
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 9.7 De Belangrijkste Emotionele Skills (video)
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 9.8 Zit Allemaal Tussen Je Oren (video)
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9.9 Zo Blijven Winnaars Winnen (video)
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 9.10 Jij bent Belangrijk (video)
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 10 the winning mindset
Money Mastery – Module 10: The Winning Mindset

Module 11: Vrijheid dankzij crypto trading

Module 11 is een stap richting het daadwerkelijke succes met investeren. Deze module is flink uitgebreid en geeft je de wat meer gevorderde lessen. Zo kan je ontdekken wat crypto nu eigenlijk echt is. Denk aan zaken rondom het investeren zoals het ontdekken van een goede exchange.

Denk ook aan het leren herkennen van trends en patronen op de markt. Daarnaast wordt ook de andere kant besproken, bijvoorbeeld hoe je je risico’s moet managen. Deze module is waardevol in allerlei opzichten omdat je hier echt de fijnere kneepjes van het investeren in crypto leert. Dit maakt je kans op rendement groter.

Module 11 bevat 23 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 10 – Vrijheid dankzij Crypto Trading!
 • 10.1 Investeren versus crypto trading
 • Test je Kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 10.2 De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • 10.3 Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 10.4 Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 10.5 Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 10.6 De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 10.7 Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss
 • 10.8a. Bescherm je trades met risicomanagement
 • 10.8b. – Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 10.9 Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 10.10 Herken de belangrijkste trendlijnen en patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 10.11 Trade mee met een professional
money mastery crypto masterclass module 11 vrijheid dankzij crypto trading
Money Mastery – Module 11: Vrijheid dankzij crypto trading

Module 12: De beste crypto trading tools en indicatoren

Wanneer je met crypto aan de slag gaat, dan kan je dat op meerdere manieren bekijken. Daarom is het van waarde wanneer je weet hoe je de koers moet interpreteren. Module 12 van Money Mastery richt zich daarop. Het is fijn om te weten welke tools en indicatoren je daarbij kunnen helpen.

Het is direct mogelijk om daarmee aan de slag te gaan. Zo is het fijn om te weten welke software er allemaal beschikbaar is. Dit is eigenlijk in grote mate gelijk aan hoe dat voor aandelen en opties geldt. Daar wordt ook veel waarde gehecht aan indicatoren. Bedenk je wel dat die voor crypto anders zijn. Daarom is deze module dus ook belangrijk om door te nemen.

Module 12 bevat 17 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 11 – De beste tools & indicators
 • 11.1 Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • 11.2 Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • 11.3 De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • 11.4 Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • 11.5 Ichimoku Cloud – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • 11.6 Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • 11.7 Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves
 • 11.8 Tradinghistorie analyseren met Volume Profiles
 • Test je kennis! – Volume Profiles
money mastery crypto masterclass module 12 de beste crypto trading tools en indicatoren
Money Mastery – Module 12: De beste crypto trading tools en indicatoren

Module 13: Word crypto trading master!

Module 13 is ingericht om je een echte master in het traden te maken. Dit is de module waarin je net wat meer leert dan alleen de simpele stappen om te kunnen beginnen met traden. Het gaat juist om die extra dingen die je kan doen om meer succes te hebben.

Bijvoorbeeld door de markt van alle kanten te bekijken. Wanneer je beter begrijpt wat de grote investeerders doen, dan kan je ook beter begrijpen hoe de geldstromen lopen. Waarbij je dus ook inzicht krijgt in waarom dit zo is.

Ook is het goed om te leren begrijpen hoe de cryptocurrencies in relatie tot elkaar staan. Ook deze module heeft overigens ruimte om in te gaan op trends in de markt. Denk aan de ontwikkelingen van automatisering. Er is ook nog wat extra aandacht voor de omvang van Bitcoin.

Module 13 bevat 20 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 12 – Word Crypto Trading Master!
 • 12.1 Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 12.2 Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 12.3 Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 12.4 De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 12.5 The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 12.6 The next level – Futures, Shorten en Leverage
 • Test je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 12.7 Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 12.8 Bescherm je portfolio met Hedging
 • Test je kennis! – Hedging
 • 12.9 Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading
 • Schrijf een review
money mastery crypto masterclass module 13 word crypto trading master
Money Mastery – Module 13: Word crypto trading master!

Module 14: Profiteren van een dalende markt

De wereld van crypto is niet alleen maar hoogtij. Er zijn ook periodes van sterke dalingen geweest. Soms zelfs wat sterker dan de gemiddelde investeerder zou wensen. Het is dan ook goed om te weten dat er dan juist ook kansen liggen.

Dat is ook het onderwerp van Module 14 van Money Mastery. Het is de module die de mindset die je ontwikkeld hebt in de praktijk laat brengen. Je leert onder andere dat een verlies pas reëel wordt wanneer je je crypto’s verkoopt. Zolang je ze nog in handen hebt is niets verloren en kan het altijd weer omdraaien richting winst.

Het is belangrijk om te snappen dat bij een lagere koers de verhoudingen op de markt anders komen te liggen. Een slimme belegger leert deze momenten te herkennen en te benutten.

Essentieel is dan dat je niet in paniek raakt van een periode waarin je cryptomunten veel minder waard zijn. Je moet juist al vooruit leren kijken en de kansen zien die straks voorbij komen wanneer de markt weer in opwaartse trend gaat.

Op dat moment kan jij namelijk gaan verdienen. Dat maakt het ook wel heel interessant. De ervaringen die Derek Westra en Patrick Suiker hebben op dit vlak, zijn dus van grote waarde. Deze module helpt je deze vaardigheid te ontwikkelen.

Module 14 bevat 21 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 13 – Profiteren van een dalende markt
 • 13.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 13.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 13.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 13.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 13.5 Op welke exchanges kun je welke cryptomunten shorten?
 • Test je kennis! – Shorten op exchanges
 • 13.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 13.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 13.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 13.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 13.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?
money mastery crypto masterclass module 14 profiteren van een dalende markt
Money Mastery – Module 14: Profiteren van een dalende markt

Module 15: Eindexamen

Heb je de modules van Money Mastery allemaal gedaan? Dan heb je iedere keer een test van je kennis aan het eind voorgeschoteld gekregen. Nu je helemaal aan het eind bent, is het interessant om te bekijken of je er ook echt klaar voor bent om met je eigen geld in cryptomunten te investeren. Dat kan je doen door op een ontspannen manier het examen door te lopen.

Wanneer je testen doet, is de kans dat je de kennis onthoudt ook een stuk groter. Het grote examen omvat 60 vragen. Het doel is om er 48 of meer goed te hebben. Je scoort dan boven 80 procent en bent klaar voor de markt.

 • Welkom bij het eindexamen!
 • Eindexamen Quiz
 • Jouw eigen Crypto Masterclass certificaat!

Module 16: Extra handleidingen

 • 1. Aleph Zero [AZERO] staking
 • 2. FTX Exchange
 • 3. Shorten op FTX Exchange
 • 4. Million Dollar Template (2023 versie)
 • 5. Million Dollar DCA Template
 • 6. Kucoin Exchange

Bonussen bij de Money Mastery cursus

In deze Money Mastery review gaan we echt op alles in. Daarom kijken we niet alleen naar de modules van het lespakket. We kijken ook naar de bonussen die je erbij krijgt.

Die zijn namelijk ook van belang om jouw kennis en vaardigheden voor het investeren in crypto te vergroten. De diverse bonussen die in het pakket zitten zijn allemaal van grote waarde. Je leert de markt beter kennen en kan de voordelen direct benutten.

Bonus 1: Crypto Parels

De producten van AllesOverCrypto zijn tegenwoordig samengevoegd in Money Mastery. Daar is één uitzondering op gemaakt. Je kan Crypto Parels ook los krijgen. Dan kost het je 97 euro. Daarom is het juist ook zo aantrekkelijk dat het onderdeel van het lespakket is geworden.

Het portfolio met 10 cryptomunten die op dit moment veel belofte vertonen is natuurlijk van grote waarde. Je krijgt instructies over hoe je ze moet kopen en waarom je juist gericht op deze munten moet focussen.

Het is ieder jaar weer zo dat er nieuwe parels worden uitgezocht door de specialisten van AllesOverCrypto. Daar wordt het hele jaar onderzoek naar gedaan.

crypto parels portfolio allesovercrypto money mastery
Crypto Parels Portfolio van AllesOverCrypto

Bonus 2: Het Ultieme Investeringshandboek

Naast pdf’s krijg je ook e-books bij de bonussen. In dit geval gaat het om het Ultieme Investeringshandboek. Dit is een boek vol met uitleg over het kopen en verkopen van cryptomunten op de juiste manier. Zo leer je welke munt op welk moment kopen of juist verkopen een goed idee is.

Het boek helpt je om de goede deals te herkennen en die met de juiste stappen zelf ook te zetten. Je krijgt bij dit e-book ook een tool die je kan instellen om de aankoop van elke cryptomunt op de juiste wijze te doen.

Bonus 3: De Bitcoinbijbel

Een groot deel van Money Mastery draait om videolessen. De bonussen zijn vooral in de vorm van pdf’s te krijgen. Een goed voorbeeld is de 132 pagina’s tellende Bitcoinbijbel. Dit is een digitaal bestand vol met woorden en begrippen die met blockchaintechnologie en de markt voor crypto te maken hebben.

Veel woorden heb je ook al in deze Money Mastery review voorbij zien komen. Je kan dus veel aan die kennisbank hebben. Patrick Suiker en Derek Westra leren je al vroeg dat cryptocurrency pas aan het begin staat. Goede basis kennis hebben is dus wel heel belangrijk. Ook dit is een bonus van 200 euro die je er zo gratis bij krijgt.

bitcoinbijbel money mastery
De Bitcoinbijbel

Bonus 4: 12 waardevolle cryptotips voor beginners

Een ander e-book dat je als bonus erbij krijgt, is 12 Waardevolle cryptotips voor beginners. Dit is precies wat de titel al doet vermoeden. Het zijn de tips die je als beginner direct kan gebruiken om te voorkomen dat je in een valkuil op de markt trapt.

Je leert hoe je vanaf het eerste moment de dingen op de juiste manier doet. Zo kan je voorkomen dat je dezelfde fouten als de ontwerpers van deze cursus maakt. Dit is hoe Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen in lessen hebben kunnen omvormen.

Bonus 5: Bitcoin & Cryptocurrency begrippenlijst

Wanneer je nieuw bent op de markt en je hoort mensen om je heen over crypto praten, dan wil je graag meedoen. Daarbij kan de Bitcoin & Cryptocurrency begrippenlijst je dan helpen.

Dit e-book leert je wat de begrippen in de markt zijn. Denk aan een simpel begrip als blockchain of Bitcoin. Denk echter ook aan zaken zoals een Private Key of een Public Key.

Als je net nieuw bent, heb je geen idee wat het is. Wanneer je dit e-book leest, dan wordt het een stuk gemakkelijker om alles gewoon te begrijpen en met andere investeerders mee te doen in het gesprek.

Bonus 6: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin

Het kan best stressvol zijn om je op de markt voor cryptomunten te begeven. Dat komt natuurlijk door het volatiele karakter en de kans op een diep dal. Die onzekerheid is niet voor iedereen even aantrekkelijk. Het kan zelfs ronduit vervelend zijn.

Daarom is dit e-book ook één van de bonussen die je krijgt. Daarin staat beschreven hoe alles werkt, waardoor je meer begrip ontwikkelt voor de markt en de werking. Dit helpt je om het kopen en verkopen van Bitcoin wat gemakkelijker te maken. Zo kan je met veel minder zorgen gewoon genieten van jouw reis als investeerder.

leven zonder zorgen bitcoin tips
Een Leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, 5 beste tips

Bonus 7: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België

Een aantrekkelijke bonus die tegenwoordig ook in het pakket zit, is Bitcoin & Belasting voor Nederland en België. Nu er meer en meer vermogen in crypto gaat zitten, is de belastingdienst ook wakker.

Het is voor jou als belegger dus ook heel belangrijk om te weten waar het om draait als je bezig bent met beleggen in crypto in Nederland of België. Patrick en Derek hebben hier al het nodige in meegemaakt en die kennis delen ze nu ook in de vorm van deze bonus.

Bonus 8: VIP Community The Zone

Money Mastery is een cursus die draait om het opdoen van kennis. Dat betekent echter niet dat ook werkelijk alles wat te weten valt over cryptocurrency erin zit. Het is juist mogelijk om nog veel meer kennis in de markt zelf op te doen. Dat kan je doen door dat wat je leert en ontdekt te delen met anderen. Mits anderen dat ook met jou doen.

Daar is de VIP community The Zone ook voor bedoeld. Het is een plek waar serieuze investeerders bij elkaar komen en praten over ontwikkelingen rondom crypto. Je kan er anderen ook vragen stellen. Je kan er ook strategieën bespreken. Iedereen in de community wil hetzelfde, namelijk beter worden.

Bonus 9: De Million Dollar template

De laatste bonus van Money Mastery is de Million Dollar template. Die krijg je er ook gratis bij. Dit is een soort logboek. Je kan er je trades in bijhouden. Je weet precies welke deals je hebt gesloten en voor welke bedragen je dat hebt gedaan.

Leer je dit logboek op de juiste wijze gebruiken, dan kan je daar veel voordeel uit halen op de lange termijn. Dit is dan alleen nog maar een kwestie van tijd voor je eraan gaat verdienen.

Uitleg over de Money Mastery community The Zone

De Money Mastery review moet natuurlijk niet alleen maar over de modules en de lesstof gaan. De Discord Community is een heel belangrijk onderdeel van het geheel. Het is dus ook zaak om goed te begrijpen wat je krijgt en wanneer je hier onderdeel van mag zijn.

Het is dus in ieder geval belangrijk om de Discord-app op je smartphone of tablet te downloaden wanneer je met deze cursus aan de slag gaat. De app is gratis en je kan direct de community in zodra je toegang hebt. In de community zijn talloze groepen te vinden. Die zijn elk gericht op een bepaald onderdeel van de cryptowereld.

De community bestaat uit meerdere servers. Dit is de overkoepelende groep boven een selectie meer specifieke groepen. Money Mastery is zo’n server. De groepen die hierbij horen zijn hier allemaal aan gekoppeld. Die groepen gaan over de cursus of over zaken in de cryptobranche.

Dit zijn de categorieën. Als gebruiker kan je zelf bepalen welke categorieën je aan en uit zet en je kan dit altijd veranderen naar wens. De server Money Mastery heeft het volgende:

 • Begin hier
 • Gratis
 • Informatie
 • Community
 • Marktanalyse
 • Trading
 • Parels
 • Airdrops
 • DeFi
 • GameFi
 • IDO
 • NFT’s
 • Klantenservice

Onder de categorieën hangen de threads. Dit zijn de discussies over onderwerpen in de categorie. Zo kan je precies volgen welke discussie waarbij hoort. Dit lijkt een beetje op de manier waarop fora op internet werken.

De threads in de community van Money Mastery zijn vooral bedoeld om signalen te kunnen interpreteren. Elg signaal krijgt een eigen thread in de categorie waar deze hoort. De signalen worden ook non-stop van updates voorzien.

Wanneer je eenmaal de slag te pakken krijgt, is het slim om je te focussen op de threads die passen bij wat jij belangrijk vindt. Het gaat om de volgende kanalen:

 • #gratis-signalen
 • #swing-trades
 • #daytrading
 • #dollar-cost-averaging
 • #aandelen
 • #portfolio
 • #nft-signalen
 • #defi-signalen
 • #airdrop-signalen
 • #gamefi-signalen
 • #ido-signalen

Naast deze gerichte threads zijn er in de community enkele slow chats om met andere investeerders te kunnen praten. Daarvoor zijn de volgende kanalen bedoeld:

 • #dca-chat
 • #daytrading-chat
 • #bot-chat

Wanneer je alles goed begrijpt, dan kan je hier optimaal je voordeel mee doen. Je kan dan zorgen dat je eindeloos blijft leren over de wereld van crypto. Dit doe je ook nog eens met andere cursisten van Money Mastery.

Ook Patrick Suiker en Derek Westra bieden ervaringen waarvan je gebruik kan maken om je successen verder te vergroten. Dit maakt de community dus essentieel als onderdeel om je doelen met beleggen te bereiken.

Ervaringen van anderen met Money Mastery

Kijk je naar ervaringen die andere gebruikers met Money Mastery hebben, dan vallen verschillende dingen op. Vooral als het gaat om de hoeveelheid kennis die in de Crypto Masterclass wordt gedeeld wordt vaak genoemd. Dit is voor de meeste cursisten toch wel het meest waardevolle deel van de gehele opleiding.

Het is altijd lekker wanneer je er zeker van kan zijn dat met nieuwe kennis aan de slag kan gaan. Dit kan je op de juiste manier helpen om je als investeerder te ontwikkelen.

Daarnaast wordt niet alleen de inhoud van Money Mastery geroemd. Ook de manier waarop de stof gepresenteerd wordt krijgt de nodige lof. Veel cursisten zijn blij met de losse stijl die Patrick en Derek erop na houden. Daarmee wordt het net wat gemakkelijker te volgen.

Zeker wanneer je helemaal nieuw bent in dit wereldje is het fijn dat het zo wordt gebracht. Daarnaast helpt ook de community daaraan mee. De benaderbaarheid van de docenten en de experts in de livestreams is ook fijn.

ervaring klant money mastery trustpilot
ervaring klant money mastery allesovercrypto trustpilot
klantervaring allesovercrypto money mastery trustpilot
klantervaring money mastery trustpilot
Ervaringen op Trustpilot van klanten met de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto

Wat zijn de voordelen van Money Mastery?

In een Money Mastery review mag je natuurlijk ook verwachten dat de voordelen en nadelen even besproken worden. Dit helpt je om een beeld te vormen van wat je nu echt krijgt. Voordelen zijn er in allerlei vormen in dit pakket.

 • Een belangrijk voordeel is dat het een compleet lespakket is. Er zit van alles in en het wordt in de vormen van video’s en e-books aangeboden. Met de honderden lessen en boeken als handleiding weet je zeker dat je alles leer wat nodig is. Een ander voordeel is dat het nooit te technisch voor je wordt. Ook wanneer je graag wilt beleggen, maar 0 kennis hebt is dit een goed pakket.
 • Een ander groot voordeel is de grote hoeveelheid bonussen. Daar kwamen we eerder in deze Money Mastery al over te spreken. Deze bonussen zijn dan ook echte extra’s. Ze dragen eraan bij om jou een voordeel te geven ten opzichte van andere beleggers.
 • Daarnaast is het fijn dat zowel de modules als de bonussen up-to-date worden gehouden door AllesOverCrypto.
 • Een laatste voordeel dat vaak genoemd wordt is het gebruik van tests en het examen. Dit is heel belangrijk om goed te kunnen bepalen of je alles nu eigenlijk echt begrepen hebt. Dit helpt je om meer uit je mogelijkheden te halen. Een extra pluspunt is dat alles eerlijk wordt verteld. Je kan dus niet met een verkeerde verwachting beginnen met beleggen. Het is voor iedereen duidelijk dat verlies er ook bij hoort.

Wat zijn de nadelen van Money Mastery?

Het zou niet eerlijk zijn om alleen maar de voordelen te benoemen. Er zijn ook nadelen. Die komen daarom ook in de Money Mastery recensie aan de orde.

 • Zo is het misschien een nadeel dat je nu alle cursussen van AllesOverCrypto in één pakket krijgt. Daardoor wordt het wel heel groot. Voor sommige mensen is het daarmee zelfs te groot geworden. Je bent wel heel lang bezig om alles door te nemen en dan is het nog de vraag of je het wel echt begrepen hebt. Als je alles wilt door lopen, dan duurt het erg lang voor je eindelijk eens aan het beleggen gaat beginnen.
 • Dit is ook een nadeel vanwege het ander minpunt. Doordat dit pakket zo is opgebouwd, is het ook pas echt het begin van je reis. Het is niet zo dat Money Mastery de snelle weg naar rijkdom biedt. Sterker nog, dit kan wel heel lang duren. Je moet dus ook echt dat geduld kunnen opbrengen. Dit krijg je ook wel geleerd in de mindsetmodule, maar dan nog vergt het heel veel tijd voor je een rendement gaat boeken. Misschien heb je die tijd helemaal niet. Wanneer je daar niet goed op let, dan ga je met de verkeerde verwachting het traject in en dan heb je er uiteindelijk ook niets aan.

Waarom is Money Mastery een uniek pakket?

Je hebt uit deze Money Mastery review al veel dingen kunnen halen die het lespakket uniek maken. Dit komt doordat er eigenlijk geen cursus is die het investeren in crypto zo benadert als deze. Het is dus ook wel heel aantrekkelijk om daarmee aan de slag te gaan.

Wanneer je op de juiste manier wilt instappen in de markt, dan kan je met dit pakket de juiste basis leggen om dat te doen. Dit is voor veel beginners dan ook een geschenk uit de hemel. Bovendien is dit niet het enige punt waarop dit pakket uniek is ten opzichte van andere cursussen.

Een andere unieke kant van Money Mastery is dat je als cursist de eeuwige student blijft. Normaal heeft dit een nare bijsmaak, maar in het geval van crypto is dit een goede zaak. Deze wereld verandert namelijk snel en er is altijd wel weer een nieuwe trend.

Dankzij onderdelen van het pakket zoals de VIP community en de Crypto Parels blijf je altijd up-to-date. Dit zijn namelijk onderdelen die updates krijgen en waar je altijd toegang toe blijft houden.

Dat betekent dus ook dat dit pakket niet alleen maar op beginners gericht is. Ook verderop in je reis als cryptobelegger kan het je nog het nodige opleveren.

Voor wie is Money Mastery bedoeld?

Money Mastery is voor iedereen die een begin wil maken met het investeren in crypto een goede optie. Wanneer je echt op 0 begint, of wanneer je nog maar net begonnen bent, is het pakket het meest van waarde.

Het is echter wel zo dat ook op de lange termijn nog de nodige voordelen uit het pakket zijn te halen. Zo kan je dus ook als je al hier en daar wat geïnvesteerd hebt toch nog het nodige bereiken met de lessen. Er is altijd nog wel het nodige wat je niet weet en de community helpt natuurlijk iedere belegger verder. Dit is dus ook de moeite waard.

Er zijn ook beleggers waarvoor Money Mastery helemaal niet geschikt is. Dat gaat dan om de groep die snel wil verdienen aan crypto. De verhalen over mensen die rijk zijn geworden van Bitcoin trekken ook mensen aan die denken zo gemakkelijk geld te kunnen verdienen.

Ze vergeten alleen te luisteren naar het feit dat deze rijken soms al in 2009 zijn begonnen en daardoor nu dus een vermogen hebben. Veel geduld en rust is essentieel om iets te bereiken in deze markt. Dat krijg je ook geleerd in de modules. Heb je die rust en ontspanning niet? Dan is dit pakket dus ook voor jou geen waardevolle toevoeging.

Wat kost de Money Mastery cursus?

Om je echt alle informatie die je nodig hebt in deze Money Mastery recensie te geven, kijken we ook nog even naar de kosten. De cursus zou eigenlijk 1997 euro moeten kosten. Wie echter bereid is om de gratis exclusieve online bitcoin training vooraf te volgen, kan het pakket voor 997 euro per jaar kopen.

Zo ben je dus minder dan de helft kwijt. Er zijn ook afbetaal opties. Als je per kwartaal betaalt kost het 297 euro in plaats van 597. Kies je voor een lifetime abonnement? Dan kost dat je 2997 euro en niet de eigenlijk 5997 euro. Je kan dus flink wat besparen, alleen al door eerst de online training te doen.

Wat is de eindconclusie?

Je hebt eigenlijk alles wel kunnen lezen wat er te lezen valt in deze Money Mastery Review. Dat betekent dat er nog één ding rest en dat is de eindconclusie. In de eerste plaats kan je stellen dat dit het meest complete pakket is wat je kan vinden voor cryptobeleggers.

Je krijgt aangeleerd wat je moet doen om goed te kopen en verkopen en elk punt wordt besproken. Zo kan je dus ook wanneer je niet heel veel technische kennis hebt toch gelijk goed aan de slag. Al moet je wel nog altijd leren om geduld te hebben.

Na het volgen van de lessen valt op dat de kennis veel verder reikt dan alleen beleggen in crypto. Met name de mindset module is op veel meer zaken van toepassing. Omgaan met emoties en doorzetten is belangrijk.

Dit kan je van pas komen op allerlei vlakken in het leven. Dit is trouwens ook een conclusie die heel veel andere mensen trekken nadat ze alle lessen hebben doorlopen. Op dat gebied hebben Derek Westra en Patrick Suiker ervaringen te bieden die heel waardevol zijn. Dit maakt het dus een must voor serieuze beleggers in de cryptowereld.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Deze Money Mastery recensie heeft je enthousiast gemaakt. En over een paar dagen ontdek je dat het pakket toch niet voor jou bedoeld is. Dan is er nog een uitweg. Wanneer je binnen 14 dagen besluit om te stoppen, dan kan je je geld voor de cursus nog terugvragen bij AllesOverCrypto.

Wel moet je dit dus ook in het juiste perspectief zetten. Je krijgt weliswaar je geld terug, maar je bent dus wel ook je volledige toegang tot Money Mastery kwijt. Je kan de lessen niet meer volgen en je hoort ook niet meer bij de community. Als je dus echt zeker bent kan je deze stap zetten, maar wees niet te rigoureus.

14 dagen niet goed geld terug garantie money mastery

De meest gestelde vragen over Money Mastery van AllesOverCrypto

Eigenlijk alles wat er te zeggen valt is in de Money Mastery review wel voorbij gekomen nu. Toch kan het best zo zijn dat je wat vragen hebt. Sommige vragen komen wat vaker bij ons aan dan andere. Daarom hebben we hieronder nog wat ruimte beschikbaar om antwoorden te geven op de vragen die het meest gesteld worden.

Is Money Mastery betrouwbaar?

Achter Money Mastery zit AllesOverCrypto het bedrijf van Derek Westra en Patrick Suiker. Zij zijn al sinds 2013 actief in de markt. Dat het bedrijf al zo lang draait, zegt dus ook iets over de betrouwbaarheid. Als je eenmaal begint zal je ook vaak disclaimers en eerlijke verhalen horen en zien.

Moet ik de cursus doen om te investeren?

Natuurlijk kan je ook zelf proberen succesvol te worden met het investeren in crypto. Bedenk je alleen wel dat dit geen gemakkelijke markt is. Het is daarom juist slim om met een goede cursus te beginnen. Money Mastery is in dat opzicht één van de beste opties die je hebt. Je leert hier over zaken waar je zelf waarschijnlijk nog nooit aan gedacht hebt. Plus dat je het leert van mensen die het pad al hebben bewandelt.

Is Money Mastery duur?

De cursus kost 1997 euro, maar als je eerst de gratis exclusieve online bitcoin training volgt maar 997 euro per jaar. Natuurlijk is dit veel geld. Het is alleen wel belangrijk om dit ook te bekijken in het perspectief van wat je krijgt. Je krijgt niet alleen veel lesmateriaal en toegang tot de Discord, maar je kan ook de kennis opdoen om op de lange termijn heel succesvol te worden met het beleggen. En dan heb je zo’n investering natuurlijk redelijk tot snel weer terugverdiend.

Maak gebruik van de korting!

Wanneer je door deze Money Mastery review nu echt zeker weet dat het is wat jij zoekt, dan is het nu tijd om te beginnen. Wanneer je het optimaal wilt aanpakken, ga dan voor de korting. Via AllesOverCrypto krijg je namelijk een gratis exclusieve online Bitcoin training aangeboden >>

Heb je hieraan deelgenomen dan krijg je direct de mogelijkheid jouw korting van 1000 euro te claimen. Zo kan je direct beginnen met de eerste stappen voor jouw toekomst!

Wij wensen jou alvast heel veel succes tijdens jouw crypto avontuur en aan het bouwen van een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Money Mastery review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Money Mastery van AllesOverCrypto
Beoordeling Money Mastery van AllesOverCrypto

Beoordeling door Chris,

19 sep 2023
5

Wanneer je van plan bent om serieuze stappen te gaan zetten met het beleggen in cryptocurrency, dan is de Money Mastery daar een heel goed begin bij. In deze cursus krijg je namelijk alles van A tot Z voorgeschoteld.

Het team AllesOverCrypto inclusief Patrick Suiker en Derek Westra doen er alles aan om het jou zo goed mogelijk uit te leggen doormiddel van video’s, pdf’s, e-boeks, community en meer. Alles wordt dan ook uitvoerig besproken.

Wel is het zo omdat je zoveel informatie krijgt voorgeschoteld je echt tijd moet maken voor deze cursus. Het dashboard spreekt voor zich en de video’s zijn duidelijk met goed geluid en je kijkt ze eenvoudig terug wanneer dat nodig is.

De cursus wordt steeds voorzien van nieuwe updates en je krijgt toegang tot vele extra’s en bonussen inclusief een hele waardevolle community met allemaal gelijkgestemden en een goede sfeer.

Zorg dat je tijd reserveert om alle kennis goed tot jou te nemen, zodat je dit ook daadwerkelijk kunt gaan toepassen. Het is soms best veel en uitgebreid, maar wel super leerzaam!

Let er wel altijd op dat jij zelf ook jouw onderzoek doet en dat ondanks deze cursus er risico’s kleven aan het beleggen in crypto. Beleg daarom alleen met geld wat je ook daadwerkelijk kunt missen.

Een cursus voor de doorzetters onder ons die er echt voor willen gaan!

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *