Bitonic Review & Ervaringen: Betrouwbare Bitcoin Broker?

Koop Hier Veilig Jouw Bitcoins!

Gemiddelde leestijd: 27 minuten
bitonic review linker zijkant

Deze review gaat over het in 2012 in Nederland opgerichte bedrijf Bitonic.

Een bedrijf van het eerste uur dus, met een team van ervaren specialisten die maar een doel hebben.

Jouw verder helpen in de markt van cryptovaluta! Daarom vertellen wij je in deze Bitonic review alles over dit bedrijf dat je moet weten.

“Het bedrijf Bitonic is in het bijzonder gericht op het aankopen en verkopen van de meest bekende en inmiddels ook grootste cryptovaluta, namelijk de Bitcoin. Voor veel traders is deze digitale valuta niet voor niets de perfecte basis om op terug te vallen. Een munt die heel Nederland in de beginjaren wakker geschud heeft. Maar ook de munt die inmiddels staat voor betrouwbaarheid en waarde. Het aankopen van bitcoin gaat letterlijk met een paar klikken. Dat maakt dit bedrijf echt review waardig!”

Wat wij in het bijzonder noemenswaardig vinden is dat je bitcoins kunt kopen via iDEAL. Dat is bij het platform ook nog eens eenvoudig gemaakt wat direct zichtbaar is als je deze website bezoekt. Waarna je de bitcoins kunt storten op je unieke bitcoin account.

Wanneer wij verder kijken op deze website merken wij direct dat het platform veel meer te bieden heeft dan het kopen en verkopen van de bekende cryptovaluta Bitcoin. Zo is er een heuse academie aanwezig en kun je voor meer mogelijkheden in enkele klikken terecht op bitcoin exchange BL3P.

Het bitcoin exchange BL3P platform is de handelsomgeving voor beginnende en ervaren traders over de volledige Europese markt. Met ook nog eens een lage (marktconforme) fee van slechts 0,25% op alle bewegingen die je maakt. Waar je bovendien ook gebruik kunt maken van een handige app die beschikbaar is op android en apple.

De ambities van dit Nederlandse bedrijf zijn helder. Ze willen gespecialiseerde kennis aanbieden van producten die het verschil kunnen maken “de bitcoin”. Waarbij stappen aan de hand van kennis en bevindingen weloverwogen worden genomen.

Over het platform en de bevindingen die wij hebben mogen doen zijn wij bijzonder tevreden. Het is een goed overdacht, volledig en groot platform met overweldigende groeipotentie.

Waarom je volgens ons absoluut voor Bitonic zou kiezen?

Het is geen crypto platform met 101 cryptovaluta, een wallet of diepgaande mogelijkheden. Nee, dit platform is volledig ingericht voor de aankoop en het verkopen van de Bitcoin. Maar gaat daarin bijzonder de diepte in waardoor je bij goede gebruik veel profijt kunt hebben van dit platform.

Wat goed is te weten, het platform Bitonic verkoopt vrijwel direct vanuit eigen voorraad. Daardoor zijn de wachttijden bijzonder kort in vergelijking met andere aanbieders. Je betaald voor aankopen bovendien geen kosten. Voor de verkopen en spoed verkopen van bitcoins betaal je wel kosten. Deze verschillen per soort transactie dat plaatsvindt.

Zoals al eerder besproken is het een platform voor beginnend als ervaren traders. Die op geheel eigen wijze aan de slag kunnen met minimale beperkingen. Laten wij de voordelen, waarom jij voor Bitonic zou moeten kiezen nog eens op rij zetten:

 • Gespecialiseerd in de Bitcoin cryptovaluta.
 • Een bitcoin bedrijf van het eerste uur.
 • Lage kosten en een snelle dienstverlening.
 • Geschikt voor beginnend en ervaren traders.

De gespecialiseerde kennis van dit bedrijf kom je op internet nergens anders tegen. Het is een platform die uniek is en zich door deze bewuste keuze weet te onderscheiden.

bitonic homepage

Wat zijn de Bitonic diensten precies?

De dienstverlening van Bitonic kenmerkt zich door de specialisatie voor bitcoin aankopen, verkopen of handel in bitcoin. Je hebt het vanuit je account vrijwel helemaal in eigen beheer vanuit een wallet. Wanneer je een grotere bedrag (boven de 50.000 euro) wilt inzetten, aankopen of verkopen bieden ze je graag extra informatie en de helpende hand.

Hoewel wij bij de meeste reviews kunnen neerzetten dat je tal van cryptovaluta kunt kopen, verkopen of erin kunt (ver)handelen is dit nu niet het geval. Dit neemt echter niet weg dat dit bedrijf voordelen heeft, want die heeft Bitonic zeker.

Aankopen van digitale valuta

Je kunt bij Bitonic relatief eenvoudig Bitcoins aankopen. Na het aanmaken van een account kun je op de website inloggen en via iDEAL betaling op je rekening zetten. De geplaatste Bitcoins bestelling zal in je persoonlijke wallet worden bewaard.

Verkopen van bitcoins

Je bent vrij om de bitcoins die je hebt gekocht te plaatsen in een wallet naar keuze. Het bedrijf zelf heeft geen wallet waarmee je kunt beheren. Daardoor ben je aangewezen op een bitcoin account waarmee je de bitcoins in een wallet kunt stoppen.

Beheren van de bitcoin in je wallet.

Je kunt je bitcoin cryptovaluta eenvoudig en veilig bewaren in je eigen wallet. Zodat je ermee kunt doen wat je zelf wilt, je beheert tenslotte een uniek stukje code. Welke je ook kunt beheren in een van de andere eigen omgevingen.

Het bedrijf bitonic heeft zelf geen wallet voor het beheren van cryptovaluta.

bitonic bitcoin kopen

Waarom hanteert Bitonic slechts een cryptovaluta?

Het platform hanteert een enkele cryptovaluta, waar het ook helemaal in gespecialiseerd is. Van een vergaande academie, informatieve nieuwsberichten en antwoorden op veelgestelde vragen. Juist omdat de Bitcoin zo belangrijk is binnen dit platform vertellen wij je hier meer over.

De Bitcoin Cryptovaluta is een van de meest populaire valuta van dit moment. Het bedrijf Bitonic is hier vanaf het eerste uur vergaand bij betrokken. De bitcoin wordt beperkt uitgegeven. De waarde van de munt blijft hierdoor hoog. Er is dan ook veel vraag naar deze munt. Waardoor de vraag van bitcoins en het aanbod altijd in goede balans zijn.

Hoe werkt bitonic voor klanten?

Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in het kopen en verkopen van bitcoins. Je kunt eenvoudig met iDEAL betalen waarna de aankoop in je eigen account (wallet) te vinden is dat je hebt opgegeven.

Koop hier veilig Bitcoins aan >>

De levering van bitcoins vindt plaats vanuit eigen voorraad. Daardoor kan er altijd snel worden betaald. Dat is een groot voordeel voor iedereen die ermee aan de slag wilt gaan. Wil je een grotere order plaatsen? Dan is het verstandig om contact met het bedrijf op te nemen. Waarna ze je snel verder zullen helpen met een persoonlijk advies.

Met welke Bitonic voorwaarden heb je te maken?

Bij het kopen van bitcoins en verkopen van bitcoins heb je te maken met specifieke voorwaarden. Die voorwaarden zijn noodzakelijk voor het beveiligen van de website en het mogelijk maken van een goede dienstverlening.

Zo valt te lezen dat aan het kopen en verkopen altijd risico’s verbonden zijn. Dat er mogelijk kosten aan het kopen of verkopen zijn verbonden en je zelf verantwoordelijk bent voor het opgeven van de juiste wallet. Hierop wordt door het bedrijf niet gecontroleerd.

Aan de slag met Bitonic?

Het bedrijf is ingericht om je daadwerkelijk verder te helpen. Zo is er een heuse academie aanwezig waar je alles kunt leren over traden en cryptovaluta. Daarmee ben je als beginnend trader dus echt geholpen. Voor specifieke vragen is er een mailadres en telefoonnummer aanwezig.

Je hebt doorgaans binnen enkele uren antwoord bij per mail contact opnemen. Voor telefonisch contact tijdens kantooruren heb je natuurlijk sneller contact. Waarbij het bedrijf graag met je meekijkt naar de mogelijkheden die er zijn.

Het bedrijf hanteert een gekaderd systeem waardoor het kopen en verkopen een onderdeel van het bedrijf vormt. De Exchange die het bedrijf aanbiedt als de academie en research development.

Door kennis absoluut gescheiden te houden is het bedrijf succesvol, overzichtelijk en bijzonder winstgevend. Maar weet je ook waar je voor specifieke informatie terecht kunt.

bitonic academie

Kun je ook Bitonic verkopen en laten uitbetalen in euro’s?

Het bedrijf is ingericht op de aankoop (koop) van de Bitcoin valuta. Je kunt deze cryptovaluta kopen via iDEAL of verkopen en laten uitbetalen. In beide gevallen kunnen er mogelijk kosten aan verbonden zijn.

Het platform is daarnaast voortdurend in ontwikkeling. Je geniet dus altijd van de meest actuele en waardevolle functies binnen crypto valuta. Waardoor je snelheid en gemak gaat ervaren in welke positie je ook zit. Van beginnend tot ervaren trader.

Hoe zit het met de Bitonic kosten?

Op de website van bitonic hebben wij kunnen vinden dat het bedrijf 1% kosten berekend. Dit kan per transactie verschillen en is deels dus afhankelijk van de handel die je bedrijft en de hoogte van de aankoop.

Het voordeel is dat je niet verplicht bent om een volledige (hele) bitcoin cryptovaluta te kopen.

Voor SPOED betalingen hanteert het bedrijf een hogere vergoeding, bovenop de normalitaire kosten die bekend zijn. Welke kosten er aan een transactie verbonden zijn kun je op de website van Bitonic teruglezen.

Wat heeft de Bitonic app mij te bieden?

Met de Bitonic applicatie kun je betalingen eenvoudig verifiëren. De app maakt het mogelijk om zonder een Identiteitsbewijs overboekingen te doen. Waarbij de veiligheid en snelheid absoluut gegarandeerd zijn.

Verder dient de applicatie die beschikbaar is voor Android en Apple nog geen doel. Wellicht is dit een volgende stap voor het bedrijf, dat voortdurend in beweging is.

bitonic verificatie app

Dit zijn de Bitonic voordelen

Door de specifieke kennis en opzet van het bedrijf zijn er bijzondere voordelen die andere bedrijven je niet kunnen bieden. Wij hebben de voordelen voor je op rij gezet:

 • Het bedrijf bitonic heeft uitsluitend de bitcoin en is een bedrijf van het eerste uur voor de aankoop van nieuwe bitcoins of het verkopen van de bitcoin.

 • Je koopt bij Bitonic vanuit eigen voorraad bitcoins waardoor de aankopen snel en gemakkelijk op je wallet worden gestort. Hoe dit werkt kun je op de website lezen.

 • Je koopt bij Bitonic veilig en snel met iDEAL een hoeveelheid bitcoins naar keuze. Je hoeft zeker geen volledige bitcoin te kopen. Eenvoudig aankopen op een bedrag in euro’s.

Dit zijn de Bitonic nadelen

Omdat het geen 101 cryptovaluta bedrijf is heb je beperkt keuze en het bedrijf uitsluitend nodig voor de verdere kennis, koop en verkoop van de bitcoin. Hoewel je dit natuurlijk ook als voordeel kunt zien is het ook een nadeel om de volgende redenen:

 • Je hebt met Bitonic geen eigen wallet beschikbaar dus moet echt met een externe wallet in eigen beheer werken. Wat het soms ook onhandig maakt.

 • Er is bij Bitonic maar een enkele cryptovaluta beschikbaar, dit is namelijk de bitcoin.

 • Er is een strenge beveiliging bij Bitonic waardoor je mogelijk iedere koop en verkoop moet verifiëren met de applicatie, welke soms niet optimaal werkt.

 • Door de beperkte mogelijkheden en omdat bitonic geen alles-in-1 oplossing is kan dit het traden in de weg staan en zijn andere keuzes mogelijk interessanter.

Hoewel veel nadelen ook de voordelen van het platform zijn is de keuze voor echte traders die op zoek zijn naar een echte broker te beperkt. Dan is een ander platform kiezen mogelijk een goede oplossing.

Hoe betrouwbaar is Bitonic?

Het bedrijf Bitonic is bijzonder betrouwbaar omdat het vermogend is en vanuit eigen voorraad kan leveren. Daarbij hanteert het bedrijf ook de richtlijnen van de Nederlandsche bank. Waardoor er een strenge veiligheidsnorm geldt. Dat zorgt ervoor dat er een garantie bestaan en vermogens ook echt verzekerd zijn.

Omdat je voor een eigen wallet moet zorgen loop je bij dit bedrijf minimaal risico. De aankoop wordt netjes nagekeken en vervolgens op het opgegeven account gezet.

Je hebt bij Bitonic geen account nodig om aankopen te kunnen doen. Daar tegenover staat wel dat je verificaties moet uitvoeren. Er zijn een 3-tal verificaites die fraude en misbruik moeten tegengaan. De eerste is via telefoonnummer middels een sms, de tweede via een geldig e-mail adres en tot slot een rekeningnummer opgeven.

Na je eerste betaling krijg je direct informatie wat je moet doen. Hoe je de verificaties kunt uitvoeren en je uiteindelijk bitcoins kunt kopen. Op de website is hierover eveneens meer informatie te vinden.

Je hebt bij betaling via iDEAL een maximum transactiewaarde van 10.000 euro. Voor hogere transacties kun je contact opnemen. Dan helpen ze je verder. Dit is ook deel van de beveiliging die op de website van toepassing is om fraude en misbruik tegen te gaan.

bitonic betrouwbaarheid

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Hoe ziet onze Bitonic ervaring eruit?

Onze ervaring over het bitonic platform is positief vanwege de specifieke kennis. Waarbij je zelf de keuze kunt maken tot deelnemen in de Academie. Waardoor je letterlijk alles kunt leren en in de praktijk kunt toepassen.

De betrouwbaarheid van dit bedrijf is bijzonder prettig om te weten. Zo ben je verzekerd van een veilige en snelle handel. Omdat ze alle bitcoins direct leveren vanuit een ruime eigen voorraad.

Tijdens onze wandeling over het platform viel op dat vrijwel alle onderdelen afzonderlijk opereren waardoor het echt overzichtelijk, helder en veilig blijft. Je profiteert daarbij ook van een specifieke applicatie die het mogelijk maakt om direct te verifiëren dat jij het bent. Waardoor het betalen en leveren nog eenvoudiger en sneller gaan.

Het is vooral jammer dat het platform maar een enkele cryptovaluta aanbiedt. Wij zijn van mening dat het platform mogelijk nog meer succes zal genieten bij een breder aanbod. Hoewel de keuze voor een enkele cryptovaluta het platform wel doeltreffend maakt.

Wij kunnen je dit platform voor aankoop en verkoop van Bitcoin dan ook zeker aanraden. Het is een veilig en vooral betrouwbaar adres.

ervaring bitonic

Wat zijn de meest gestelde vragen over Bitonic?

De meest gestelde vragen van het bitonic platform hebben wij voor je op rij gezet. Zo weet je direct waar je aan toe bent als je voor het innovatieve bedrijf Bitonic kiest.

Voor het kopen van Bitcoins heb je een eigen wallet nodig. Deze dienst bieden ze bij Bitonic niet aan waardoor je die elders zelf moet aanschaffen. Het adres (je wallet rekening nummer) moet je opgeven voor het aankopen van nieuwe bitcoins.

Wanneer je een verkoop hebt gedaan duurt het doorgaans een werkdag voor het geld op je rekening nummer te vinden is. Het kan in sommige gevallen langer duren in verband met de beveiliging die er voor is om misbruik tegen te gaan. Dit is veelal dus afhankelijk van de omvang die de transactie heeft.

Wij hanteren strikte voorwaarden aan de koop en verkoop van Bitcoins. Waardoor wij een veilige haven vormen voor het uitvoeren van transacties. Daarbij leveren wij altijd vanuit eigen voorraad waardoor je snel een aankoop in je account kunt terugvinden.

Een transactie kan geld kosten. In dat geval heb je niet te maken met een verlies maar gemaakte kosten om een aankoop te kunnen doen.  Maak je gebruik van de bitcoin exchange? Dan kan het inzetten van valuta uiteraard winst of verlies opleveren.

Conclusie over het Bitonic bedrijf

Een groot voordeel van het bedrijf is de gigantische kennis die aanwezig is en in de academie met iedereen die er behoefte aan heeft gedeeld wordt. Het is dan ook een bedrijf van het eerste uur. Dat merk je aan de opzet, informatie en betrouwbaarheid.

De aanwezigheid van deze kennis vertelt ons dat dit een adres is waar je zeker terecht kunt. De prijs voor het aankopen of verkopen van bitcoins is bijzonder aantrekkelijk. Deze ligt op 1% van de hoogte die de transactie telt.

De academie is dan ook echt een groot pluspunt, daarnaast werkt het systeem volledig zoals het zou moeten doen en is het geheel veilig. Je hebt geen wallet of vergaande trading mogelijkheden. Dat is wat wij echter wel missen.

bitonic trustpilot

Wist je dit ook al over de Bitonic academie?

Wat direct opvalt en zeker als voorbeeld voor andere websites kan dienen is de academie. Waarmee je inzicht krijgt in veel onderwerpen waarover het bedrijf kennis heeft. Je kunt denken aan trainingen tot presentaties en advies wat je tegen zal komen.

Kies je voor de academie? Dan krijg je een heldere uitleg over beveiliging, regelgeving, bitcoins in het algemeen en belegging. Je kunt dus stellen dat je na een rondje op de academie alles te weten komt om meer succes te ervaren.

De aanwezigheid van kennisdeling is een van de redenen dat wij je dit platform niet willen onthouden en het review waardig is. Je kunt door de expertise van dit bedrijf bijzonder veel leren of te weten komen. Wat binnen de markt van cryptovaluta zorgt voor succes.

Nog geen ervaring met het handelen in cryptocurrency?

Ben je al een beetje bekend met het handelen van crypto dan kan je direct gaan starten en kunnen wij jou aanraden een gratis account aan te maken op het Bitonic platform.

Sta je echt nog helemaal aan het begin en weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen dan kunnen wij aanraden om eerst een cryptocurrency beginnerscursus te volgen.

Op deze manier ga jij voldoende kennis op doen van mensen die hier al succesvol mee zijn en jou graag gaan uitleggen welke stappen jij allemaal moet ondernemen. Je start daardoor direct met veel meer zelfvertrouwen en verkleint de kans direct jouw geld alweer te verliezen.

Ook zal je merken dat jij veel betere overwogen keuzes gaat maken en niet zomaar lukraak wat gaat aankopen, zonder er echt bij na te denken. Want ook het beleggen in cryptocurrency’s kent zeker zijn risico’s en dan is het toch wel heel prettig dat jij al die beginnersfouten niet meer hoeft te maken 😉

Een beginnerscursus waar wij hele goede ervaringen mee hebben is de “AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery“. Waarin Derek Westra en Patrick Suiker jou alles stap-voor-stap gaan uitleggen hoe ook jij geld kan gaan verdienen met cryptocurrency’s.

Lijkt dit jou ook wel iets? Begin dan eerst op deze pagina met het volgen van een gratis crypto training >>

Hierin ga je gelijk met de basis van crypto aan de slag, hoe je jouw cryptomunten veilig kan bewaren, je doet jouw eerste crypto aankoop met EUR 1 en nog veel meer. Daarna heb je direct een veel beter beeld hoe het eraan toegaat in de cryptowereld.

Wil je eerst meer ontdekken hoe de cursus precies in elkaar steekt? Lees dan hier onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de Money Mastery cursus lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en hoe jij succesvol kan gaan handelen in cryptovaluta.

Heb jij zelf al enige ervaring met Bitonic en wil je dit graag delen? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze review.

Een gratis account aanmaken doe je gemakkelijk en veilig via onderstaande link.

Beoordeling Bitonic
Beoordeling Bitonic

Beoordeling door Chris,

30 sep 2023
4

Als je op zoek bent naar een broker die alleen in de Bitcoin gespecialiseerd is, dan ben je bij Bitonic aan het juiste adres.

Je koopt hier gemakkelijk en snel jouw Bitcoins. Zorg wel voor jouw eigen wallet, want dat is iets wat Bitonic niet beschikbaar stelt.

Voor beginners als gevorderde is het een zeer toegankelijk platform.

En wat ook erg fijn is dat je hier met een Nederlandse broker te maken hebt, wat het contact ook veel makkelijker maakt.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *