Finst Review: Beste Crypto Exchange En Bundels in Nederland? [2024]

Gemiddelde leestijd: 45 minuten
finst crypto exchange ervaringen logo linker zijkant

Ben je op zoek naar een manier om te investeren in cryptocurrency maar vind je het overweldigend om te starten? Met zoveel platforms die in Nederland beschikbaar zijn kan het vinden van de juiste crypto exchange een uitdaging zijn.

Veiligheid, kosten en gebruiksgemak staan hoog op de lijst van prioriteiten voor elke investeerder. Daar komt Finst om de hoek kijken, een nieuwkomer op de cryptomarkt die precies deze zorgen aanpakt.

In december 2022 ontving het platform goedkeuring van de Nederlandsche Bank, wat vertrouwen wekt.

In onze Finst review nemen wij je mee door elk aspect van Finst, van de voordelen tot de mogelijke nadelen. Ontdek hoe je gemakkelijk een account aanmaakt, cryptomunten koopt en verkoopt, hun unieke crypto bundels en wat de ervaringen van andere gebruikers zijn.

We bieden je duidelijke inzichten in kosten, functionaliteiten en veiligheid. Dit helpt jou om te bepalen of Finst de juiste keuze is voor jouw crypto-avontuur. Lees hieronder snel verder en ontdek alles over Finst!

Samenvatting

 • Finst biedt lage transactiekosten aan van slechts 0,15%, wat het een voordelige keuze maakt voor zowel beginners als ervaren crypto-investeerders.
 • Het platform is beveiligd met goedkeuring van de Nederlandsche Bank en maakt gebruik van proof of reserves om klanttegoeden te beschermen.
 • Gebruikers kunnen gemakkelijk een account aanmaken en hebben toegang tot een breed scala aan cryptomunten, met plannen om het aanbod uit te breiden naar meer dan 200 munten.
 • Met de Finst app kunnen beleggers snel en efficiënt hun crypto portefeuille beheren, real – time notificaties ontvangen en analyses uitvoeren.
 • Klanten kunnen rekenen op deskundige ondersteuning van een team van crypto-experts bij Finst voor persoonlijk advies en hulp bij investeringen.

Het begin van Finst

finst eigenaars marcel putina en julien vallet

Finst betrad in 2022 de financiële wereld als een frisse crypto broker die het anders wil doen. Met een licentie van de Nederlandsche Bank staat het platform stevig in zijn schoenen. Klanten waarderen de heldere visie op cryptohandel en de nadruk die gelegd wordt op veiligheid en eenvoud.

De groei van Finst is indrukwekkend te noemen; binnen een jaar is het assortiment cryptomunten explosief gegroeid. Dit toont aan dat Finst luistert naar de wensen van investeerders en effectief inspeelt op de dynamische cryptovaluta markt.

De ambitie is duidelijk: Finst streeft ernaar om dé keuze te worden voor zowel beginnende als ervaren crypto-enthousiastelingen. Dit hebben de ex-werknemers van DEGIRO, Julien Vallet (r) en Marcel Putina (l) hoog in het vaandel staan.

De Voordelen van Finst en waarom zou je voor hun kiezen?

Ontdek de unieke pluspunten die Finst tot een aantrekkelijke keuze maken voor crypto-investeerders, waarbij gebruiksgemak en innovatieve features centraal staan. Met Finst profiteer je van een breed scala aan voordelen die zowel de beginnende als ervaren belegger aanspreken.

Lage transactiekosten

Finst onderscheidt zich met opvallend lage transactiekosten van slechts 0,15%. Dit betekent meer winst voor jou als gebruiker bij elke handelstransactie. Vergelijk dit met andere Nederlandse crypto aanbieders, en het wordt snel duidelijk dat Finst een voordelige keuze is voor jouw investeringen.

Door deze kosten te minimaliseren, houd je meer van je investering over.

Beleggers waarderen het behoud van hun kapitaal en met Finst blijft er meer geld in je zak na elke aankoop of verkoop van digitale valuta. Deze lage fee structuur is een groot voordeel voor zowel beginnende als ervaren crypto-investeerders.

Met Finst blijf je voor op de markt zonder hoge kosten die je winsten aantasten.

transactiekosten finst
Transactiekosten bij Finst

Crypto bundels van Finst

Investeren in crypto kan complex zijn, maar Finst maakt het eenvoudig met hun unieke crypto bundels. Met opties zoals de top 5, top 10 en top 25 blijf je moeiteloos bij met de markt.

Elke maand zorgt Finst voor een herbelancering, zo investeer je altijd in de meest actuele en populaire munten. Dit slimme systeem van automatische aanpassing onderscheidt Finst als de enige Nederlandse crypto aanbieder die deze service biedt.

De groei van Finst is opmerkelijk te noemen. In slechts één jaar tijd is het aantal beschikbare coins toegenomen van 30 naar meer dan 100. Bovendien scoren ze met de laagste transactiekosten in de markt: slechts 0,15%.

Dit maakt het starten van een investeringsportefeuille met crypto bundels bij Finst niet alleen gemakkelijk, maar ook kosteneffectief. Door naar het volgende onderwerp te gaan, kijken we hoe gebruiksvriendelijk het platform van Finst eigenlijk is.

Zeer gebruiksvriendelijk platform

Het Finst platform blinkt uit in overzichtelijkheid en gemak. De interface is helder ontworpen, zodat nieuwe gebruikers snel hun weg vinden. Zelfs als je weinig ervaring hebt met handelen in crypto, zorgt Finst ervoor dat je makkelijk kunt starten.

Functies zijn logisch geplaatst en alles werkt intuïtief, wat bijdraagt aan een fijne handelservaring.

Navigeren door het platform is een fluitje van een cent. Je vindt er snel de belangrijkste functies zoals het kopen en verkopen van cryptocurrencies, het beheren van je portfolio en het raadplegen van marktanalyses.

Door de eenvoudige layout kun je zonder problemen diepgaande functies gebruiken, zoals Finst staking of het samenstellen van Finst bundels. Zo blijft handelen niet alleen overzichtelijk, maar ook leuk en stressvrij.

Veiligheid bij Finst

Veilig beleggen in crypto is cruciaal en dit staat bij Finst hoog in het vaandel. Ze zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, wat jou als gebruiker de zekerheid geeft dat ze aan strenge eisen voldoen.

Door de vergunning die ze ontvangen hebben, kun je erop vertrouwen dat Finst betrouwbaar is en dat jouw investeringen in goede handen zijn.

Ze hanteren ook het principe van ‘proof of reserves‘ om te garanderen dat klanttegoeden altijd gescheiden zijn van het bedrijfsvermogen. Dit betekent dat zowel je euro balansen als crypto stortingen veilig bewaard worden, los van de bedrijfsfondsen.

Met deze maatregelen toont Finst aan dat veiligheid en transparantie voorop staan, wat essentieel is voor jou als belegger in de dynamische wereld van cryptocurrencies.

Stakingbeloningen

Bij Finst kun je jouw crypto’s laten groeien door middel van flexible staking. Dit betekent dat je digitale valuta zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kunt ‘staken’. Door het vastzetten van je cryptomunten help je het netwerk te beveiligen en nieuwe transacties te verwerken, waarvoor je in ruil een beloning krijgt.

Deze beloning is vaak een percentage van de cryptocurrency die je hebt ingezet.

De flexibiliteit zit hem in het feit dat je op elk moment vrij bent om je deelname aan de staking te stoppen en je munten weer te gebruiken. Zo behoud je controle over je investering en ben je niet gebonden aan lange termijncontracten.

Finst maakt staking eenvoudig toegankelijk voor investeerders, ongeacht hun ervaring met de cryptomarkt. Met deze service biedt Finst een extra manier om rendement te behalen op je crypto-investeringen.

staken bij finst
Staken bij Finst

Heel eenvoudig een account aanmaken

Het openen van een account bij Finst is zo gepiept. Vul de benodigde gegevens in, bevestig je identiteit en binnen enkele minuten sta je klaar om te starten. De stappen zijn duidelijk en je wordt soepel door het proces geleid.

Bovendien zorgt de authenticatie voor een veilige handelsomgeving zonder dat het inleveren op gebruiksgemak betekent.

Om te beginnen hoef je alleen maar naar de website te gaan en de mobiele app uit de Google Play Store te downloaden. Daarna volg je de instructies voor registratie en doorloop je de veiligheidschecks.

Dit zorgt ervoor dat jouw data en identiteit beschermd blijven terwijl je de vrijheid krijgt om met verschillende cryptocurrencies aan de slag te gaan. Met een account bij Finst stap je snel en eenvoudig in de wereld van crypto-investeringen.

Fijne app voor zowel iOS als Android

Finst maakt het beheren van je crypto-investeringen eenvoudig met een handige en intuïtieve app. Op elk moment van de dag check je de prestaties van jouw crypto portefeuille, pas je investeringen aan of koop je nieuwe cryptomunten bij.

Deze mobiele toepassing is ontworpen om snel en efficiënt te werken, zodat je ook onderweg altijd controle houdt over jouw financiën.

Het gebruiksgemak staat voorop bij de Finst app. Met slechts een paar tikken verkoop je jouw crypto’s of stel je automatische herbelancering in om jouw bundels up-to-date te houden met de markt.

Updates gebeuren maandelijks, waardoor de app een onmisbaar gereedschap wordt voor iedere moderne investeerder die tijd en efficiëntie waardeert.

Eenvoudig analyses maken

Met de app van Finst maak je snel en moeiteloos analyses van je crypto-investeringen. De gebruiksvriendelijke interface helpt je trends te herkennen en slimme keuzes te maken. Grafieken zijn overzichtelijk en bieden je alle nodige informatie in één oogopslag.

Zo blijf je altijd op de hoogte van de prestaties van je portefeuille.

Beleggers waarderen dit platform om zijn eenvoud, waarmee zelfs beginners hun weg kunnen vinden in de complexe wereld van cryptomunten. Deze tools bieden je het voordeel dat je weloverwogen beslissingen kunt nemen, zonder dat je diep in technische details hoeft te duiken.

Heldere visuele weergaven zetten complexe data om in begrijpelijke informatie, wat essentieel is voor het nemen van investeringsbeslissingen.

Toegang tot steeds meer cryptomunten

Finst zet grote stappen in het aanbieden van een breed scala aan cryptomunten. Investeerders hebben nu toegang tot meer dan 100 verschillende coins, een aanzienlijke groei ten opzichte van de eerdere 30.

Deze uitbreiding zorgt ervoor dat je als gebruiker de kans krijgt om te diversifiëren en te beleggen in minder bekende, potentieel veelbelovende cryptocurrencies. Het platform plant zelfs uit te breiden naar meer dan 200 munten in het eerste kwartaal van 2024.

De introductie van automatische investeringen sinds januari 2024 vergemakkelijkt het proces voor beleggers om regelmatig en zonder moeite hun portfolio te laten groeien. Met maandelijkse herbalancering blijven de Finst crypto bundels altijd up-to-date met de markt.

Deze functie maakt het mogelijk om steeds te profiteren van de laatste marktontwikkelingen zonder dat je zelf continu de markt hoeft te volgen.

cryptomunten finst
Cryptomunten bij Finst

Crypto-experts met de juiste ondersteuning

Bij Finst krijg je toegang tot een team van deskundige crypto-experts. Deze professionals hebben een achtergrond bij DEGIRO en brengen een schat aan kennis mee naar het platform. Zij staan klaar om je te begeleiden met persoonlijk advies en ondersteuning bij al je investeringen.

Dus of je nu een beginner bent of een ervaren belegger, de experts van Finst helpen je graag verder.

Gebruikers waarderen vooral de toegankelijkheid van de ondersteuning bij Finst. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord, wat zorgt voor vertrouwen in het handelen van digitale valuta’s.

De combinatie van gebruiksgemak door de fijne app en de expertise van het supportteam maakt Finst een sterke partner in de wereld van cryptocurrency.

Eventuele Nadelen van Finst

Ondanks de vele voordelen heeft Finst, net als elke andere service, ook zijn kanttekeningen. Deze nadelen kunnen invloed hebben op jouw keuze om het platform te gebruiken, dus het is belangrijk om zowel de positieve als de mogelijke negatieve aspecten in overweging te nemen.

Aanbod van cryptomunten kan uitgebreider

Finst biedt investeerders de mogelijkheid om in verschillende cryptocurrencies te handelen, maar het aantal beschikbare munten is nog beperkt. Dit kan een drempel zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een breed scala aan crypto-opties.

Het platform heeft minder dan 200 munten, terwijl sommige concurrenten er honderden meer aanbieden. Dit kan vooral belangrijk zijn voor investeerders die op zoek zijn naar minder bekende coins of specifieke altcoins.

Investeerders moeten zich ervan bewust zijn dat het huidige aanbod misschien niet aan hun verlangens voldoet als ze diversificatie in hun crypto-portfolio willen aanbrengen. Voor gebruikers die zich focussen op de meer gangbare cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, kan Finst echter nog steeds een solide keuze zijn.

De selectie van beschikbare munten groeit mogelijk in de toekomst, maar op dit moment is het aanbod beperkter dan bij sommige andere platformen.

Nog een jonge crypto exchange sinds 2022

Finst heeft de financiële wereld pas recentelijk betreden, met zijn oprichting in het jaar 2022. Veel investeerders zoeken naar platforms met een langere historie, maar dit jonge bedrijf heeft al snel stappen gezet om vertrouwen op te bouwen.

In een korte tijd heeft het platform goedkeuring gekregen van de Nederlandsche Bank, een belangrijke mijlpaal die Finst op de kaart zet als een serieuze speler onder de crypto brokers.

Met een frisse kijk op de markt brengt Finst innovatie en dynamiek, die vooral jonge en moderne investeerders aanspreekt. Wij laten je nu zien hoe gemakkelijk het is om een account aan te maken bij Finst.

Aanmaken van een Finst-account

Een Finst-account openen is een snelle en eenvoudige procedure. Volg deze stappen voor een vlotte start met investeren in cryptocurrencies.

 • Begin met de registratie op de website door je persoonlijke gegevens in te vullen en jouw e-mail te bevestigen.
 • Daarna dien je de Finst app te downloaden.
 • Vervolgens dien je de benodigde documenten te uploaden om je identiteit te verifiëren. Dit kan gaan om een paspoort of rijbewijs.
 • Na goedkeuring krijg je toegang tot het platform door in te loggen met jouw nieuwe accountgegevens.
 • Kies vervolgens een betaalmethode zoals iDeal of SEPA – overboeking om geld naar je account over te maken.
finst account aanmaken
E-mailadres bevestigen
finst account registratie
Finst app voor het voltooien van jouw account registratie

Hoe koop en verkoop je cryptocurrencies op Finst

Cryptocurrencies kopen en verkopen op Finst is eenvoudig. Volg deze stappen om snel te handelen in digitale valuta.

 1. Log in op je Finst – account via de website of de app.
 2. Zorg voor voldoende saldo door geld naar je account over te maken.
 3. Ga naar het overzicht van cryptocurrencies en kies de munt die je wilt kopen.
 4. Voer het bedrag in dat je wilt investeren en bevestig je aankoop.
 5. Jouw nieuwe crypto’s verschijnen nu in je Finst – wallet.
 6. Wil je verkopen? Selecteer de munt uit je portefeuille.
 7. Bepaal de hoeveelheid die je wilt verkopen en tegen welke prijs.
 8. Bevestig de verkooporder en wacht tot deze wordt uitgevoerd door een koper.
 9. Na succesvolle verkoop staat het geld direct op je Finst account.
 10. Je kunt dit bedrag herinvesteren of terugboeken naar je bankrekening.

Hoe zit het met de kosten bij Finst?

Bij Finst profiteer je van lage handelskosten. Je betaalt slechts 0,15% per transactie, zonder verborgen extra’s zoals bewaarkosten of minimale transactiebedragen. Dit maakt het handelen in crypto’s zoals Bitcoin en andere cryptocurrencies toegankelijk en voordelig.

Finst staat bekend als een voordelige keuze voor zowel ervaren beleggers als nieuwkomers op de cryptomarkt.

Vergeleken met andere crypto brokers en exchanges in Nederland valt Finst positief op door de transparante en lage tariefstructuur. Het maakt niet uit of je een groot bedrag investeert of slechts een kleine aankoop doet; de kosten blijven gelijk, wat budgetvriendelijk is voor beleggers.

Vergelijking tarief transactie per broker (1000 euro)FinstBitvavoCoinmerceBCMBTC directCoinbaseBloxeToro
Transactiekosten0,15%0,25%0,50%1%2%1,49%0,25%1%
Geschatte transactiekosten1,5 €2,5 €5 €10 €20 €14,9 €2,5 €10 €
EUR opnemengratisgratisgratisgratisgratisgratis0,25 €5 $
iDeal stortinggratisgratis0,3 €gratisgratisgratisgratisgratis
Inactiviteitskostengratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis5$/maand
*Gemiddelde korting op transactiekosten ten opzichte van 8 bij De Nederlandsche Bank geregistreerde aanbieders op basis van openbare informatie beschikbaar per 07-12-2023, exclusief eventuele acties, volumekorting, maker/taker-korting of andere kosten zoals de spread.

Bron: Finst

Klaar om meer te ontdekken? Laten we dan een duik nemen in de crypto bundels die Finst aanbiedt.

Een Overzicht van de Finst Crypto Bundels

Naast scherpe tarieven biedt Finst een uniek aanbod in de vorm van Finst Crypto Bundels. Deze bundels zijn speciaal ontworpen om het beleggen in cryptocurrencies te vereenvoudigen en te diversifiëren.

Beleggers kunnen kiezen uit verschillende samenstellingen, zoals de top 5, top 10 of top 25 cryptomunten gebaseerd op marktkapitalisatie. Dit aanbod stelt gebruikers in staat hun portfolio snel en effectief te spreiden zonder diepgaande kennis van de markt.

De Finst Crypto Bundels kenmerken zich door gemak en strategie. Met één transactie beleg je in een uitgebalanceerde selectie van digitale munten, waardoor je direct profiteert van een brede marktdekking.

Dankzij de auto invest-functie vanaf het eerste kwartaal van 2024, kan men bovendien periodiek investeren om zo een consistent groeipad te bewandelen. Hiermee speelt Finst in op de behoefte van investeerders die hun crypto-investeringen willen optimaliseren met minimale inspanning.

Crypto bundels welke momenteel door Finst worden aangeboden:

 • Top 2: Investeer in de 2 meest populaire cryptos – Bitcoin & Ethereum
 • Top 5: Bereik ~80% dekking van de cryptomarkt
 • Top 10: Bereik ~84% dekking van de cryptomarkt
 • Top 25: Bereik ~88% dekking van de cryptomarkt
 • Metaverse: Profiteer van de grote verscheidenheid aan nieuwe digitale ervaringen in de virtual-reality wereld
 • Green: Investeer in de meest duurzame projecten in het crypto-universum
 • DeFi: Investeer in projecten die financiële diensten aanbieden zonder afhankelijkheid gecentraliseerde instellingen

Is Finst veilig en betrouwbaar?

Finst maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken om jouw vermogen te beschermen. Met technologieën zoals Multi-Party Computation (MPC) zorgt het platform ervoor dat jouw crypto’s veilig zijn.

Daarnaast bewaart Finst alle klantactiva apart van het eigen vermogen, conform de eisen van de Nederlandsche Bank. Deze aanpak vermindert risico’s en verhoogt de betrouwbaarheid van de dienst.

Het platform heeft niet alleen een vergunning van De Nederlandsche Bank, maar ook een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit laat zien dat Finst aan strenge regels en eisen voldoet die in Nederland gelden voor financiële instellingen.

De oprichters hebben jarenlange ervaring bij gerenommeerde financiële bedrijven zoals DEGIRO, wat bijdraagt aan het vertrouwen in hun expertise en betrouwbaarheid. Bovendien zorgt Finst met een proof of reserves dat er altijd voldoende middelen zijn om aan financiële verplichtingen te voldoen, waardoor jouw investeringen nog veiliger zijn.

Is de Finst App echt zo eenvoudig?

Gebruikers prijzen de Finst app om zijn intuïtieve ontwerp en gebruiksgemak. De mogelijkheid om snel toegang te krijgen tot marktgegevens en transacties uit te voeren wordt als een groot pluspunt ervaren.

Bovendien vinden beleggers het prettig dat ze real-time notificaties ontvangen over hun portefeuille en marktbewegingen. De Finst app stelt investeerders in staat om overal en altijd hun beleggingen te beheren, wat essentieel is in de snel veranderende wereld van cryptocurrencies.

Met functies zoals flexibele staking en handige analysehulpmiddelen, biedt de app toegevoegde waarde voor zowel beginnende als ervaren crypto-investeerders. De beveiliging van de app is ook goed geregeld, ondersteund door de licentie van de Nederlandsche Bank en proof of reserves.

Dit geeft gebruikers extra gemoedsrust bij het handelen in verschillende soorten cryptomunten op het platform.

Finst Klantenservice

Naast een sterke focus op veiligheid, staat Finst ook bekend om zijn uitstekende klantenservice. Klanten melden dat ze snel en deskundig geholpen worden bij vragen of problemen. Dit is cruciaal voor beleggers die waarde hechten aan support wanneer ze investeren in de soms complexe wereld van cryptocurrencies.

Medewerkers van Finst staan klaar om met kennis van zaken te helpen, of het nu gaat om technische ondersteuning of beleggingsadvies.

De responsiviteit van Finst’s klantenservice team is een groot pluspunt, vooral in een industrie waar tijd geld betekent. Gebruikers hebben toegang tot meerdere kanalen om contact op te nemen, waaronder live chat, e-mail en ook een telefonische helpdesk.

Dit zorgt voor een efficiënte en geruststellende ervaring, aangezien gebruikers weten dat hulp altijd binnen handbereik is.

klantenservice finst

Ervaringen van andere gebruikers van Finst?

Veel gebruikers zijn te spreken over de lage transactiekosten van Finst, wat een groot voordeel blijkt te zijn ten opzichte van andere platforms. Dit financiële aspect trekt vooral investeerders aan die hun kosten willen minimaliseren.

Gebruikers benadrukken ook de gebruiksvriendelijkheid van het Finst platform. Ze vinden het overzichtelijk en waarderen de eenvoudige navigatie die handig is voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Er wordt enthousiast gereageerd op de crypto bundels, uniek voor Finst, omdat ze het beleggen in cryptocurrencies vergemakkelijken. De maandelijkse herbalancering zien gebruikers als een slimme manier om actueel te blijven met de markt zonder voortdurend zelf aanpassingen te hoeven doen.

Veiligheid staat ook hoog in het vaandel; investeerders hebben vertrouwen in de proof of reserves die Finst biedt en de manier waarop klanttegoeden gescheiden worden bewaard.

trustpilot finst ervaringen
klantervaring finst
finst ervaring klant
Ervaringen van klanten over Finst op Trustpilot

Finst in vergelijking met Andere Crypto Brokers

In de wereld van cryptocurrency handelsplatformen is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder vind je een vergelijking van Finst met andere populaire crypto brokers op basis van specifieke kenmerken en voordelen.

KenmerkFinstAndere Crypto Brokers
Transactiekosten0,15%Kan variëren van 0,1% tot 1%+
Aantal CryptocurrenciesMeer dan 100Kan variëren van 50 tot 1500+
VeiligheidProof of ReservesVarieert, niet altijd Proof of Reserves
GebruikservaringGebruiksvriendelijk platformKan variëren van eenvoudig tot complex
OndersteuningDeskundige crypto-expertsVarieert, soms beperkte support
StakingFlexibelVarieert, niet altijd flexibel
Oprichtingsjaar2022Verschilt, vaak voor 2022

Finst springt eruit met lage transactiekosten en een veilige handelsomgeving dankzij de Proof of Reserves. De volgende sectie zal de veelgestelde vragen over Finst behandelen.

Veelgestelde vragen over Finst

We gaan dieper in op de meest gestelde vragen over Finst, zodat je een helder beeld krijgt van wat dit platform te bieden heeft en hoe het zich onderscheidt in de wereld van crypto-handel.

Ontdek de antwoorden die belangrijk zijn voor jou als investeerder en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

Is Finst een betrouwbare crypto exchange?

Betrouwbaarheid is cruciaal wanneer je investeert in cryptocurrencies. Het goede nieuws: de Nederlandsche Bank heeft Finst in december 2022 goedgekeurd. Dit geeft aan dat ze aan strenge regelgeving en controle voldoen. Gevestigd in Amsterdam, profiteert het platform van een sterke positie in een van Europa’s grootste financiële centra.

Lage kosten zijn vaak een teken van transparantie en klantvriendelijkheid. Met slechts 0,15% transactiekosten behoort dit platform tot de meest voordelige opties in Nederland. Dit maakt het voor veel beleggers een aantrekkelijk platform om hun crypto-portefeuille te beheren.

Behoort Finst tot de goedkoopste crypto exchange?

Finst springt eruit met transactiekosten van slechts 0,15%, wat hen een van de meest betaalbare opties maakt voor crypto-investeerders. Ze staan bekend om hun lage prijsbeleid zonder verborgen kosten, wat betekent dat je meer van je investering kunt behouden. Zo trekken ze zowel beginnende als ervaren handelaren aan die op zoek zijn naar waarde.

Nieuwe gebruikers ontvangen ook een speciale kortingscode, waardoor Finst een aantrekkelijke keuze is voor iedereen die net start met handelen in cryptocurrencies. Deze aantrekkelijke tarieven gecombineerd met gebruiksvriendelijke tools maken Finst een competitieve speler op de crypto-exchangemarkt.

Biedt Finst ook crypto staking aan?

Goed nieuws voor investeerders die hun crypto’s willen laten werken: Finst biedt vanaf nu ook staking diensten aan. Je kunt nu dus ook jouw digitale munten bij Finst staken en daarmee een passief inkomen genereren. Met mogelijke jaarlijkse rendementen tot wel 12%, zet Finst zich in om concurrerende staking percentages te bieden en zich te onderscheiden van andere crypto brokers.

Investeerders hebben dus zeker een extra reden om voor Finst te kiezen. Met deze nieuwe mogelijkheid kan je investering aanzienlijk meer opbrengen, terwijl je toch profiteert van de betrouwbaarheid en veiligheid die Finst als platform biedt.

Heeft Finst ook een klantenservice om mij te kunnen helpen?

Naast betrouwbaarheid biedt Finst ook uitstekende klantondersteuning. Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? De klantenservice van Finst staat klaar om je te helpen. Je kunt contact met hen opnemen via e-mail voor uitgebreide kwesties en wanneer je snelle hulp nodig hebt via de live chatfunctie. Of je nu inlogproblemen hebt of meer wilt weten over de cryptomarkt, de ervaren medewerkers van Finst helpen je graag verder.

De ondersteuning is toegankelijk in meerdere talen, dus als Nederlands niet je moedertaal is, kun je zonder problemen assistentie krijgen in het Engels, Spaans, Frans of Portugees. Ook telefonisch is de klantenservice bereikbaar voor direct contact. Deze meertalige steun maakt Finst een gebruiksvriendelijke keuze voor internationale investeerders.

Onze Conclusie: Finst Review 2024

Zoals je wel hebt kunnen lezen zijn wij zeer positief over het platform van Finst en belooft het wat voor de toekomst. In de wereld van cryptocurrencies staat Finst dan ook bekend om zijn lage transactiekosten en sterke veiligheidsmaatregelen. Met hun unieke aanbod van crypto bundels maken ze het eenvoudiger om in de complexe markt te investeren.

Het platform heeft zich snel ontwikkeld, met meer dan 100 cryptomunten en vooruitstrevende functies zoals auto-investeringen. Dankzij de expertise van de oprichters geniet je bij Finst van professionele ondersteuning en betrouwbaarheid.

Deze innovatieve speler die continu streeft naar verbetering en grootse plannen voor in de toekomst. Met als ambitie om in 5 jaar tijd de grootste cryptocurrency exchange van Europa te worden. Daag jezelf uit om de dynamische crypto-wereld te verkennen met Finst aan je zijde!

Ontdek Finst vandaag nog en geniet van alle gemakken en voordelen

Nu wij aan het einde zijn gekomen van onze Finst review en jij weet wat de mogelijkheden bij Finst zijn en wat ze allemaal te bieden hebben hopen wij dat jij voor jezelf de juiste keuze kunt maken. Voordat jij nu onze website verlaat willen wij jou graag nog een leuk kado meegeven in de vorm van een tijdelijke welkomstbonus. Je kan nu namelijk 20 euro aan Gratis Crypto claimen.

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Finst crypto exchange
Beoordeling Finst crypto exchange

Beoordeling door Chris,

18 feb 2024
5

Eenvoudig en veilig beleggen in crypto staat bij Finst voorop. Ben je een beginner of gevorderde het platform zal je als snel aanspreken. Het is zo opgezet dat je snel en gemakkelijk van start kan gaan.

Je maakt eenvoudig een account aan op de website in combinatie met hun mobiele app. Je handelt er tegen een zeer laag tarief van 0,15%.

Flexible staking en de mogelijkheid om te investeren in crypto bundels en zo eenvoudig te diversifiëren. Ideaal voor risicospreiding.

Eenvoudige mobiele app voor iOS als Android. Zo ben je altijd up-to-date waar je ook bent.

Toegang tot 100+ cryptocurrencies wat steeds verder wordt uitgebreid. Met een groot oog op veiligheid en onder andere Proof of Reserves. En onder toezicht van de Nederlandsche Bank.

Veel kennis en inzichten in huis door onder andere de ex-werknemers van DEGIRO die Finst hebben opgericht.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *