Beste Crypto Cursus van Nederland en België voor Beginners [2024]

Top 9 Beste Crypto Cursussen in Nederland

Gemiddelde leestijd: 60 minuten
beste crypto cursus training linker zijkant

Op zoek naar de beste crypto cursus van Nederland en België voor beginners? Je overweegt om ook te gaan beleggen in crypto? Doordat er tegenwoordig steeds meer en meer aandacht voor is, is dat natuurlijk niet vreemd. Er zijn veel beginnende beleggers die grote successen hebben geboekt met crypto traden.

Het is misschien voor jou ook wel een grote kans. Veel meer dan een account aanmaken bij een exchange lijkt niet nodig. Toch komt er wel wat meer bij kijken om succesvol te beleggen in cryptomunten. Er zijn veel meer zaken om rekening mee te houden dan je dacht. Dan is het dus slim om goed beslagen ten ijs te komen.

Er is van alles te leren over cryptocurrency. Daarom is het aan te raden om op zoek te gaan naar de beste crypto training van Nederland en België. Dit is de ideale wijze waarop je kan leren wat er nodig is om goed te investeren. Crypto is een markt die weliswaar nog nieuw is, maar die ook al behoorlijk volwassen is geworden.

Dat betekent dus ook dat je moet zorgen dat je op datzelfde niveau komt. Wanneer je de ins en outs kent dan is de kans op foute investeringen goed klein te houden. De kans dat je verdient in plaats van verliest wordt veel kleiner. Je haalt er eerder een goed rendement uit. Dat is ook wat je wilt, dus een goede cursus voor beginners uitzoeken is altijd aan te raden.

Laat je jouw oog vallen op de beste crypto cursus van Nederland en België? Dan heb je daarmee de kans om alles over deze markt te leren. Je ontdekt allerlei munten en hoe deze van elkaar verschillen. Je leert hoe je kan beleggen via een exchange of een broker.

Ook leer je hoe de markt in elkaar zit en waar de ontwikkelingen plaatsvinden. Dit zijn allemaal zaken die je helpen om goede investeringen te doen. Er zijn verschillende cursussen in Nederland en België die je kan doen. En veelal kan je eerst starten met een gratis crypto training.

Daarom is het juist ook zo belangrijk om op zoek te gaan naar het beste lespakket voor jou. Dit kan per belegger wel wat verschillen. Daarom bespreken we alles uitgebreid in dit artikel.

Lees hieronder snel verder!

Wat zijn cryptomunten?

Ben je van plan om te beleggen in cryptomunten? Als het gaat om beleggen, dan is dit een markt waar kansen liggen. Het is daarom belangrijk om deze goed te leren kennen. Je hebt de succesverhalen wel gehoord en daar wil jij ook wel voor gaan. Dat een cryptomunt een soort digitaal betaalmiddel is, is je wel duidelijk.

Er is echter nog veel meer. Daarom beginnen we dit artikel met een uitleg over crypto. Op die manier kan je beter bepalen of het voor jou de geschikte investering is. Daarmee kan je dan ook beter inschatten welk soort crypto cursus voor jou geschikt is om te volgen.

Cryptomunten zijn gebaseerd op blockchaintechnologie. De blockchain is een netwerk van computers die onderling transacties kunnen verzorgen. Een deel van deze transacties wordt samengevoegd tot een blok. Die blokken worden dan weer als een ketting aan elkaar geregen.

Daarom dat deze technologie blockchain wordt genoemd. Doordat de transacties onderling worden vastgelegd en gekoppeld als een keten, ontstaat een veilige manier van transacties doen. Dit betekent dat een centrale toezichthouder zoals een overheid overbodig wordt. Fraude plegen is nagenoeg onmogelijk. Alles wordt bijgehouden en gecontroleerd door de gebruikers.

Er zijn heel veel verschillende munten en blockchains op de markt. Het begon voor veel mensen misschien met Bitcoin, maar er is nog heel veel meer mogelijk. De toepassingen van blockchaintechnologie groeien ook nog altijd in aantal.

Denk aan het gebruik voor bijvoorbeeld smart contracts, apps, games en NFT’s. Dat neemt niet weg dat de cryptomunt wel nog altijd de populairste toepassing is.

Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom je op zoek bent naar de beste crypto cursus van Nederland en België. Met zo’n lespakket maak jij je kansen als belegger een flink stuk groter.

Op zoek naar kansrijke munten

De beste crypto cursus van Nederland en België gaat jou van alles leren. Het is wel belangrijk om je zelf daarnaast ook te verdiepen in de soorten munten. Zoals gezegd gaat het niet uitsluitend om Bitcoin. Er zijn heel veel andere soorten opties, die op de markt ook wel altcoins worden genoemd.

Er zijn duizenden verschillende cryptomunten om uit te kiezen. Je kan natuurlijk voor Bitcoin gaan omdat dit een bekend voorbeeld is. De kansen liggen echter waarschijnlijk juist elders op de markt voor jou. Het is daarom zeker ook aan te raden om je niet alleen in de cursussen, maar ook in de markt te verdiepen.

Vanaf het moment dat Bitcoin werd gelanceerd is werken met decentrale systemen voor transacties wel flink toegenomen. Dit is ook precies wat beleggers er zo in aantrok. Daardoor werd Bitcoin niet alleen een digitale munt, maar ook een investeringsobject.

Je kan er geld in steken, maar je kan er ook mee betalen als je dat zou willen. Wanneer je naar de andere cryptomunten op de markt kijkt, dan zie je zelfs dat die nog veel meer mogelijkheden bieden. Er zijn steeds meer altcoins op de markt gekomen. Ze hebben allemaal kleine verschillen en hun eigen voor- en nadelen.

Juist doordat de cryptomunten verschillend zijn, is het ook zo dat elke altcoin eigen mogelijkheden biedt. Een altcoin is een alternatieve munt voor Bitcoin. Dit zijn dus eigenlijk alle andere soorten die tegenwoordig op de markt te vinden zijn.

De verschillen kunnen op allerlei gebieden aanwezig zijn. Sommige kan je op een andere manier gebruiken. Sommige zijn beter schaalbaar. En andere bieden betere snelheden en een groter netwerk. Andere zijn weer zuiniger in energie.

Daarnaast kan je ze gebruiken om te betalen, contracten af te sluiten, apps te maken of allerlei andere doelen. Er zitten ook verschillen in de technologie. Dit zijn dingen die je ook in de cursussen die besproken worden kan leren.

Lees ook: Wat zijn de beste cryptomunten van 2024/2025? >>

Waarom zou je een crypto cursus moeten volgen?

Omdat sommige mensen zo goed gescoord hebben, ben je zelf ook enthousiast over investeren in crypto. Aan de andere kant weet je misschien niets van beleggen of van crypto. Het is dan belangrijk om je hier goed in te verdiepen. Er zijn namelijk allerlei dingen die je gewoon kan leren.

Zo kan je er zelf ook voor zorgen dat je rendementen begint te boeken. In dat opzicht is het niet anders dan andere vormen van beleggen. Je volgt daarom de beste crypto cursus van Nederland en België om de markt te leren kennen. Je snapt beter waar je nu eigenlijk in investeert. Dat maakt de cursus direct van meerwaarde.

Je kan bovendien gewoon een online crypto cursus in Nederland of België volgen. Het helpt je de basiskennis over cryptocurrency en over beleggen te begrijpen. Meer gevorderde cursussen leren je ook het rendement te maximaliseren.

Op die manier kan je er zeker van zijn dat je er meer aan overhoudt dan je erin gestoken hebt. Wanneer je de lessen uit de cursus goed begrijpt en uitvoert, dan kan beleggen best gemakkelijk lijken.

Je zal stap voor stap een tweede inkomstenstroom opbouwen, naast je werk. Daarom is de juiste cursus vinden en deze lessen in de praktijk brengen ook zo belangrijk. Dit maakt jouw kansen op winsten groter.

Ben je benieuwd naar de beste crypto cursus van Nederland en België? Dan moet je meerdere kanten belichten. Je moet door de cursus leren beleggen, maar het moet wel goed te volgen zijn voor jou. Er zijn verschillende lespakketten, die gericht zijn op verschillende soorten beleggers op de markt. Zo kan jij ook gemakkelijker kiezen.

Je kan de pakketten bekijken en proeflessen draaien om te ontdekken welke optie voor jou geschikt is. Het is daarnaast van belang om een cursus te vinden die aansluit op jouw belevingswereld met betrekking tot crypto. Heb je die gevonden? Dan is het bijna wel zeker dat je er voordeel uit kan halen. Zo kan jij successen met beleggen boeken.

Waarop letten bij het aanschaffen van een crypto cursus?

Wanneer je probeert om zelf alles te ontdekken met betrekking tot crypto, dan kan dat best overweldigend zijn. Daarom is het belangrijk om de beste crypto cursus van Nederland en België voor jou te vinden. Niet alleen de inhoud, maar ook de vorm van de cursus is belangrijk.

Ben je een echte beginner? Dan moet de cursus daar ook op gericht zijn. Je wilt eerst de basis leren om zo te voorkomen dat je in bekende valkuilen trapt. Vervolgens zijn er ook nog allerlei andere zaken waar je goed op moet letten bij je keuze.

Ben je namelijk juist iemand die al langer met crypto bezig is? Dan wil je dat ook andere zaken goed verzorgd zijn in de cursus. Het is dan aantrekkelijk om een pakket te kiezen dat verder kijkt dan de basis. Je wilt dan een cursus die net wat dieper op de zaken ingaat.

Dit hoeft ook geen probleem te zijn, want er zijn verschillende cursussen voor verschillende soorten doelgroepen in de wereld van cryptocurrency. Daardoor is er ook een pakket voor jou te vinden. Het is van belang om eerst goed te onderzoeken wat het gevraagde niveau is voor de cursus, om pas daarna erin te investeren als het bij je past.

Als je op zoek gaat naar een crypto cursus, dan wil je meer dan alleen een beknopte uitleg over de belangrijkste begrippen. Het moet verder gaan dan Bitcoin, exchange en uitbetalen. Je wilt zeker zijn dat je de beste crypto cursus van Nederland en België uitkiest.

Dit betekent dat meerdere munten en technologieën worden besproken. Dit is essentieel om te zorgen dat jij een goed rendement uit je investeringen kan halen. Het is vooral voor Bitcoin zo dat de markt al behoorlijk gevuld is.

Het is dan dus juist slim om naar andere kansen op de cryptomarkt te kijken. Ook is het dan fijn wanneer je al in de lessen geleerd krijgt waar je op moet letten als je kansrijke munten gaat uitzoeken. Dit soort zaken zijn essentieel voor een goed lespakket.

Hoe zijn de cursussen beoordeeld?

Wil je de beste crypto cursus van Nederland en België vinden, dan zal je de opties goed met elkaar moeten vergelijken. Op die manier kan je gemakkelijk ontdekken dat er verschillende goede pakketten op de markt te vinden zijn.

Wat is dan nodig om te bepalen wat de beste cursus is? Er zijn verschillende kenmerken om naar te kijken. De verschillende crypto cursussen zijn in dit artikel met elkaar vergeleken. Zo weet je wat er geboden wordt en wat juist niet.

Je wilt als beginnende belegger in de markt van crypto natuurlijk wel een stap voorwaarts maken. Daarom zijn sommige cursussen al niet geschikt bevonden voor dit artikel. De cursussen die dit wel zijn, hebben we op meerder punten vergeleken.

Een belangrijk punt waar naar gekeken is, is hoe duidelijk alles is uitgelegd. Beginners moeten hier net zo gemakkelijk mee aan de slag kunnen als gevorderden. Daarnaast is gekeken naar de uitwerking van de lessen. Gaat het om video’s, tekst of een combinatie van beide?

Daarnaast is natuurlijk ook gekeken naar wat de kosten zijn. Om echt een goed oordelen te vellen is ook gekeken naar de bonussen en naar de meningen van cursisten die al klaar zijn met de crypto cursus. Al deze informatie samen heeft ervoor gezorgd dat we de best crypto cursus van Nederland en België konden vinden. Om ook andere goede pakketten erbij te kunnen bieden als alternatief.

Een belangrijke factor waarnaar gekeken is, zijn de kosten van de cursussen. Dit is belangrijk om goed te kunnen bepalen wat de prijs-kwaliteitverhouding is. Dit is een belangrijke zaak wanneer je de beste opleiding die te krijgen is wilt volgen.

Een laatste factor die meespeelt, is persoonlijke smaak. Dat is natuurlijk in dit artikel niet mee te wegen. Dit zal per cursist net even anders zijn. Het is daarom vaak het slimst om een proefles te volgen. Zo kan je de manier van lesgeven ervaren en zelf bepalen of dit bij jou past. Wanneer je alles hebt doorgenomen, is dat de laatste stap die je zelf moet zetten.

Wat is de beste crypto cursus van Nederland en België?

Hiervoor hebben we uitgelegd hoe we de cursussen naast elkaar hebben gelegd. Daardoor kunnen we nu daadwerkelijk aan de slag met het uitleggen van wat de beste crypto cursus van Nederland en België is. Dat is immers de reden waarom je dit artikel bent gaan lezen.

Neem je de top door, dan zie je Money Mastery bovenaan staan. Dat is niet zonder reden. Wanneer je de review leest die in dit artikel staat, zal je dit zelf ook ontdekken. Ook kan je dan direct bepalen of dit een goede cursus voor jou is. Al kan je natuurlijk ook naar de andere lespakketten kijken.

In dit artikel wordt niet alleen de beste crypto cursus van Nederland en België besproken. Er worden ook reviews gegeven van de andere pakketten die wij aantrekkelijk vinden. Money Mastery is namelijk niet de enige goede optie op de markt.

Andere goede pakketten kunnen bijvoorbeeld de Crypto en Trading Academy en X10 met Crypto zijn. Daarom hebben we daar ook reviews van weergegeven. Het is altijd aan te raden om alle reviews even te lezen. Door het zo aan te pakken, is het gemakkelijker om te kiezen voor de beste cursus voor jou. Dit levert je natuurlijk ook veel op.

Een blik op de cursussen

Dit artikel is voor jou interessant omdat jou beloofd wordt dat de beste crypto cursus van Nederland en België wordt besproken. Daarnaast wordt gekeken naar nog 8 andere crypto lespakketten. Van elk pakket worden de opzet, de voor- en nadelen, de andere bijzonderheden en de prijs besproken.

Op die manier krijg je een goed en compleet beeld van elke cursus die op dit moment de moeite waard is op de markt. Zo kan je het net wat gemakkelijker maken om een goede keuze te maken voor een cursus.

1. Money Mastery (AllesOverCrypto)

money master cursus allesovercrypto

Het is voor ons duidelijk wat de beste crypto cursus van Nederland en België is. Dat is Money Mastery. Het is een lespakket dat is samengesteld door Derek Westra en Patrick Suiker van AllesOverCrypto. Zij hebben veel ervaring met het bieden van dit soort cursussen.

In deze cursus krijg je een heldere uitleg over hoe je het beleggen aanpakt en hoe je veilig kan investeren. De lessen zijn zo opgebouwd zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn. Dat betekent dat het ook voor beginners een aantrekkelijk pakket kan zijn. Alle punten die van waarde zijn voor beleggers in crypto, worden in de verschillende lessen besproken.

Je kan dus alles leren met betrekking tot crypto. De lessen worden afgesloten met het ontdekken van de beste cryptomunten voor jou. Je leert investeren en je leert ze opslaan in een wallet. Ook is er aandacht voor wat de juiste mindset is voor een belegger.

Vervolgens gaat het over de verkoop van je munten en het uitkeren van jouw winst. Daarnaast kijkt Money Mastery verder dan alleen de munten. Ook NFT’s worden besproken. Ook andere zaken worden besproken.

Het gehele pakket bestaat uit 16 modules die samen 200+ lessen vormen. Daar komen ook nog wat bonuspakketten bovenop. Dat is niet het enige, want Money Mastery wordt ook nog eens regelmatig geüpdatet, ook voor oud-cursisten.

De voor- en nadelen

 • Het belangrijkste voordeel van Money Mastery is dat de cursus van AllesOverCrypto is. Daar is veel kennis en ervaring van crypto en blockchain aanwezig. Dit is ook de reden waarom zowel beginners als gevorderden iets aan de cursus kunnen hebben.
 • De verhouding tussen prijs en kwaliteit pakt ook heel gunstig uit. Dit geldt helemaal voor het pakket met de gratis bonussen.
 • Daarnaast is de online community een groot voordeel.
 • Sommige onderwerpen worden wel heel snel doorlopen. Ook is de cursus daardoor heel erg uitgebreid. Dit maakt het lastig om alles even goed te begrijpen in korte tijd.

Wat zijn de kosten van de Money Mastery cursus?

Je betaald normaal gesproken voor de Money Mastery 1997 euro per jaar, wat natuurlijk een aardig bedrag is. Gelukkig betaal je op dit moment na het volgen van de gratis exclusieve online Bitcoin training nog maar een bedrag van 997 euro per jaar. Een flinke korting van 1000 euro die je kan claimen.

Betaal je liever per kwartaal dan is dat ook mogelijk voor een bedrag van 297 euro. Heb je liever jouw leven lang toegang, dan hebben wij goed nieuws voor jou want die mogelijkheid is er namelijk ook. Je betaald dan 2997 euro na het volgen van de gratis training.

Wil je eerst meer weten over de inhoud van de cursus? Lees dan zeker onze uitgebreide Money Mastery review >>

2. Crypto en Trading academy

crypto en trading academy Madelon vos

Wil je de op één na beste crypto cursus van Nederland en België eens een kans geven? Dan is het slim om de Crypto en Trading Academy te proberen. Deze cursus is ontwikkeld door Madelon Vos. Zij is in het wereldje ook bekend onder de naam Miss Bitcoin.

Ze heeft veel kennis hierover opgedaan. Dat is ook niet zo vreemd, want ze begon al in 2013 met beleggen en heeft alle ontwikkelingen in de wereld van crypto van dichtbij meegemaakt.

Die ervaring deelt ze nu met nieuwe beleggers in deze cursus. Dit kan jou helpen om direct vanaf het begin slim te investeren. Er wordt vooral gekeken naar het behalen van goede rendementen.

De zaken die de Crypto en Trading Academy kan bieden zijn behoorlijk divers. Het is wel fijn dat je eerst een gratis preview kan krijgen. Natuurlijk is het belangrijk dat je alles op het gebied van crypto en trading geleerd krijgt. Door deze cursus te doen kan je daar goed diep op ingaan.

Dit gaat bijvoorbeeld ook over veilig opslaan nadat je de cryptomunten hebt gekocht. Je wilt ze opslaan om ze later voor een groter bedrag te kunnen verkopen, dus dit is essentiële informatie.

Ook is deze cursus voor een belangrijk deel gericht op het bieden van analyse. Daarnaast krijg je toegang tot de MoneyTalks Community. Ook daar blijf je jezelf dan ontwikkelen samen met anderen.

De voor- en nadelen

Natuurlijk wil je de beste crypto cursussen van Nederland en België vooral afrekenen op basis van de voor- en nadelen. Voordelen van dit pakket zijn:

 • Bijvoorbeeld de community en de diversiteit. Zo kan je heel veel verschillende dingen leren. Dit is ook nog eens allemaal gebaseerd op ervaring.
 • De cursus heeft ook als voordeel dat het niet alleen maar over Bitcoin gaat. Dit maakt het voor beginners en gevorderden een optie.
 • Een mogelijk nadeel is dat na 60 dagen automatisch een abonnement voor de community ingaat. Daarnaast wordt er wat weinig aandacht besteed aan de risico’s van crypto.

Wat kost de Crypto en Trading Academy cursus van Madelon Vos?

Op dit moment betaal je voor de Crypto en Trading Academy eenmalig 499,95 euro. Inclusief 60 dagen gratis MoneyTalks Community en BTW. Besluit je om deze cursus zakelijk aan te schaffen, dan heb je de mogelijkheid om de BTW van 21% terug te vorderen.

Wil je verder gaan met de MoneyTalks community, dan betaal je hiervoor 99,95 euro per kwartaal of 379,95 euro per jaar. Aan te raden is om eerst kennis te maken met deze cursus door het volgen van deze gratis trail.

Ben je graag in contact met gelijkgestemde mensen zoals jij dan is er de mogelijkheid om 7 dagen kennis te maken met de MoneyTalks Community voor maar 1 euro. Wat zeker het proberen waard is.

Download hier Madelon Vos haar gratis e-book Bescherm uw vermogen.

3. X10 met Crypto

x10 met crypto

Ben je iemand die hoge rendementen wil behalen? Dan is X10 met Crypto de beste crypto cursus van Nederland en België om dat voor elkaar te krijgen. Een rendement dat tien keer zo groot is, is wat je probeer te bereiken. De crypto cursus is op de markt gebracht door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Dit zijn bekende namen in de beleggerswereld.

Het lespakket is er vooral gekomen dankzij de eigen ervaringen met crypto van dit duo. De mogelijkheid om X10 met Crypto te gaan is ook niet nieuw. Dit is al meerdere mensen gelukt. De cursus kan je daar dus ook goed bij helpen.

Een sterke kan van X10 met Crypto is dat alles begrijpelijk gehouden is. Elke cursist moet de mogelijkheden op de markt kunnen benutten. De cursus voor beginners is 6 weken. Daarnaast zijn er online sessies met allerlei specialisten uit de beleggingswereld. Zo kan je bijvoorbeeld kennis opdoen over zelf onderzoek doen.

Ook zijn er experts die jou vertellen over hun eigen beleggingen. De cursus wordt ook voorzien van updates over kansen, bedreigingen en allerlei soorten trades die je kan doen. Een ander onderdeel van het pakket is dat je in de besloten Telegram-groep wordt toegelaten. Daarnaast krijg je een keus aan abonnementen op diensten van één of twee jaar.

De voor- en nadelen

 • X10 met Crypto heeft als voordeel dat het op de praktijk gebaseerd is. Denk aan de beleggingen van de experts zelf.
 • De cursus is heel uitgebreid zonder een te hoge prijs. Dit is natuurlijk allemaal de moeite waard.
 • Een nadeel is er voor de echte beginneling. Daar is deze cursus eigenlijk niet voldoende op gericht. Het is dan beter eerst iets anders uit te proberen. De cursus is dus niet voor de grootste doelgroep, in verhouding tot de andere keuzes die wij hier bespreken.

Wat zijn de kosten van de X10 met Crypto Cursus?

Normaal gesproken betaal je voor de X10 met Crypto cursus 1997 euro, maar als bezoeker van SiteReviews.nl kunnen wij jou laten profiteren van een korting van maar liefst 1000 euro en betaal jij nog maar 997 euro.

4. CryptoCommunity

cryptocommunity

CryptoCummunity omschrijven als de beste crypto cursus van Nederland en België doet misschien geen recht aan wat je krijgt. Het is namelijk meer een community, zoals de naam al doet vermoeden. Het is een soort social media voor beleggers in crypto, maar dan wel op een manier zodat je ervan kan leren.

In dit netwerk zitten niet alleen cursisten, maar ook experts. Zo kan je samen jouw plan maken als het gaat om het beleggen. Het is dus toch tot op grote hoogte een cursus. Het is fijn dat je niet alleen kennis geboden krijgt, maar ook tools die je helpen te beleggen. Dit draagt eraan bij dat je beter kan beleggen en hogere rendementen kan behalen.

De CryptoCommunity is flink uitgebreid. Je kan onder andere in gesprek raken met de experts om ze vragen te stellen. Er is iedere maand een livestream over een bepaald onderwerp op dit gebied. Daarnaast krijg je de mogelijkheden om een Persoonlijk Crypto Plan te maken.

Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan bijvoorbeeld tools en checklists. Voorbeelden zijn de belastingdiensttool en de portfoliotracker. Het is bovendien ook nog eens zo dat er heel veel bonussen in het pakket zitten. Je kan verschillende abonnementen kiezen. Dat maakt het pakket ook nog eens op maat.

De voor- en nadelen

De voor- en nadelen van de CryptoCommunity hangen ook deels af van je eigen smaak. De cursus is gebaseerd op een social media community. Alleen zijn er dan ook specialisten met veel kennis te vinden.

 • De kennis wordt gedeeld op een niveau zodat beginners het kunnen begrijpen. Daarnaast kan je heel simpel met andere cursisten in contact komen.
 • Een ander voordeel is dat er verschillende soorten lespakketten op niveau zijn.
 • Er wordt relatief weinig aandacht aan de risico’s van crypto beleggen geschonken.
 • De kosten zijn wat hoger voor deze cursus dan voor de andere op deze lijst. Al is dit echt een persoonlijke keuze.

Wat zijn de kosten voor de CryptoCommunity?

De CryptoCommunity cursus schaf je momenteel aan tegen een eenmalige speciale prijs van 470 euro in plaats van de gebruikelijke 997 euro na het volgen van het gratis webinar >>

5. Crypto cursus FXminds

crypto cursus fxminds

Ook de Crypto cursus FXminds is een optie voor de beste crypto cursus van Nederland en België. In dit pakket gaat het om het opbouwen van een passief inkomen dankzij investeringen en traden. De punten die besproken worden zijn bijvoorbeeld crypto, blockchain, trading, investeren en mindset.

Zo leer je kopen, veilig opslaan en weer verkopen op de juiste wijze. De cursus is nog niet lang op de markt, maar er zijn al veel enthousiaste reacties van cursisten. Dit maakt het daarom juist ook aantrekkelijk voor nieuwe cursisten om te bekijken.

Besluit je om in te zetten op FXminds, bereid je dan voor op 6 modules met samen 100 lessen. Je leert dan wel alles vanaf de basis van crypto en blockchain. In de cursus wordt de potentie van meerdere soorten coins besproken. Ook komen beleggings- en tradingstrategieën aan bod.

Je kan bijvoorbeeld ontdekken hoe de markt in elkaar zit en hoe je daar signalen over kan opvangen. Ook leer je alles wat je moet weten over een wallet en een exchange. Je kan tips en trucs van de specialisten meenemen. Deze kennis komt uit de praktijk, dus weet je ook wat je eraan hebt. Dit kan je ook op lange termijn voordeel bieden.

De voor- en nadelen

Er is veel te zeggen voor FXminds als beste cryptocursus van Nederland en België. Ook al is deze cursus nog niet zo oud.

 • Een voordeel is dat er veel praktijkkennis met je gedeeld wordt.
 • Daarnaast worden alle kanten van de cryptomarkt belicht. De beginnerscursus is gratis en de gevorderden cursus is niet duur.
 • Nadelen zijn er ook als het over FXminds gaat. Zo komen de risico’s niet echt aan bod. De cursus is echter geen eliminatie van risico’s.
 • De kosten lopen best wel op. Ook wanneer je in termijnen betaalt ben je nog altijd veel kwijt. Reken daar dus wel goed mee door voor je erin investeert.

Wat zijn de kosten van de FXminds Crypto Cursus?

Op dit moment betaal je voor de FXminds Crypto Cursus een eenmalig bedrag van 597 euro of met de mogelijkheid te betalen in 3 termijnen van 199,00 euro per maand.

6. Crypto trading cursus Doopiecash

crypto trading cursus doopiecash

Er zijn veel verschillende cryptocursussen in Nederland en België. Ook de Crypto trading cursus Doopiecash is een goede opties. Deze cursus is ontwikkeld uit een YouTube-kanaal dat heel succesvol was. Veel mensen keken naar het kanaal voor cryptonieuws.

De cursus was in 2020 de beste cursus op de markt volgens de kenners. Daar kreeg het ook een prijs voor. Hoewel we inmiddels al wat verder zijn, is het nog altijd zo dat je goed kan leren beleggen door dit pakket te gebruiken. Zo kan je betere deals sluiten met crypto.

De crypto trading cursus Doopiecash is zoals je mag verwachten net wat meer op traden gericht. Dat is een vorm van beleggen die niet heel gemakkelijk is. Je moet snel kunnen reageren om zo successen met je cryptobeleggingen te kunnen boeken.

Bovendien is het ook nog eens zo dat er naar andere kanten van het beleggen in crypto wordt gekeken. Zoals ook aandelen, futures en commodities worden aangehaald in dit pakket.

Je kan dus heel veel leren over beleggen in de breedste zin. Het is ook belangrijk om het verschil tussen traden in crypto en de andere vormen te bekijken. Dit is namelijk best wel groot.

De voor- en nadelen

 • De gratis crypto introductie cursus is natuurlijk een groot voordeel.
 • Een groot pluspunt is dat ook specialisten deze cursus de beste van allemaal vonden.
 • Daarnaast is de 1-op-1 coaching een sterke kant. Zo krijg je nog betere uitleg en daar kan je zeker als beginner van profiteren.
 • Een nadeel kan zijn dat traden zeer zeker in het begin veel tijd kost, ook na het volgen van deze cursus.
 • Prijs ligt relatief iets hoger. Al is dit natuurlijk voor iedereen anders.

Wat zijn de kosten van de Crypto Trading cursus Doopiecash?

Doopiecash heeft op dit moment twee cursussen waar je uit kunt kiezen. De cursus swingtraden die eenmalig 299 euro kost en de cursus Daytraden & Scalpen die eenmalig 349,00 euro kost.

Wel raden wij je aan om eerst met hun gratis Cursus Traden met Bitcoin & Crypto te starten om zo eens te ervaren of dit bij jou past.

7. NFT Secrets

nft secrets cursus

De beste crypto cursus van Nederland en België biedt kennis die toe te passen is op verschillende soorten cryptocurrencies. Daarnaast wil je ook leren over andere toepassingen. Dat krijg je geleerd in NFT Secrets. Een NFT is een andere vorm van gebruik van blockchain.

Het kan aantrekkelijk zijn om je investeringen te spreiden over meerdere soorten beleggingen. In dat geval kunnen NFT’s hier dus ook bij passen. Mitchel van Duuren is de ontwikkelaar van deze cursus en biedt jou verschillende verdienmodellen. Dit maakt het dus ook aantrekkelijk voor een grote groep omdat iedereen aan NFT’s kan verdienen.

De kennis van Van Duuren komt uit de praktijk. Je kan bij de basis beginnen en leren wat een NFT is. Daarna leer je hoe je ze koopt en hoe je ze beveiligd kan opslaan. Je krijgt strategieën die jouw rendement kunnen verbeteren.

Het is belangrijk dat je alles kan leren wat je nodig hebt om goed te traden op de markt van NFT’s. De cursus volgen betekent dat je daarna helemaal bent klaargestoomd om de markt op te gaan en te beleggen.

Als de cursus klaar is, dan kan je in de online community verder gaan. Daar zitten andere cursisten die net als jij veel willen verdienen. Daardoor is iedereen gemotiveerd om elkaar te helpen om te scoren.

De voor- en nadelen

 • Met veel passie opgezet door Mitchel van Duuren. Hij is ook heel motiverend in zijn verhaal. Daardoor krijg je zin om te investeren en traden.
 • Een ander voordeel is de grote community die erbij hoort.
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Wel handig als je al wat basiskennis van NFT’s en blockchain hebt.
 • Uitleg zou misschien nog iets persoonlijker mogen.

Wat zijn de kosten van de NFT Secrets cursus?

De NFT Secrets cursus is momenteel al aan te schaffen voor een eenmalig bedrag van 497 euro na het volgen van de gratis exclusieve online NFT training.

8. NFT Stoomcursus NFTwegwijs

nft stoomcursus nft wegwijs

Als je de beste NFT cursussen van Nederland en België bekijkt, dan komt ook NFT Stoomcursus NFTWegwijs daarbij om de hoek kijken. Dit is een pakket van Lisanne Drost. Zij was onbekend met NFT’s en heeft alles zichzelf aangeleerd. Daardoor is ze gaan geloven dat als zij het kan, iedereen het dan moet kunnen.

Op die visie is dit pakket ook ontwikkeld. De cursus is dus voor beginners die nog geen idee hebben wat ze gaan doen. De korte stoomcursus moet voldoende zijn om zelf in NFT’s te gaan handelen. Je leert kansen herkennen en benutten. Dat je zo snel al klaar bent om aan de slag te gaan, is natuurlijk wel een groot voordeel.

Je kan een goed project leren herkennen dankzij alles wat je in deze cursus leert. Binnen dat project zijn er altijd meerdere NFT’s, waarvan jij dan de beste kan vinden. Je leert ook hoe je moet werken met een exchange of met een broker.

Je kan leren herkennen wanneer kopen slim is en wanneer verkopen je winst zal opleveren. Ook kan je dankzij de lessen van de NFTwegwijs cursus op lange termijn blijven verdienen.

Daarnaast zijn er veel bonussen, zoals bijvoorbeeld de Discord-community waar je lid van wordt. Daar zitten cursisten die net zo zijn als jij. Samen kunnen jullie elkaar nog beter maken.

De voor- en nadelen

 • De cursus is lekker uitgebreid en van hoog niveau.
 • Discord-community is heel aantrekkelijk voor de beginnende belegger.
 • De lessen zijn heel geschikt voor beginners zodat je snel stappen kan zetten op de markt.
 • De cursus zou nog wat persoonlijker mogen, al dit niet onder van de kwaliteit die geleverd wordt.

Wat zijn de kosten van de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs?

De NFT Stoomcursus van NFTwegwijs is momenteel al aan te schaffen voor een eenmalig bedrag van 347,00 euro inclusief BTW. Wanneer je besluit deze cursus zakelijk aan te schaffen, dan kun jij ook nog eens 21% aan BTW terugvorderen.

Download hier jouw gratis NFT startersgids om de NFT wereld te ontdekken en uiteraard kennis te maken met Lisanne zelf.

9. Moosty NFT cursus

moosty nft cursus

Leren omgaan met NFT dankzij een sterke cursus kan je veel opleveren. Dat is de insteek die de makers van de Moosty NFT cursus erop na houden. De cursus is gericht op uitleg over NFT’s, over de koop en verkoop, maar ook over hoe je zelf NFT’s uitbrengt.

Je hebt op die manier dus heel veel verschillende mogelijkheden om een leuk rendement te halen uit de koop en verkoop van NFT’s kan halen. De juiste projecten herkennen en zorgen dat je er een rendement uit haalt is wat de kern is van de lesstof van deze cursus.

De mogelijkheden herkennen en daar snel op reageren is wat je geleerd krijgt in de Moosty NFT Cursus. Het is heel lekker om voordelig te kunnen inkopen en dan met flinke winst te verkopen. Dit is hoe je een hoog beleggingsrendement kan behalen.

De tips die je krijgt in deze cursus maken dit iets gemakkelijker voor je. Er zijn daarnaast talloze tools om te benutten. Het is leuker om in NFT’s te handelen op die manier. Ook kan je onderdeel worden van de Moosty Discord community worden. Dit betekent dat je na het volgen van alle lessen nog altijd nieuwe info krijgt waar je van kan leren.

De voor- en nadelen

 • De cursus is voordelig aan te schaffen.
 • Je leert snel hoe je kant traden in NFT’s. Dit helpt je om er hopelijk zsm iets aan te verdienen. Je leert rendabele projecten herkennen en hoe je daarmee om moet gaan.
 • Een groot voordeel is de toegang tot de community. Daarnaast wordt de cursus ook vaak geüpdatet.
 • De risico’s van het beleggen zouden nog wat beter uitgelegd kunnen worden. Het gaat wat meer over snel verdienen, maar niet over snel verliezen.

Wat zijn de kosten van de Moosty NFT Cursus?

Op dit moment kan je de Moosty NFT Cursus aanschaffen voor een eenmalig bedrag van 97 euro inclusief BTW. Dat betekend wanneer jij deze cursus zakelijk gaat aanschaffen je dan ook nog eens fijn de 21% aan BTW kan terugvorderen.

Volg hier de gratis Moosty NFT Cursus en maak kennis met de NFT wereld en met Maarten Oostland.

Samenvatting

Wil je beter worden in beleggen in cryptocurrency? Dan is de beste crypto cursus van Nederland en België heel belangrijk om in te investeren. Zo kan je de kans op successen groter maken. Cryptomunten zijn digitale betaalmiddelen die gebaseerd zijn op blockchaintechnologie.

Het systeem is decentraal en er is dus geen toezichthouder nodig. Dit doen de gebruikers zelf. Er zijn heel veel verschillende soorten cryptocurrencies. Je kan erin beleggen, maar ze zijn ook bruikbaar om te betalen, voor smart contracts voor apps en voor games.

Blockchain wordt ook gebruikt om NFT’s op te ontwikkelen. Ook daarin kan je beleggen om te proberen een rendement te bereiken. Bitcoins en altcoins kunnen je allebei van alles opleveren.

Het is wel slim om op zoek te gaan naar de beste crypto cursus van Nederland en België. Door kennis en ervaring die anderen met je delen tot je te nemen, kan je een betere start maken. Een lespakket kopen kan je daar dan goed bij helpen. Het is de juiste manier om vanaf de basis alles te leren wat nodig is.

Zo kan je al snel je eerste rendementen boeken. Het is natuurlijk belangrijk om de cursussen eerst goed te vergelijken. Dat is de wijze waarop je de beste optie voor jou vindt. Er zijn veel goede cursussen, met allemaal kleine nuanceverschillen.

Het is belangrijk om je persoonlijke voorkeur te laten meewegen om zo het verschil te maken. De inhoud, de kwaliteit, maar ook de prijs speelt daarin een rol. Kijk vooral ook of er meer dan alleen Bitcoin wordt besproken.

Er zijn veel geschikte cursussen op de markt. Uit onderzoek komt Money Mastery naar voren als de beste cursus van Nederland en België. Dit lespakket is heel compleet zodat beginners en gevorderden er veel aan kunnen hebben.

Iedereen die belegt in crypto kan er dus beter van worden. De experts die deze cursus hebben ontwikkeld delen hun eigen ervaringen met beleggen in crypto. Daarnaast wordt niet alleen crypto, maar ook NFT besproken.

Je hebt als belegger kansen op beide markten, dus dat maakt het wel zo aantrekkelijk. Als je alle lessen van de cursus volgt, dan ben je klaar om te investeren.

Money Mastery is niet de enige goede optie. Er zijn ook andere goede cursussen op de markt. De beste crypto cursus van Nederland wordt gevolgd door bijvoorbeeld de Crypto en Trading Academy. Ook X10 met Crypto is een goed pakket om mee aan de slag te gaan. Zo kan je goed leren beleggen.

Nieuwe cursussen zoals CryptoCommunity en FXminds zijn ook heel interessant. Natuurlijk is ook een cursus die specifieke markten zoals Crypto Trading Cursus Doopiecash, NFT Secrets, NFT Stoomcursus NFTwegwijs of de Moosty NFT cursus een aantrekkelijke optie. Dit hangt af van wat jij belangrijk vindt als belegger.

Conclusie

Ben je van plan de beste crypto cursus van Nederland en België te gaan volgen? Er zijn meerdere goede pakketten op de markt. Je moet je persoonlijke smaak en wensen laten meewegen bij je keuze. Een beginner zoekt andere dingen dan een meer ervaren belegger.

Een pakket zoals Money Mastery of de Crypto en Trading Academy is heel geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde belegger. Ben je iemand die al een tijdje bezig is? Kijk dan direct naar de gevorderde cursussen. Denk aan X10 met Crypto of de CryptoCommunity als opties. Deze sluiten nog veel beter aan op jouw kennisniveau van het beleggen in crypto.

Het is niet zomaar even gedaan om de beste crypto cursus van Nederland en België te vinden. Dit hoeft jou echter niet tegen te houden. In dat geval kan je bij de meeste aanbieders een gratis training of een proefles aanvragen.

Je kan dan een goed inzicht krijgen in wat de cursus voor jou kan betekenen. Zo vorm je een beeld van de mogelijkheden. Past dit bij wat je zoekt? Dan is het slim om ermee te beginnen.

Blijkt het dan toch niet wat je zoekt, dan is er vaak een niet goed geld terug garantie. Je kan dan binnen 14 dagen nog van je abonnement af. Dit helpt je om zeker te zijn dat je de juiste cursus gaat volgen.

Meest gestelde vragen

Nu je het hele artikel hebt doorgenomen weet je veel over de beste crypto cursussen van Nederland en België. Je hebt ook cursussen over NFT’s leren kennen. Dit geeft je al veel meer inzicht in de markt. Je hebt echter vast nog wel wat vragen. De vragen die ons vaak gesteld worden. Hebben we op deze plek alvast verzameld.

Kan een crypto cursus mij beter maken?

Wanneer je een crypto cursus gaat volgen, dan worden altijd strategieën en plannen besproken. Je leert cryptocurrencies beter kennen en weet hoe je het aan moet pakken. Veilig kopen, opslaan en verkopen is allemaal te leren. En ga jij dit allemaal op de juiste manier zelf toepassen, dan is er zeker de mogelijkheid om hier beter van te worden.

Past de crypto cursus bij mijn kennisniveau?

Het is zeer belangrijk om de verschillende soorten crypto cursussen goed te bekijken vooraf. Zo leer je welke voor beginners en welke voor gevorderden is. De beste crypto cursus van Nederland en België is Money Mastery en die is juist voor alle niveaus heel geschikt.

Wat zijn de kosten van een crypto cursus?

De kosten verschillen per cursus. Je kan in ieder geval vaak een gratis training of proefles krijgen. Bovendien zijn er vaak verschillende soorten pakketten met verschillende prijzen mogelijk. Aan de andere kant zijn er ook geregeld aantrekkelijke kortingen na het volgen van een webinar.

Welke crypto cursus moet ik kiezen?

Om de beste crypto cursus van Nederland en België voor jou te vinden, is het belangrijk eerst je persoonlijke smaak te bepalen. Er zijn namelijk allerlei soorten cursussen voor allerlei soorten mensen. Zoek alles goed uit en volg de proeflessen om goed te kiezen.

Word ik rijk door het volgen van een crypto cursus?

Dit is een gevaarlijk punt. Veel cursisten denken dat een crypto cursus gelijkstaat aan snel geld verdienen. Dit is meestal niet de realiteit. Natuurlijk kan je je kansen op een hoog rendement groter maken. Wees alleen wel altijd beducht op de risico’s. Die zijn altijd aanwezig. Maar als je weet waarmee je bezig bent, dan is de kans om er rijk mee te worden zeer zeker aanwezig. Maar is absoluut geen garantie!

Kan ik beter een NFT cursus of een crypto cursus volgen?

Er is wel een verschil tussen beide soorten cursussen. De producten waarin je belegt zijn natuurlijk verschillend. Ook al zijn ze allebei gebaseerd op de blockchain. Het is afhankelijk van welke markt jou aantrekt welke cursus je moet gaan volgen om succesvol te zijn.

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *