NFT Secrets Review: NFT Cursus van Mitchel van Duuren [2024]

Zo Ga Ook Jij Succesvol Aan De Slag Met Het Flippen Van NFT's!

Gemiddelde leestijd: 58 minuten
nft secrets cursus mitchel van duuren linker zijkant

In deze NFT Secrets review ga je alles lezen over de cursus van Mitchel van Duuren van ondernemer.nl die jou gaat helpen bij het investeren in NFT’s. Dit is een nieuwe vorm van blockchain waar kenners veel toekomst in zien.

Dit maakt het dus juist ook anno 2024 voor veel mensen heel interessant om in te investeren. Dat je dan wel eerst goed moet weten waar je mee te maken hebt en hoe de markt in elkaar zit, is niet meer dan logisch.

Met de NFT Secrets cursus is er nu een manier waarop je die kennis kan opbouwen. Zo kan je goed aan de slag wanneer je onze review en ervaringen hebt doorgenomen.

NFT’s zijn hip en nieuw. Ze hebben op dat vlak eigenlijk de plek ingenomen van cryptomunten zoals Bitcoin. Kenners weten dat er veel potentie is, maar de echte waardestijgingen op de beurs moeten nog gaan beginnen.

Dat betekent dus juist ook dat dit je kans is om in te stappen. Het is dus niet gek om je juist nu te verdiepen in de NFT Secrets review. Je leert hoe je moet beleggen in deze tokens en hoe daar dan ook nog eens goed aan kan gaan verdienen.

Wanneer je gaat investeren, dan is het rendement een belangrijk uitgangspunt. Daarom is het juist interessant om je hierin te verdiepen. En zeker omdat je er nog heel vroeg bij bent.

Lees hieronder snel verder!

Wat gaan we bespreken in deze review?

Is het de moeite waard om deze NFT Secrets review door te nemen? Laten we eens kijken wat je allemaal kan leren. In de eerste plaats gaan we het hebben over Mitchel van Duuren. Wie is hij en hoe komt het dat hij nu al een echte expert in NFT’s is? Zo weet je direct meer over de betrouwbaarheid.

Daarna is het tijd om de wereld van NFT’s te gaan ontdekken. Wat zijn dit precies? We leren je waarom je erin zou kunnen investeren. Ook kijken we naar de verschillen en overeenkomsten met cryptomunten. We schetsen ook een beeld van de toekomst van NFT’s.

Vervolgens gaan we echt in op de cursus. Dat begint met een uitleg van wat Discord is. Daarna zullen we de lessen en de modules in deze NFT Secrets review uitvoerig doornemen. Je moet natuurlijk wel precies weten wat je geleerd krijgt. Het blijft natuurlijk een review, dus we gaan ook wel oordelen vellen.

We kijken naar de voordelen en nadelen die bij de cursus horen. Ook proberen we te bepalen waarom juist deze cursus uniek is. Zo kunnen we ook bepalen voor wie de lessen geschikt zijn. Tot slot kijken we naar de praktische zaken, zoals de kosten. Na de conclusie en antwoorden op veelgestelde vragen, ben je helemaal op de hoogte.

Wie is Mitchel van Duuren van de NFT Secrets cursus?

mitchel van duuren

Om deze NFT Secrets review goed te beginnen, kijken we eerst naar de grondlegger. De NFT Secrets van Mitchel van Duuren zijn namelijk heel belangrijk gebleken voor de early adoptors onder de beleggers. Misschien vraag je je juist daarom af wat deze persoon zo interessant maakt.

Mitchel van Duuren is geen onbekende in de wereld van ondernemers. Hij was eerder ook al betrokken bij de Keto Revolutie. Dit is een reeks producten die bijdragen aan een gezond voedingspatroon en mensen helpen afvallen. Daarmee heeft hij al flink veel succes gehad en kwam hij ook in de media en dergelijke.

Het is bovendien ook nog eens zo dat Mitchel van Duuren ervaringen op andere vlakken heeft. Zo heeft hij al verschillende bedrijven opgezet en goed verkocht. Zo waren bijvoorbeeld Meal.com, Elkehaptelt.nl en Foodie bedrijven van hem. Die leverden stuk voor stuk miljoenenbedragen op.

Zoals dat ook geldt voor de bekende website Eiwitpoeder.nl. De cursus is dus zeker niet het eerste wat hij doet en door het succes van eerdere ondernemingen, kan je stellen dat de kans groot is dat je er ook iets aan hebt. Zijn ervaring met NFT’s heeft hij zelf op gedaan en die kennis deelt hij nu.

Het is er in deze NFT Secrets review vooral op gericht om je te informeren over de cursus. Het is natuurlijk wel belangrijk om dan te weten dat er ook mensen achter zitten die enige gewicht hebben in deze branche. Daardoor kan je met meer vertrouwen naar de cursus kijken.

Het is vooral belangrijk om te weten dat de successen met NFT’s zoals die besproken worden dus niet uit de lucht gegrepen zijn. Mitchel van Duuren is bovendien een bestaand en bereikbaar persoon, waardoor je dus alleen maar meer vertrouwen in de cursus zou kunnen hebben.

Wat is de NFT Secrets cursus precies?

Je leest deze NFT Secrets review omdat je de cursus wilt leren kennen. Daarom gaan we dit online lespakket eerst even kort bespreken. Het is de bedoeling dat jij als cursist leert omgaan met het handelen in NFT’s, ook wel flippen genoemd. Mitchel van Duuren is zelf al enige tijd hiermee bezig.

Daarvan heeft hij het nodige geleerd en die kennis is opgenomen in deze cursus zodat jij er als beginnend belegger ook van kan leren. Het gaat bijvoorbeeld om de strategieën die hij gebruikt heeft om goed te verdienen aan de NFT’s. Die kan jij ook inzetten.

De NFT Secrets curus gaat echter al wel wat verder. Je leert ook trends herkennen in deze markt. Bovendien is inmiddels ook wel meer duidelijk over de risico’s die eraan verbonden zijn. Het is dus ook belangrijk dat je weet hoe je die zo klein als mogelijk kunt houden.

Het helpt je om snel te verdienen door een goede strategie te volgen. Praktijkkennis staat centraal in dit lespakket. Je krijgt veel voorbeelden van deals die Mitchel gesloten heeft. Je ziet precies welk resultaat de koop en verkoop van een NFT opleverde. Daar kan je zelf ook succesvol mee zijn.

Het is wel fijn om te weten dat de NFT Secrets cursus je eerst de basis leert. Je leert dus eerst wat NFT’s zijn en hoe de markt werkt. Daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet kopen en hoe je moet verkopen. Ook is er ruimte om te ontdekken hoe je de juiste NFT’s vindt in het steeds groter wordende aanbod.

De NFT’s die snel in waarde groeien zijn natuurlijk het meest interessant. Zo kan je verdienen met je investeringen. In het totaal kan je alles leren in 28 lessen die verdeeld zijn over 5 modules en kan je deze in eigen tempo doornemen.

De NFT Secrets review is erop gericht om het hele lespakket te belichten. We kijken dus verder dan alleen de 5 modules. We kijken ook naar de Discord community. Die is namelijk ook onderdeel van de cursus wanneer je hierin investeert. Dankzij deze community kan je nog veel meer leren.

Je komt er namelijk in contact met Mitchel van Duuren en andere beleggers. Iedereen bespreekt er succesvolle tactieken en kansrijke NFT’s. Die kennis kan jij dus ook heel gemakkelijk benutten om je voordeel mee te doen. Het maakt je kansen om succesvol te zijn in het beleggen dus ook een stuk groter.

nft secrets cursus dashboard
NFT Secrets cursus dashboard

Wat zijn NFT’s nu eigenlijk?

We zijn nu al even onderweg met deze NFT Secrets review, maar misschien heb je nog altijd geen idee wat NFT’s nu eigenlijk precies zijn. Daarom volgt hier een beknopte uitleg. Het gaat om een Non-Fungible Token. Dit is een token de uniek, niet deelbaar en niet inwisselbaar is.

Dit klinkt heel interessant, maar daarmee weet je eigenlijk nog niet veel. Dat het uniek is, doet wel al een belletje rinkelen waarom het interessant is voor investeerders. Wanneer er maar één van is, dan zal dat altijd goed zijn voor de waarde. Ongeacht wat de manier van gebruiken is.

Nu je weet hoe NFT’s in elkaar steken, is het goed om te kijken hoe je ze gebruikt. In de NFT Secrets cursus van Mitchel van Duuren wordt vooral gekeken naar het handelen. Dit is eigenlijk niet de insteek van de tokens. Het zijn eigenlijk een soort digitale certificaten van echtheid voor digitale producten.

Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding of kunstwerk zijn. Maar het kan ook om een tweet, audio of video gaan. Alles wat online rondzwerft kan van een NFT worden voorzien. Zo weet je wat het origineel is en wat de kopieën zijn. Dit was online altijd een probleem voor contentmakers.

Je zal in de NFT Secrets cursus ook ontdekken dat er gelijkenissen zijn tussen NFT’s en cryptomunten. Daar gaat het verderop nog even over. Het belangrijkste punt waarop ze gelijk zijn, is de blockchaintechnologie. Die is nodig om de tokens uniek te maken.

Je kunt gemakkelijk onderzoeken wie de eigenaar is van een product en hoe dit zich ontwikkeld heeft. Daarnaast is er allerlei andere informatie op te zoeken. Zo wordt het lastiger om fraude te plegen met online producten. Wie een NFT koopt, is ook direct de eigenaar van het product dat eraan gekoppeld is. Daar draait het om.

Wat maakt in NFT’s investeren zo interessant?

Je bent waarschijnlijk bij deze NFT Secrets review terechtgekomen omdat je er graag in wilt investeren. Voor jou is het vooral belangrijk om te weten wat dit interessant maakt. Dat de tokens uniek zijn, is wat het zo aantrekkelijk maakt. Je zou kunnen zeggen dat het digitale verzamelobjecten zijn.

Het bestand is opgenomen in de blockchain en blijft daar ook altijd in zitten. Er is er maar één en deze is niet te delen. Dat is direct ook een verschil met cryptocurrency, waarbij delen wel mogelijk is. Elke NFT is uniek en dat zorgt voor schaarste. Wat de prijs kan opdrijven.

Omdat cryptomunten in kleinere delen zijn op te delen, is ook de waarde laag te houden voor zo’n stukje. Elke bitcoin is precies gelijk in waarde. Een NFT is altijd anders. Dat komt omdat er van elke maar één is, met zijn eigen functie. De volgende NFT is dan weer helemaal anders.

Je kunt het dus vergelijken met kunst, of verzamelobjecten, zoals die in de fysieke wereld bestaat. Er is altijd maar één object en één eigenaar op elk moment. Door de inzet van blockchain is gemakkelijk te controleren wie de eigenaar op dat moment is. Zo kan de NFT nog meer waarde krijgen.

De token is voorzien van informatie die nodig is om te bepalen of een digitaal object authentiek is. De eigenaar of maker kan er zelf informatie aan toevoegen. Je kan dit vergelijken met een certificaat van echtheid of een handtekening van een kunstenaar.

Deze informatie is een belangrijk element in de tokens en heeft veel invloed op de prijs. Een maker kan zelfs royalties programmeren. Zo kan deze er altijd aan blijven verdienen, ook na de verkoop aan iemand anders. Dit maakt NFT’s zowel voor de korte als voor de lange termijn interessant als investering.

Waar komen Cryptocurrencies en NFT’s in overeen?

Het ging in deze NFT secrets review al even over blockchain. Dit is één van de gelijkenissen tussen cryptocurrency en NFT’s. Er is echter nog veel meer. Zo zijn ze bijvoorbeeld onderling verhandelbaar zonder dat er derde partijen bij betrokken zijn. Dit is wat blockchain natuurlijk doet.

Het is ook zo dat zowel de tokens als de cryptomunten ene bepaalde waarde vertegenwoordigen die kan variëren aan de hand van de koers op dat moment. Dit zijn belangrijke gelijkenissen. Toch zijn de NFT en de cryptomunt niet gelijk aan elkaar. Er zijn ook verschillen.

Het grootste verschil is toch wel het doel dat beide objecten hebben. Het is natuurlijk mogelijk om erin te beleggen, maar dat is eigenlijk het secundaire doel. Voor cryptomunten is het primair een betaalmiddel. Je kunt er producten en diensten mee betalen. Eigenlijk is het gewoon een vervanger voor geld zoals je dat kent.

Een NFT is geen betaalmiddel. Het is eerder een certificaat van echtheid van verzamelobjecten. Het is niet mogelijk om het te delen of kopiëren. Je kan een cryptomunt wel gebruiken om een NFT te kopen, maar het omgekeerde is niet mogelijk. Dat legt de verschillen tussen beide bloot.

Je kan een NFT namelijk kopen met Ethereum. Op een exchange zoals Bitvavo stort je dan via ideal een bedrag naar wens en koopt daarmee Ethereum. Deze Ethereum stort je dan weer naar jouw Metamask wallet die gekoppeld is aan jouw OpenSea account. Op deze wijze kan jij dan jouw eigen NFT kopen via het platform OpenSea (NFT marktplaats).

Het is handig om alvast een gratis account aan te maken bij Bitvavo, zodat je alvast kan oefenen met deze exchange. Misschien handel je al in cryptocurrency en kan je direct zien of dit platform beter bij jou past mocht je er al geen gebruik van maken. Via onze link ontvang je tijdelijk ook nog eens een hele leuke welkomstbonus.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Welke toekomst hebben NFT’s?

Natuurlijk wil je meer weten en daarom ben je met deze NFT Secrets review bezig. NFT’s zijn veel in het nieuws. De hype is behoorlijk groot. Het is wel belangrijk om te weten of de hype straks blijvend is. Als de toekomst goed is, dan is het de moeite waard om te investeren in de cursus en de tokens.

Als dat niet zo is, dan zou het natuurlijk zonde van je geld. Om je een idee te geven van wat je kan verwachten op de markt, kijken we naar enkele zaken die er op dit moment in spelen. Zo kan je zelf bepalen of de lange termijn voor jou aantrekkelijk is.

De belangrijkste ontwikkeling is ongetwijfeld dat de markt nog zal blijven groeien. Dat komt omdat het definitieve gebruik van NFT’s nog niet bepaald is. Er zal nog wel wat veranderen in de manier waarop ze worden ingezet. Die ontwikkeling hebben cryptomunten ook doorgemaakt.

Aan de hand van de Mitchel van Duuren ervaringen kan je op dit moment een goede slag slaan. Wees er echter wel zeker van dat dit over enige tijd anders zal zijn. NFT’s worden nu veel gekoppeld aan digitale kunstwerken, maar dit lijkt op lange termijn niet zo te blijven. Fysieke kunstwerken zijn voor echte liefhebbers nog altijd aantrekkelijker.

Daardoor zullen NFT’s dus juist op andere gebieden van waarde worden. Vooral waar het gaat om content zoals social media, muziek en video is het interessant voor de makers om er een NFT aan te koppelen. Dit helpt om allerlei onduidelijk mensen die een graantje willen meepikken buiten te sluiten.

De makers en investeerders kunnen rechtstreeks met elkaar en met fans handelen. De unieke informatie in een NFT is wat het aantrekkelijk maakt om het als certificaat in te zetten. Dit kan op allerlei manieren. In de toekomst zal dit dan ook het verdienmodel van de tokens worden. De digitale producten en diensten die ervan voorzien zijn, zijn dan dus anders dan op dit moment.

Uitleg over de discord

In deze NFT Secrets review zal ook regelmatig Discord worden benoemd. Het is voor veel mensen niet duidelijk wat een discord is. Om het kort te zeggen: dit is een app. In de coronacrisis is deze heel populair geworden. Dat komt omdat de app te gebruiken is om te communiceren.

Dit kan zowel door te bellen, als door te chatten. Dit is de korte uitleg. Er is namelijk nog heel veel meer mee mogelijk, maar lang niet iedereen weet dit. Daarom is het belangrijk om dit ook mee te nemen in deze review.

De app Discord wordt door jongeren vooral gebruikt om te bellen. Het is vooral populair onder gamers. Het lijkt echter ook wel wat op de apps die voor thuiswerkers belangrijk zijn, denk aan Skype en Teams. Je kan net wat gemakkelijker bellen omdat je ook conferencecalls kan doen.

Daarnaast kan je dan ook de chatfunctie gebruiken. Zo kan je dus tijdens het gesprek ook heel simpel bestanden, filmpjes of audio doorsturen. Door de opzet van Discord gaat dit zelfs nog gemakkelijker.

Typ een titel en het woord play en je kan al iets versturen. Ook deelt Mitchel van Duuren ervaringen met NFT’s in deze community. Zo kan je hier dus nog meer leren.

discord homepage
Discord homepage

Uitleg over de onderdelen van de cursus NFT Secrets

In deze NFT Secrets review wil je natuurlijk wel onderwezen worden over de inhoud van de cursus. De algemene kennis uit de vorige alinea’s is aantrekkelijk, maar het gaat natuurlijk om de lessen zelf. Dit is een pakket van 5 modules die samen 28 lessen bevatten.

Zo kan je dus het hele traject van het ontdekken, kopen, verkopen en winst maken met een NFT leren. Dit is de manier waarop je er goed aan kan verdienen. Ook kijken we naar de extra’s die erbij worden geboden. Zo wordt bijvoorbeeld de Discord Community bekeken. Je hebt zo een volledig beeld van de cursus.

Module 1: De voorbereiding

Wat je ook doet, een goede voorbereiding is altijd belangrijk. Wanneer Mitchel van Duuren ervaringen bespreekt, ontdek je dat ook voor hem de voorbereiding belangrijk is. Je moet bijvoorbeeld leren wat de vaktermen rondom NFT’s zijn. Daar zitten ook termen tussen die je misschien kent van de cryptowereld.

De bear vs bull market is zo’n term. Je leert dus alle zaken rondom de NFT’s zodat je straks gemakkelijker kan kopen of verkopen. Dit is niet alleen de basis, het gaat ook om de juiste wijze van investeren.

Zo leer je welk soort markt van toepassing is voor een bepaalde NFT en hoe je die gunstig kan benutten. Zo kan je elke investering in een winst proberen om te zetten. Andere zaken die besproken worden, zijn bijvoorbeeld het betalen met Ethereum.

Ook het aanmaken en gebruiken van een Metamask wallet wordt uitgelegd in deze module. Daarnaast wordt de plek waar je kunt handelen in NFT’s, de market place, besproken. Tot slot leer je ook hoe je onderzoek doet naar NFT’s voor je bepaalt of je ze wilt kopen of niet.

De eerste module bevat 8 lessen:

1. Huishoudelijke mededelingen (17:27)

2. Afkortingen (11:22)

3. NFT strategie voor investeringen (12:23)

4. Bear vs Bull market (12:30)

5. Marktwerking (12:48)

6. Vooruitzichten (13:12)

7. Wallet Aanmaken (19:17)

8. Metamask Transacties (4:34)

nft secrets module 1 voorbereiding
NFT Secrets – Module 1: De voorbereiding

Module 2: Onderzoek

In de module over voorbereidingen ging het er al even over. Het kopen en verkopen van NFT’s vergt natuurlijk onderzoek. Dat wordt in deze module uitvoeriger besproken. In deze module deelt Mitchel van Duuren ervaringen over zijn eigen research. Je leert een goede aanpak waar je veel aan kan hebben.

Ook leer je direct hoe je deze methode dan moet toepassen in de praktijk. Er wordt besproken hoe onderzoek je leert om niet in hypes te trappen. Zeker rondom NFT’s is dit heel belangrijk. Je wilt niet in de val van oplichters trappen. Dat zijn zaken die in deze module worden besproken. Je leert de kansrijke NFT-projecten herkennen.

De tweede module bevat 8 lessen:

1. Kenmerken goed project (23:27)

2. Speel om niet te verliezen (36:45)

3. Grootte van sets (15:07)

4. Sets monitoren (9:37)

5. Research van een oude set (33:38)

6. Research van een nieuwe set (41:09)

7. Schommelingen in floor price (9:13)

8. Minten/Whitelist (18:08)

nft secrets module 2 onderzoek
NFT Secrets – Module 2: Onderzoek

Module 3: NFT’s kopen

Je bent natuurlijk aan deze NFT Secrets review begonnen omdat je zelf wilt kopen en verkopen. Deze module is dan ook gericht op hoe Mitchel van Duuren met het kopen van NFT’s omgaat. Zo leer je op te passen met de transactiekosten. Dit is essentieel om je rendement bij de verkoop te maximaliseren.

Een belangrijke term die besproken wordt is de gas fee. Je leert hoe je het juiste moment van kopen herkent. Daarmee kan je de prijs goed in de hand houden. Dit kan je soms wel honderden dollars voordeel opleveren. Dit maakt de cursus juist ook waardevol.

Zoals je eerder in de NFT Secrets review al leerde, is het vooral belangrijk om NFT’s goed op waarde te schatten. In deze module wordt daar nog dieper op ingegaan in de lessen. Je ontdekt wat de verschillen in waarde tot stand brengt.

Ook leer je hoe jij daar voordeel uit haalt als je gaat beleggen. Er wordt door Mitchel van Duuren uitgelegd welke tools je kunt gebruiken om je voordeel mee te doen. Zo kan je alles uit je investeringen halen. Bovendien leer je ook hoe je het op andere manieren kan aanpakken, zodat je niet alleen van de tools afhankelijk bent.

De derde module bevat 8 lessen:

1. Gas Fee timing (6:48)

2. Tools (6:57)

3. Bijzonderheden/Traits (17:28)

4. Volume (8:19)

5. Win tijdens Gas Wars (11:09)

6. Biedingen (11:03)

7. Fake OpenSea accounts (10:48)

8. Reveal Proces (12:05)

nft secrets module 3 kopen
NFT Secrets – Module 3: NFT’s kopen

Module 4: NFT’s verkopen

De vierde module speelt ook een belangrijke rol. Je weet namelijk nu hoe je moet kopen. Het is echter geen geheim dat je pas gaat verdienen als je kan verkopen. Daar is module 4 dan ook volledig op gericht. Je ontdekt hoe het mogelijk is om winst te maken met je beleggingen. Je krijgt er zelfs een strategie voor aangeboden.

Zo leer je dat kleine winsten ook gewoon winsten zijn. Het is dus niet altijd aan te raden om het grote geld na te jagen. Deze module is ook de plek waar over de rol van Gas Fees wordt gesproken. Je leert hoe je de transactiekosten beperkt om je winst te maximaliseren.

De vierde module bevat 3 lessen:

1. Verkopen van NFT’s (11:38)

2. Biedingen (3:32)

3. Gas Fees tijdens verkoop (3:50)

nft secrets module 4 verkopen
NFT Secrets – Module 4: NFT’s verkopen

Module 5: Hodlen, Staken van een NFT

Hodlen is natuurlijk ook een term die je in een NFT Secrets review verwacht. Deze term kan je ook tegenkomen in de wereld van cryptocurrency. Hodlen is namelijk een afkorting van Hold On Dear Life. Dit komt erop neer dat je moet durven om een NFT te kopen en deze dan te bewaren.

Jaren later kan je dan grote winsten maken met de verkoop. Dit is de wijze waarop je werkt als het om NFT’s gaat. Je kunt staken, nog zo’n vakterm die je kent uit de wereld van crypto.

Dat betekent dat je kan verdienen aan rente op de NFT zolang deze in jouw bezit is. Dit is altijd een leuke manier van passief geld verdienen. Wel is het zo dat juist snel flippen soms ook meer oplevert. Dat moet je aanvoelen.

De vijfde module bevat 1 les:

1. Staken van een NFT (24:39)

nft secrets module 5 staken van een nft
NFT Secrets – Module 5: Staken van een NFT

Over de NFT Secrets Discord community

De NFT Secrets cursus omvat meer dan alleen de 5 modules met lessen. Je kan ook toegang krijgen tot de NFT Secrets Discord community. Dit is een belangrijk onderdeel voor na de lessen. Hier wordt heel veel waarde uitgehaald, zo stellen mensen die de lessen al gevolgd hebben.

Je komt namelijk terecht op een plek voor beleggers die allemaal op zoek zijn naar meer succes en betere strategieën. Je kan elkaar vragen stellen en van elkaar leren als het gaat om het verkopen met winst van NFT’s. Dit is vaak inspirerend en helpt je meer te bereiken met beleggen.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat in de NFT Secrets Discord community niet alleen ruimte is voor beleggers. Ook is er een plek waar Mitchel van Duuren ervaringen deelt over waar hij zelf mee bezig is op dat moment. Zo kan je dus met eigen ogen zien hoe hij soms binnen enkele dagen honderden euro’s verdient met het flippen van een NFT.

Deze voorbeelden zie je ook onder de andere beleggers. Soms gaat het om winsten van duizenden euro’s door de juiste tactiek te gebruiken. Eigenlijk kan je dus in de community gewoon verder gaan met leren. Dit is dus een levenslange bonus die altijd van waarde zal blijven voor jou.

nft secrets discord community
NFT Secrets Discord Community

Ervaringen van anderen met de NFT Secrets cursus

Wil je het juiste beeld krijgen in deze NFT Secrets review? Dan kunnen we natuurlijk niet zonder de ervaringen van anderen. Er zijn al cursisten die alle modules hebben doorlopen en zelf reviews hebben geschreven. Dit is vooral voor een nieuw lespakket zoals NFT Secrets wel heel waardevol.

De cursisten zijn overwegend positief. Dit is natuurlijk alvast een voordeel te noemen. Je kunt online al mensen vinden die de strategie uit de cursus hebben toegepast en na een goedkope inkoop met een kleine waardestijging al direct een leuke winst konden pakken. Dat bewijst de waarde van de cursus.

Er zijn ook andere punten waarop cursisten wijzen. Zo is bijvoorbeeld de aanwezigheid van Mitchel van Duuren in de Discord community volgens hen van grote waarde. Je krijgt zo de juiste tips over NFT’s die je direct kan opvolgen. Er zitten mensen tussen die in korte tijd duizenden euro’s wisten te verdienen door goed te luisteren.

Dit verklaart ook direct waarom de cursus over het algemeen positief beoordeeld wordt door eerdere cursisten. Een kleine wanklank die je hoort is dat ze door de tactiek te volgens soms iets te vroeg voor verkoop kiezen. Dit kan dus nog wel iets beter worden uitgewerkt. Zie hieronder een aantal succesvolle flips van andere cursisten.

De voordelen van de NFT Secrets cursus

Om echt waard te hebben van de NFT Secrets review te hebben, is het zaak ook de voor- en nadelen eens goed te belichten. Laten we dan beginnen met de pluspunten. Dit helpt je om je keuze te motiveren.

  • Een groot voordeel is dat de cursus bij de basis begint en je door het hele proces helpt. Waarbij je dit wel op eigen tempo kan doen. Je hebt dus geen last van een klas of docent waar je bij moet blijven. Heb je veel tijd, dan kan je er snel doorheen, maar heb je wat minder tijd, dan kan je er ook wat langer over doen.
  • Een sterk pluspunt is ook dat de NF Secrets cursus voor elk soort belegger meerwaarde kan hebben. Echte beginners hebben er veel aan, maar ook gevorderden kunnen nog beter worden door de tips. Er is nog altijd voldoende te leren in deze markt. De tips en trucs van anderen zijn daarin natuurlijk ook belangrijk. Dat neemt niet weg dat je ook op korte termijn al succesvol kan beleggen. Dat is natuurlijk al een voordeel op zich. Je leert een strategie voor succesvol flippen die je direct kan inzetten als je een NFT met potentie tegenkomt.
  • Een voordeel van Mitchel van Duuren die ervaringen uit de praktijk deelt, is dat je niet alleen successen krijgt voorgeschoteld. Je leert van Mitchel en anderen wat wel werkt, maar ook wat niet werkt. Dit komt dus niet alleen door de lesstof zelf, maar ook door de Discord community. De andere beleggers zijn goed te benaderen. Je kan lekker praten over flips en strategieën. Die kennis kan je dan zelf gemakkelijk benutten als je deals gaat sluiten. Het is dan vooral fijn om te beseffen dat je de rest van je leven in de community kan verblijven. Zo kan je ook in de toekomst blijven leren.

De nadelen van de NFT Secrets cursus

Er zijn ook wel nadelen te verbinden aan de NFT Secrets cursus. Daarom is het niet meer dan eerlijk dat die ook worden doorgenomen. Zo weet je precies wat je mag verwachten. Dat is wel heel belangrijk wanneer je een goed onderbouwde keuze wilt maken om de lessen te volgen of niet.

  • Het grootste nadeel is dat zowel de markt voor NFT’s als deze cursus nog behoorlijk nieuw zijn. Er moeten nog veel ontwikkelingen plaatsvinden en dat gebeurt ook heel snel. Daardoor lijkt het altijd net iets achter te blijven. Ook de cursus moet steeds worden geüpdatet.
  • De mogelijkheid om je eigen tempo te volgen is een pluspunt, maar het is niet alleen maar positief. Je kan bijvoorbeeld ook te snel door de lesstof lopen. Omdat de wereld van blockchain en NFT’s anders werkt dan andere markten, is het wel zaak om geduldig te zijn. je hebt de kennis die je geboden krijgt wel ook echt nodig om successen te hebben als je de tokens wilt gaan flippen. Pas dus wel op dat je niet te snel denkt dat je het wel weet en begrijpt. Dit kan je namelijk meer kosten dan opleveren. Het is een nadeel dat dit je zomaar kan overkomen.
  • Een ander nadeel van deze cursus zit meer in de aard van het product. NFT’s zijn niet goedkoop te verhandelen. Je zal altijd met kosten te maken hebben. Daar is in deze NFT Secrets review eerder ook al over gesproken. De kosten die bij de transacties komen kijken lopen soms flink op. Dit heeft een serieus effect op je rendement. Het kan daardoor langer duren dan je zou willen om echt winst te maken met de tokens. Het is namelijk ook zaak om de kosten terug te verdienen. Dit komt in de cursus gelukkig wel aan bod, maar dan ben je al bezig en kan je niet meer terug.

Waarom is NFT Secrets een unieke cursus te noemen?

Je hebt in deze NFT Secrets review al heel veel geleerd over de tokens en de lesstof die daarbij gebruikt wordt. Daardoor snap je misschien al wel waarom de cursus uniek is. Er is namelijk nog geen andere goede optie als het gaat om leren handelen in NFT’s.

Het is fijn om ervaringen van Mitchel van Duuren te kunnen gebruiken om zelf te leren. Het maakt de drempel om aan de slag te gaan iets lager. Je leert van iemand die kennis heeft van de markt en de producten waar het om gaat.

Dit is ook wat de meeste mensen aantrekkelijk zullen vinden aan deze lesstof. De wereld van NFT’s is nieuw en aanlokkelijk. Iedereen die er nu mee bezig is, is eigenlijk een pionier op zijn of haar manier. Dat merk je ook in de Discord community. Iedereen is nog altijd in een proces van leren.

Het is leuk om de cursus te volgen en samen met anderen verder te werken aan een gezamenlijk doel. Doordat je er vroeg bij bent, is je kans op grote successen ook groter. Dit was eerder bij cryptomunten ook al te zien. De goede basis geleerd krijgen is dan belangrijk en dat maakt dit product uniek.

Wat ook uniek is aan de NFT Secrets cursus is de opzet. Alles is niet te groot en uitvoerig gemaakt. Je krijgt precies de kennis en informatie die je nodig hebt.

Alles is to-the-point en gaat alleen over de zaken die je echt moet weten. Dit maakt het wel ook wat gemakkelijker om er goed bij te blijven. Zo wordt het ook wat gemakkelijker om in eigen tempo te werken, want dat is bij deze cursus wel nodig om er succes mee te hebben.

Je leert de verschillende strategieën om te kopen en verkopen en er winst uit te halen. Dat is waar het je ook om te doen is als cursist.

Voor wie is de cursus eigenlijk bedoeld?

Heb je de NFT Secrets review goed doorgelezen? Dan is de kans groot dat je al bepaald hebt of de cursus iets voor jou is of niet. Het zal je misschien ook wel opvallen dat de doelgroep wat groter is dan bij veel andere cursussen het geval is.

Dat komt vooral door de nieuwigheid van NFT’s. Er zijn nog heel veel soorten mensen die het nodige kunnen leren van echte kenners. De meeste mensen zijn nog beginnend, ook wanneer ze wel ervaring hebben in andere investeringen en beleggingen. Iedereen kan profiteren van de tips en trucs als ze de tokens gaan flippen.

Dit is dus ook van toepassing op gevorderde beleggers. Wanneer je al enige tijd op de markt actief bent, maar nog niet veel ervaring hebt met NFT’s. Dan kan je op een gemakkelijke manier kennis opdoen. Mitchel van Duuren heeft ervaringen opgedaan en daar succes mee gehad.

Je ontdekt als belegger al snel dat het handig is om deze dingen te weten over de markt zodat je niet dezelfde fouten maakt. Het is dus ook voor gevorderden aan te raden om de cursus toch eens te bekijken. Je behoort namelijk tot de grote groep aan mensen die iets aan de lessen van de NFT Secrets kunnen hebben.

Zijn er ook mensen voor wie de NFT Secrets cursus niet aantrekkelijk is? Dan moet je kijken naar mensen die eigenlijk helemaal niet met NFT bezig zijn. Wanneer je bijvoorbeeld tevreden bent met aandelen en obligaties, dan voegt dit pakket voor jou niets toe. Je leert dan niets bij.

Een groep die ook niets heeft aan deze cursus is de groep die in crypto wil investeren. Door de blockchain lijkt het alsof je het over hetzelfde hebt, maar dit is natuurlijk niet het geval. Daarom is het dus extra belangrijk om goed op te passen en wel de juiste cursus te kiezen. Mocht je interesse toch meer uitgaan naar crypto dan kunnen wij de AllesOverCrypto Masterclass Money Mastery aanraden.

Een proefles van NFT Secrets volgen?

Door deze NFT Secrets review heb je een eerste indruk kunnen krijgen van de cursus. Dit zegt echter natuurlijk nog lang niet alles. Het is fijn wanneer je echt kunt ervaren hoe het is. Het is dan goed om te weten dat er zo nu en dan een exclusief gratis online webinar wordt aangeboden door Mitchel van Duuren.

Zo kan je pas echt een indruk krijgen van wat je in de cursus gaat doen. Het is eigenlijk een proefles die je kan volgen. Je leert de eerste dingen over NFT’s. Je ziet voor het eerst voorbeelden van koop en verkoop. Ook leer je wat het flippen eigenlijk is en hoe dit werkt.

Na de proefles heb je een compleet beeld van wat de cursus je zal leren over NFT’s. Je snapt hoe de tokens werken en waar ze hun waarde uit halen. Voor de nodige cursisten was het volgen van deze webinar de uiteindelijke reden waarom ze toch kozen om in de cursus te investeren.

Toen begrepen ze namelijk pas echt welke kansen er lagen nu de markt nog niet overbevolkt is. Daar kan je dus je voordeel mee doen. Het is de moeite waard om de kanalen van Mitchel in de gaten te houden om er op tijd bij te zijn als de proefles wordt aangeboden.

Wat is NFT Insider?

Wil je met de NFT Secrets cursus aan de slag? Dan kan De NFT Insider je daarbij helpen. Het is wel lekker om te weten wat je allemaal voor extra’s krijgt dankzij dit systeem. Mitchel van Duuren biedt namelijk via deze weg goede extra tips.

Je moet onderzoek doen naar NFT’s om er succesvol mee te zijn. Om je een beetje te helpen met dat onderzoek is NFT Insider opgezet. Je hebt immers lang niet altijd tijd om bovenop elke ontwikkeling te zitten. Het is dan fijn om daar wat hulp bij te krijgen.

Dit is wat je krijgt wanneer je met NFT Insider werkt. Mitchel van Duuren heeft ervaringen met onderzoeken en casestudies. Die kan je dan dus benutten. Mitchel kan zelfs de calls voor je doen. Het is eigenlijk dus te zien als een manier om wat gemakkelijker te handelen.

Je neemt min of meer het portfolio dat ook Mitchel in handen heeft. Dat betekent dus dat je na een paar dagen al je eerste successen van het flippen kan vieren. Dat is te danken aan de ervaring van de specialist die je dan maximaal benut.

De pluspunten hiervan zie je natuurlijk direct. Door niet zelf te gaan aanmodderen, maar het werk aan een kenner over te laten voorkom je beginnersfouten en andere gevaren. Het kost je veel minder tijd en het kan je veel meer opleveren.

Dat is voor jou aantrekkelijk omdat je ook tijd voor andere zaken in het leven nodig hebt, zoals je gezin en je werk. Er is ook een keerzijde aan werken met NFT Insider.

Je doet namelijk zelf nauwelijks ervaring op. Als je dan op enig moment zelf aan de slag wilt, ben je dus wel rijker, maar heb je misschien onvoldoende geleerd om zelfstandig succesvol te zijn. Probeer dus zelf ook altijd jouw eigen onderzoek te doen als je de mogelijkheid hebt.

Wat kost de NFT Secrets cursus?

Het hoeft je niet veel te kosten om de NFT Secrets cursus te volgen. Je ziet vaak dat dit soort opleidingen 1000 euro of meer kosten. Dat is voor dit pakket gelukkig niet het geval. Je kan alles al in handen krijgen voor een prijs van 497 euro inclusief btw.

Je kan dit in één keer betalen en bent er dan direct van af. Zo heb je er de rest van je leven voordeel van, omdat je updates krijgt en toegang behoudt tot de Discord community. Dat maakt het alleen maar interessanter om erin te gaan investeren.

Natuurlijk heb je alles wanneer je de 497 euro betaalt. Je kan ook de volledige prijs van 997 euro betalen. Dan krijg je er namelijk ook 3 maanden NFT Insider bij om een goede start te maken. Dit is dus extra bij de community en het lespakket.

Er is ook een optie om voor 1 maand NFT Insider te kiezen. Dan is het pakket te krijgen voor 894 euro inclusief btw. Je kan als potentiële cursist zelf bepalen welk pakket voor jou het meest interessant is. Dat kan ook het pakket zonder NFT Insider gewoon zijn.

Is er garantie op de NFT Secrets cursus?

Natuurlijk willen we in deze NFT Secrets review alle kanten belichten. Daarom bespreken ook iets wat wel opvalt. Je kan namelijk geen aanspraak maken op garantie. Veel andere online cursussen bieden je een bepaalde mate van bedenktijd.

Wanneer je dan ontdekt dat de lesstof toch niet is wat je zoekt kan je je geld terugkrijgen. Dat is bij de NFT Secrets cursus niet aan de orde. Je gaat ervoor of je gaat er niet voor. Er is geen garantie waar je aanspraak op kan maken.

Een grote reden die hierachter zit is dat Mitchel alleen maar gemotiveerde cursisten in de community wenst die er echt voor gaan en elkaar helpen.

De eindconclusie over NFT Secrets

Het is tijd om in deze NFT Secrets review een conclusie te trekken. Je weet nu wat een NFT is en wat je daarmee kunt doen. Ook heb je een idee gekregen van de mogelijkheden in de toekomst. In de review hebben we de hele cursus onder de loep genomen om je een idee te geven van wat je ermee gaat doen.

De cursus is compleet voor dit moment, maar deze wereld verandert wel snel. Dat is nu eenmaal wat er gebeurt op een nieuwe markt. Groei en ontwikkeling zullen voorlopig de boventoon voeren. Toch kan je stellen dat NFT Secrets je nu al een goede basis biedt.

Omdat de tokens nog nieuw zijn, is het belangrijk om je kennis bij te spijkeren. Je kan niet direct zelf alles weten. Daarom is het fijn dat je van Mitchel van Duuren ervaringen kan meekrijgen waarmee je direct antwoorden op vragen die je hebt.

De cursus is op dit moment niet met iets anders te vergelijken. Wil je op een goede manier beginnen met kopen en verkopen van de tokens, dan zijn deze lesstof en de bijbehorende Discord Community voor jou de beste tools om in handen te hebben.

Daarnaast is er nog iets anders om naar te kijken als het om de NFT Secrets cursus gaat. De grote man achter dit pakket is Mitchel van Duuren. Gezien de successen die hij de afgelopen jaren al vierde, is het zeker slim om hem serieus te nemen als hij ergens een kans in ziet.

Hij heeft al eerder bewezen hier oog voor te hebben. Doordat hij zijn kennis in duidelijke stappen deelt, is het voor jou ineens bereikbaar om goede rendementen te behalen met het flippen van NFT’s. Het is dus eigenlijk zo dat de investering in de cursus slechts een klein offer is om veel te verdienen.

De meest gestelde vragen over de cursus

Je hebt in deze NFT Secrets review eigenlijk alles kunnen leren over deze lesstof. Misschien heb je toch nog wel wat vragen. Dat is niet vreemd, want dat geldt voor veel mensen. De meest gestelde vragen hierover vind je op deze plek bij elkaar.

Waar kan je NFT Secrets kopen?

Deze cursus is alleen online te koop. Dit doe je namelijk uitsluitend op het platform van Mitchel van Duuren. Het is niet vrij verkrijgbaar. Doe je bij Mitchel een bestelling dan krijg je het pakket direct. Wel is het aan te raden dit te doen na het volgen van de gratis training om zo jouw korting te kunnen bemachtigen.

Is een kortingscode nodig voor de 500 euro korting?

Nee, deze korting is voor iedereen die dat wil te krijgen. Je kan dus altijd kopen tegen een prijs van 497 euro inclusief btw. Simpel door het volgen van de gratis exclusieve NFT training van Mitchel van Duuren is al voldoende.

Krijgt iedereen de updates?

De updates horen bij je aankoop. Wanneer je dus geïnvesteerd hebt in NFT Secrets, dan zal je die altijd krijgen. Heb je betaald voor de cursus, dan krijg je altijd de updates en houd je altijd toegang tot de community.

Krijg ik NFT’s bij het lespakket?

Je krijgt geen gratis NFT’s bij het aanschaffen van de cursus. Mocht dit tussentijds veranderen, dan maakt Mitchel dit vooraf kenbaar op zijn website of deelt dit op zijn social media. Kijk daar dus zelf even naar op het moment dat je het lespakket wilt bestellen.

Hoeveel NFT’s heb ik nodig?

Dit is niet afhankelijk van de cursus. Het is voor ieder mens mogelijk om zelf te bepalen hoeveel geld je erin wilt steken. Ben je een kleine belegger, dan kan je al voor een klein prijsje beginnen. Heb je echter meer te besteden, dan kan dat natuurlijk net zo gemakkelijk. Probeer alleen wel meer te verkopen dan je koopt.

Begin de cursus nu met korting!

We zijn aan het einde van de NFT Secrets review gekomen. Als het goed is ben je nu enthousiast geworden en wil je direct aan de slag. Ook voor jou bieden NFT’s de nodige mogelijkheden! Bedenk je dat je nu aan de slag kan voor een kortingsprijs van 497 euro na het volgen van de gratis exclusieve online NFT training.

Je krijgt alle kennis die Mitchel van Duuren heeft dan zo voorgeschoteld en de komende jaren zal je alleen maar meer leren. Begin daarom nu direct met het volgen van de gratis NFT training!

Wij willen jou heel veel succes wensen tijdens jouw NFT avontuur en aan het bouwen van een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze NFT Secrets cursus review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling NFT Secrets
Beoordeling NFT Secrets

Beoordeling door Chris,

16 dec 2023
5

Aangezien de wereld van de NFT’s nog in de kinderschoenen staat is deze cursus van Mitchel van Duuren een goed startpunt.

Doormiddel van video’s gaat Mitchel jou alles zo duidelijk mogelijk uitleggen. Alle kennis die hij tot nu toe vergaart heeft deelt hij met jou.

Het online dashboard is erg makkelijk opgezet en direct te begrijpen. Je kijkt dan alle video’s op jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Het investeren in NFT’s is ideaal te combineren met jouw full-time job.

De toegang tot de discord community is ook erg fijn, omdat daar heel veel informatie gedeeld wordt en je continue in contact staat met gelijkgestemden. Vragen stellen en zaken delen is dan ook geen enkel probleem.

Heb je de cursus gevolgd, dan kan je daarna direct starten met het aankopen van jouw eerste NFT.

Zorg ervoor dat je voldoende geduld hebt en altijd goed jouw eigen onderzoek doet.

Ben ook altijd bereid jouw complete inleg te verliezen en houdt er altijd rekening mee dat beleggen risico’s kent.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *