Trading Navigator Methode Review + Harm van Wijk Ervaringen [2023]

Zo Ga Ook Jij Succesvol Leren Beleggen In Aandelen En Opties!

Gemiddelde leestijd: 76 minuten
Trading Navigator Methode Logo linker zijkant

De kans is heel groot dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat jij meer wilt weten over de Trading Navigator Methode Software van Harm van Wijk?

Online ben je misschien al wat reviews en ervaringen tegengekomen over de Trading Navigator Methode? En waarschijnlijk ook over Harm van Wijk zelf?

Logisch natuurlijk! Want jij wilt toch weten wat dit nu precies voor een cursus/software is en of jij jouw zuurverdiende geld wel hieraan wilt spenderen.

De beleggingswereld is zeer dynamisch. Economische ontwikkelingen en gebeurtenissen op het wereldtoneel zijn van invloed op het koersverloop van financiële instrumenten. Zo werd de aandelenmarkt flink opgeschrikt door de uitbraak van Corona en de oorlog in Oekraïne.

Laat je niet ontmoedigen maar juist motiveren door het grillige koersverloop op de beurs. Wie over voldoende passie, doorzettingsvermogen en kennis beschikt kan heel ver komen.

Misschien heb je even een steuntje in de rug nodig voordat je begint met beleggen. In dat geval is het volgen van de Trading Navigator Methode cursus een goed idee. Ontdek in deze review alles wat je over deze cursus moet weten.

Lees hieronder snel verder!

Wat kun je verwachten van deze Trading Navigator Methode review?

Speciaal voor jou doken wij in de Trading Navigator Methode cursus die van jou een succesvolle belegger en/of trader moet maken. Alle aspecten van deze cursus komen in deze review uitgebreid aan de orde.

Wat is het, wat kun je verwachten en is het de moeite waard? Misschien vind je het lastig om een geschikte beleggingscursus te kiezen. Het aanbod is tegenwoordig immers enorm groot. We hopen dat je op basis van deze review een goede keuze kunt maken.

Of je deze cursus nu wel of niet gaat volgen: alleen al de filosofie van Harm van Wijk is de moeite waard. Waar hij precies in gelooft? Lees snel verder voor het antwoord!

In deze recensie lees je onder andere over het volgende:

 • Wat kun je verwachten van de Trading Navigator Methode?
 • Wat krijg je tijdens deze cursus?
 • Alles wat je moet weten over Harm van Wijk, de oprichter van de Trading Navigator Methode
 • Hoe is de Trading Navigator Methode ingericht?
 • Welke bonussen biedt de Trading Navigator Methode?
 • Wat houdt het softwarepakket in?
 • Wat is traden?
 • Het doel van daytraden?
 • Wat is beleggen?
 • Waarom zou je gaan beleggen?
 • Waar kun je beginnen met beleggen?
 • Wat is het beleggen.com platform?
 • Wat zijn de ervaringen met de Trading Navigator Methode?
 • Onze eigen ervaring met de Trading Navigator Methode
 • Voor- en nadelen van de Trading Navigator Methode?
 • Wat maakt de Trading Navigator Methode tot een unieke cursus?
 • Wat zijn de kosten van de Trading Navigator Methode?
 • FAQ: de meest gestelde vragen over deze cursus
 • Conclusie: Is de Trading Navigator Methode de moeite waard?

Harm van Wijk: de man achter de Trading Navigator Methode

Harm van Wijk

Ervaringsverhalen van succesvolle traders zijn zeer inspirerend. Niet voor niets schieten websites over succesvol beleggen en traden als paddenstoelen uit de grond. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele trading cursussen die je tegenwoordig om de oren vliegen.

De makers van dergelijke trainingen hebben naar eigen zeggen dé sleutel in handen om ook van jou een succesvolle belegger/trader te maken. Maar is dat ook echt zo? Om daar achter te komen moet je reviews van eerdere cursisten lezen.

Een Trading Navigator Methode- en Harm van Wijk review geeft een eerlijk beeld van wat je kunt verwachten. De reviews van op Trustpilot liegen er in elk geval niet om:

‘Harm heeft een prima systeem ontwikkeld voor de (beginnende) belegger. Wat zijn de juiste momenten om te kopen en te verkopen om rendement te kunnen maken? Krijg je geen spijt van!’

‘Door de trainingen ben ik op een spoor gezet, welke ik niet had verwacht en wat ben ik daar blij mee !!!’

‘Beleggen is géén tovenarij en kijken in glazen bollen. Ontnuchterend in positieve zin en gewoon gebaseerd op het gezonde verstand!!!

Van Wijk: een begrip in de beleggingswereld

Voor ons waren de positieve reviews van de Trading Navigator Methode een van de redenen om eens dieper in deze cursus te duiken. Je moet het immers uit eerste hand ervaren om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. Laten we beginnen bij het begin: oprichter Harm van Wijk.

Je kunt wel zeggen dat deze man zich heeft ontpopt tot een begrip in de beleggingswereld. Hij heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de financiële wereld en deelt zijn kennis graag met andere beleggers in de vorm van deze cursus.

Als oprichter van Beleggen.com helpt hij al jaren particuliere beleggers bij het investeren in aandelen en opties. In de Podcast van de ‘Puur Mindset Academy’ vertelde hij hoe je succesvol begint met beleggen:

‘Je begint met een goede mindset, dat is het aller-aller belangrijkste. Twintig procent is techniek en tachtig procent is mindset. Minstens zo belangrijk is dat je bepaalt wat jouw doel is. Als je geen doel in het leven hebt, dan maakt het niet uit waar je heen gaat. En kijk eens goed naar jezelf. Hoe zit je in elkaar? Ben je bereid om veel tijd te stekken in beleggen of niet? Dat maakt echt een enorm verschil. En hoeveel ben je bereid om te verliezen? Maakt het je uit of je 10.000 euro verliest of niet? Jouw risicoprofiel is van belang. Kijk tenslotte naar de strategieën die er zijn en bepaal wat bij jou past. Het is makkelijker om een strategie uit te kiezen die bij je persoonlijkheid past, dan om je persoonlijkheid aan te passen op strategieën waar je toevallig op bent gestuit.’

Het indrukwekkende CV van Harm van Wijk

Harm van Wijk kan buigen op een indrukwekkend CV. Na zijn studie bedrijfseconomie en marketing aan de Universiteit van Tilburg stapte hij in de financiële wereld en dat bleek een groot succes.

Van Wijk bekleedde in de afgelopen decennia diverse financiële posities en werkte onder andere bij Fortis, de SNS Bank, ABN Amro en Binck Bank. Sterker nog: hij is een van de grondleggers van Binck Bank en SNS Fund Coach.

Tv- en radio

Als je de televisie of radio aanzet is de kans best groot dat je Van Wijk voorbij ziet komen in programma’s als EenVandaag, Business Class, Radio 1 of BNR Nieuwsradio. Daarnaast verschijnen er regelmatig artikelen onder zijn naam in de Financiële Telegraaf. 

Eigenaar van de website Beleggen.com

Tegenwoordig is Harm van Wijk de eigenaar van de website Beleggen.com. Deze informatieve website kan rekenen op 9000+ bezoekers per maand en is nog steeds groeiende. Op de site vind je diverse beleggingscursussen, waaronder de Trading Navigator Methode cursus.

En alsof het nog niet druk genoeg is, heeft Van Wijk ook nog de tijd gevonden om het e-book ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ en ‘geld verdienen met opties‘ te schrijven. Net als bij de Trade Navigator cursus legt hij in dit boek uit hoe je als beginneling professioneel kunt beleggen.

Deze tips zijn waardevol omdat je er bepaalde beginnersfouten en geldverlies mee voorkomt. Meer over de website Beleggen.com vind je verderop in dit artikel.

Zo voorkom je verlies met beleggen

Wist je dat 90 procent van de particuliere beleggers niet in staat is om succesvol te beleggen? Een schokkend percentage, maar helaas wel de bittere waarheid. Maar wacht even: je hoeft echt niet meteen het bijltje er bij neer te gooien.

In plaats daarvan kun je beter leren van alles wat er in de Trading Navigator Methode cursus aan bod komt. Als er iemand beleggingsadvies kan geven dan is dat Harm van Wijk wel. Dat deze man dan meer dan dertig jaar ervaring heeft in de financiële wereld betekent niet dat hij nooit fouten heeft gemaakt.

Sterker nog: als beginnende belegger stopte hij al zijn eieren in één mandje. Het gevolg? Ruim 90 procent verlies. Van Wijk heeft een aantal tips om dit te voorkomen:

 • Diversifieer jouw aandelen.
 • Ga nooit af op de mening van iemand anders.
 • Zorg voor een beleggingsstrategie. Vrijwel iedere succesvolle belegger heeft er een.
 • Kijk goed naar wat succesvolle beleggers doen. Daarmee verhoog je de kans op een vergelijkbaar resultaat en dat is natuurlijk wat je wil bereiken.

Hoe is de Trading Navigator Methode cursus ingericht?

Wist je dat steeds meer Nederlanders het besluit nemen om te gaan beleggen? Uit cijfers van het AFM blijkt dat het aantal beleggers van vaderlandse bodem tussen 2020 en 2021 is gestegen tot 1.6 miljoen. Dit is een stijging van 11 procent ten opzichte van 2019.

Inmiddels durft 1 op de 5 Nederlandse huishoudens de stap te wagen. Maar een beetje extra hulp wanneer je net begint is zeker niet verkeerd. De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk helpt je graag op de weg.

Dit is een cursus en software pakket met zeer veel informatie over beleggen en opties. In slechts zes weken tijd leer je van alles over de complexe en dynamische beleggingswereld. Kort samengevat bestaat de Trading Navigator Methode uit de volgende onderdelen:

 • Tips en adviezen om succesvol te beleggen in aandelen en opties.
 • Persoonlijke coaching door Harm van Wijk.
 • Een Trading Navigator methode webinar
 • Beleggingssoftware met trading signals.
 • Een eigen community.
trading navigator methode online cursus dashboard
Trading Navigator Methode online cursus dashboard

Voor wie is de Trading Navigator Methode geschikt?

De Trading Navigator Methode is geschikt voor iedereen die meer wil leren over de beleggingswereld. Het geeft jou de handvaten om vanaf het begin op een professionele manier te beleggen. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor beginnelingen, maar ook ervaren beleggers kunnen er mee uit de voeten.

Het is immers nooit verkeerd om verder te leren. De zesweekse cursus is volledig in eigen tempo te volgen. Je mag de informatie, video’s en PDF’s over beleggen dus bekijken waar en wanneer je maar wilt. Tevens geeft deze cursus jou toegang tot een speciale community met andere beleggers.

Het is hartstikke leerzaam en leuk om jouw passie en kennis te delen met anderen. Daarnaast biedt Harm van Wijk wekelijks coaching aan én ontvangen cursus deelnemers een aantal mooie bonussen.

Wat houdt het software pakket in?

Van handige tips tot zeer veel content en interactieve video’s: deze cursus is erg leerzaam. De video’s van de Trading Navigator Methode zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Ze zijn informatief maar ondanks de vrij zware inhoud toch speels en luchtig. Kortom: ideaal voor beleggers die volledig blanco de beleggingswereld instappen. 

Maar deze cursus biedt meer dan video’s alleen. Je kunt namelijk ook het software pakket automatiseren voor een mooi rendement. Het geeft onder andere een aantal trading signals die de moeite waard kunnen zijn om te volgen.

Een trading signal is een aanbeveling van een persoon of bedrijf om in een bepaalde trade te stappen. Vaak is dit advies gebaseerd op technische indicators of een wiskundig algoritme. Sommige adviezen zijn echter nergens op gebaseerd, dus doe ook altijd zelf onderzoek.

Telegram

De trading signals worden gegeven via de populaire app Telegram. Iedere maand versturen ongeveer 550 miljoen mensen wereldwijd er berichten, foto’s, video’s en bestanden mee.

De Trading Navigator Methode heeft een eigen Telegram group waarin leden van de community trade signals krijgen. De signals bieden vaak mooie kansen, maar je bent echt niet verplicht om meteen aandelen te kopen. De keuze is helemaal aan jou!

Software met indicators

Laten we eens verder duiken in de trading software inclusief indicators. Het laadt automatisch een script (indicator in) die beleggingsadviezen geeft aan de hand van rode en groene pijlen. Deze adviezen zijn gebaseerd op betrouwbare Exponential Moving Average (EMA), Weighted Moving Average (WMA) of Moving Average (MA) crossings en dus geen gebakken lucht.

Deze drie termen uit de beleggingswereld hebben allemaal betrekking op de bredere trend in een financiële markt. De EMA bepaalt dit door te kijken naar historische gegevens, terwijl de WMA zich focust op recente data.

Een MA is een technische indicator het gemiddelde van een aantal elementen binnen een bepaalde tijdsperiode in kaart brengt.  Het gebruikt data uit het verleden om een bepaalde trend in de markt te ontdekken.

Koop- en verkoopsignalen

Met behulp van de software lees je de dagindicatie van een grafiek op nauwkeurige wijze. Zie je dat de candles onder de Moving Average blijven? Dan is er sprake van een dalende trend en is het wellicht verstandig om te verkopen.

Bij een opwaartse trend gebeurt het tegenovergestelde en ontvang je een koopsignaal. Hopelijk boek jij met de signals aan de hand van bovengenoemde technische indicatoren succes.

Wil je het risico op verlies nog verder verkleinen? Stel dan een stop-loss in en gebruik een aantal risico management strategieën. Over dit laatste element vertellen we graag later meer.

Trading Navigator Software: de beleggingswereld van A tot Z uitgelegd

Hoe de beleggingswereld precies werkt wordt in de Trading Navigator Software cursus van A tot Z uitgelegd. Volgens Harm van Wijk heb je om te beginnen vooral één ding nodig: een positieve mindset.

Wie gemotiveerd en enthousiast aan deze cursus begint is al heel ver. Besef dat het tijd en energie kost om op een succesvolle manier te beleggen. Bijna geen enkele belegger verdient in een paar maanden tijd bakken met geld.

Het is een proces waar fouten maken nu eenmaal bij hoort. Laat je nooit meeslepen door negatieve emoties en geniet van alles dat de financiële wereld te bieden heeft.

Wat is beleggen?

Wist je dat er wereldwijd zestig aandelenmarkten bestaan? Er wordt gehandeld in financiële producten van 630.000 bedrijven uit allerlei landen. Mensen uit allerlei landen houden zich dan ook dagelijks bezig met beleggen.

Dit betekent dat iemand geld investeert in een bepaald financieel product en hoopt dat het in de toekomst meer waard zal worden. Beleggen is voor vrijwel iedereen weggelegd. Ook met een kleine investering kun je namelijk succes boeken.

Hoeveel mensen investeren met meer dan 1 miljoen?

Uit onderzoek van The Secure Retirement Institute uit de Verenigde Staten blijkt dat ongeveer 6 procent van de Amerikaanse huishoudens een beleggingsvermogen van meer dan een miljoen dollar heeft. Hoe hoog dit percentage in Nederland is weten we niet, maar feit is dat er vrij weinig beleggers zijn die meer dan een miljoen euro investeren.

Bovendien heeft niet iedereen dit vermogen aangezien we niet allemaal Rockefeller heten. Toch vinden steeds meer mensen het belangrijk om te beleggen. Ze investeren hun geld liever dan het te laten staan op de bank.

Al eerder in dit artikel schreven we dat de rente die je krijgt voor spaargeld nauwelijks de moeite meer waard is. Door te beleggen nemen mensen hun toekomst in eigen handen.

Hoeveel investeren Nederlandse beleggers?

Overweeg je om te gaan beleggen? Raak vooral niet overweldigd door het grote aanbod aan financiële instrumenten. Neem de tijd om je er in te verdiepen en bepaal dan pas je keuze. Wie wil gaan beleggen heeft onder andere de keuze uit aandelen, onroerend goed, opties, obligaties en beleggingsfondsen.

Uit onderzoek van het DNB is gebleken dat Nederlanders door de Corona crisis massaal zijn gaan investeren in beleggingsfondsen. Het bedrag kwam uit in 2021 uit om maar liefst 3,8 miljard euro. Het totale investeringsbedrag van Nederlandse beleggers liegt er ook niet om: 47,3 miljard euro.

Waarom zou je gaan beleggen?

Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer Nederlanders beleggen. Misschien behoor jij sinds kort ook wel tot deze groep. Zo is de tijd dat je rente kreeg voor het geld op je spaarrekening voorbij. Sterker nog: klanten van de ING Bank krijgen sinds 2022 geen rente meer over hun spaargeld.

Bovendien rekenen de ING en de Volksbank tegenwoordig negatieve rente bij elk spaarbedrag boven de 100.000 euro. Het heeft dus weinig zin meer om jouw spaargeld bij de bank te laten staan. Aangezien beleggen minder volatiel is dan cryptocurrencies, besluiten veel Nederlanders deze stap te wagen.

Andere redenen om te gaan beleggen

Er zijn nog tientallen andere redenen waarom mensen er voor kiezen om te beleggen. Zo willen ze graag iets hebben om op terug te vallen bij eventueel baanverlies. Een succesvolle investering zorgt voor meer rust in de tent en geeft je mogelijkheden op de lange termijn.

Geld dat op de spaarrekening staat wordt niet meer waard. Een belegging kan op de lange termijn echter wel winstgevend zijn. Dit trekt veel mensen over de streep.

Mensen hebben bijvoorbeeld meer geld nodig om hun kinderen naar een goede school te kunnen sturen. Anderen hopen dat een goede belegging een extra aanvulling zal vormen op hun pensioen.

Andere mensen helpen

Sommige mensen kiezen ervoor om te investeren omdat ze anderen willen helpen. Stel je voor dat je een familielid hebt met een ernstige ziekte. In dat geval zou je een deel van jouw geld kunnen investeren in een fonds dat andere mensen helpt die medische zorg nodig hebben. Het geld dat jij belegt kan helpen de behandelingen te betalen die zieke personen nodig hebben.

Hoe begin je met beleggen?

Misschien behoor jij tot de groep mensen die wil gaan beleggen. Maar hoe begin je? Hopelijk maak je met de Trading Navigator Methode een goede start in de beleggingswereld. In deze cursus komt werkelijk alles over de beleggingswereld aan bod.

Denk aan belangrijke financiële termen, maar ook de verschillende beleggingsinstrumenten en strategieën. Wanneer je eenmaal voldoende kennis hebt opgedaan kun je eventueel gebruik maken van de beleggingssoftware die bij de cursus zit inbegrepen.

Je staat er nooit alleen voor

Denk goed na over het soort investeringen dat je graag wil doen en hoeveel je bereid bent om elke maand aan de kant te zetten. Je staat er echt niet alleen voor. De Trading Navigator Methode voorziet je van de juiste informatie en tips om een goede beslissing te maken.

Bovendien kun je eventuele vragen en gedachten over beleggen altijd delen in de community van deze cursus. De beleggerswereld kan best overweldigend zijn als je net begint. Neem dan ook de tijd om goed na te denken over je investering en maak een plan van aanpak. Dat zal je echt verder helpen!

Wat zijn beleggingsfondsen?

Beleggingsfondsen zijn erg populair onder Nederlandse beleggers. Je kunt ze zien als een mandje vol met verschillende beleggingen, zoals aandelen en obligaties. Deze fondsen hebben vaak een bepaald thema. Zo richten ze zich soms op bepaalde regio’s of thema’s.

Niet geheel verrassend is dat de populariteit van duurzame beleggingsfondsen de afgelopen jaren is gestegen. Iets goed voor de wereld en tegelijkertijd winst maken op de aandelenmarkt, wie wil dat nou niet?

Verreweg het grootste voordeel van een beleggingsfonds is dat je jouw risico’s spreidt. Je investeert immers in meerdere aandelen en stopt dus niet al jouw eieren in één mandje.

Wat zijn futures?

Tegenwoordig kom je steeds vaker de term ‘futures’ tegen. Een andere naam voor dit financiële instrument is derivaat. Het is anno 2022 een populaire vorm van investeren. Het is een belegging op een onderliggende waarde door middel van een contract. Dit klinkt ingewikkelder dan het in werkelijkheid is.

Er is sprake van futures wanneer twee partijen (koper en verkoper) afspreken dat de koper op een dag in de toekomst, een bepaalde onderliggende waarde van de verkoper afneemt tegen een prijs die vooraf is afgesproken. Het is dus verplicht om te kopen of te verkopen. 

Hefboomwerking

Een groot voordeel van futures is dat je met een vrij kleine investering al veel winst kunt maken. Je kunt namelijk gebruik maken van het hefboomeffect, wat betekent dat je geld leent van een exchange of broker om met een groter bedrag te mogen traden. Daarbij is het geleende bedrag. Een ander woord voor beleggen met hefboomwerking is ‘leverage trading’.

Simpel gezegd houdt het in dat minder eigen financiële middelen hoeft in te zetten om toch met grote bedragen te kunnen beleggen en/of traden. Wees je echter wel bewust van de risico’s. Zo gebruik je een onderpand om geld te lenen. En dit moet ook bij verlies worden terugbetaald.

Wat is traden?

Tussen beleggen en traden bestaat een duidelijk verschil. Wie zich focust op de lange termijn kiest vaak voor beleggen, en wie op korte termijn winst wil maken focust zich op traden. De laatstgenoemde term betreft het kopen en verkopen van aandelen of financiële instrumenten binnen een korte tijdsperiode.

Het is een vorm van beleggen waarbij je een activum koopt en voor een bepaalde periode vasthoudt. Uiteindelijk verkoop je het hopelijk met winst. Soms neemt dit een paar dagen in beslag, maar weken of maanden wachten tot een koersstijging komt ook voor.

Lees ook: Day Trading Masterclass review >>

Waar moet je rekening mee houden als je gaat traden?

Wanneer je gaat beleggen en/of traden zijn er een groot aantal factoren waar je op moet letten. Ten eerste moet je natuurlijk rekening houden met jouw eigen vermogen. Hoeveel geld ben je bereid om te investeren? Zet dit duidelijk op papier en maak aan de hand daarvan een beslissing.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het aandeel zelf waarin je graag wilt investeren. Wat is de prijs, het volume de biedprijs en de laatprijs. Welk koersverloop heeft het aandeel gehad in het verleden.

En is er sprake van een bepaalde trend die je aan de hand van technische indicatoren kunt ontdekken? Bepaalde trends vaststellen is niet eenvoudig. Maar gelukkig is er de trading software van de Trading Navigator Methode om je een handje te helpen.

Wat zijn populaire aandelen wereldwijd?

Dagelijks kiezen investeerders van over de hele wereld er voor om te traden in aandelen. Een aandeel is een instrument dat een deel van de eigendom in een bedrijf vertegenwoordigt. Denk bijvoorbeeld aan een klein stukje van Google of Microsoft. Populaire aandelen (in dollars) zijn onder andere:

 • Tesla (TSLA)
 • Microsoft (MSFT)
 • Apple (AAPL)
 • Walt Disney (DIS)
 • Amazon.com (AMZN)
 • NVIDIA.Corp (NVDA)
 • Boeing (BA)
 • Facebook (FB)
 • AMD (AMD)
 • Berkshire Hathaway Inc (BKR.B)

Grillig koersverloop door geopolitieke gebeurtenissen

Onder Nederlandse beleggers die euro’s gebruiken zijn aandelen van onder andere Royal Dutch Shell (RDSA), ING Groep (INGA) en Aegon (AGN) erg in trek. Of de prijs van een aandeel stijgt of daalt is een kwestie van vraag en aanbod.

Ook andere factoren zijn van invloed op het koersverloop. Zo is het uitbreken van de oorlog in Oekraïne niet bepaald gunstig geweest voor de waarde van bepaalde aandelen. Sterker nog: sinds de Russische inval in het land verloor het aandeel ING maar liefst 27 procent van zijn waarde.

Wat is het doel van daytraden?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel day traders actief op de financiële markten. Ze hebben van handelen op de aandelenmarkt hun werk gemaakt en zijn op zoek naar winst op korte termijn. Daghandelaren zoeken meestal aandelen waarvan verwacht wordt dat ze binnen een dag of twee in waarde zullen stijgen.

Ze verhandelen de aandelen vaak in kleine bedragen om een zo hoog mogelijke winst te behalen. Day traders houden een aandeel dus meestal niet voor een langere periode aan.

Wat is het verschil tussen day traders en lange termijn beleggers?

Day traders zijn heel anders dan lange termijn beleggers. Deze groep houdt aandelen voor een lange periode aan. Ze kopen over het algemeen aandelen waarvan zij denken dat ze in de loop van de tijd in waarde zullen stijgen.

Hoe langer de investeringsperiode, hoe groter de kans dat de investering winstgevend zal blijken te zijn. Lange termijn beleggers zijn dan ook bereid om weken, maanden en soms zelfs jaren te wachten.

Waar kun je beginnen met beleggen?

Wie wil gaan beleggen kan terecht bij een broker. Dit zijn bedrijven die aandelen kopen en verkopen tegen een commissie. Bekende brokers zijn bijvoorbeeld:

Aandelen rechtstreeks kopen bij exchange

Het is ook mogelijk om aandelen rechtstreeks bij een exchange te kopen. Veel crypto beleggers kiezen voor deze optie en zijn bijvoorbeeld klant van Binance of het Nederlandse bedrijven. Wat betreft aandelen kun je onder andere terecht bij de New York Stock Exchange (NYSE), de American Stock Exchange (Amex), de NASDAQ of de Tokyo Stock Exchange (TSE).

Wie wil beleggen of traden in crypto kan onder andere terecht bij Binance, Coinbase, Kraken en Huobi. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de grote hoeveelheid (crypto) beurzen die wereldwijd actief zin.

Starten met beleggen is eenvoudiger dan ooit

In het verleden was het best een uitdaging om investeringen te vinden die op termijn winstgevend waren. Bovendien had men niet altijd toegang tot voldoende informatie om succesvol te beleggen. Tegenwoordig kun je echter profiteren van 24/7 nieuwsvoorziening, het internet en allerlei beleggingsinstrumenten om uit te kiezen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over leerzame cursussen zoals de Trading Navigator Methode. Voor de komst van het internet bestonden dergelijke trainingen nog niet. Gelukkig zijn de tijden veranderd!

Uit welke methodes en onderwerpen bestaat de Trading Navigator Methode?

In zes weken tijd leert Harm van Wijk jou alles over het beleggingsvak. Investeren doe je niet zomaar en er komt veel complexe materie bij kijken. Toch is het dankzij de Trading Navigator Methode allemaal te behappen.

Na afloop van de cursus weet je veel beter hoe je bepaalde trends moet herkennen en op welke manier je daar adequaat op reageert. Natuurlijk leer je niet binnen een paar dagen de kneepjes van het vak.

De basis van deze cursus wordt gevormd door het idee dat je altijd de trends op de financiële markt moet volgen. Ga er nooit tegen in, want dat pakt verkeerd uit. Dit is de filosofie van Harm van Wijk die je constant terug ziet komen.

Door middel van technische analyse en geavanceerde software leer je bepaalde trends herkennen. Bovendien helpt de software jou om aandelen met veel potentie te herkennen en te selecteren.

Uit welke modules bestaat deze cursus?

Deze cursus bestaat uit zes modules en iedere week komt er een nieuw onderwerp aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van statistieken om kansen op de beleggingsmarkt te ontdekken en succesvolle beleggingsstrategieën.

Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan veilig beleggen. Wie deelneemt aan de Trading Navigator Methode leert belangrijke lessen in de volgende zes modules:

 • Module 1: Introductie “Welkom bij beleggen”
 • Module 2: Bewezen beleggingsstrategieën
 • Module 3: Trendvolgend beleggen en emotie
 • Module 4: Bewezen optiestrategieën
 • Module 5: Statistieken gebruiken om kansen te monitoren
 • Module 6: Trading journaal en handelsplaats

Waarom is het een goed idee om lid te worden van de community?

Al eerder in dit artikel schreven we heel kort over de mogelijkheid om deel te nemen aan de Trading Navigator Methode community. Je kunt het zien als een forum waar veel leden op actief zijn.

Vrijwel dagelijks delen mensen er hun mening en inzichten over beleggen. Natuurlijk kun jij hetzelfde doen. Deel vooral je kennis en leer andere mensen kennen. Eventuele vragen en/of opmerkingen worden door de leden van de community razendsnel beantwoordt.

Trading Navigator Methode: alle modules kort samengevat

De bovengenoemde modules worden per week behandeld. Dit maakt de lesstof overzichtelijk en beter te begrijpen. Bij deze een korte samenvatting van de inhoud van de zes modules.

Module 1: Introductie in de wondere wereld van het beleggen

Uiteraard begint deze cursus met een introductie. Daarbij ontvang je een gebruiksaanwijzing om de Trading Navigator software te installeren. Het is belangrijk om dit goed te doen aangezien de software een van de bouwstenen van de cursus is.

Tijdens de introductie leer je kennis maken met de beleggingswereld. Wat is beleggen precies en hoe werkt het? En wat vormt de basis van succesvol beleggen? Dit zijn zomaar wat onderwerpen die aan het begin van de Trading Navigator Methode cursus aan de orde komen.

De eerste stapjes als belegger

Een van de sterke punten van de Trading Navigator Methode is dat het je stap voor stap door de wereld van beleggen loodst. Dit maakt het net iets minder intimiderend. Zo leer je tijdens de introductie hoe je een geschikte broker vindt.

Dit is een beurshandelaar die handelt tussen de markt en de belegger. Het is als het ware een tussenpersoon die financiële producten koopt en die vervolgens aanbiedt aan klanten. Wanneer je eenmaal een fijne broker hebt gevonden is het tijd om een rekening te openen.

Tijdens de introductie van deze cursus leer je precies hoe je dat moet doen. Daarnaast vertelt Harm van Wijk je alles over het plaatsen van orders. De eerste stappen zijn gezet!

Mogelijkheid om deze module over te slaan

Misschien ben je al enige tijd actief in de beleggingswereld en heb je toch besloten om deze cursus te gaan volgen. Best een goed idee als je graag extra kennis wil op doen. Voor ervaren beleggers is het een optie om de introductie van deze cursus over te slaan. 

Deze module bevat 8 lessen:

 • 1. Welkom
 • 2. Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • 3. Trading Navigator
 • 4. Installatie handleiding Trading Navigator
 • 5. Handige Tips & Tricks
 • 6. Brokeronderzoek
 • 7. Hoe een order te plaatsen
 • 8. Duurzame energie rapport
trading navigator methode module 1 start met de trading navigator
Trading Navigator Methode – Module 1: Start met de Trading Navigator

Module 2: Bewezen beleggingsstrategieën

Een goede beleggingsstrategie vormt de basis van jouw succes op de financiële markt. Of je nu investeert in aandelen, opties of crypto: zonder een goed plan kom je niet ver. Harm van Wijk heeft zeer veel ervaring met het opstellen van beleggingsstrategieën en deelt zijn expertise op dat gebied maar al te graag.

Bij het bedenken van een beleggingsstrategie is het belangrijk om doelen op te stellen. Wat wil je precies bereiken en hoe ga je dat doen? Door deze manier van werken verklein je het risico op geldverlies.

Beleggen is een prachtig vak, maar winst is nooit gegarandeerd. Het brengt nu eenmaal bepaalde risico’s met zich mee. Maar door doelbewust te handelen kun je die risico’s wel verkleinen. 

‘Het is makkelijker om een strategie uit te kiezen die bij je persoonlijkheid past, dan om je persoonlijkheid aan te passen op strategieën waar je toevallig op bent gestuit.’

– Harm van Wijk in een interview met ‘Puur Mindset Academy’

Hoe vind je de perfecte beleggingsstrategie?

De tweede module over beleggingsstrategieën is zeer interessant. De moderne belegger heeft de keuze uit tientallen strategieën. Maar hoe vind je nu een methode die werkt voor jou?

Na het volgen van deze module kun je zeker antwoord op geven op deze vraag. Daarnaast leer je in de tweede week alles over beleggen in opties en termen als Speeders, Sprinters en Turbo’s. Kortom: opletten geblazen!

Grote spelers op de financiële markt

Dagelijks houden duizenden mensen van over de hele wereld zich bezig met beleggen. Verreweg het grootste daarvan heeft een relatief klein vermogen om te investeren. Een klein deel van de investeerders heeft echter zoveel geld dat ze de koersontwikkelingen kunnen beïnvloeden.

Crypto investeerders noemen dergelijke beleggers ‘whales’. Denk bijvoorbeeld aan grote beursgenoteerde ondernemingen of iemand als Elon Musk. Deze figuren weten precies hoe ze de markt kunnen bespelen en als kleine speler kun je daar echt niet tegenop.

Kopieer het gedrag van succesvolle beleggers

Dat er een aantal grote spelers actief zijn op de financiële markten hoeft voor jou geen slecht nieuws te zijn. Hoewel je niet van ze kunt winnen, is het wel mogelijk om hun beleggingsstrategie (deels) te kopiëren. Welke methodes gebruiken ‘whales’ om succesvol te zijn?

Probeer daar op mee te liften om ook als ‘kleine speler’ succes te boeken. De software helpt je om het gedrag van grote investeerders te analyseren. Op die manier kom je er achter wat ze precies doen.

Vervolgens doe jij als kleine belegger exact hetzelfde. In een interview met het programma De Nieuwe Economie van RTLZ zei Harm van Wijk daar het volgende over:

“Beleggen is heel erg leuk. Wat de meeste mensen zich echter niet realiseren, is dat wat de een verdient de andere verliest op de beurs. En daarom is het belangrijk dat je snapt wat je doet. Als jij het in je eentje moet opnemen tegen een team van professionals sta je natuurlijk al met 11-0 achter. Dus probeer gebruik te maken van de kracht van dat team en te kopiëren wat zij doen”

Deze module bevat 6 lessen:

 • 1. Beleggingsstrategieën introductie
 • 2. Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • 3. Beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • 4. Beleggingsstrategieën Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • 5. Beleggingsstrategieën Opties basis
 • 6. Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters
trading navigator methode module 2 beleggingsstrategieën
Trading Navigator Methode – Module 2: Bewezen beleggingsstrategieën

Module 3: Trendvolgend beleggen en emotie

Het volgen van succesvolle en invloedrijke beleggers is niet de enige manier waarop je volgens Harm van Wijk succesvol kan zijn op de beurs. Het is minstens zo belangrijk om feiten en trends te volgen.

Hoe herken je ze en op welke manier reageer je snel en adequaat op bepaalde ontwikkelingen? Harm van Wijk leert het je maar al te graag tijdens dit onderdeel van de cursus.

Alles draait om ratio

Bij beleggen draait het om ratio en niet om emoties. Volg de feiten en laat je absoluut niet leiden door gevoelens van paniek en angst. Van ‘panic selling’ is nog niemand rijk geworden!

Dalende trends komen nu eenmaal voor op de aandelen- en cryptomarkt. Het is de kunst om daar op in te spelen en om op het juiste moment te kopen en te verkopen.

Wie handelt op basis van emoties loopt constant achter de feiten aan, zo stelt Harm van Wijk. In de module ‘trendvol beleggen’ onderstreept hij het belang van het herkennen en volgen van trends.

Deze zijn gebaseerd op technische indicatoren, zoals maandelijkse- en wekelijkse gemiddelden. Dit zijn feiten die duiden op een bepaalde trend. Na het volgen van deze module weet je precies hoe je die herkent.

Geavanceerde software als hulpmiddel

Het is niet gemakkelijk om te bepalen wanneer je in- en uit een bepaalde trade moet stappen. Gelukkig heeft de Trading Navigator Methode geavanceerde software beschikbaar om je daarbij te helpen.

Het enige wat je moet doen is deze software op de juiste manier gebruiken. Laat je daarbij niet leiden door emoties, maar door feiten. Hopelijk bereik je daardoor meer financieel succes en wie weet treed je wel in de voetsporen van Harm van Wijk!

Deze module bevat 4 lessen:

 • 1. Trendvolgend beleggen
 • 2. Gewogen gemiddelde
 • 3. De praktijk
 • 4. Robuustheid en emotie
trading navigator methode module 3 trendvolgend beleggen met trading navigator aandelen
Trading Navigator Methode – Module 3: Trendvolgend beleggen met de Trading Navigator aandelen

Module 4: Bewezen optiestrategieën: de Putspread

In module vier komen opties aan de orde. Eerder in dit artikel noemden we dit belangrijke onderdeel van de beurs al even. Harm van Wijk vertelt je alles over opties wat je moet weten.

Denk bijvoorbeeld aan basisbegrippen en de risico’s die opties met zich meebrengen. Je ontvangt een werkboek met alle basisprincipes van opties die je zo vaak mag lezen als je zelf wilt.

Statistieken

Naast opties behandelt Van Wijk in deze module ook het gebruik van statistieken om succesvol te beleggen. Wederom komen een aantal invloedrijke spelers op de financiële markt aan bod, zodat je een beeld krijgt van een aantal succesvolle beleggingsstrategieën. In module 5 volgt meer aandacht voor het gebruik van statistiek.

Deze module bevat 5 lessen:

 • 1. Credit spreads
 • 2. De Grieken
 • 3. Statistieken AEX
 • 4. Call spreads
 • 5. Werkboek Optiestrategieën
trading navigator methode module 4 optiestrategieën de putspread
Trading Navigator Methode – Module 4: Bewezen optiestrategieën: de Putspread

Module 5: Statistiek gebruiken om kansen te monitoren

Wie succes wil boeken op de beurs kan er simpelweg niet omheen: statistiek. Uiteindelijk draait het namelijk allemaal om het herkennen van kansen. De juiste beslissing op het juiste moment kan je veel geld opleveren.

Maar op welk moment moet je toeslaan? Dat leer je in deze module. Het gebruik van statistieken mag daarbij simpelweg niet ontbreken omdat ze je zo ontzettend veel informatie geven.

Ook bij dalende koersen kun je geld verdienen

Probeer zo rationeel mogelijk te kijken naar statistieken. Het heeft totaal geen zin om op basis van gevoel en emotie te handelen. Veel beleggers hebben daardoor in het verleden de plank flink misgeslagen en dat was echt niet nodig geweest.

Ze verkochten bijvoorbeeld in paniek aandelen tijdens een koersdaling, die later weer flink in waarde stegen. Weg winst! Dit fenomeen wordt ‘panic selling’ genoemd. Toch zijn er genoeg rationele beleggers die van een koersdaling weten te profiteren.

Dit doen ze door te gaan ‘shorten’, wat inhoudt dat ze speculeren op dalende koersen. Daalt de koerswaarde inderdaad, dan verdient de ‘short seller’ geld aan. Dit is een goed voorbeeld van hoe je ook in mindere tijden door rationeel te zijn winst kunt maken.

Beperk schade tijdens mindere dagen

De beleggingsmarkt is zeer dynamisch en dus iedere dag anders. Er zitten soms dagen bij waarop niks goed gaat. De rode cijfers vliegen je om de oren en dat kan behoorlijk deprimerend zijn.

Er kunnen dan ook behoorlijk wat zaken mis gaan tijdens het beleggen. Tijdens deze module over statistiek vertelt Harm van Wijk hoe je de schade kunt beperken tijdens mindere dagen op de beurs. Heel leerzaam!

Deze module bevat 5 lessen:

 • 1. Short Strangle de basis
 • 2. Statistische kansen
 • 3. Zoeken en handelen
 • 4. Monitoren en follow up
 • 5. Tools
trading navigator methode module 5 optiestrategie de short strangle met de trading navigator opties
Trading Navigator Methode – Module 5: Optiestrategie: de short strangle met de Trading Navigator Opties

Module 6: Trading journaal en handelsplaats

‘Time flies when you’re having fun’ is een bekende Engelse uitspraak. Deelnemers van de Trading Navigator Methode kunnen dit zeker beamen. De zesde module ‘Trading Journal en handelsplaats’ vormt alweer het slotstuk van deze cursus.

Zoals de naam al zegt leer je alles over het handelsdagboek, oftewel de Trading Journal. Daarin worden alle beleggingen inclusief hun voortgang nauwkeurig bijgehouden. Het is verstandig om een dergelijk boekje bij te houden zodat je precies weet wat er wel en niet goed ging.

Met welke belegging heb je succes geboekt en met welke verlies? Het analyseren van de successen en mislukkingen geeft inzicht in jouw gedrag als belegger. En hopelijk leer je iets van verlies zodat je voortaan betere keuzes maakt. 

Het nut van een handelsplan

De keuzes die je maakt als belegger kun je vastleggen in het zogeheten handelsplan. Daarin schrijf je jouw beleggingsstrategie op. We willen nogmaals benadrukken dat een goede strategie echt de essentie vormt van succes op de beurs.

En laat je vooral niet ontmoedigen door mindere tijden. Dat is nu eenmaal deel van het spel. Wel is het verstandig om te onderzoeken wat de oorzaken zijn geweest van jouw verlies. Geld verliezen is jammer, maar het is iets minder erg als je er iets van leert.

Deze module bevat 5 lessen:

 • 1. Handelsplan
 • 2. Trading journaal
 • 3. Coaching
 • 4. Uitbesteden
 • 5. Wat is uw ervaring met het 6-weekse coachingsprogramma?
trading navigator methode module 6 handelsplan en trading journaal
Trading Navigator Methode – Module 6: Klaar voor succes? Aan de slag!

Wat is het beleggen.com platform?

In het eerste deel van dit artikel schreven wij over Harm van Wijk, aan wie we de Trading Navigator Methode te danken hebben. Veel beleggers komen voor het eerst in aanraking met de Trading Navigator Cursus via de website beleggen.com, dat in handen is van Harm van Wijk.

Op de site is een gratis e-book te downloaden die toegang geeft tot het mijn.beleggen.com. We raden zeker aan om er eens een kijkje te nemen. Het platform bevat namelijk een schat aan informatie.

Op dit moment maken maar liefst 20.000 beleggers er gebruik van. Mijn.beleggen.com biedt niet alleen waardevolle informatie aan over beleggen, maar ook diverse e-books die gratis te downloaden zijn.

beleggen.com platform
Beleggen.com platform

Schat aan informatie om te beginnen met beleggen

Deze website is zeker de moeite van het bezoeken waard. Van beleggingstips tot strategieën: je vindt er werkelijk alles wat je nodig hebt om succesvol te beleggen. Het focust zich dan ook op particuliere beleggers die dromen van financieel succes. Op de hoofdpagina heb je twee opties om te leren beleggen:

Wat is er nog meer te vinden op deze website?

Beleggen.com is een zeer uitgebreide website. Naast de gratis handleiding en online training vind je er ook de volgende onderdelen:

 • Boeken
 • Blogs over financiële onderwerpen
 • Een community
 • Een podcast
 • De optie om gecoached te worden
 • Oefenen met virtueel beleggen
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan events
 • Software om je te helpen met succesvol beleggen
 • De optie om beleggen uit te besteden door je activiteiten te koppelen aan de rekening van Harm van Wijk
 • Aan de slag met crypto

Zijn de cijfers op de site betrouwbaar?

Naar eigen zeggen heeft Harm van Wijk de afgelopen decennia meer dan 50.000 beleggers geholpen. Daarbij werden 2537 beleggers online gecoacht en 796 beleggers live gecoacht. 49 beleggers waren bij het laatste event aanwezig. Indrukwekkende cijfers, die gezien de staat van dienst van Harm van Wijk betrouwbaar zijn.

Trading Navigator Methode cursus en Harm van Wijk ervaringen

Voordat je begint met een cursus is het belangrijk om reviews van eerdere deelnemers te lezen. Op die manier weet je een beetje wat je kunt verwachten. De ervaringen zijn over het algemeen positief, maar uiteraard zitten er ook een paar negatieve tussen.

Het is net als bij de echte beurs: mensen die winst hebben gemaakt zijn positiever dan mensen die hebben verloren. Verreweg de grootste groep is positief gestemd en heeft mede dankzij deze cursus een positief rendement behaald. Voor recensies kun je onder andere terecht op de website Beleggen.com. Zo schrijft deelnemer Wim het volgende:

‘Trading Navigator en coaching-programma is een must voor iedere belegger. Het is tevens een bijzondere ervaring om een integer mens als Harm te leren kennen, die met zoveel liefde, plezier en gedrevenheid zijn enorme kennis en ervaring wil delen. Doe er je voordeel mee!’

ervaring klant trading navigator methode
klantervaring trading navigator methode software
Ervaringen van klanten op Trustpilot over de Trading Navigator Methode Software

Dit zijn de voor- en nadelen van de Trading Navigator Methode cursus

Tegenwoordig heb je de keuze uit tientallen beleggingscursussen. Deze zijn zowel gericht op de traditionele aandelenmarkt als crypto. De Trading Navigator Methode weet zich door de ervaring en de positieve mindset van Harm van Wijk goed te onderscheiden in het ruime aanbod.

Toch brengt het ook een paar nadelen met zich mee. Het is goed om daar van op de hoogte te zijn. Wij hebben de voor- en nadelen van deze cursus voor jou op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

Wat zijn de voordelen van de Trading Navigator Methode cursus?

 • Het is een gebruiksvriendelijke cursus dat zich richt op beginnende beleggers. Zo geven groene pijlen aan dat je iets moet kopen en rode pijlen dat je iets moet verkopen.
 • Vrij hoog rendement van 20 procent per jaar.
 • De video’s uit deze cursus zijn leerzaam en toch speels.
 • Je leert te beleggen op basis van ratio in plaats van de nadruk te leggen op gevoel.
 • Regelmatig ontvang je trading signals zodat je weet wanneer je een bepaald aandeel moet kopen of verkopen.
 • Je kunt jouw geld spreiden over verschillende aandelen om het risico op verlies te verkleinen.
 • Het beschikt over software die beleggen inclusief strategieën eenvoudiger maakt.
 • Deelnemers krijgen toegang tot een community met gelijkgestemden.
 • Je krijgt levenslang toegang tot de Trading Navigator software zodat je succesvol kunt blijven beleggen.

Wat zijn de nadelen van de Trading Navigator Methode cursus?

 • Het is een vrij grote cursus met complexe materie, dat aan het begin nogal overweldigend kan zijn.
 • Het kost tijd en moeite om je alle stof eigen te maken. Succes op de beurs boek je nu eenmaal niet binnen één dag.
 • Beleggen blijft nu eenmaal risicovol. Het is niet gegarandeerd dat je winst maakt.

Wat maakt de Trading Navigator Methode tot een unieke cursus?

In zes weken tijd leren hoe je succesvol moet beleggen? Het klinkt bijna als een utopie. Toch is het waar Harm van Wijk met de Trading Navigator Methode naar streeft. En het lijkt hem nog te lukken ook, gezien de positieve reviews van eerdere deelnemers.

Dit is mogelijk dankzij de speciale software die je bij deze cursus gebruikt. Het geeft twee signalen af: groen als je moet kopen en rood als je moet kopen. Je hoeft er dus zelf niet meer over na te denken en dat is ideaal.

Bovendien maakt het deze cursus uniek én bij uitstek geschikt voor beginnende beleggers. Het doel is dan ook om onervaren beleggers te helpen meer succes te boeken in de financiële wereld.

Volg de groene en rode pijlen

Ook oude rotten in het vak hebben zeker baat bij deze cursus. En dat het werkt blijkt wel uit de populariteit van de Trading Navigator Methode. Dit betekent natuurlijk niet dat je alleen maar klakkeloos de groene en rode pijlen moet volgen.

Natuurlijk is dat makkelijk, maar het is altijd verstandig om ook zelf wat onderzoek te doen. Daardoor houd je de touwtjes ook een beetje in eigen handen én vergroot je de kans op succes.

Wat zijn de kosten van de Trading Navigator Methode cursus?

Sommige online cursussen brengen helaas verborgen kosten met zich mee. Gelukkig is dat bij de Trading Navigator Methode cursus niet het geval. De prijs is normaliter 2997 euro. Een flink bedrag, maar daar krijg je het volgende voor terug:

 • Trading Navigator software (waarde EUR 2997)
 • Handleiding ‘Geld verdienen met opties’ (waarde EUR 47)
 • Geld verdienen met aandelen (waarde EUR 47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (waarde EUR 47)
 • MeXem transactietegoed (waarde EUR 500)
 • 2 jaar VIP toegang (waarde EUR 696)
 • Toegang tot 2 jaar alerts via Telegram (waarde EUR 1994)
 • 2 jaar live coaching (waarde EUR 4888)

Handleiding Geld verdienen met opties : Ook hier los verkrijgbaar

Korting

We hebben goed nieuws voor je: deze cursus kost dankzij een speciale aanbieding op dit moment geen 2997 euro, maar 1497 euro. Na het volgen van de gratis exclusieve online beleggen training. Je profiteert dus van een korting van 1500 euro.

En dat is het wel waard als je bedenkt dat de gemiddelde winst 20.6 procent per jaar is. Dit betekent overigens niet dat je ook dit jaar 20 procent winst zal maken.

Het is afhankelijk van allerlei factoren en soms zijn er ook minder goede jaren. In 2008 vond een verlies plaats van 19 procent, maar dat was dan ook het jaar van de wereldwijde financiële crisis.

En heb jij de mogelijkheid om de BTW af te schrijven, dan scheelt het je ook nog eens 21% aan BTW.

Wat is de niet goed geld terug garantie?

Als deelnemer van de Trading Navigator Methode cursus heb je recht op de niet-goed-geld-terug garantie van dertig dagen. Ben je niet tevreden of is er een andere reden waarom je uit de cursus wil stappen? Dan heb je 30 dagen de tijd om dit te doen en krijg je gewoon je geld terug. Je hebt dus weinig te verliezen, en veel te winnen!

30 dagen niet goed geld terug garantie

FAQ: de meest gestelde vragen over de cursus

Misschien heb je nog een aantal vragen over deze cursus. Wij hebben de meest gestelde vragen even voor jou op een rijtje gezet.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk is al meer dan dertig jaar een beleggingsexpert. Hij heeft boeken geschreven, gidsen gemaakt en verschijnt regelmatig op radio- en tv. Daarnaast heeft Van Wijk in het verleden in de financiële wereld gewerkt. Zo ging hij onder andere aan de slag bij de SNS Bank en ABN Amro. We hebben hier dus te maken met een bekend en betrouwbaar persoon.

Waar is de Trading Navigator Methode te koop?

Deze cursus is te koop via deze link op Beleggen.com. Je kunt er een plekje reserveren voor een gratis training door Harm van Wijk. Daarin passeren onderwerpen als ‘hoe maak je rendement met eenvoudige software’ en ‘hoe beheer je jouw portefeuille in 5 minuten per week’ de revue. En het allerbelangrijkste: deelnemers van deze training betalen geen 2997 euro voor de Trading Navigator Methode, maar 1497 euro. Maar liefst de helft goedkoper, en dat is goed nieuws bij deze vrij prijzige cursus.

Heb je veel startkapitaal nodig om te starten?

Het is niet nodig om te investeren met een groot bedrag. Je kunt prima met een klein bedrag beginnen. Deze cursus wil geschikt zijn voor iedereen. Maar natuurlijk is het wel makkelijker om een paar duizend euro te hebben zodat je beter kunt spreiden. Dit hangt echter af van jouw persoonlijke en financiële omstandigheden. Investeer nooit meer dan dat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Kost de software extra geld?

Bij sommige cursussen zit een addertje onder het gras. Zo moet je soms meer betalen voor extra software en andere opties. Bij de Trading Navigator Methode is dat niet het geval. Voor 997 euro (als je gebruik maakt van de korting) krijg je een compleet pakket met 6 modules, software en een schat aan informatie.

Conclusie: Is de Trading Navigator Methode de moeite en het geld waard?

Hopelijk heb je met plezier en interesse deze review van de Trading Navigator Methode cursus gelezen. Wellicht heeft het je nieuwe inzichten opgeleverd waardoor je hebt besloten wel of niet voor deze cursus te kiezen.

Wij zijn nadat we ons verdiept hebben in deze cursus positief gestemd en durven te zeggen dat de prijs van de Trading Navigator Methode jouw geld waard is. De ‘grote man’ achter de Trading Navigator Methode staat bekend om zijn ervaring en professionaliteit. Dit is duidelijk terug te zien aan de heldere opbouw van de cursus en de schat aan informatie die het bevat.

Deze cursus is niet goedkoop en dat kan een drempel vormen voor sommige beleggers. Gelukkig kun je wel regelmatig profiteren van een mooie korting om toch deel te kunnen nemen.

Tot slot: alles draait om jouw mindset

Ondanks de complexe materie, die soms overweldigend kan zijn voor beginners, is deze cursus toch helder en overzichtelijk. Bovendien maken de video’s de vaak ingewikkelde financiële stof iets beter te begrijpen.

En zoals Harm van Wijk in een eerder interview al aan gaf: uiteindelijk draait alles om jouw mindset. Ga je met een positief gevoel en veel enthousiasme aan deze cursus? Dan is de kans groot dat je er een succes van maakt. Wij wensen je hoe dan ook veel succes op de beurs!

Ben je zo nieuwsgierig geworden en wil je de Trading Navigator Methode direct gaan ontdekken? Dan kom je via deze link direct op de website terecht. Of ga via onderstaande groene button direct naar de gratis exclusieve online beleggen training toe.

Heb je nog vragen na het lezen van onze Trading Navigator Methode Software review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Hopelijk heeft onze review antwoord gegeven op de volgende vragen :

 • Review Trading Navigator Methode
 • Trading Navigator ervaring
 • Trading Navigator software Harm van Wijk
 • Harm van Wijk ervaringen
 • Wie is Harm van Wijk?
 • Is Harm van Wijk te vertrouwen?
 • Trading Navigator kopen
Beoordeling Trading Navigator Methode van Harm van Wijk
Beoordeling Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Beoordeling door Chris,

21 sep 2023
5

Wanneer je nog helemaal nieuw bent in de wereld van het beleggen en direct goed van start wilt gaan is deze cursus van Harm van Wijk zeer zeker aan te raden.

Harm van Wijk gaat jou doormiddel van video’s alles haarfijn uitleggen en deelt hierin meer dan 30 jaar ervaring.

Het platform en online dashboard van de cursus is handig te bedienen en geeft je de mogelijkheid alles makkelijk op jouw eigen tempo te bekijken, maar zo ook terug te kijken.

Door deze handige software van Harm van Wijk ben je er ook niet zoveel tijd aan kwijt waardoor je het makkelijk naast jouw full-time job kunt doen.

De extra video’s en bonussen zijn een pluspunt.

En zo ook de toegang tot de community waar je heel veel informatie kunt verkrijgen en delen. Je staat dan in direct contact met allemaal gelijkgestemden.

Houdt er wel rekening mee dat je het nog wel allemaal zelf moet doen en vooral moet doorzetten. En je zo min mogelijk moet laten lijden door jouw emoties.

Weet dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat jij ten alle tijde jouw geld kan verliezen. Beleg dus alleen met geld wat je bereid bent te verliezen.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *