Review: Trading Navigator Methode (Harm van Wijk) Geheim Ontrafelt!

Hiermee Word Jij De Aandelen En Opties De BAAS!

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Online geld verdienen op de beurs met de Trading Navigator Methode (Harm van Wijk) binnen 6 weken? Ontdek het hier in onze review!

Trading Navigator Methode van Harm van Wijk Review en Ervaring

Trading Navigator Logo linker zijkant

De kans is heel groot dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat jij meer wilt weten over de Trading Navigator Methode Software van Harm van Wijk?

En waarschijnlijk zelfs eraan zit te denken om met deze cursus/software te gaan starten?

Online ben je misschien al wat Reviews en Ervaringen tegengekomen over de Trading Navigator Methode? En waarschijnlijk ook over Harm van Wijk zelf?

Logisch natuurlijk! Want jij wilt toch weten wat dit nu precies voor een cursus/software is en of jij jouw zuurverdiende geld wel aan wilt spenderen.

Is het wel de juiste investering? Is Harm van Wijk zelf wel te vertrouwen? Is het geen weggegooid geld? Zaken die ons ook bezig hielden en vandaar dat wij deze review en ervaring graag met jou willen delen. Lees dan ook zeker verder!

Eerst gaan wij jou uitleggen wat de Trading Navigator Methode precies inhoudt en daarna wie Harm van Wijk eigenlijk is en wat deze beste man bekend maakt in de wereld van het beleggen.

En uiteraard ook onze eigen mening en ervaring met de Trading Navigator Methode.

Zou kan jij tot de juiste beslissing komen of het iets voor jou is en bij je past.

Inhoudsopgave

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is een alles-in-een starter software om succesvol te kunnen beleggen in aandelen en opties. Je gaat dus echt leren hoe jij jouw eerste belegging doet, rendement krijgt en een extra inkomen gaat opbouwen.

Je begint dus met een goed fundament voor jou eigen succes om vervolgens direct jouw eerste succesvolle belegging te doen. En daarna met bewezen processen aan de slag voor aandelen en opties.

De Trading Navigator Methode is zo gemaakt om op de snelst mogelijke manier succesvol te beleggen en rendement te krijgen.

Dit is dus echt een alles-in-een pakket waarin je zsm leert om succesvol te kunnen gaan beleggen in aandelen en opties. Er zit dan ook meer dan 30 jaar ervaring in deze cursus.

Harm van Wijk deelt dan ook al zijn ervaring die hij heeft vergaart tijdens het helpen en ondersteunen van mensen in aandelen en opties.

En dit wilt hij nu ook graag aan jou leren!

Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk is de man achter Beleggen.com. De afgelopen 32 jaar heeft hij bijna niets anders gedaan dan mensen helpen en ondersteunen om succesvol te beleggen in aandelen en opties.

Hij is oa bekend van BNR nieuwsradio, RTL Business Class, Beleggersfair, Radio 1, Radio 2, Optredens bij EenVandaag en zijn favoriete boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en “geld verdienen met opties

Harm van Wijk

Adviseur geweest bij oa ABN Amro Turbo’s, Lynx, Citibank, SNS Bank, Binck Bank, ING Bank etc.

Hij heeft dan ook enorm veel financieel advies gegeven aan beleggers in zowel Nederland als Belgie. Mede daardoor helpt hij nu meer en meer particulier beleggers hetzelfde te bereiken. En daardoor is ook de cursus Trading Navigator Methode ontstaan.

Wat leer ik met de Trading Navigator Methode?

Je gaat dus leren hoe je op de snelst mogelijke manier succesvol kan beleggen en rendement te krijgen.

Met dit einddoel in gedachte ga je eigenlijk al de eerste dagen direct aan de slag. De Trading Navigator Methode software is zo gemaakt dat het in 6 weken uit te voeren is.

Eerst ga jij de principes leren. Daarna krijg jij voorbeelden te zien zodat alles nog duidelijker wordt. Dan gaat Harm je stap-voor-stap laten zien hoe jij dit kunt implementeren en jij zo direct resultaten zult krijgen.

 • Week 1 : Jouw doel en leren van de beste beleggers ter wereld
 • Week 2 : Bewezen strategieën voor aandelen
 • Week 3 : Opties
 • Week 4 : Concrete koop- en verkoopsignalen
 • Week 5 : Bewezen optie strategieën
 • Week 6 : Combineren bewezen aandelen- en optiestrategieen

De Trading Navigator Methode bestaat uit het volgende :

 • Trading Navigator 1 voor aandelen
 • Trading Navigator 2 voor opties

Bonussen :

 • 6 weekse training (Waarde EUR 297)
 • 2 jaar VIP toegang Community (Waarde EUR 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde EUR 1994)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (Waarde EUR 47)
 • Geld verdienen met Aandelen (Waarde 47)
 • Speeders, Sprinters, en Turbo’s (Waarde EUR 47)
 • MeXeM transactietegoed (Waarde EUR 500)
 • Toegang tot event voor 2 personen (Waarde 1994)

Gratis bonussen met een totale waarde van EUR 7619

Trading Navigator voor Aandelen en Opties

 • Laat uw winsten doorlopen en kap verliezen snel af
 • Volg de trend en ga nooit tegen de trend in
 • Spreid over tientallen aandelen
 • Beperk uw risico : Gebruik een moving stop loss om de opgebouwde winsten te beschermen en beperk uw verlies
 • Volg de pijlen : groen is kopen en rood is verkopen
 • Gebruik objectieve signalen : handel op basis van ratio en niet op emotie
 • Gebruik de wijsheid van anderen
 • Volg het spoor van de grote beleggers. Dit is eenvoudig te volgen
 • Gebruik alleen bewezen succesvolle strategieën met logica
 • Maak gebruik van de “wishdom of the crowd”
 • De Trading Navigator Methode is getest op honderden aandelen en indices over vele decennia
 • De gemiddelde winst is 20,6% per jaar
 • De resultaten van de afgelopen 24 jaar op AEX-aandelen :
 • Het slechtste jaar was -19% 2008 (AEX -50%)
 • Het beste jaar was +76% (1997)
 • Trading Navigator 2 geeft precies aan wanneer en welke optieposities te openen en wanneer dan weer te sluiten. U hoeft dus zelf niet meer na te denken

Zie hier een interessante video van de Trading Navigator van Harm van Wijk

Trading Navigator Methode Review en Ervaringen

Is de Trading Navigator Methode betrouwbaar en is het zijn geld waard? Dat Harm meer dan 30 jaar ervaring heeft in de wereld van beleggen is wel terug te zien in deze cursus.

Het is echt een hele complete cursus waar alles goed en duidelijk in wordt uitgelegd. De ervaringen die hij hierin deelt zijn enorm waardevol. Want hierdoor hoef jij niet meer dezelfde fouten te maken welke Harm al heeft meegemaakt.

Dit is ook een grote reden dat jij direct goed van start kan gaan.

Uiteraard is beleggen niet zonder risico’s en zal je altijd ups and downs hebben. Maar met alle jarenlange ervaringen van Harm weet je hier wel veel beter mee om te gaan en hoe je hierop moet reageren.

Je krijgt ook direct toegang tot een besloten community waar enorm veel informatie gedeeld wordt. En waar zich ook wekelijkse Q&A webinars plaatsvinden.

Harm geeft zelfs een 30 dagen – 100% geld terug garantie. Dus vind jij het niets of werkt het niet voor jou dan krijg jij direct jouw geld terug. Dit geeft ook wel weer aan hoeveel vertrouwen Harm heeft in dit bewezen systeem.

Je krijgt ook een complete ondersteuning via de besloten groep, expert gesprekken doormiddel van Q&A gesprekken en volledige e-mail ondersteuning levenslang.

Zie hier nog een aantal leuke reacties – reviews van gebruikers :


trading navigator methode cursist steffen van assche

“Ik heb me niet eerder zo relaxed gevoeld bij het handelen. Bij Beleggen.com krijg je de kennis aangereikt om te leren beleggen als een pro. Met Harm’s systeem, een uitgewerkt plan en onderbouwde visie kan ik beter anticiperen en stap ik niet telkens weer in een emotionele achtbaan.” Steffen van Assche

wil buchholtz cursist trading navigator methode

“Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt.”  Wil Buchholtz 

Trading Navigator Methode prijs waar voor je geld?

De Trading Navigator Methode kost momenteel eenmalig EUR 997 voor het complete alles-in-een pakket. Een cursus waar je normaal EUR 1997 voor betaald.

Deze prijs ontvang je alleen na het volgen van de gratis online training. Je krijgt daarna namelijk toegang tot een speciale kortingspagina.

Hiervoor krijg je een complete cursus/software inclusief video’s, case studies, checklists, samenvattingen etc. Een besloten community met wekelijkse Q&A webinars.

Dagelijks een trading update en marktkansen. In totaal meer dan EUR 5000 aan bonussen. Levenslang toegang en op ieder apparaat beschikbaar.

Is de prijs van de Trading Navigator Methode jouw geld waard? Ja! Als je er echt helemaal voor gaat. Heb je dit eenmaal onder de knie, dan heb jij deze investering heel snel terugverdiend 😉

Mocht je het toch echt niets vinden en is het niet bruikbaar voor jou dan hanteert Harm altijd nog de 30 dagen – 100% geld terug garantie.

Start sowieso met de gratis training om te zien wat jou te wachten staat en je een goede indruk krijgt.

Ben je leergierig, een doorzetter en geduldig dan is deze cursus zeker iets voor jou en heb jij jouw investering snel weer terugverdiend.

Volg stap voor stap het aangegeven plan en jij kunt zelf geld gaan verdienen overal ter wereld en zelfs als je slaapt. Dit alles vanuit je luie stoel.

Op deze manier kun jij jouw eigen dromen gaan creëren en een financieel onafhankelijk leven gaan leven zoals jij dat wilt.

Oftewel jij hebt een “Passief inkomen” gecreëerd.

Conclusie van de Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is zoals gezegd een enorm mooie en complete cursus waar je echt leert om zelf te gaan beleggen in aandelen en opties.

Er wordt heel veel waardevolle kennis gedeeld en wordt ook steeds up to date gehouden door Harm en zijn team. Met de juiste mindset en geduld kan jij hele mooie dingen gaan bereiken en rendementen behalen.

Geheel online jouw eigen geld verdienen met maximale vrijheid als bijvoorbeeld voor jouw pensioen, extra inkomen, heerlijke vakanties etc en toegang tot een waardevolle community.

En denk vooral met een langetermijnvisie in “maanden en jaren”. En zeker niet in dagen of weken.

Wil jij dit zelf ook ervaren na het lezen van onze review en ervaring. En zelf aan de slag gaan met beleggen in aandelen en opties net zoals Harm?

Start vandaag nog op deze pagina met de Trading Navigator Methode.

Nu voor de speciale prijs van EUR 997.

Hopelijk heeft onze review antwoord gegeven op de volgende vragen :

 • Review Trading Navigator Methode
 • Trading Navigator ervaring
 • Trading Navigator software Harm van Wijk
 • Harm van Wijk ervaringen
 • Wie is Harm van Wijk?
 • Is Harm van Wijk te vertrouwen?
 • Trading Navigator kopen
Beoordeling Trading Navigator Methode (Harm van Wijk)
Beoordeling Trading Navigator Methode (Harm van Wijk)

Beoordeling door Chris,

23 feb 2020
4

Leer op de snelst mogelijke manier hoe je succesvol kan beleggen en rendement kan behalen.

Complete cursus die het jou ook echt gaat leren met alle ervaring en kennis van Harm van Wijk.

Weet dat beleggen niet zonder risico’s gaat en heb ook hier een lange termijn visie!

Ook interessant voor jou:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij maken op onze website gebruik van cookies om je beter en persoonlijker te helpen. Als je verder gebruik maakt van onze website gaan wij ervan uit dat je dat goedvindt. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om jou de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als je deze website blijft gebruiken zonder jouw cookie-instellingen te wijzigen of als je hieronder op "Accepteren" klikt, ga je hiermee akkoord.

Sluit