Knaken Review: Betrouwbare Broker Om Veilig Jouw Crypto Te Kopen? [2024]

Veilig & Simpel Crypto Kopen!

Gemiddelde leestijd: 33 minuten
knaken review linker zijkant

Deze keer lees je een Knaken Review, eveneens een in Rotterdam gevestigd bedrijf.

Dat inmiddels al enkele jaren actief is als crypto broker op de Nederlandse markt. Waarbij ze de in de afgelopen jaren een behoorlijke groei hebben doormaakt.

“Het bedrijf Knaken is een minder bekende maar zeker niet minder betrouwbare speler als het om Cryptovaluta kopen en verkopen gaat. Het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden aan. Waar het kopen en verkopen van verschillende cryptovaluta centraal staat. Wat direct opvalt aan het knaken platform is de snelheid en het gemak waarin cryptovaluta gekocht en verkocht kunnen worden. Waarbij je verschillende betaalmethodes kunt selecteren. Waarbij het bedrijf knaken ook altijd een goed tarief weet te borgen.”

Hoe kan het ook anders dat ook Knaken kiest voor de ultieme gebruikerservaring. Je kunt je heel eenvoudig aanmelden voor het platform. Waarbij je direct inzicht hebt in je transacties. Wat echt enorm prettig is aan het platform zijn de betaalmogelijkheden. Je hebt een keuze uit iDEAL maar ook Mastercard en andere opties.

Als wij naar het platform kijken valt ons op dat je de mogelijkheid hebt om meerdere valuta te kopen en verkopen. Daarin is het platform niet direct onderscheidend. Toch is het aanmelden gezien de lage kosten de moeite waard. Je kunt er eenvoudig veel geld mee besparen in vergelijking met de vele andere crypto aanbieders.

Laten wij hieronder snel verder gaan om jou een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het bedrijf Knaken.

Waarom zou je voor Knaken zou kiezen?

Als je op een eenvoudige aan de slag wil met cryptovaluta is dit platform een uitstekende keuze. Je hebt alles tot je beschikking als het gaat om kopen en verkopen. Het enige dat je zelf moet regelen is een Wallet. Om je aankopen te beheren. Maar vaak heb je elders al een wallet tot je beschikking. Die kun je dus gemakkelijk gebruiken door te koppelen.

De kosten zijn relatief laag als we deze vergelijken met andere cryptovaluta bedrijven. Dat is voor een echte trader natuurlijk bijzonder prettig. Wanneer je op de kosten kunt besparen via een andere aanbieder.

Ook staat het platform voor een veilige plek. Zeker omdat het onder controle staat van de Nederlandsche bank en daarmee voldoet aan strenge eisen die in Nederland gelden. Je kunt hierbij denken aan fraude bestrijding en misbruik bestrijding.

Wat je ziet is wat je krijgt. Het is namelijk geen heel uitgebreidt platform maar een die zich richt op de koop en verkoop. Waarbij er dus ook geen applicatie voor op je telefoon beschikbaar is. Wat door de werking en eenvoud van de website niet hinderlijk is.

Na wat onderzoek hebben wij nog een leuke reden gevonden om je aan te melden voor dit platform. Dat is namelijk de snelheid waarmee je aankopen en verkopen geregeld zijn. Daar kunnen andere aanbieders zeker een voorbeeld aan nemen. Omdat het soms relatief lange tijd nodig heeft voor de transacties gelukt zijn.

Zijn wij overtuigd van het platform? Dat zijn wij zeker, waarbij we ook eerlijk zeggen dat het niet een totaaloplossing is. Maar wel een goede en veilige keuze als je wilt kopen en verkopen.

knaken homepage
Knaken homepage

Wat zijn de diensten van het Knaken platform?

Zoals je al hebt kunnen lezen beperken de functies zich vooral tot de aankoop en verkoop van enkele cryptovaluta. Waarbij je kunt denken aan de Bitcoin, Ethereum, Augus en Litecoin. Er zijn geen echte specifieke extra’s als een wallet. Echter is er wel de mogelijkheid om je externe Wallet te koppelen.

Aankopen cryptovaluta met Knaken

Het kopen van verschillende Cryptovaluta is de core business van het platform. Waar ook het meest mee verdiend wordt door het platform gezien de kosten. Door het toevoegen van een Externe Wallet kun je alles ook beheren en met een enkele klik regelen.

Je hebt de keuze om verschillende munten te kopen. De waarde van je aankoop hangt sterk samen met de actuele beurswaarde. Is er veel vraag? Dan lopen de kosten uiteraard op. Is er veel aanbod dan zal de prijs gunstiger zijn. Door op die manier met de munten en aankopen te spelen kun je dus veel geld verdienen.

knaken crypto kopen

Verkopen van digitale valuta

De andere belangrijke functie is het verkopen van cryptovaluta. Dat ook in enkele klikken geregeld kan worden. Waarbij de kosten afhankelijk zijn van de huidige stand en het soort cryptovaluta dat je wilt verkopen. Je doet er goed aan om de actuele waarde te bekijken.

Bij het verkopen krijg je mogelijk te maken met extra kosten die in je account worden aangegeven. Deze zijn marktconform wanneer wij naar andere aanbieders kijken. Dat is natuurlijk prettig om te weten.

Voor welke valuta kun je het beste kiezen?

Dit is misschien gelijk de reden waarom je bij Knaken goed zit. Het biedt voornamelijk populaire valuta aan die voortdurend in beweging zijn. Dat is niet zomaar een keuze maar een bewuste keuze. Zo tref je op het platform de bekende bitcoin aan. Maar ook de Litecoin en vele andere soorten valuta.

Wanneer je pas begint met traden is het natuurlijk altijd goed te weten dat je de keuze hebt uit een aantal populaire cryptovaluta. Zo hoef je niet direct na te denken waar je goed aan doet want ze bieden allemaal mogelijkheden en kansen. De risico’s van populaire munten zijn eveneens een heel stuk lager. Omdat er simpelweg een doorlopende vraag naar is.

Omdat de Bitcoin toch het meest populair is gaan wij deze kort met je bespreken. Want wat is het voor munt en waarin kun je de voordelen vinden.

Het grootste voordeel van de Bitcoin is natuurlijk (net als van andere cryptovaluta) dat je een uniek stukje code koopt die je zelf in je bezit hebt. Deze is dus echt eigendom van je en je bent hierbij niet afhankelijk van de liquiditeit van een bank of investeerder. Je hebt daarmee direct ook alle vrijheid om ermee te doen wat je voor ogen hebt.

Het tweede belangrijke voordeel is de vraag en het beschikbaar komen van de Bitcoin. Deze wordt namelijk met mondjesmaat beschikbaar gesteld. Waardoor er veel vraag is en de waarde van deze munt hoger blijft. En je hoeft natuurlijk niet te handelen met je munten. Je kunt het ook in beheer houden voor later.

cryptovaluta knaken
Verschillende cryptocurrencies op het Knaken platform

Hoe werkt het Knaken voor klanten precies?

Net als bij alle andere platformen heb je bij knaken natuurlijk ook een account nodig. Deze zul je net als bij de andere aanbieders moeten laten controleren en verifiëren, om fraude en misbruik tegen te gaan. Het aanmelden is gemakkelijk en kosteloos. Je kunt er vrijwel direct mee beginnen.

Meld je op deze pagina gratis aan >>

Je kan op twee manieren registreren. Direct door een aankoop te doen, waarbij er automatisch een basis account wordt aangemaakt aan de hand van je e-mailadres. Of eerst te kiezen bij aanmelden en dan registreren met je e-mail adres en gekozen wachtwoord.

In beide gevallen zul je persoonlijke gegevens op de website moeten aanvullen. Dit kan nadat je bent ingelogd op je account. De gegevens zijn eveneens nodig om verantwoording af te leggen aan de Nederlandsche Bank en je te kunnen verifiëren.

Aanmelden voor het knaken platform is kosteloos. Er worden pas kosten gemaakt bij het kopen of het verkopen van cryptovaluta. Deze keuze heb je uiteindelijk zelf in de hand.

knaken aanmelden

Wat zijn de voorwaarden van het platform?

Natuurlijk heeft het Knaken platform ook bijzonder veel voorwaarden. Je gaat immers een aankoop of een verkoop doen en plaatst je persoonlijke gegevens. Zo zijn de voorwaarden van het platform in een aantal verschillende fasen opgedeeld.

Er gaat een deel van de voorwaarden over het gebruiken van Knaken. Dat je zelf verantwoordelijk bent voor het verstrekken van kloppende persoonsgegevens bijvoorbeeld. Maar ook dat je gegevens mogelijk bekend worden bij derden of een verdachte situatie. Dat is niet alleen heel logisch, het is bij een groot deel van de platformen hetzelfde. 

Een ander deel gaat natuurlijk over de risico’s dat het kopen en verkopen van cryptovaluta met zich meebrengt. Je kunt er geld mee verdienen, dat is natuurlijk ontzettend prettig. Maar je kan er ook veel geld mee verliezen en hebt te maken met mogelijke kosten die transacties met zich meebrengen.

Het aanmelden mag dat gratis zijn, voor de dienstverlening betaal je altijd een percentage of vast bedrag. Dit verandert voortdurend waardoor wij je aanraden om dit op de website zelf te bekijken.

Op de website is een kennisbank te vinden waarin ook bepaalde regels en voorwaarden verder worden besproken. Het kan je helpen om niet voor verrassingen te staan.

Kun je ook Knaken handleidingen kopen?

Er is geen handboek gericht op het platform knaken. Wel zijn er verschillende handige handboeken te koop die je meer vertellen over cryptovaluta en waarmee je rekening moet houden. Deze zijn een aanrader als je pas begint met traden.

Wil je gerichte informatie? Dan kun je altijd terecht op de Knaken kennisbank. Daarin zijn veel gestelde vragen en antwoorden te vinden. Staat je antwoordt hier nog niet tussen? Dan is er altijd de mogelijkheid om contact met het bedrijf (klantenservice) op te nemen.

knaken kennisbank

Kun je cryptovaluta laten uitbetalen in euro’s?

Het kopen en verkopen van cryptovaluta is gemakkelijk. Je kunt laten uitbetalen op elk gewenst Europees rekeningnummer. Waarbij het bedrag snel op je rekening staat.

De waarde bij een uitbetaling verschilt van moment tot moment. Wat de huidige prijs is kun je vinden in de dagelijkse statistieken en beursgang die een munt heeft. Je kunt zo profiteren van een hogere verkoopwaarde die de cryptovaluta heeft. Waardoor je dus veel meer geld op je rekening kan verwachten.

Het uitbetalen is veilig, omdat er gebruik wordt gemaakt van een meerlaags systeem waarop een aantal cruciale controles plaatsvinden bij de uitbetaling. Zo herkent het systeem afwijkingen en dan kan het uitbetalen langer duren.

Als je voor de eerste keer een uitbetaling vraagt, vlak na een aankoop of als je account nog nieuw is kan het even duren. Zo zal het bedrijf je gegevens controleren en pas na goedkeuring vrijgeven om uitgevoerd te worden.

Hoe zit het met de Knaken kosten en fees?

Je betaald niet voor het hebben van een account bij Knaken. Wel betaal je kosten voor het uitvoeren van een transactie. Of dit nu een aankoop of verkoop betreft. De hoogte van de kosten is voor een groot deel afhankelijk van de transactiewaarde en waarde van de cryptovaluta. Dit verschilt ieder moment van de dag.

De kosten worden vrijwel direct bij de transactie gerekend. Wij vinden de manier hoe de kosten in een koop of verkoop verwerkt worden niet direct transparant te noemen. Omdat vaak niet duidelijk is hoe deze tot stand komt.

Het is daarom verstandig om dit zelf ook in de hand en gaten te houden. Zo voorkom je dat je meer geld verliest dan je had voorzien.

Kun je een externe wallet koppelen?

Waar je bij steeds meer bedrijven in cryptovaluta een wallet krijgt is dit bij Knaken niet het geval. Dit is op zichzelf geen probleem als je het ons vraagt. Omdat het systeem prima functioneert met een externe wallet. Die je wanneer je aan de slag gaat met cryptovaluta vaak al hebt.

Ondanks dat er geen eigen wallet is en je een langere transactietijd zou verwachten valt deze in het bijzonder mee. Want alle transacties die voldoen aan een standaard worden snel in gang gezet. Als er wel een afwijking door de beveiliging wordt gedetecteerd kan dit langer duren en wordt er mogelijk ook contact opgenomen.

In dit geval is het sowieso aan te raden een eigen hardware wallet aan te schaffen zoals bijvoorbeeld de Ledger Nano S of een Trezor. Zo ben jij er zeker van dat jouw cryptomunten veilig zijn opgeslagen en hackers er niet mee aan de haal gaan.

Waarom heeft Knaken geen applicatie?

Voor de diensten van Knaken is geen applicatie beschikbaar. Gezien de dienstverlening is dit ook geen gemis of iets dat het platform in de weg staat. Wil je toch mobiel aan de slag? Dan kun je ook gebruikmaken van de mobiele versie die de website heeft.

Dit zijn de voordelen van het Knaken platform

Je hebt er al een beetje over mogen lezen. Welke voordelen wij zijn tegengekomen bij het Knaken platform. Deze hebben wij hieronder nog even voor je op rij gezet. Zo weet je precies welke reden jij hebt om een account te maken.

 • Het Nederlandse bedrijf Knaken biedt de meest populaire cryptovaluta aan die je kunt kopen en verkopen. Waardoor de website in tegenstelling tot veel andere aanbieders sterker en waardevoller is. Zo kun je in alle vrijheid een Bitcoin, Litecoin of een van de andere cryptovaluta kopen en in je externe wallet beheren.

 • Het bedrijf Knaken is Eurpees bijzonder actief waardoor er een grotere markt is en dat heeft invloed op kosten, mogelijkheden en kansen. Daar profiteer je als trader bijzonder van.

 • Kopen van cryptovaluta doe je gewoon met iDEAL op de website. Waarna de aankoop direct naar je externe wallet zal worden gebracht. Dat is het grote voordeel van dit Nederlandse bedrijf dat in ons Rotterdam gevestigd is.

 • Je kiest voor een bijzonder gebruiksvriendelijk platform met vele mogelijkheden. Je kunt hierbij aan snelheid, overzicht en lagere kosten denken.

Dit zijn de nadelen van het Knaken platform

 • Wanneer je op zoek bent naar een totaaloplossing voor het kopen, verkopen, beheren, handelen en verhandelen van je cryptovaluta is Knaken helaas niet de juiste keuze. Al liggen er wel bijzonder veel kansen binnen dit platform. Het is er dus echt op gericht om te kopen en verkopen. Met een externe wallet. Dit kan dus een nadeel zijn, wanneer je een echt volledig platform zoekt inclusief exchange.

 • Een ander nadeel (als wij de website vergelijken) is de beperkte mate van informatie. Hoewel het een uiterst overzichtelijk platform is kan dit je toch echt wel in de weg staan. Wij vonden de website te beperkt voor de dienstverlening.

 • Een ander nadeel (als wij de website vergelijken) is de beperkte mate van informatie. Hoewel het een uiterst overzichtelijk platform is kan dit je toch echt wel in de weg staan. Wij vonden de website te beperkt voor de dienstverlening.

Hoe betrouwbaar is het Knaken platform?

Door de beperkte dienstverlening van Knaken is het platform makkelijker te beveiligen. Dit merk je ook terug in de manier waarop het platform werkt. Het is daarmee een bijzonder veilig platform om te gebruiken. Daarnaast ligt de betrouwbaarheid natuurlijk niet alleen af van de beveiliging. Ook de leeftijd die het bedrijf heeft speelt een belangrijke rol. Als wij daar naar kijken zit het zeker goed.

Het bedrijf Knaken bestaat inmiddels alweer een tijdje en krijgt er steeds opnieuw klanten bij. Die ook kiezen voor het gemak en overzicht.

Het bedrijf knaken is ook geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Dit is een goed teken omdat het staat voor toezicht op vermogen, fraude en misbruik. Ga je met de beste intenties aan de slag? Dan is er vrijwel niets aan de hand. Ga je met verkeerde intenties aan de slag? Dan loop je mogelijk een groter risico om door de mand te vallen.

knaken betrouwbaarheid

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Onze ervaring met Knaken, hoe ziet deze eruit?

Na het uitvoeren van een eerste betaling stond er direct een account voor ons klaar. De snelheid waarmee dit gaat vinden wij bijzonder prettig. Wat daarbij natuurlijk ook bijzonder prettig is blijft toch echt het overzicht. Deze wordt namelijk op de volledige website, waaronder in een account voortgezet.

Zoals wij al een beetje hebben verteld vinden wij de support op de website zelf (kennisbank) en algemene informatie over het bedrijf wat te beperkt. Wij hebben echt ons best moeten doen om erachter te komen wat voor een platform het is.

De support van de helpdesk is overigens voldoende te noemen. Mede dankzij de aanwezigheid van de chatfunctie op de website. Waarmee je direct in contact kunt komen met een medewerker. Dit stelt onze mening over beperkte informatie een klein beetje bij.

De ervaring met aankopen en verkopen is dus zeker goed. Wij vinden het een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform dat zeker geschikt is voor zowel beginnend als ervaren traders.

Je bent daarbij ook niet genoodzaakt grotere transacties uit te voeren.
Ontdek het platform ook en relatief vrijblijvend.

ervaring knaken

Meest gestelde vragen over het Knaken platform?

Omdat wij zelf behoorlijk veel moeite hebben gedaan het platform te ontdekken zullen toekomstig gebruikers van Knaken ook met vragen zitten. De meest gestelde vragen hebben wij hieronder voor je verzameld. Zo ben je er zeker van dat jij op de hoogte bent.

Je bent vast gewend aan een ander platform. Waar je vrijwel altijd volledig moet aangeven wie je bent. Dit is bij Knaken anders geregeld. Na het aanmaken van een account met basis gegevens kun je de rest invullen en het gaan gebruiken. Je moet dus altijd alsnog je gegevens invullen maar pas als je bent aangemeld of een transactie hebt geplaatst.

Wij hebben het platform getest en een uitstekende ervaring als het om snelheid gaat. Deze ervaring willen wij je graag meegeven. Want als je op zoek bent naar snelheid zit je goed. Wel kan het in een aantal situaties langer duren. Wat wij al hebben aangegeven kan dit te maken hebben met de beveiliging die actief is of misschien op momenten dat het enorm druk is.

Je hebt toegang tot verschillende populaire cryptovaluta. Je kunt denken aan de Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash. Dat is een groot voordeel. Zo heb je alles altijd bij de hand en voldoende keuze mogelijkheden. En kun je aan de slag met het kopen of verkopen van je munten. Je hebt voor het beheren wel een eigen wallet nodig.

Het bedrijf Knaken is Nederlands en actief in heel Europa. Daardoor is er een grotere markt en zijn er meer kopers en verkopers. Waardoor de kosten lager zullen zijn.

Het platform is ingericht op kopen en verkopen. Ook het uitbetalen is dus bijzonder gemakkelijk met deze website. Elke dag worden er uitbetalingen uitgevoerd naar bankrekeningen binnen Europa. Daarvoor zit je bij dit bedrijf dus bijzonder goed.

Het platform heeft net als vrijwel ieder platform een beperkte voorraad aan cryptovaluta. Hoe en hoeveel er beschikbaar is hangt af van het moment. Maar een aankoop wordt vrijwel altijd direct doorgevoerd en tijdig worden de voorraden aangevuld. Bij grotere transacties melden wij altijd dat je beter kunt kiezen om eerst contact te hebben.

Zoals bij ieder platform is het kopen en verkopen nooit zonder risico. Dit is ook wat je in de voorwaarden terug kunt vinden. Je kunt er dus geld mee verdienen als je het slim aanpakt maar ook geld mee verliezen als je dit niet doet. Zoals bij alle beleggingen gaat ook het beleggen in cryptocurrency niet zonder risico’s.

Onze conclusie over Knaken

Met onze ervaring kunnen wij maar een conclusie trekken en dat is dat het platform doet wat het je beloofd. De website heeft ook een heldere en overzichtelijke uitstraling. Daardoor is het makkelijk om alles dat je nodig hebt te vinden. Wat wij jammer vinden is de beperkte informatie op de website zelf of dat het niet gemakkelijk te vinden is. Hierin kan het bedrijf zich zeker nog verbeteren.

Een groot voordeel van de website is dat je er ook de actuele standen kunt zien. Deze heb je nodig om op het juiste moment te kopen en verkopen. Je kunt bijvoorbeeld kopen als de beurswaarde lager staat en verkopen op het heetst van de dag.

Op die manier kun je geld verdienen door te kopen en verkopen. Maar het blijft een platform dat niet volledige functionaliteiten biedt wat veel andere platformen wel doen. Is het daarmee een afrader? Nee zeker niet, integendeel en je kunt het dan ook beter zien als een mooie toevoeging en profiteren van de mogelijkheden.

knaken trustpilot

Wist je dit ook al?

Dat alle activiteiten van Knaken worden gereguleerd door de Nederlandsche bank? Dat is een groot voordeel omdat het je enige vorm van zekerheid geeft en weerspiegeld dat je bij een erkend en goed bedrijf zit. Hoewel dit helaas niet alle risico’s wegneemt zeker de moeite waard om te weten.

Nog geen ervaring met het handelen in cryptocurrency?

Als je al wat ervaring hebt met het handelen in cryptocurrency dan zou je hier direct mee kunnen gaan starten en raden wij jou aan eerst een gratis account aan te maken.

Is het allemaal nog nieuw voor je en twijfel je best nog een beetje wat overigens heel logisch is, dan raden wij jou eerst aan om een cryptocurrency beginnerscursus te volgen.

Je krijgt hierin zoveel kennis aangereikt van mensen die hier al succes mee hebben, waardoor jij de cryptowereld veel beter leert begrijpen. Je gaat leren wat je vooral wel, maar ook zeker niet moet doen. Op deze manier hoef jij alle beginnersfouten niet meer te maken en kan je direct goed van start gaan.

Jouw inzichten worden veel beter waardoor jij veiliger kan aankopen en weet waarmee je bezig in plaats van lukraak maar iets aankopen, terwijl je eigenlijk niet weet wat je aan het doen bent. Met een grote kans jouw geld alweer snel te verliezen 😉 Want ook het beleggen in cryptocurrencies kent zeker zijn risico’s aangezien de waarde sterk kan schommelen. Er wordt niet voor niets gezegd “eerst leren en daarna investeren”.

Een beginnerscursus die wij jou zeker kunnen aanraden is de “AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery“. Deze cursus is gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker. Beide heren zijn al een geruime tijd actief binnen de cryptowereld en verdienen hier goed geld mee. Met veel passie leren zij jou in deze cursus van A tot Z hetzelfde te bereiken. Zodat ook jij geld kan gaan verdienen met het handelen in cryptocurrency’s.

Lijkt dit jou ook wel iets? Begin dan eerst op deze pagina met het volgen van een gratis training >>

Je gaat in deze training direct de basis van crypto leren, hoe je cryptomunten veilig bewaart, hoe je jouw eerste stukje crypto koopt voor EUR 1 en nog veel meer. Daarna heb je een veel beter beeld hoe het allemaal in zijn werk gaat en of deze manier van beleggen bij jou past.

Wil je eerst meer ontdekken over de cursus zelf? Lees dan hier onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de Money Mastery lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en hoe het ook jou succesvol kan gaan maken in het handelen van cryptovaluta.

Heb jij al enige ervaring met Knaken en wil je dit graag delen? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze review.

Een gratis account aanmaken doe je gemakkelijk en veilig via onderstaande link.

Beoordeling Knaken
Beoordeling Knaken

Beoordeling door Chris,

17 dec 2023
5

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke broker waar je eenvoudig, overzichtelijk en tegen redelijke kosten crypto kunt aankopen dan zit je bij Knaken zeker goed.

Het is voor zowel de beginners als de gevorderde onder ons een zeer toegankelijk platform.

Je hebt de mogelijkheid op een prettige en veilige manier te handelen en voldoende keuze uit verschillende cryptocurrencies.

Het is een Nederlandse broker met een fantastische klantenservice die echt voor jou klaarstaat.

Loop je ergens vast dan is het contact snel gelegd.

Ook interessant voor jou:

4 reacties op “Knaken Review: Betrouwbare Broker Om Veilig Jouw Crypto Te Kopen? [2024]

 1. Het niet hebben van een eigen wallet lijkt geen probleem totdat een organisatie besluit de algemene wallet te verkopen zonder dat je daar als klant van op de hoogte gesteld wordt, zoals mij is overkomen op deze site. Ik ga hier geen groot verhaal van maken maar laat ik het zo stellen dat je de aankoop niet terug krijgt.

  1. Hoi Richard,

   Dat is zeer zeker niet prettig inderdaad. Hopelijk komt het alsnog goed voor jou. Heb je weleens naar de Broker/Exchange Bitvavo gekeken? Hier vinden wij het zelf erg prettig verlopen. Met lage kosten en een gemakkelijk platform.

   In ieder geval veel succes met het bouwen aan jouw vermogen!

   Groetjes,

   Chris

   1. Hallo Chris,

    Ik was wat voorbarig met het maken van de review, ik was dan ook enigszins geïrriteerd door de situatie, maar kan je nu wel vertellen dat deze kwestie naar tevredenheid is opgelost. Ik ben prima geholpen door de support van knaken. Blijkbaar was er voorafgaand was er sprake van een misverstand. Ondanks dat het even heeft geduurd ben ik vandaag telefonisch benaderd door de support om de situatie nogmaals te bespreken en samen een oplossing te vinden.

    Groeten,

    Richard

    1. Hoi Richard,

     Dat is natuurlijk heel fijn om te horen! Uiteindelijk komt het allemaal goed. Heel veel succes met het bouwen aan een mooi vermogen!

     Groetjes,

     Chris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *