Satos Review: Een Betrouwbare Broker Om Crypto Te Kopen? [2024]

Snel, Veilig En Vertrouwd Met iDeal Crypto Kopen!

Gemiddelde leestijd: 39 minuten
satos review broker logo linker zijkant

Dit keer vertellen wij je in deze review over Satos, een vertrouwde plek om de meest bekende cryptovaluta te kopen en verkopen. Maar ook een Nederlands bedrijf dat in Lelystad gevestigd is en inmiddels al enkele jaren een absolute koploper is.

Het bedrijf Satos is zeker een onbelangrijke speler in de markt om cryptovaluta te verkopen en kopen. De afgelopen jaren heeft dit platform een absolute groei mogen doormaken. Waarbij er enkele bekende cryptovaluta zijn bijgevoegd en aan het gemak is gewerkt. Wat direct opvalt aan het platform Satos is het overzicht en eenvoud. Je hebt alles dat nodig is binnen handbereik en wat je ziet is wat je krijgt. Geen verborgen kleine lettertjes dus. Dat zorgt ervoor dat je nooit te veel betaald voor kopen en verkopen.

Het bedrijf Satos heeft een bijzonder heldere missie en visie als het om cryptovaluta gaat. Je hebt de mogelijkheid om de meest bekende valuta te kopen of verkopen. Je kunt nagenoeg geen misleidende informatie vinden en de tarieven zijn absoluut marktconform. Dat is heel belangrijk wanneer je met dit platform aan de slag gaat.

Het platform heeft er bewust voor gekozen zelf geen wallet te bieden. Een van de achterliggende gedachten is het huidige aanbod van wallets op websites van de cryptovaluta zelf. Daarover kun je op de website dan ook veel lezen. Samen met een goed advies en achterliggende informatie geeft het veel vertrouwen.

Wanneer wij het platform nader bekijken zien wij een heldere formulering van alles waarvoor dit platform staat. Het zorgt niet direct voor onderscheidende factoren hoewel betrouwbaarheid van een platform natuurlijk ook van grote waarde is.

Lees hieronder snel verder en ontdek onze ervaringen met het bedrijf Satos en wat wij allemaal te weten zijn gekomen!

Je wordt doorverwezen naar de website van Bybit

Waarom zou je voor Satos zou kiezen?

De eenvoud van het platform maakt het zeer geschikt voor beginnend en ervaren gebruikers. Daarbij is het noemen van de betrouwbaarheid (nogmaals) zeker niet onbelangrijk. Zeker in deze tijd dat er een wildgroei aan websites en aanbieders is.

Hoewel je geen gebruik van een ingebouwde wallet kunt maken is het zeker een aanrader om binnen dit platform aan de slag te gaan. Je hebt alles dat je nodig hebt binnen handbereik en de tarieven zijn bijzonder aantrekkelijk.

Let er bij dit platform overigens wel op dat de net als bij andere aanbieders de koerswaarde van de munt afhankelijk van de markt is. De markt beweegt voortdurend en dat maakt goed nadenken of het moment goed gekozen is belangrijk. Dit is voor kopen als verkopen van toepassing.

De koers van de aangeboden cryptovaluta is direct live te volgen op de website. Daardoor kun je het juiste moment voor kopen en verkopen helemaal zelf bepalen. Dit is voor beginnend als ervaren traders natuurlijk een groot voordeel. Omdat je simpelweg veel geld kunt besparen en verdienen.

Op vrijwel iedere pagina van het platform is uitleg of informatie te vinden. Met name wanneer je net aan de slag gaat met het platform is dit bijzonder prettig. Je hebt op deze manier geen gedoe omdat wat je moet weten over de stap die je wilt zetten te lezen is.

Je krijgt dus echt wat je ziet, je komt dus niet voor verrassingen te staan die je veel geld kunnen kosten. Want kopen en verkopen van cryptovaluta kent nu eenmaal verschillende risico’s waar je rekening mee moet houden.

Een van de reden die wij absoluut aangrijpen als groot voordeel is (naast het gemak) de snelheid waarmee dit platform alles regelt. Je hebt op die manier gewoon weinig tijd nodig om verder te komen en je aankopen te realiseren.

Dat wij overtuigd zijn van dit platform is absoluut zeker. Wij hebben dan ook geen twijfels of je met dit platform een stap in de goede richting maakt. Als je bijvoorbeeld net bent begonnen maakt de informatie dat je ook uit de voeten kunt. Daarbij is er ook de mogelijkheid om tijdens werkdagen snel en makkelijk contact op te nemen en staat een uitgebreide helpdesk voor je klaar.

satos homepage

Wat zijn de diensten van het Satos platform?

Het platform is erop gericht om snel, veilig en zonder gedoe te handelen in populaire cryptovaluta als de Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Vanuit je eigen vertrouwde wallet zodat je letterlijk alles dat je doet in eigen beheer hebt. Door de razendsnelle service van dit bedrijf, uitleg en duidelijkheid zijn klanten bijzonder tevreden over de dienstverlening.

Het kopen van Cryptovaluta via Satos

Je kunt bij dit platform terecht voor het kopen van verschillende populaire cryptovaluta. Het is de core business van dit platform waarmee ze in korte tijd bijzonder populair zijn geworden. Een bedrijf dat zich in dienstverlening, eenvoud en gemak zeker weet te onderscheiden van de concurrent.

Het kopen van populaire cryptovaluta is bijzonder eenvoudig en verloopt via iDEAL. Waardoor je vrijwel niet hoeft te wachten op de transactie en de kosten relatief laag blijven. De snelheid en het gemak van betaling spelen dus een belangrijke rol binnen de dienstverlening en visie van het bedrijf.

satos crypto kopen

Verkopen van digitale valuta

Je kunt er ook voor kiezen om cryptovaluta te verkopen wanneer de markt die je actueel kunt volgen gunstig is. Ook dit verloopt razendsnel via je eigen wallet. Waardoor je altijd op tijd verkoopt. Wat je dus bijzonder veel kan opleveren.

Bij het verkopen heb je vrijwel altijd te maken met kosten. Deze kosten kun je op de website van het platform vinden. Maar zeker bij een gunstige koers vallen de verkoopkosten weg tegen de baten die je kunt hebben.

Wanneer wij Satos vergelijken met andere aanbieders vinden wij ook bij het verkopen dat er veel verschillende voordelen zijn en genoemd mogen worden.

Voor welke valuta kun je het beste kiezen?

De basis van het platform is echt wel de Bitcoin. Het is een munt die prominent naar voren komt op de website. Maar door alleen deze munt te benoemen doen we het platform zeker te kort. Er zijn namelijk ook nog andere cryptovaluta.

In het onderstaande overzicht vind je de munten:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Ripple
 • Bitcoin Cash

Deze valuta zijn absoluut de reden dat je bij Satos goed zit als je wilt kopen en verkopen. Het zijn immers de meest populaire cryptovaluta.

Vooral voor beginners is het goed te weten welke populaire Cryptovaluta de moeite waard zijn. Dan heeft dit platform zeker nog een voordeel. Want je hebt uitsluitend de keuze uit absolute top valuta.

Al de cryptovaluta op dit platform zijn dus een goede keuze. Maar natuurlijk loop je bij het aankopen en verkopen ook de nodige risico’s. Je kunt immers geld verliezen met een koop of verkoop. Dit is geheel afhankelijk van de huidige koers. Op het juiste moment instappen is dus belangrijk wanneer je een aankoop doet. Dus wanneer de munt laag staat. Bij verkopen kies je het hoogste punt van je valuta.

Laten wij de Bitcoin valuta met je bespreken. Dit is toch een van de meest bekende munten die je kunt kopen via het Satos platform. Waarmee je van enkele voordelen geniet:

De bitcoin heeft misschien wel het grootste voordeel binnen de cryptovaluta. Omdat je een uniek stukje code krijgt wat dus echt van jou is. In tegenstelling tot de bank die de waarde aan geld of munten voor je bewaard in een grote kluis doe je dit dus met digitale munten zelf. Jouw unieke code behoud dus alle waarde.

Een heel ander belangrijk voordeel van de bitcoin is misschien wel de beschikbaarheid. Zo worden er uiteindelijk maar 21 miljoen stuks van gemined. Daardoor blijft de vraag naar deze munt hoog en neemt de waarde toe.

cryptovaluta satos
Verschillende cryptocurrencies op het Satos platform

Hoe werkt het Satos voor klanten precies?

Het Satos platform werkt net wat anders dan andere platformen. Je hebt namelijk geen account nodig. Je kunt direct (zonder account) je bestelling plaatsen en ontvangt een duidelijke uitleg met stappenplan die jou door het proces leidt. Ook zie je bij een aankoop direct de wisselkoers. Dit is een bedrag dat je betaald voor de dienstverlening.

Je kunt dus direct beginnen met het plaatsen van een aankoop of verkoop. Op de website is iedere stap te lezen en dat maakt het bijzonder eenvoudig.

Omdat Satos als bedrijf is aangesloten bij de Nederlandsche bank moet het bedrijf voldoen aan zeer strenge richtlijnen. Waarbij er dus gevraagd wordt om legitimatie of een verificatie van de door gebruiker volstrekte betalingen.

Ook hierover is het bedrijf Satos zeer transparant als je de website bekijkt. Zo zijn de regels niet alleen te vinden in de kleine lettertjes van de Algemene voorwaarden maar ook in de FAQ en op de website zelf.

Je begint dus bij “start bestelling” en daarna volgt de rest vanzelf. Dit is heel eenvoudig te volgen.

satos bestellen

Wat zijn de voorwaarden van het platform?

Ook het Satos platform moet voldoen aan strikte voorwaarden die de Nederlandsche bank hen heeft verplicht. Dit heeft met name betrekking op de transparantie van het platform, en het benadrukken van de risico’s. Maar ook met een mogelijke legitimatie verplichting.

Je kunt geen van de voorwaarden los zien. Zo heeft het gebruik gevolgen, waarbij bekend is dat jij deel hebt genomen aan het platform en risico’s van gebruik je bekend zijn. Maar andersom ook. Als je een aankoop doet kan je verplicht worden tot verificatie.

Bij verdachte situaties zullen je gegevens dus bekend worden bij derden, belanghebbende. Maar dit is niet vanzelfsprekend. Er is natuurlijk een weloverwogen reden nodig om je gegevens te mogen verstrekken. Deze hebben veelal betrekking op fraude of mogelijk misbruik. Dus ook als er een vermoeden is kun je hiermee geconfronteerd worden.

Hoewel deze regels bij ieder platform van toepassing zijn valt het binnen Satos (dankzij de transparantie) meer op. Je hoeft om deze regels en voorwaarden te ontlopen dus niet voor een ander platform te kiezen.

Kun je ook Satos handleidingen kopen?

Onze eerste vraag is of je daadwerkelijk een handleiding nodig hebt. Je kunt met de duidelijke informatie op de website namelijk snel aan de slag. Daarvoor hoef je geen hogere wiskunde te hebben gehad. Maar wil je toch nog informatie of hulp is dit ook geen probleem. Op de website is een duidelijk onderdeel leren te vinden. Waarop praktische informatie te lezen is.

Er is vanuit Satos zelf geen handboek te koop. De website biedt (ook naar ons inzicht) voldoende informatie en ondersteuning om ermee aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk een groot voordeel omdat je niet eerst nog een boekwerk hoeft te lezen.

Wil je toch meer informatie of loop je ergens vast? Op de website zijn verschillende contact mogelijkheden te vinden. Waaronder de kennisbank, contact per e-mail en telefonisch contact.

Kun je cryptovaluta laten uitbetalen in euro’s?

Zoals gezegd kun je op het Satos platform kopen en verkopen. Daarmee heb je eigenlijk direct al een antwoord op je vraag. Je kunt dus Bitcoin verkopen aan Satos en laten uitbetalen in euro’s. Waarbij de service bijzonder snel is en snel op je rekening zal staan.

De waarde van de uitbetaling is altijd afhankelijk van de huidige koers die je op de website kunt vinden. De koers verschilt elke keer opnieuw. Wanneer je wilt laten uitbetalen in euro’s is het dus verstandig om een moment uit te kiezen waarop een munt veel waarde heeft. Dan krijg je immers meer voor je verkoop.

Als je verkoopt op een moment dat de munt weinig waarde vertegenwoordigd is het vaak zo dat je geld kunt verliezen. Je hebt de munt misschien duurder gekocht dan je deze nu hebt verkocht.

Daarmee kom je dus direct met de voordelen, mogelijkheden en kansen in aanraking. Maar heb je ook een mogelijkheid om veel geld te verliezen. Let hier dus goed op zodat je alles op het juiste moment doet. Waarbij zeker ook gezegd mag worden, cryptovaluta is geen risicoloze manier om snel veel geld te verdienen. Hoewel hier, zoals bij alles altijd voorbeelden van te vinden zijn.

Omdat Satos bij de Nederlandsche bank is aangesloten kan het zomaar zijn dat er bij een groot bedrag eerst geverifieerd moet worden. Dan kunnen uitbetalingen langere tijd in beslag nemen.

Hoe zit het met de Satos kosten en fees?

Wat wij een groot voordeel vinden is dat de kosten en fees direct bij een koop of verkoop zichtbaar zijn. Je weet dus altijd met welke extra kosten je te maken hebt. De hoogte van de kosten voor een aankoop of verkoop is natuurlijk ook afhankelijk van de transactiewaarde, het moment en de huidige koers die een munt heeft.

De kosten bij Satos liggen op dit moment gemiddeld tussen de 1,95% en 2,5%. Dit betekend bijvoorbeeld wanneer jij voor EUR 100 aan Bitcoin koopt je daarbovenop EUR 1,95 aan kosten moet betalen. Dit vinden wij persoonlijk wat aan de hogere kant. Let hier dus wel altijd goed op. Want op grote bedragen kan dit een aardig verschil uitmaken.

Als wij als voorbeeld kijken naar de cryptocurrency exchange Bitvavo betaal je hier maximaal 0,25% voor. Dus als je regelmatig koopt en verkoopt gaat dit je op de lange termijn een hoop geld schelen.

Mocht jou dit wel aanspreken neem dan hier eens een kijkje bij de exchange Bitvavo. Op dit moment betaal je hier ook nog eens over de eerste EUR 1000 handelen geen handelskosten.

Kun je een externe wallet koppelen?

Ja, sterker nog; het platform zelf heeft geen wallets om je kopen en verkopen mee te beheren. Je moet dus echt zelf zorgen dat je deze hebt. Op de website is overigens wel informatie te vinden hoe je een wallet kunt krijgen of waar je goede wallets kunt vinden.

Maar ondanks er geen wallet beschikbaar is hoef je niet bang te zijn voor lange levertijden. Het doen van transacties is in deze tijd dan ook bijzonder snel mogelijk. Omdat eenvoudig gezegd alles op een goede manier gekoppeld is. Waarbij je ook nog eens via een streng beveiligde verbinding en middels twee-tak verificaties wordt bewerkstelligd.

satos externe wallet

Waarom heeft Satos geen applicatie?

Hoewel er verschillende platformen zijn die een applicatie oftewel een app aanbieden heeft Satos hier tot dusver nog niet voor gekozen. Het platform is dan ook echt ingericht op kopen en verkopen. Wel biedt de website ondersteuning voor weergave op mobiel, tablet en computers. Je kunt altijd en overal een goed bereikbare website aantreffen waarmee je aan de slag kunt.

Dit zijn de voordelen van het Satos

Wij hebben je al veel positieve informatie mogen geven. Een goed teken want na een bezoek en test van het platform is een ding absoluut zeker, wij zijn razend positief. En wij niet als enige wanneer wij de reviews en beoordelingen bekijken. Het platform verdiend maar liefst het cijfer 9. Wat komt door de mogelijkheden, veiligheid, snelheid en gemak.

 • Het platform is in alle opzichte van toegevoegde waarde. Zo is het niet alleen een Nederlands bedrijf waarmee je cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Het is ook een van de meest veilige platforms die je kunt gebruiken. Dit komt deels door de Nederlandsche bank die voorwaarden stelt en toeziet op de bedrijfsvoering.

 • Je hoeft geen eigen account aan te maken en daarbij heeft het bedrijf Satos een groot klantenbestand. Daardoor heeft het een grote markt onder zich en dat heeft invloed op de kosten, mogelijkheden en vooral de betrouwbaarheid. Daar kun je als trader volop van profiteren. Of je nu net bent begonnen, al enige ervaring hebt of een echte professional bent.

 • Wanneer je cryptovaluta wilt kopen betaal je gemakkelijk met iDEAL via de website. Je ziet direct wat je hebt gekocht en wat de kosten zijn waarna het snel in je wallet te vinden zal zijn.

 • Telefonisch bereikbaarheid is een groot pluspunt en niet altijd vanzelfsprekend bij iedere broker.

Dit zijn de nadelen van dit platform

 • Geen toegang tot een built-in wallet. Deze dien je altijd zelf eerst aan te schaffen.

 • Hogere kosten dan gemiddeld bij andere brokers.

 • Beperkt aanbod aan cryptomunten (momenteel 5 stuks).

 • Bij het annuleren van een order worden er extra kosten berekend.

Satos, is het platform wel echt betrouwbaar?

De dienstverlening van Satos is bijzonder goed en volgens richtlijnen van de Nederlandsche bank beveiligd en ingericht. Daarmee is het bijzonder veilig om gebruik te maken van de mogelijkheden die aangeboden worden. Daarbij is het ook heel belangrijk te weten dat de betrouwbaarheid van een platform verder gaat dan toezicht en een goede beveiliging.

Voor ons en tijdens ons bezoek hebben wij ook gekeken naar de betrouwbaarheid en duidelijkheid van alle informatie op de website. Want goede informatie maakt alles duidelijker en zorgt ervoor dat je op de juiste manier gebruik maakt van het platform. Wat met Satos absoluut het geval is.

Het bedrijf Satos is overigens ook niet nieuw. Het bestaat inmiddels al een tijdje en daarmee geeft het ook bijzonder veel vertrouwen in de mate van activiteiten en betrouwbaarheid.

Lees ook: De 11 beste crypto brokers van Nederland >>

Onze ervaring met het platform Satos?

Wij hebben een positieve en veelbelovende ervaring met Satos. Het platform is zeer eenvoudig ingericht en daarmee zeker voor beginnende en ervaren traders een aanrader. Wat in het bijzonder heel prettig is aan het gebruiken van dit platform is de concrete informatie. Je hoeft op geen enkele pagina te zoeken naar wat je moet doen. Ze hebben het in tegenstelling tot veel concurrentie op de pagina’s in duidelijke taal omschreven.

De website bezoeken is overigens ook bijzonder prettig. Om informatie te vinden hoef je niet eerst naar een onderliggende verborgen pagina. Nee, je ziet het direct op de eigen pagina van de dienst en daarmee onderscheidt het platform zich absoluut.

De support is overigens ook gemakkelijk te bereiken. Ook hierin geen lastige manieren of dat je goed moet zoeken. Maar direct vanaf de website toegankelijk.

Je kunt op het platform ook aan de slag met leren wat je moet doen of hoe het werkt. In het boven menu is de pagina leren namelijk direct toegankelijk. Waarop je alle concrete informatie van het Satos platform kunt raadplegen.

ervaring Satos

Meest gestelde vragen over het Satos platform?

Als wij heel eerlijk zijn hebben wij niet veel vragen naar aanleiding van ons bezoek. Nee, wij konden alles direct op de website vinden en ermee aan de slag. Maar toch begrijpen wij dat je soms op zoek bent naar antwoorden op vragen die je voorafgaand wil weten. Deze hebben wij hieronder gebundeld.

Is Satos aangesloten bij de Nederlandsche bank?

Satos is aangesloten bij de Nederlandsche bank wat een zeer grote toegevoegde waarde is. Zowel om hun eigen dienstverlening te bewaken als de gegevens en het vermogen als aankopen voor de klanten. Hiermee stralen ze toch meer vertrouwen mee uit.

Hoe snel is het bedrijf Satos met transacties?

Onze eigen ervaring is dat het met de snelheid bijzonder goed zit. Wij hadden onze aankoop vrijwel direct al binnen. Maar zoals het bedrijf zelf ook verteld op de website, soms is er langer voor nodig omdat er een verificatie nodig is volgens de richtlijnen. Het hangt dus samen met de transactie die je doet, de waarde en het moment.

Welke cryptovaluta zijn er beschikbaar bij Satos?

Zoals je hebt kunnen lezen beschik je met Satos over de meest belangrijke en populaire munten van dit moment. Je kunt kiezen uit de Bitcoin, Ethereum, Litecoin Bitcoin Cash en Ripple. Je kunt de munten aankopen en verkopen.

Wie maken allemaal gebruik van dit platform?

Het bedrijf is gevestigd in Nederland maar toegankelijk voor de Europese markt. Daardoor is er een grotere doelgroep. Wat als voordeel heeft dat de prijzen relatief voordelig zijn omdat er meer afname aanwezig is. Je profiteert dus van de omvang die dit platform heeft.

Hoe zit het met de beschikbaarheid?

Alle aankopen zijn vrijwel direct beschikbaar. Hoewel het bij grotere aankopen kan voorkomen dat het platform voorafgaand contact met je wil hebben. Houdt hier bij grotere aankopen dus rekening mee. Je kunt dan het beste voorafgaand contact met Satos opnemen. Zij helpen je dan verder.

Kun je geld verdienen of verliezen?

Wanneer je aan de slag gaat met een cryptovaluta platform als Satos kun je op verschillende manieren geld verliezen. Je kunt een munt te duur inkopen, waardoor je bij verkoop uitsluitend kunt verliezen. Maar je kunt geld ook gedwongen (omdat je het nodig hebt) op een verkeerd moment willen verkopen. Dan staat de waarde van de munt misschien lager en verlies je geld.

Het is dus goed om rekening te houden met de koerswaarde bij aankopen die je van plan bent om te doen. Maar zeker ook bij verkopen van je huidige munten. Op die manier kun je voorkomen dat je veel geld zult verliezen.

Maar verliezen is natuurlijk niet het enige dat mogelijk is. Je kunt ook geld verdienen. Als je wanneer een munt laag staat je slag staat en verkoopt bij een hogere muntwaarde bijvoorbeeld. Dan kun je door kopen en verkopen als je het goed doet een hoop geld verdienen met crypto. Het is daarom heel verstandig als je gaat beginnen met investeren in crypto eerst goed onderzoek te doen naar de munten waar jou voorkeur naar uitgaat.

Onze conclusie over Satos

Wij zijn bijzonder positief over het platform. Je kunt er voordelig en gemakkelijk kopen en verkopen waarbij je vrijwel geen direct kennis nodig hebt. Omdat alles dat je moet doen op de website te vinden is. Daardoor kun je makkelijker handelen. Een nadeel die wij tegenkwamen was de Wallet. Je hebt echt zelf een wallet nodig voor dit platform.

Over de website en informatie zelf zijn wij dik tevreden, wij begrijpen ook de hoge score die ze bij trustpilot hebben. Omdat je vrijwel alles dat belangrijk is op de juiste pagina kan teruglezen. Het zou een voorbeeld voor alle bedrijven kunnen zijn. Waar praktische gegevens als kosten en fees nog maar al te vaak worden weggestopt.

Op de website zelf kun je de actuele waarden bekijken, terugkijken naar voorgaande beurswaardes en leren wat je kunt doen. Dat maakt het platform ook bijzonder geschikt voor beginnende traders die willen proeven van de markt.

satos trustpilot

Leren hoe ook jij geld kan verdienen met het handelen in cryptocurrency?

Heb je al voldoende ervaring opgedaan in de cryptowereld dan kan je natuurlijk direct starten met het aankopen van jouw cryptomunten. Je maakt dan het beste eerst een gratis account aan, zodat je het platform kan ontdekken en kan zien of dit is wat bij jou past. Persoonlijk hebben wij zelf hele goede ervaringen met de exchange Bitvavo en vinden het hier prettiger handelen. Waarom? Om meerdere redenen:

 • Het is eenvoudig platform waar je heel gemakkelijk jouw cryptovaluta aankoopt.
 • Grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland (maximaal 0,25% handelskosten).
 • Veilig en snel crypto kopen.
 • Ingebouwde wallets.
 • Nederlandse klantenservice die snel reageert.
 • Over de eerste EUR 1000 handelen betaal je geen handelskosten.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig voor de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Als je nog helemaal nieuw bent in de cryptocurrency wereld dan raden wij altijd aan om eerst te gaan leren en daarna te investeren. Waarom? Omdat het handelen in crypto toch nog wel meer risico’s met zicht meebrengt dan bijvoorbeeld het beleggen in aandelen.

Dit komt omdat crypto nog relatief jong is en behoorlijk volatiel. De koersen gaan op een dag flink en heen weer, waardoor het dus zeker mogelijk is hier veel geld mee te verdienen maar dat je ook enorm snel jouw geld weer kan verliezen.

Het is daarom verstandig dat je veel beter gaat begrijpen hoe het werkt in de cryptowereld en de gedachte erachter begrijpt. Zo is het ook altijd heel verstandig om eerst goed onderzoek te doen naar de cryptomunten waarin jij wilt gaan investeren. Dan zomaar iets te gaan doen waarvan je eigenlijk maar weinig afweet en dan maar hopen dat het wel goedkomt. Dan kan je uiteindelijk duur komen te staan 😉

Wat ons in het begin erg geholpen heeft was het volgen van een cryptocurrency beginnerscursus. Want zeker in het begin is het best lastig waar je nu precies moet beginnen, wat wel en niet waar is. Online is er behoorlijk veel informatie te vinden, maar daarvan weet je eigenlijk helemaal niet wat nu wel klopt en wat niet en of het uberhaupt werkt. Plus dat het ook nog eens een hoop tijd kost om dit allemaal uit te gaan zoeken.

Wij zijn toen uitgekomen bij de AllesOverCrypto Masterclass – Money Mastery van Patrick Suiker en Derek Westra. Wellicht al eens voorbij zien in de reclamefilmpjes van YouTube? Beide al samen meer dan 10 jaar ervaring in het investeren van cryptocurrency.

Al deze ervaring hebben zij in hun beginnerscursus gestopt om jou te leren van A tot Z hetzelfde te doen. Vanaf het begin ga je dan al direct goed van start en hoef je niet meer al die beginnersfouten te maken die zij al voor jou hebben gemaakt.

Lijkt dit jou ook wel iets? Begin dan eerst op deze pagina met het volgen van een gratis crypto training >>

Je leert hierin onder andere direct de basisbeginselen van crypto, hoe jij jouw cryptomunten veilig bewaart, op welke manier jij jouw cryptomunten aankoopt (je gaat dit doen met een symbolisch bedrag van EUR 1). Na het volgen van de gratis training heb je al direct een veiliger gevoel en meer feeling met de cryptomarkt en hoe het elkaar steekt. Zeker een aanrader!

Als je eerst wilt ontdekken hoe de cursus in elkaar steekt? Lees dan hier onze uitgebreide Crypto Masterclass review >>

En voor de Money Mastery cursus lees je onze uitgebreide Money Mastery review >>

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en hoe het jou ook kan gaan helpen om geld te verdienen met het handelen in cryptocurrency.

Als jij al enige ervaring hebt met Satos en wil je dit graag delen? Laat dan zeker even een reactie achter onderaan deze review.

Een gratis account aanmaken doe je gemakkelijk, veilig en snel via onderstaande link.

Je wordt doorverwezen naar de website van Bybit

Beoordeling Satos
Beoordeling Satos

Beoordeling door Chris,

17 dec 2023
4

Als je op zoek bent naar een betrouwbare broker met een Nederlandse klantenservice dan zit je bij Satos goed. Deze staat namelijk 7 dagen voor jou klaar.

Wanneer je graag handelt in veel verschillende cryptomunten dan is het platform helaas minder geschikt. Op dit moment kun je hier 5 cryptomunten verhandelen.

Beschik je over een eigen wallet dan kun je direct van start gaan. Zo niet dan dien je eerst een eigen wallet aan te schaffen. Want dit platform heeft namelijk geen eigen ingebouwde wallets.

Voor zowel beginners als gevorderde is het platform zeer toegankelijk en makkelijk te bedienen.

De kosten van dit handelsplatform liggen wel aan de wat hogere kant in vergelijking met andere brokers.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *