NFT Stoomcursus Review + Ervaringen: NFTwegwijs & Lisanne Drost [2024]

Zo Leer Jij Ook Succesvol NFT's Kopen En Verkopen!

Gemiddelde leestijd: 68 minuten
nft stoomcursus lisanne drost nftwegwijs linker zijkant

Zoek je een NFT stoomcursus? Dat is niet vreemd, want je hoort veel over NFT’s de laatste tijd. Zeker wanneer je niet in de cryptohype durfde te stappen en daar achteraf spijt van kreeg, is het goed om wel scherp te zijn op de ontwikkelingen rond NFT’s.

Dit is eigenlijk een andere vorm van het gebruik van de blockchain. Dat maakt het juist ook zo interessant, want iedereen heeft al kunnen zien hoe groot de mogelijkheden van de blockchain zijn en hoeveel dit kan opleveren. Het is dan alleen wel heel belangrijk dat je een goede basis legt als je wilt beleggen.

Omdat het lastig is om alles goed te begrijpen, is het belangrijk om er de juiste hulp bij te krijgen in deze NFT stoomcursus review zal je leren waarom NFTwegwijs van Lisanne Drost die hulp kan bieden. Het is fijn om op basis van de ervaringen van anderen dingen te kunnen leren.

Zo kan je voorkomen dat je dezelfde fouten maakt. Uiteindelijk willen beleggers allemaal hetzelfde en dat is het verdienen van een groot rendement door de juiste manier van traden. Bovendien is het ook altijd wel fijn om wat meer over de achtergronden te leren. Dat maakt het allemaal veel beter te begrijpen.

Wanneer je je verdiept in de NFT Stoomcursus, dan zal je ontdekken dat er nog veel meer is. Zo kan je alleen al door een cursus te volgen ook in contact komen met mensen die net zo zijn als jij. Dat is ook leuk, want ieder mens vindt het fijn om onder gelijkgestemden te zijn.

In dat opzicht is het juist ook aantrekkelijk om een goede cursus te volgen. Daar kan je dan ook op de lange termijn op meerdere vlakken plezier van hebben. Alle reden om deze review dus eens door te nemen en te bekijken wat je allemaal mag verwachten als je met de stoomcursus aan de slag gaat!

Lees hieronder snel verder!

Of download hier direct jouw gratis NFT Startersgids >>

Wat mag je verwachten van deze NFT Stoomcursus review van NFTwegwijs?

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je allemaal voorgeschoteld zal krijgen wanneer je de NFT Stoomcursus review van NFTwegwijs gaat doornemen. In de eerste plaats bespreken we Lisanne Drost. De vrouw die achter de cursus zit.

Wie is dit en waarom moet je er vertrouwen in hebben dat zij je leert wat je moet weten? Vervolgens kijken we naar wat NFTwegwijs precies is en hoe de cursus is opgebouwd. Daarna volgt ook nog een algemene uitleg over NFT’s. Daarmee heb je de basis gelegd die je nodig hebt.

Vervolgens gaat het in deze NFT Stoomcursus review over redenen om in de NFT’s te investeren. Daarnaast bespreken we de relatie tussen cryptocurrencies en NFT’s. Ook gaat het over de toekomst van NFT’s. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die je helpen bepalen of dit voor jou het geschikte soort investering is.

Daarna gaan we stapsgewijs meer op de cursus in. We beginnen met een uitleg over Discord. Daar is namelijk de community die bij de cursus hoort te vinden. Dit is een belangrijk onderdeel van het geheel en verdient dus de nodige aandacht. Vervolgens gaat het meer over de cursus zelf.

Zo lopen we stap voor stap de gehele cursus door. Zo weet je precies wat er besproken wordt en welke onderwerpen voorbijkomen. Daarna komen we nog eens specifiek terug op het Discord-kanaal dat bij deze NFT Stoomcursus hoort.

Ook hebben we het over de community en bespreken we de gratis startersgids en videotraining die erbij geboden wordt. Aan de hand van al deze zaken heb je een goed beeld van wat je mag verwachten van de training. Bovendien bekijken we ook de ervaringen van anderen die de stoomcursus al gevolgd hebben. Dit geeft je een nog duidelijker beeld van de zaken.

Omdat het om een NFT Stoomcursus review gaat is het belangrijk om wel alle kanten duidelijk te belichten. Daarom bespreken we ook de voordelen van de cursus. Om daarna ook in de nadelen te duiken. We bekijken de redenen waarom deze cursus als uniek gezien kan worden.

Daarnaast bekijken we wat nu eigenlijk het echte doel ervan is. Zo kunnen we vervolgens ook een idee vormen van het soort cursist dat voordeel kan hebben van het volgen van de training. We kijken ook nog even naar de kosten voor het lespakket. Uiteindelijk geven we je onze conclusie en bespreken we nog enkele van de meest gestelde vragen.

Over Lisanne Drost van de NFT Stoomcursus

lisanne drost nftwegwijs
Lisanne Drost van NFTwegwijs

De NFT Stoomcursus van Lisanne Drost heeft relatief snel naam gemaakt. De vraag is alleen voor veel mensen wel wie deze dame is. Het is een moeder van 3 die met haar gezin in Utrecht woont. Toen NFT’s nog maar net op de markt waren begon zij zich er al fulltime mee te bemoeien omdat ze zag dat er potentie in zit.

Dit blijkt nu een goede keuze te zijn geweest, want de tokens spelen tegenwoordig inderdaad een veel grotere rol. Het is bovendien ook zo dat Lisanne Drost ervaringen is gaan delen met anderen die ook successen met NFT’s willen boeken.

De NFT Stoomcursus van Lisanne Drost is opgebouwd op basis van haar ervaring als onderzoeker. Ze heeft namelijk honderden uren aan analyse van data besteed. Om aan de hand daarvan samenhang en verbanden te zien en zo te zorgen voor indicatoren die helpen om met meer zekerheid in NFT’s te kunnen traden.

Dit heeft allemaal geleid tot de zogenaamde 6-W methode. De gebruikt ze zelf en is ook te leren in de stoomcursus. Zo kan je net als Lisanne Drost ervaringen opdoen met het kopen van NFT’s die veel rendement kunnen opleveren. Dit is natuurlijk ook wat je zoekt.

Hoewel Lisanne Drost dus ervaring had als onderzoeker, is ze uiteindelijk met het bedrijf NFTwegwijs begonnen. Dit is dan weer het bedrijf dat de NFT Stoomcursus heeft uitgegeven. Die cursus helpt je dan weer om te leren traden in NFT’s en op die manier leuke winsten te boeken.

De cursus wordt door meer en meer mensen gevolgd en is inmiddels één van de meer bekende namen op de markt geworden. Het is dus een goed idee om te bekijken of ook jij erin moet stappen en je vertrouwen moet leggen in de ervaringen die Lisanne Drost heeft opgedaan in de afgelopen jaren.

Hoe is de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs ingericht?

Voor we in deze NFT Stoomcursus review echt diep ingaan op wat je precies mag verwachten, kijken we eerst globaal naar wat het is. Het is een korte opleiding waarin stap voor stap wordt geleerd hoe je nieuwe NFT’s kan ontdekken die je grote rendementen kunnen opleveren.

Daarvoor gebruik je de methode die je hier leer. Dat Lisanne Drost ervaringen heeft opgedaan met de 6-W methode de heel positief zijn helpt je daar natuurlijk wel bij. Het maakt het direct wel heel aantrekkelijk om zelf ook deze methode toe te passen.

De methode die in de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs wordt gebruikt helpt je om sneller de juiste NFT projecten te vinden. Je leer welke je moet kiezen om te kopen. Daarnaast wordt vooral ook gekeken hoe je het juiste moment van verkopen kan leren herkennen.

Dat is namelijk de manier waarop je winst kan maken. Het is wel opvallend dat deze methode beter opgepakt wordt door vrouwen dan door mannen. Die lijken de 6-W methode beter te kunnen toepassen en er meer succes mee te hebben tot nu toe. In de Discord-community zitten bijvoorbeeld op dit moment ook meer vrouwen dan mannen.

Het voordeel van de NFT stoomcursus is dat deze is opgebouwd op een manier zodat je hem altijd en overal kan doen. Zo kan je hem bijvoorbeeld ook gewoon op je smartphone volgen als je dat zou willen.

Het totale pakket van de cursus bestaat uit 9 modules. Die samen dan weer 33 lessen bieden. In totaal gaat het dan om bijna 6 uur aan cursusmateriaal. Daarnaast kan je lid worden van de NFTwegwijs community.

Daarin zitten allemaal leden die ook allemaal op zoek zijn naar het boeken van successen met NFT’s. Daar kan je dus ook de nodige voordelen uit halen als je wilt.

nft stoomcursus online cursus dashboard
NFT Stoomcursus online cursus dashboard

Wat zijn NFT’s?

De NFT Stoomcursus draait om het kopen en verkopen van NFT’s om daar dan winst mee te maken. Misschien heb je echter nog geen idee wat dit eigenlijk is. NFT is de afkorting voor Non-Fungibe Token. Dit is een soort digitaal certificaat van eigendom dat uniek in zijn soort en niet inwisselbaar is.

Je kan het koppelen aan allerlei soorten digitale objecten. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen, foto’s en video’s. Denk ook aan tweets of posts op social media. Er zijn nog heel veel meer voorbeelden van mogelijkheden die je hebt met NFT’s. Bovendien zijn nog lang niet alle opties verkend.

Vooral in de beginfase hebben veel makers van NFT’s zich gericht op afbeeldingen. Denk bijvoorbeeld aan de Bored Ape Yacht Club. Het zijn eigenlijk gewoon digitale kunstwerken waarvan er altijd maar één echte is.

Dit was natuurlijk in het verleden altijd lastig te bewijzen online omdat bestanden zo gemakkelijk te kopiëren zijn. Doordat elke NFT uniek is, kan je zorgen dat je toch gewoon kan aantonen dat een digitaal object echt is.

Zo kan je er dus ook in handelen, zoals dat in de echte wereld ook met kunst en andere verzamelobjecten mogelijk is. Dit is ook wat veel mensen aantrekt in NFT’s.

Wanneer je een NFT koopt, dan word je de eigenaar van deze NFT en is het aan jou om ermee te doen wat je wilt. Je bent dus niet perse de eigenaar van het product waaraan het gekoppeld is. Jij hebt alleen de eigendomsrechten over het bestand waaraan de NFT gekoppeld is.

Dat is iets anders dan bijvoorbeeld auteursrecht. Het is wel belangrijk om dit goed te begrijpen. NFT’s krijgen hun waarde door schaarste en het spel van vraag en aanbod.

Zo kunnen ze dus in waarde stijgen en kan je ze met winst verkopen. Je kan ze echter ook lange tijd vasthouden. Dit kan ook voordelen opleveren.

Zoals je verderop in deze NFT stoomcursus review ook zal leren zijn er ook veel overeenkomsten tussen NFT’s en cryptocurrencies. Zo maken ze allebei gebruik van blockchaintechnologie. Dit helpt je om altijd de gegevens achter de NFT op te zoeken die erop zijn opgeslagen.

Zo kan je dus een eigen onderzoek doen voordat je tot een aankoop overgaat. Zoals gezegd is het eigendom van een NFT bijvoorbeeld niet hetzelfde als het krijgen van het auteursrecht of copyright.

Dat blijft altijd bij de maker van de afbeelding of het kunstwerk. Die zal ook van elke verkoop van de NFT een percentage van het bedrag waarvoor het verkocht wordt krijgen.

Het kopen en verkopen van NFT’s gebeurt op specifieke beurzen. Dit wordt ook wel de NFT Marketplace genoemd. Daar maak je een account aan en zorg je voor een NFT wallet. Het afrekenen gebeurt over het algemeen met cryptomunten.

In de meeste gevallen kan je echter ook gewoon met je bankrekening werken. Als je met crypto wilt betalen, dan heb je dus ook een cryptowallet bij een cryptobroker nodig.

Dit staat vaak los van NFT’s. Al zijn er ook brokers die zowel crypto als NFT’s aanbieden. Het is dus wel slim om dit allemaal even goed uit te zoeken voor je een keuze maakt.

Waarom zou je in NFT’s gaan investeren?

Het is natuurlijk alleen maar interessant om deze NFT Stoomcursus review door te nemen als je ook echt de ambitie hebt om erin te investeren. De vraag is dan alleen waarom je dat zou doen. Het is een digitale variant op een verzamelobject.

Omdat het niet te delen of vermenigvuldigen is, er maar één van is en alleen als geheel overgedragen kan worden heeft een NFT waarde vanwege de factor schaarste. Hoe groter de vraag is, hoe meer een NFT waard kan worden. Zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen.

Dit is natuurlijk anders dan bij crypto’s. Die zijn wel gewoon op te delen. Bovendien zijn er heel veel van die allemaal gelijk zijn in waarde. Hoewel ook dat een bepaalde aantrekkingskracht kan hebben, is het voor NFT’s natuurlijk wel net even anders.

Een NFT kan immers maar één eigenaar hebben en dit is te bewijzen via de unieke data van de token. Dit betekent dus ook dat deze altijd op echtheid te controleren is. Dit is handig, want zo is dus ook eigenaarschap op een goede manier vast te stellen. Dit maakt de tokens juist zo aantrekkelijk om in te handelen.

Interview met Lisanne Drost en een kijk op de NFT markt

Hoe is de relatie tussen Cryptocurrency en NFT’s?

Zoals je al eerder zag zijn er ook overeenkomsten tussen cryptocurrency en NFT’s. Dat betekent echter niet dat ze helemaal hetzelfde zijn. Het is wel belangrijk om te beseffen dat deze NFT Stoomcursus review echt gericht is op NFT’s en dat je voor cryptomunten andere goede cursussen hebt waar je mee aan de slag kan.

Dat neemt niet weg dat het wel belangrijk is om de overeenkomsten even te benoemen. In de eerste plaats is een grote relatie te vinden in de blockchain. Zowel cryptocurrencies als NFT’s maken daar gebruik van.

Een andere relatie tussen beide is dat ze eigenlijk allebei als een digitale opslagplaats worden gebruikt. Als het gaat om cryptomunten, dan zijn het opslagplaatsen van waarde waardoor ze als investeringsobject of betaalmiddel kunnen worden gebruikt.

Een NFT is een opslagplaats van unieke kenmerken. Daarmee kan het als investeringsobject of als verzamelitem dienen. In beide gevallen wordt alles opgeslagen op de blockchain. Op die manier staan beide in relatie tot elkaar en kan je er dus op dezelfde manier naar kijken. Daarnaast is er nog een andere relatie die de twee met elkaar hebben, op een andere manier.

Zoals je in deze NFT Stoomcursus review zal leren vertegenwoordigen NFT’s een bepaalde waarde. Dit is wat ze zo aantrekkelijk maakt om ze te kopen. Dat kopen betekent dus dat je ervoor moet betalen.

In veel gevallen is het gemakkelijk om dit te doen door daar cryptocurrency voor te gebruiken. Dit is dus een andere vorm van relatie die de twee met elkaar hebben.

Doordat je met crypto werkt en niet met je bankrekening kan het net wat veiliger zijn om de aankopen van NFT’s te doen. Wanneer je het zo bekijkt is het zeker de moeite waard om het zo aan te pakken.

Een NFT koop je namelijk met Ethereum. Op een exchange zoals Bitvavo stort je dan via iDeal een bedrag naar wens en je koopt daarmee dan Ethereum. Deze Ethereum stort je dan weer naar jouw Metamask wallet die gekoppeld is aan jouw OpenSea account. Op deze wijze kan jij dan jouw eigen NFT kopen via het platform OpenSea (NFT marktplaats).

Het is handig om alvast een gratis account aan te maken bij Bitvavo, zodat je alvast kan oefenen met deze exchange en kan ervaren hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Misschien handel je al in cryptocurrency en zo kan je direct zien of dit platform beter bij jou past mocht je er al geen gebruik van maken. Via onze link ontvang je tijdelijk ook nog eens een hele leuke welkomstbonus.

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en start met EUR 1000 GRATIS handelen >>

(Let op! 7 dagen geldig over de eerste EUR 1000 handelen na het aanmaken van jouw account)

Hoe is de toekomst voor NFT’s?

Voor je aan de NFT Stoomcursus gaat beginnen wil je natuurlijk wel weten of dit de moeite waard is. Daarom wil je ook weten wat de toekomst van NFT’s in petto heeft. Het is natuurlijk niet zo dat de uitschieters van de afgelopen periode ook in de toekomst heel normaal zullen blijven.

Het is juist zo dat de markt zich meer en meer zal stabiliseren. Sommige NFT’s die nu heel bijzonder leken en veel opleverden, zullen daardoor ook hun waarde verliezen. Aan de andere kant zal juist ook duidelijk worden op welke vlakken de tokens wel van grote waarde zullen zijn.

Wat vooral belangrijk zal worden voor de toekomst van NFT’s is de onderliggende waarde. Veel werd de afgelopen tijd verdiend aan simpele afbeeldingen waar dan een NFT aan gekoppeld werd. Zonder dat die afbeelding eigenlijk echt ergens toe diende.

Dat wordt anders wanneer je ook echt iets met de afbeelding kan. Bijvoorbeeld als toegangsticket tot een community, zoals gebeurd bij de Bored Ape Yacht Club. Ook kan het op andere manieren een onderliggende waarde krijgen, bijvoorbeeld in een game of in de metaverse. Dit gebeurt allemaal ook steeds vaker tegenwoordig. Het is wel heel aantrekkelijk om er dan in te investeren.

Er is wel één uitzondering op deze regel als het over de toekomst van NFT gaat. Het is natuurlijk ook nog altijd een manier om unieke kunstwerken een certificaat van echtheid te geven. Dit is eigenlijk niet anders dan bij schilderijen en andere kunstvormen in de fysieke wereld gebeurt.

Het is dus best mogelijk dat voor bepaalde digitale kunstwerken van grote schoonheid de NFT wel heel belangrijk blijft. Zonder dat er een andere vorm van achterliggende waarde aan gekoppeld wordt. Het blijft niet meer dan een digitale afbeelding. Dat neemt niet weg dat het wel om kunst gaat. Die NFT’s zouden populair kunnen blijven.

Een andere ontwikkeling waar je zeker van kan zijn als het om NFT’s gaat is dat de grote merken er interesse in zullen krijgen. Er zijn al merken die NFT’s toepassen. Denk bijvoorbeeld aan de Amerikaanse sportbond NFL, het festival Coachella en kledingmerk Tommy Hilfiger.

Dit is pas het begin van wat er allemaal zal gaan gebeuren met NFT’s. Hoe meer de markt zich ontwikkelt en hoe beter duidelijk wordt wat je er allemaal mee kan, hoe aantrekkelijker het zal worden. Dit komt mede ook omdat het grote publiek meer en meer bekend raakt met cryptomunten en NFT’s. Dit heeft een positief effect.

De toepassingen van NFT’s worden ook steeds meer inzichtelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om er exclusieve deals mee aan te bieden. Of om toegang te verlenen tot bepaalde exclusieve delen van een community.

Dit is eigenlijk te vergelijken met de manier waarop achterliggende waarde voor NFT’s wordt gecreëerd. Ook wordt het gebruikt om bijvoorbeeld echte producten te onderscheiden van namaak zoals dit vaak in omloop komt.

Daar was in het verleden geen mogelijkheid toe, maar met de komst van NFT’s wordt dit voor merken en designers een stuk gemakkelijker gemaakt. Dit kan voor jou als consument dus ook veel aantrekkelijker zijn

Wat is een discord?

Een belangrijk onderdeel van de NFT Stoomcursus is de Discord community van NFTwegwijs. Dit klinkt natuurlijk heel interessant, maar het is wel belangrijk dat je goed weet wat het precies is. Discord werd lange tijd gezien als een app waarmee je contact kon houden met vrienden en bekenden.

In werkelijkheid kan je er echter heel veel meer mee. Daarom is het ook zo aantrekkelijk om er een community mee op te zetten. In de community is als groep te communiceren.

Er zijn verschillende onderwerpen op te zetten en dit is allemaal gemakkelijk te ordenen. Dit is dus juist ook aantrekkelijk wanneer je als community een doel hebt.

Bovendien is het op heel veel manieren te gebruiken. Er kan bijvoorbeeld ook mee gebeld worden. Daarnaast kunnen livestreams worden georganiseerd. Ook aantrekkelijk is dat er heel gemakkelijk allerlei informatie en bestanden te delen zijn.

Daardoor kan je als community elkaar heel snel op de hoogte brengen van buitenkansjes. Juist als het gaat om het scoren met traden in NFT’s kan dit dus heel belangrijk zijn. De opzet van Discord houdt het midden tussen WhatsApp, Skype en een forum op internet.

Discord biedt allerlei voordelen. Zo is het bijvoorbeeld heel gebruiksvriendelijk en handig. Je ziet daarom ook allerlei soorten communities gebruikmaken van de mogelijkheden die het biedt. Niet alleen in de wereld van crypto en NFT is het populair.

Ook onder gamers en Youtubers is het heel populair. Het fijne aan Discord is bovendien dat het privé en afgesloten is. Je deelt dus alleen zaken met de mensen in je community. Wel is het belangrijk dat je zelf ook goed oplet in welke groepen je deelneemt en met wie je praat als je in een community aan de slag gaat.

discord homepage uitleg
Discord homepage

Stap voor stap door de cursus NFT Stoomcursus

Nu je zo ver in de NFT Stoomcursus review van NFTwegwijs bent gekomen, kunnen we wel stellen dat je echt geïnteresseerd bent. Dat betekent dus ook dat het tijd is om te bekijken wat de cursus zelf nu eigenlijk inhoudt.

Wanneer je besluit om te leren hoe Lisanne Drost ervaringen omzet in bruikbare kennis, dan is het zaak om dit deel van de review even goed door te nemen.

In de eerste plaats omdat we hier de 9 modules en 33 lessen gaan bespreken. Daarnaast omdat we het ook nog even over de Discord-community waarover het in de vorige alinea’s al ging nog even meer specifiek bespreken.

Module 1: Let’s get started!

De basis van module 1 van NFTwegwijs is dat je hier de eerste stappen met betrekking tot NFT’s gaat zetten. Het gaat dan vooral om de belangrijkste zaken met betrekking tot hoe de cursus in elkaar steekt en welke regels er gelden tijdens het leren en in de community.

Bovendien wordt jou ook direct uitgelegd dat deze cursus geen financieel advies betreft, maar dat je ook altijd eigen onderzoek moet doen. Het spreekt voor zich dat dit natuurlijk ook altijd belangrijk is. Je gaat immers wel je vermogen beleggen. De cursus kan je daarbij helpen, maar je hebt altijd nog een eigen verantwoordelijkheid.

De informatie die je krijgt in module 1 gaat bijvoorbeeld over belangrijke begrippen als bear market en bull market. Dit zijn begrippen die betrekking hebben op het pieken en dalen van de koers van de NFT markt. Wanneer je met een bear market te maken hebt dan daalt de markt en kan je slim kopen.

Wanneer je met een bull market te maken hebt dan stijgen de prijzen en is het tijd om op het juiste moment te verkopen. Dit vormt natuurlijk de basis van je successen, dus het is ook niet vreemd dat dit als eerste voorbijkomt in module 1. Bovendien leer je dat er nog kansen genoeg liggen.

Module 1 bevat 8 lessen:

 • 1.1 Welkom!
 • 1.2 Voordat we echt beginnen….
 • 1.3 Wat zijn NFT’s?
 • 1.4 NFT’s hebben de toekomst!
 • 1.5 Begrippen en afkortingen die je moet weten.
 • 1.6 NFTmarkt op en neer; hoe komt dat?
 • 1.7 De digitale portefeuille: MetaMask
 • 1.8 Let op: Scams
nft stoomcursus module 1 let's get started
NFT Stoomcursus – Module 1: Let’s get started!

Module 2: Waar vind ik een NFT-project?

Module 2 van de NFT stoomcursus gaat alvast in op de wat serieuzere zaken. Je gaat namelijk leren hoe je een goed NFT project kan vinden. Je ontdekt ook hoe de NFT marktplaatsen in elkaar zitten. Zo kan je wat gemakkelijker je plaats vinden op de markt.

Je zoekt zelf een marktplaats uit en kan daar dan kijken welke NFT’s je kunt kopen en in je wallet kan gaan bewaren. Dit is natuurlijk van groot belang, want op deze manier moet je uiteindelijk gaan verdienen aan je investeringen. Het is niet vreemd dat dit vroeg in de cursus zit.

Je leer in deze module over de NFT marktplaats OpenSea. Dit is de grootste marktplaats die er op dit moment is. Ook leert Lisanne Drost je het één en ander over andere marktplaatsen waar je nog mee aan de slag zou kunnen als je dat zou willen.

Ook gaat Lisanne je leren waarom Twitter een belangrijke bron van informatie voor NFT’s kan zijn. Zo kan je namelijk net wat gemakkelijker zelf onderzoek doen naar projecten. Ze laat je ook haar eigen Twitter zien.

Zo leer je ook direct welke mensen je moet volgen wanneer je zelf ook goede informatie over NFT’s en de markt op deze manier wilt gaan verzamelen. Lisanne laat in de module alles echt zien, zodat je ook echt snapt waar het over gaat.

Module 2 bevat 3 lessen:

 • 2.1 NFT Marktplaatsen
 • 2.2 Belangrijke bronnen
 • 2.3 3 Fases
nft stoomcursus module 2 waar vind ik een nft project
NFT Stoomcursus – Module 2: Waar vind ik een NFT-project?

Module 3: Welk NFT-project moet ik kiezen?

Je neemt deze NFT Stoomcursus review natuurlijk door omdat je wilt weten of de cursus je ook echt gaat helpen om de juiste keuzes te maken. Dan is module 3 de module waar jouw interesse ligt.

Je hebt een bepaald idee bij hoe je moet gaan verdienen met de tokens, maar je moet natuurlijk wel ook goed onderzoek doen naar de verschillende projecten. De manier waarop je dat onderzoek doet en je een goed project leert kennen is wat je hier leert. Je krijgt bijvoorbeeld verschillende checklists voorgeschoteld. Die kan je zelf gebruiken om een project te toetsen.

Het fijne hieraan is dat je nu de mogelijkheden hebt om een project te controleren. Zo kan je bijvoorbeeld zien welk team er achter een NFT-project zit. Ook kan je zien of er een Twitter- of Discord-community bij zit. Je doet onderzoek naar handelsvolume en activiteit.

Ook kijk je of er een achterliggende waarde of utility achter zit. Kan je het voor meer gebruiken dan alleen als plaatje? Ook onderzoek je de visie of roadmap van een project. Kijk daarnaast of het ook wel een mooie afbeelding is en doe ook onderzoek naar alles wat er verder nog mee te maken kan hebben.

Het fijne aan module 3 is dat je direct ook een opdracht erbij krijgt. Lisanne vraagt je om zelf verschillende projecten te onderzoeken aan de hand van wat je hebt geleerd in deze module. Daarvoor gebruik je dan de verschillende checklists.

Je deelt je bevindingen in de Discord-community van NFTwegwijs. Dit is belangrijk want de andere leden van de community gaan je hier feedback op geven, zodat je dus ook leert herkennen wat goede projecten zijn en wat niet. Op deze manier wordt je hier dus ook steeds beter in. Dat is ook het doel van de opdracht die je krijgt.

Module 3 bevat 4 lessen:

 • 3.1 De Checklist deel 1
 • 3.2 Checklist deel 2
 • 3.3 Checklist deel 3
 • 3.4 Voor spek & bonen
nft stoomcursus module 3 welk nft project moet ik kiezen
NFT Stoomcursus – Module 3: Welk NFT-project moet ik kiezen?

Module 4: Wat is de beste NFT binnen het project?

Wanneer je in module 3 hebt geleerd om globaal naar NFT-projecten te kijken, wordt het tijd om wat dieper op een project specifiek in te gaan. Je moet namelijk niet alleen kijken naar welk project potentieel heeft, maar ook welke NFT binnen een project meer kan bieden dan andere.

Dat is dan ook precies wat je in module 4 van de NFT Stoomcursus gaat leren. Dit kan je helpen om nog meer succes te boeken met je beleggingen. Zo kan je bijvoorbeeld naar de ranking kijken. Dit zegt al veel over de waarde. Ook leer je de traits of bijzonderheden herkennen.

In een les van 19 minuten deelt Lisanne Drost ervaringen zodat je stap voor stap kan zien hoe dit precies in elkaar zit. Daar kan je dus direct je voordeel mee doen. Het aantrekkelijke aan deze les is dat ze dit in de marketplace van Open Sea doet.

Je kijkt gewoon op het beeldscherm van Lisanne mee. Zo kan je heel precies zien hoe alles in elkaar steekt. Het is een lange les, maar daarmee heb je wel direct ook heel veel onder de knie als nieuwkomer op de markt voor NFT’s. Dat is dus wel heel aantrekkelijk om mee aan de slag te gaan.

Module 4 bevat 1 les:

 • 4.1 Kiezen van de juiste NFT
nft stoomcursus module 4 wat is de beste nft binnen het project
NFT Stoomcursus – Module 4: Wat is de beste NFT binnen het project?

Module 5: Wanneer wordt het handelen in NFT’s nog makkelijker?

Lisanne Dorst wil je in deze cursus ook leren dat handelen in NFT ook gemakkelijk en leuk kan zijn. Het is gewoon fijn om met kopen en verkopen bezig te zijn en je kan er dan ook nog een leuk rendement uit halen.

Daarom worden in module 5 meerdere tools besproken die je helpen om het handelen in de tokens nog wat gemakkelijker te maken. Dit is dus handig, want het helpt je om nog veel meer lol in het werken op deze markt te krijgen.

Het fijne is dat Lisanne Dorst ervaringen heeft opgedaan en zo een duidelijke mening over de tools kan geven. Dit helpt je om te leren welke echt van waarde zijn en welke verder niet zoveel opleveren.

Ook wordt daarbij gekeken naar het verschil tussen gratis tools en tools waarvoor je moet betalen. Het doel is uiteindelijk om de middelen te vinden waarmee het gemakkelijker wordt om te handelen.

Je moet sneller aan de slag kunnen en zo zorgen dat je nog wat meer winst uit je trades kan halen. Dit is de hele reden waarom je er ooit aan begon. Je leert in module 5 hoe tools van waarde zijn in de praktijk.

Module 5 bevat 3 lessen:

 • 5.1 De meest gebruikte tools
 • 5.2 Uitleg tools deel 1
 • 5.3 Uitleg tools deel 2
nft stoomcursus module 5 wanneer wordt het handelen in nft's nog makkelijker
NFT Stoomcursus – Module 5: Wanneer wordt het handelen in NFT’s nog makkelijker?

Module 6: Wanneer ga ik een NFT kopen?

Je hebt in de vorige modules projecten en specifieke NFT’s met potentie leren kennen. Nu is het zaak om te leren wanneer je moet kopen. Daar is module 6 voor bedoeld. Het is belangrijk dat je weet wat de juiste timing is en in dit deel van de NFT Stoomcursus gaat het daar volop over.

Je leert wat je moet doen om goedkoop te kopen en juist op de piek weer te verkopen. Zo kan je er maximaal rendement uit halen. Ook kijk je naar de gasfees, ook wel transactiekosten, die je rendement ook kunnen beïnvloeden.

Wat je namelijk misschien niet weet is dat de kosten ook met timing te maken hebben. Goed inkopen en verkopen kan dus ook op het gebied van de kosten het grote verschil maken. Ook om die reden is het leren herkennen van de goede momenten dus wel van grote waarde te noemen.

Daarnaast wordt gekeken naar het concept minten. Dat betekent dat je de NFT rechtstreeks van het team koopt en niet via een marketplace zoals OpenSea. Daardoor kan je bepaalde voordelen benutten. Aan de andere kant zijn er ook nadelen waar wel op gelet moet worden. Die worden in deze module allemaal doorgenomen.

Module 6 bevat 6 lessen:

 • 6.1 Timing aankoopmoment
 • 6.2 Live kopen van een NFT
 • 6.3 Minten van een NFT project
 • 6.4 Minten via een Smart contract
 • 6.5 Alles over offers (biedingen)
 • 6.6 Alles over gasfees
nft stoomcursus module 6 wanneer ga ik een nft kopen
NFT Stoomcursus – Module 6: Wanneer ga ik een NFT kopen?

Module 7: Winst pakken, hoe doe ik dat?

De eerdere modules waren vooral gericht op het kopen van NFT’s. Module 7 draait echter om het verkopen. Dat is wel heel belangrijk, want je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je eraan verdient. Dat is de hele reden waarom je deze NFT Stoomcursus review begon te lezen.

Daarom is het ook fijn om te weten dat in deze module naar de verkoop wordt gekeken. Er zijn meerdere strategieën die succesvol kunnen zijn. Die worden dan ook stuk voor stuk even besproken op deze plek in de cursus.

Zo gaat het bijvoorbeeld over NFT’s flippen. Dat betekent dat je koopt en ze zo snel als mogelijk met winst probeert te verkopen. Een andere strategie is juist het vasthouden van de NFT’s voor de lange termijn. Dit kan je rente opleveren. Dit wordt ook wel staking genoemd.

Een term die je kan kennen uit de wereld van cryptocurrency, waar deze ook wordt gebruikt. Je leert in deze module ook hoe je tussen een bear markten en een bull market op de lange termijn winst kan pakken met een goede aankoop en verkoop. Dit kan dus allemaal van voordeel voor je zijn.

Module 7 bevat weer een stukje met praktijkervaringen van Lisanne. Dat is natuurlijk altijd waardevol, want zo kan je ook echt zien dat de kennis die je opdoet ook ergens op gebaseerd is. Zo kan je bijvoorbeeld zien dat een NFT die in module 6 werd gekocht nu juist weer verkocht wordt.

Je ziet stap voor stap hoe ze dit aanpakt en daar kan je dus direct van leren. Ook bespreekt ze de strategieën aan de hand van voordelen. Zo kan je de voor- en nadelen zien en kan je beter bepalen welke je zelf kan gaan toepassen in jouw situatie.

Module 7 bevat 3 lessen:

 • 7.1 Listen (te koop zetten) van je NFT
 • 7.2 Kies de juiste strategie.
 • 7.3 WAGMI
nft stoomcursus module 7 winst pakken hoe doe ik dat
NFT Stoomcursus – Module 7: Winst pakken, hoe doe ik dat?

Module 8: Bonus discord, P&L tools en updates

Module 8 is als bonus toegevoegd aan het geheel. Deze wordt ook regelmatig voorzien van nieuwe lessen. Dat is dus ook extra interessant want zo kan je als cursist ook op de lange termijn blijven leren met de NFT Stoomcursus. Wanneer er nieuwe trends of ontwikkelingen zijn, dan kan je er zeker van zijn dat deze module voor je wordt aangevuld.

In deze module vind je ook de uitleg over Discord en hoe alles op dit platform werkt. Dat is ook wel heel handig want veel mensen die de cursus gaan volgen hebben nog nooit eerder met het platform gewerkt en kunnen wel wat hulp gebruiken.

Naast de lessen over Discord krijg je ook lessen over verschillende tools. Het gaat vooral over de profit en loss tool die je hier gedeeld krijgt. Dit is een handig hulpmiddel om overzicht over je investeringen in NFT’s te houden.

Je weet precies wat je hebt gekocht en verkocht zodat je daar in ieder geval goed je hand op kan houden. Dit soort zaken zijn natuurlijk net zo goed van belang en horen ook in een NFT Stoomcursus thuis. Er zit bijvoorbeeld ook een les in over de trend van de Solana NFT’s. Dit geeft aan hoe actueel deze module dus is.

Module 8 bevat op dit moment 4 lessen:

 • 8.1 Toegang Discord
 • 8.2 P&L tool
 • 8.3 Update: Metamask & Etherscan (wat staat waar?)
 • 8.4 Update: Solana NFT’s
nft stoomcursus module 8 bonus discord pl tools en updates
NFT Stoomcursus – Module 8: Bonus discord, P&L tools en updates

Module 9: Community live NFT deep dive

Zoals gezegd is de NFT Stoomcursus ook voorzien van de nodige live sessies die in de community plaatsvinden. Het is echt van meerwaarde om hier ook aandacht voor te hebben. Ze staan in het teken van trends van dat moment en je krijgt live informatie van Lisanne Drost over nieuwe zaken.

De sessies worden altijd geëindigd met een Q&A-sessie. Je kan dan vragen die je hebt over NFT’s aan haar stellen. De sessies kunnen bijvoorbeeld over vernieuwingen en innovaties gaan, maar er zijn ook livesessies over strategieën.

 • 9.1 NFT Deep Dive #1: Strategieën
nft stoomcursus module 9 community live nft deep dive
NFT Stoomcursus – Module 9: Community live NFT deep dive

Wat is de NFT Stoomcursus discord?

In deze NFT Stoomcursus review is het al een aantal keren over de Discord community gegaan. Het is misschien wel slim om deze nog eens uiteen te zetten zodat je weet waar je mee te maken hebt. Wanneer je de cursus bestelt, dan krijg je ook toegang tot het Discord-kanaal dat hierbij hoort.

Op dit platform kan je informatie vinden over allerlei onderwerpen met betrekking tot NFT’s en daarover praten en discussiëren met andere mensen die de cursus volgen. Dit gaat overigens wel heel breed, wat het juist volgens velen ook zo interessant maakt.

Er zijn bijvoorbeeld ook kanalen waar ook over de dagelijkse gang van zaken kan worden gepraat met elkaar. Zo kan je dus ook een beetje socializen met gelijkgestemden. De meeste kanalen hebben echter rechtstreeks te maken met het investeren in NFT’s.

Zo heb je bijvoorbeeld kanalen die projecten bespreken en kanalen waar je kan pronken met de eerste aankoop die je doet. Het leuke is dat in alle kanalen ook echt actieve deelnemers zitten.

Daardoor krijg je altijd veel response. Dit maakt de community ook zo waardevol, want je kan daardoor alleen maar nog meer gemotiveerd raken om aan de slag te gaan.

Wat ook leuk is, is dat je dingen die je niet weet hier kan leren. Zo zijn er bijvoorbeeld kanalen waar je vragen kan stellen. Andere leden, of Lisanne Drost zelf, beantwoorden de vragen die je hebt dan. Het is leuk om te zien hoe je op die manier dus geholpen wordt om verder te komen.

Er is ook geen concurrentie tussen de cursisten en beleggers in deze community. Het is juist zo dat iedereen elkaar probeert te helpen om veel te verdienen en het maximale uit de mogelijkheden te halen.

Veel mensen vinden de Discord net zo waardevol als de NFT Stoomcursus zelf. Hiervoor een groot compliment richting Lisanne die echt een super levendige community heeft opgebouwd en zelf ook actief aanwezig is.

nftwegwijs discord community
NFTwegwijs Discord Community

Gratis Startersgids & Videotraining

Natuurlijk heb je al veel opgestoken van alle informatie die je in deze NFT Stoomcursus review hebt gekregen. Dat is echter natuurlijk niet voldoende om ook echt te weten waar je mee bezig bent. In dat opzicht is het daarom dus ook goed om te weten dat je ook door NFTwegwijs zelf geholpen wordt.

Je kan namelijk zo de gratis NFT startersgids downloaden. Ook kan je een videotraining doen. Dit is natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Zo heb je een nog beter beeld van wat je mag verwachten. Het is wel heel fijn om hiermee aan de slag te kunnen gaan.

Wat zijn de ervaringen van de NFT Stoomcursus?

Dat je hier in deze NFT Stoomcursus review kan lezen dat alles heel aantrekkelijk is, is natuurlijk leuk. Je bent er echter pas echt gerust op wanneer je ook ervaringen van anderen kan lezen. Gelukkig kan je er daar ook voldoende van vinden online.

Dit helpt je om een goed beeld te vormen. Wat je vooral zal opvallen is dat alle cursisten vooral veel plezier hebben gehad bij het doorlopen van de modules. Dat is alvast belangrijk, want als het leuk is om te doen, dan is de kans dat je gemotiveerd blijft natuurlijk ook veel groter.

Veel mensen zijn er enthousiast over dat de lessen over het algemeen kost en duidelijk zijn in de NFT Stoomcursus. Op een enkele uitzondering na natuurlijk. Bovendien wordt gesteld dat je beter door hebt hoe het wereldje werkt en dat dit je helpt om kansen op de markt beter te leren herkennen.

Sommige cursisten benadrukken ook dat het niet nodig is om veel technische kennis te hebben. Iedereen kan meedoen aan de lessen en dat is natuurlijk ook een fijne wetenschap. Natuurlijk wordt daarnaast ook de community vaak genoemd als één van de sterke punten van deze cursus. Zo kom je pas echt aan veel informatie.

ervaring klant nft stoomcursus google
ervaring klant nftwegwijs google
klantervaring nftwegwijs google
nftwegwijs ervaring klant google
Ervaringen van klanten op Google met NFTwegwijs en de NFT Stoomcursus

Wat zijn de voordelen van de NFT Stoomcursus?

Een goede NFT Stoomcursus review leert je ook wat de voor- en nadelen van de lessen zijn. Daar gaan we nu dan ook verder op in. Om te beginnen bespreken we de voordelen van de cursus.

 • In de eerste plaats moet de opzet van de cursus zelf worden benoemd. Die is gemaakt met het systeem van de Internet Marketing Unie, die zelf bekend is van allerlei interessante cursussen. Je kan dus zeker zijn dat je alles gemakkelijk snapt en dat je in je eigen tempo kan werken. Doordat dit ook op je smartphone kan, kan je helemaal veel ermee.
 • Niet alleen de opzet van de NFT Stoomcursus is interessant, ook de inhoud mag er zijn. Met 9 modules die samen 33 lessen bevatten kan je wel stellen dat alles wat met NFT’s te maken heeft goed wordt besproken in deze cursus. De lessen zijn 10 tot 30 minuten lang, waardoor je nooit te veel stof in één keer te verwerken krijgt. Wel is het zo dat de lessen vol met informatie zitten en dat theorie en praktijk goed met elkaar worden afgestemd. Het is daarbij ook belangrijk om op de rol van de community te wijzen. Daar kan je ook veel van opsteken.
 • Een ander belangrijk voordeel van de NFT Stoomcursus is dat Lisanne Drost ervaringen deelt. Je kan dus met eigen ogen zien dat je met een echte expert werkt, maar wel met iemand die op dezelfde manier als jij begonnen is. Ze weet veel van de markt, maar ze laat wel ook zien dat ze dit met vallen en opstaan heeft geleerd. Het is bovendien opvallend dat de cursus opvallend goed werkt voor vrouwen. Dat komt mede ook doordat je in één keer een strategie krijgt voor de NFT-markt die je direct kan gebruiken. Dit is namelijk precies wat de 6-W methode is.

Wat zijn de nadelen van de NFT Stoomcursus?

Natuurlijk bestaat de NFT Stoomcursus niet alleen maar uit voordelen. Dat zou ook geen duidelijk beeld scheppen van wat je echt krijgt. Een nadeel kan zijn dat het alleen bij de stof beperkt blijft. Bij veel cursussen is het tegenwoordig gebruikelijk dat je er ook veel extra’s bij krijgt.

 • In dit geval krijg je alleen toegang tot de community en daar blijft het bij. Ook al is die community waardevol, dan nog is het misschien wel wat weinig. Dat zou eigenlijk wel iets beter kunnen. Mogelijk komt dit in de komende tijd nog.
 • Een ander nadeel is dat de video’s op een wat vreemde manier gefilmd zijn. Lisanne Drost speelt er de hoofdrol in, maar je ziet haar op geen enkel moment in de lessen. Je zou toch het liefst zien dat het allemaal net wat persoonlijker gemaakt wordt. Juist omdat de cursus door een vrouw is opgezet verwacht je dat ze goed snapt hoeveel waarde die persoonlijke touch kan hebben. Je kijkt nu elke les minuten lang afwisselend naar sheets en naar computerschermen. Het zou eigenlijk anders moeten zijn om er echt optimaal voordeel uit te halen en de lessen nog beter te bevatten.

Wat maakt de NFT Stoomcursus tot een unieke cursus?

Zoals je al een paar keer in deze NFT Stoomcursus review hebt gelezen heeft dit pakket een aantal unieke kanten. In de eerste plaats lijkt het vooral voor vrouwen een goede opstap te zijn om geld te gaan verdienen aan NFT’s.

Daarnaast is het allemaal duidelijk en goed begrijpelijk opgezet. Dat is dan ook direct wat het uniek maakt, want er is eigenlijk geen cursus op de markt waarmee je net zo gemakkelijk de markt voor NFT’s leert begrijpen als deze. Daar kan je dus al snel je voordeel mee doen.

Dit is overigens ook precies wat het doel ervan is. Het is juist zo dat het best lastig kan zijn om in de wereld van NFT’s te stappen. Je weet er misschien helemaal niks van, maar je zou er wel graag aan willen verdienen.

In dat geval is het dus fijn wanneer je de beschikking hebt over wat hulpmiddelen om het je wat gemakkelijker te maken. Dat is ook precies het doel dat Lisanne Drost ermee heeft. Het moet voor iedereen gemakkelijker worden om in te stappen en successen te hebben met het handelen in NFT’s. Daarom is alles op een begrijpelijke manier opgezet.

Voor wie is de cursus wel of niet geschikt?

Wanneer je kijkt naar de inhoud van de NFT Stoomcursus, dan zijn er eigenlijk maar weinig mensen waarvoor deze niet geschikt is. Dat zit als volgt. Omdat de markt voor NFT’s nog jong is, zijn er nog maar weinig experts.

Dat betekent dus ook dat bijna iedereen er nog wel van kan leren. Het is dus voor iedereen die beter wil worden met NFT’s een optie om hierin te investeren. Bovendien hoef je daar geen beginner voor te zijn. Door de verschillende kanten van de cursus kunnen ook gevorderden er nog profijt van hebben.

Het leuke is dat je ook op de lange termijn veel kan hebben aan de cursus. Doordat module 8 voortdurend geüpdatet wordt kan je zorgen dat je bij blijft bij de ontwikkelingen. Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens zo dat de community een belangrijke bijdrage levert aan het leren over innovaties en vernieuwingen.

Daardoor kan je niet alleen als beginner, maar ook als gevorderde op de markt heel veel voordeel hebben van het volgen van de NFT Stoomcursus en alles wat daar verder nog bij hoort. Dit maakt het natuurlijk ook de moeite waard om ermee aan de slag te gaan. Dit is ook iets wat je bij de NFT Secrets cursus van Mitchel van Duuren terugziet.

Wat zijn de kosten van de NFT Stoomcursus?

Ben je ook geïnteresseerd geraakt in de NFT Stoomcursus van Lisanne Drost? Dan kan je er nu voor kiezen om deze aan te schaffen. Het is zelfs slim om juist nu in te stappen. Je kan het dan namelijk lekker voordelig aanpakken.

Dat doe je door te kiezen voor de introductieprijs van €447,- inclusief btw. Je krijgt dan niet alleen alle lesmaterialen. Je krijgt ook nog eens de toegang tot de community met alle livesessies en andere zaken die daarbij horen.

Plus dat je wanneer Lisanne updates toevoegt jij hier ook altijd van kan profiteren doordat je life-time toegang hebt tot deze cursus. Dit maakt het dus eigenlijk allemaal ook alleen maar nog voordeliger om ermee aan de slag te gaan.

Wat is onze eindconclusie?

Nu is het tijd om deze NFT Stoomcursus review te eindigen met een conclusie. Het is belangrijk om nog eens te wijzen op het gemak en de duidelijkheid die geboden wordt bij deze cursus. Je leert alles wat je moet weten over NFT’s.

Van het vinden van een goed project en een specifieke NFT met potentie, tot de juiste momenten van kopen en verkopen. De lessen zijn heel begrijpelijk opgebouwd en leuk om te volgen. Dat Lisanne Drost ervaringen heeft die voor jou waardevol zijn, kan je dus al snel afleiden uit de manier waarop je door de cursus heen gaat.

Wat ook belangrijk is om te benadrukken is dat de cursus er gewoon mooi uitziet. Dat is ook belangrijk, want daardoor bekruipt je ook het gevoel dat het allemaal behoorlijk professioneel is opgezet. Dat je daarbij wel de ruimte krijgt voor eigen inbreng en eigen tempo is natuurlijk alleen maar aantrekkelijk.

Zo kan je eerst alles goed in je opnemen en daarna zorgen dat je het ook kan benutten in de praktijk. Dat is een voordeel van de NFT Stoomcursus die andere opleidingen nog wel eens missen. Dit viel ons wel echt op toen we alles van dit pakket gingen doornemen.

Tot slot moet het in deze conclusie over de NFT Stoomcursus natuurlijk ook nog even gaan over de community. Die is op zich door de opzet al heel goed bruikbaar. Daarnaast is het echter ook nog eens zo dat Lisanne Drost er zelf heel actief op is.

Daar kan je dus vragen aan haar stellen. Omdat ze in de lessen uit beeld blijft, voelt dat soms wat onpersoonlijk. Dit maakt ze echter meer dan goed door de manier waarop ze met de community op Discord omgaat. Het is wel heel fijn dat dit ook een onderdeel van het pakket is.

Eigenlijk alles wat je nodig hebt om met een goede strategie aan de slag te gaan een succesvol NFT’s te traden, krijg je hier dus geboden. Wanneer dat is wat je zoekt, dan kan je eigenlijk alleen maar winnen wanneer je investeert in de stoomcursus.

Alle reden om dus de introductieprijs te benutten en vandaag nog met het pakket van NFTwegwijs te beginnen. Zo kan je er direct al je voordeel mee gaan doen als nieuwe belegger op de markt.

nftwegwijs ervaringen google

De meest gestelde vragen over de cursus

Om het helemaal compleet te maken in deze NFT Stoomcursus review nemen we ook nog enkele vragen door waarvan we merken dat ze bij veel mensen op de lippen branden. Zo weet je dus ook echt zeker dat je alles weet wat je moet weten om een goede keuze te maken.

Wat is de normale prijs voor de NFT Stoomcursus?

Je hebt hier kunnen lezen dat je op dit moment een introductieprijs van €447,- kan benutten. Dit geeft je een flinke korting, want normaal gesproken kan je voor €997,- het hele pakket van Lisanne Drost aanschaffen. Ze geeft je ook de mogelijkheid haar gratis NFT startersgids te downloaden om zo direct kennis te maken met de NFT wereld.

Wat kan je met de NFT Stoomcursus bereiken?

De NFT Stoomcursus is ervoor bedoeld om de markt voor NFT’s beter te leren begrijpen. Je kan op een leuke en laagdrempelige manier leren hoe je tokens moet vinden, kopen en verkopen. Dit kan je doen aan de hand van de strategie die je hier geleerd krijgt.

Krijg je er NFT’s bij?

Je krijgt geen NFT’s wanneer je aan deze cursus begint. Het is wel de bedoeling dat je die gewoon zelf kan kopen. Dit hoeft je niet af te schrikken. Je leert namelijk juist kansen ontdekken. Dat betekent dus dat je leert om goedkoop te kopen en met winst te verkopen.

Is een NFT een cryptocurrency?

Nee, een NFT is geen cryptocurrency. Er zijn wel overeenkomsten tussen beide zaken, maar er zijn ook verschillen. Uiteindelijk zijn het daardoor wel twee verschillende zaken en kan je in allebei op je eigen manier investeren met als doel om te verdienen.

Ga ook aan de slag met korting!

Wanneer je helemaal overtuigd bent van de mogelijkheden, dan moet je nu je kans pakken. Je kunt namelijk nu aan de slag met de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs met een goede korting.

Wanneer je vandaag nog aan de slag gaat, dan kan je direct starten voor de introductieprijs. Dat komt dus aan het eind ook je rendement ten goede, want je hebt alleen maar minder kosten gemaakt om te komen waar je nu bent.

Wij wensen jou alvast heel veel succes tijdens jouw NFT avontuur en aan het bouwen van een mooi vermogen!

Heb je nog vragen na het lezen van onze NFT Stoomcursus review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Download hier jouw gratis NFT startersgids om kennis te maken met de NFT wereld en Lisanne.

Beoordeling NFT Stoomcursus van NFTwegwijs
Beoordeling NFT Stoomcursus van NFTwegwijs

Beoordeling door Chris,

17 dec 2023
5

Denk je eraan om te gaan investeren in NFT’s maar klinkt het je allemaal nog onbekend in de oren dan is deze cursus van Lisanne Drost een mooi begin om de basis onder de knie te krijgen.

Zij gaat jou doormiddel van video’s met veel enthousiasme alles zo duidelijk mogelijk uitleggen. Alle kennis die zij tot nu toe heeft opgedaan gaat zij uitgebreid met jou delen.

Het online platform en tevens dashboard is eenvoudig te gebruiken en spreekt eigenlijk voor zich. Je kijkt dan ook alles gemakkelijk op jouw eigen tempo.

Heb jij het al druk en meerdere bezigheden, dan is dat geen enkel probleem. Je kan dit er gemakkelijk naast doen.

Je krijgt ook toegang tot de discord en community wat erg waardevol is. Het is daar heel levendig en er wordt dan ook veel kennis gedeeld. Erg leerzaam! Zit je met bepaalde vragen dan kan je die daar gemakkelijk stellen.

Heb je eenmaal de gehele cursus doorlopen, dan kan je daarna direct van start gaan met het aankopen van jouw eerste NFT.

Houdt er wel rekening mee dat je geduld dient te hebben en goed jouw eigen onderzoek doet. En bepaal aan de hand daarvan jouw eigen strategie.

Houdt er altijd rekening mee dat beleggen risico’s kent en dat jij jouw complete inleg kunt verliezen.

Veel succes met het bouwen aan een mooi vermogen!

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *