Review: Day Trading Masterclass 3.0 (Kevin Timmer) + Trade Academy [2024]

Zo Leer Jij Succesvol Traden!

Gemiddelde leestijd: 74 minuten
Day Trading Masterclass logo linker zijkant

Wie voor het eerst anno 2024 een investering doet in bijvoorbeeld aandelen of crypto begint aan een financieel avontuur. Het is het begin van een achtbaanrit met hoge pieken en flinke dalen.

Op de volatiele cryptomarkt is dit namelijk wel anders en is geen enkele dag hetzelfde. Door het hoofd koel te houden en een handelsstrategie te gebruiken verhogen traders hun kans op financieel succes.

Misschien behoor jij ook wel tot deze groep. Maar waar begin je? De oprichter (Kevin Timmer) van de Trade Academy, Day Trading Masterclass en zijn team onder andere Jordi van de Pas helpen je graag een handje. Wij hebben ons uitgebreid in deze cursus verdiept.

In deze Day Trading Masterclass review vind je dan ook onze ervaring en oordeel. Lees snel verder om te bepalen of deze populaire cursus iets voor jou is.

Deze cursus kunnen wij jou hier helaas niet meer aanbieden. Wij verwijzen jou dan ook graag naar een van de volgende goede alternatieven trading cursussen waar wij veel van hebben mogen leren:

(500 euro korting op de Mentor trajecten en 250 euro korting op de Masterclass)

Claim jouw korting na intake gesprek met team van Trade Academy

Wat is het doel van deze Day Trading Masterclass + Trade Academy review?

Op het wereldwijde web vind je tegenwoordig allerlei cursussen én recensies. Het aanbod is soms best overweldigend. Wij vinden het belangrijk om jou op een heldere manier te informeren. Dit maakt het net een beetje eenvoudiger om een keuze te maken.

Misschien overweeg je wel om deel te nemen aan de Day Trading Masterclass van de Trade Academy. Hopelijk ben je na het lezen van onze recensie wel of niet overtuigd van deelname. Dat kan je voor jezelf na het lezen van deze review het beste beoordelen. In deze recensie lees je onder andere over het volgende:

 • Wat kun je verwachten van de Day Trading Masterclass?
 • Wat krijg je tijdens deze cursus?
 • Alles wat je moet weten over Kevin Timmer, de oprichter van de Day Trading Masterclass
 • Kun je samenwerken met Kevin Timmer?
 • Hoe is de Day Trading Masterclass ingericht?
 • Welke bonussen biedt de Day Trading Masterclass?
 • Wat is Daytrading/Daytraden?
 • Wie zijn de meest succesvolle traders uit de geschiedenis?
 • Hoe en waar kun je daytrading toepassen?
 • Wat is Trading View?
 • Uit welke onderdelen bestaat Trading View?
 • Wat zijn de voordelen van Trading View?
 • Wat zijn de nadelen van Trading View?
 • Wat zijn de ervaringen met de Day Trading Masterclass?
 • Onze eigen ervaring met de Day Trading Masterclass
 • Wat zijn de voor- en nadelen van de Day Trading Masterclass?
 • Wat maakt de Day Trading Masterclass tot een unieke cursus?
 • Wat zijn de kosten van de Day Trading Masterclass?
 • Conclusie: Is de Day Trading Masterclass de moeite waard?
 • FAQ

Wat is de Day Trading Masterclass 3.0 van Kevin Timmer?

Laten we meteen met de deur in huis vallen: de eerste stapjes op de aandelen- en cryptomarkt zijn niet eenvoudig. Het aanbod aan brokers, exchanges, aandelen en cryptomunten is enorm.

Wist je dat er vandaag de dag al meer dan achtduizend cryptocurrencies bestaan? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele cryptocurrency termen die je om de oren vliegen. Maar laat je vooral niet ontmoedigen door de berg aan informatie.

De Day Trading Masterclass vormt de perfecte oplossing voor beginners. Deze cursus is bedacht om jou op een laagdrempelige manier te leren over de financiële markt en de edele kunst van het daytraden.

Vooral gericht op de aandelenmarkt, maar wat je uiteindelijk prima kan toepassen op de cryptomarkt. Na een vijftigtal lessen weet je precies hoe je op een efficiënte en consistente manier moet traden. Daardoor zie je jouw vermogen per week groeien.

Zie hieronder een video waarin Kevin $400 verdient binnen 10 minuten.

Wat kun je verwachten van de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass is een populaire online day trading cursus. Het heeft als doel om van jou een fantastische daytrader te maken. Al veel traders hebben winst behaald op de aandelen- en cryptomarkt. Ben jij de volgende?

Een succesvolle trader Kevin Timmer. Hij heeft de Day Trading Masterclass opgericht om jou te helpen daytraden. Stap voor stap vertelt hij op welke manieren je succes boekt met daytraden.

Maar Timmer is ook eerlijk: fouten en verlies is simpelweg niet altijd te voorkomen. Daytraden leer je niet binnen één dag. Het is een ingewikkeld proces waar je hopelijk steeds een beetje beter in wordt.

Voorkom veelgemaakte daytrading fouten

Kevin Timmer vertelt je welke fouten hij heeft gemaakt zodat je die in elk geval kunt voorkomen. En dat is uiteraard een fijne gedachte! Maar ook de oprichter van deze cursus kan soms wel wat hulp gebruiken.

Zodoende werkt Timmer samen met de succesvolle crypto trader Jordi van Pas. Hij heeft psychologie gestudeerd en weet daardoor precies wat veelgemaakte (denk)fouten zijn onder traders. Verderop in deze review vertellen wij meer over de ‘mindset’ en waarom het zo belangrijk is.

Meekijken tijdens live trading sessies

Wat we zo bijzonder vinden aan de Day Trading Masterclass is dat je achter de schermen mag meekijken met Kevin en Jordi. Succesvol traden leer je immers van oude rotten in het vak! Zo is het mogelijk om Kevin te volgen tijdens een live trading sessie.

Je ziet precies wat hij allemaal doet en dat is interessant en leerzaam. Bovendien wordt tijdens de sessie meteen duidelijk of een bepaalde strategie echt winstgevend is. Het is immers live en dus een directe demonstratie van een daytrading strategie.

Groepssessies

Deze cursus geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat tijdens het daytraden. Het feit dat je een keer per week kunt deelnemen aan een speciale groepssessie draagt daar zeker aan bij. Je hebt er de mogelijkheid om vragen te stellen en te discussieren over aandelen en crypto.

Tevens maak je als deelnemer van de Day Trading Masterclass deel uit van een community met day traders en andere investeerders. In de online community van de Day Trading Masterclass vind je allerlei traders die de cursus ook volgen. Daardoor kom je in contact met gelijkgestemden waar je tips en ervaringen mee kunt uitwisselen.

Oud-cursisten helpen een handje

Een deel van de Day Trading Masterclass community heeft de cursus een tijdje geleden al gevolgd. Wees niet bang om te vragen met welke strategieën ze succes hebben geboekt. Wie weet hebben de oud cursisten nog wel een aantal handige tips voor je.

Ervaren of niet: je kunt elkaar hoe dan ook helpen en ondersteunen waar nodig. En dat is belangrijk, want succesvol traden op de aandelenmarkt is niet eenvoudig. Gelukkig biedt deze resultaatgerichte cursus je de juiste handvaten.

Kort samengevat: Wat krijg je tijdens deze cursus?

 • 52 lessen
 • Urenlang videomateriaal
 • 1 keer per week groepsmonitoring sessies
 • Deelname aan een community van traders en studenten
 • Een maand lang dagelijkse live trades van Kevin
 • 24/7 toegang tot de online community
 • Mooie bonussen, waaronder de scanners van Kevin

Hoe begin je met de Day Trading Masterclass?

Het is gelukkig niet lastig om te beginnen met de Day Trading Masterclass. Na het aanschaffen van deze cursus ontvang je een mailtje met een link naar de pagina om je wachtwoord in te stellen. Vervolgens log je in om toegang te krijgen tot de hoofdpagina. Je ziet meteen een videocursus en allerlei extra onderdelen.

Update naar 3.0

De Day Trading Masterclass 2.0 heeft overigens pas geleden een update gehad naar Masterclass 3.0. Deze cursus is nog uitgebreider en van hoge kwaliteit. Het is gericht op zelfstandig kunnen daytraden. Oftewel, na het volgen van Masterclass 3.0 kun je zelfstandig geld verdienen.

Dit miste volgens Kevin Timmer in de eerste versie. Daarnaast vind je nog meer kant-en-klare strategieën. In 1.0 en 2.0 moesten deelnemers nog hun eigen draai geven aan strategieën en best veel zelf uitzoeken. Bij 3.0 kun je de strategieën bijna direct overnemen en er mee aan de slag gaan. Wij vinden dit een duidelijke verbetering.

Over Kevin Timmer, de oprichter van de Day Trading Masterclass cursus

kevin timmer tijdens het day traden

Van Warren Buffett tot Carlos Slim en Bill Gross: zelfs de meest succesvolle investeerder is ooit klein begonnen. Kevin Timmer is wat dat betreft geen uitzondering.

Hij is de man die de Day Trading Masterclass heeft opgericht. Deze succesvolle ondernemer werkte in de IT wereld toen hij bij toeval een filmpje op YouTube vond over daytraden.

Het wekte zijn interesse en al snel raakte Kevin Timmer totaal verslingerd aan het daytraden. Inmiddels reist hij de wereld rond. Deze ondernemer is erg vaak te vinden op zijn favoriete continent Azië. Neem het hem eens kwalijk!

De kneepjes van het vak geleerd van YouTube

Nog geen tien jaar geleden droomde Kevin van een leven met meer vrijheid. Hij besloot een eigen bedrijf op te richten. Toch bracht een eigen IT-onderneming niet waar hij naar zocht. Daytraden deed dit wel.

De nog jonge Kevin leerde de kneepjes van het vak via YouTube filmpjes en nam zelf ook deel aan cursussen. Bovendien ontmoette hij door het volgen van verschillende trainingen andere day traders die hun kennis met hem deelden.

Vanaf 2017 mocht Kevin Timmer zich officieel een fulltime day trader noemen. Inmiddels deelt hij successen maar al te graag met andere investeerders. Zodoende ontstond in 2014 het idee om de Day Trading Masterclass op te richten. En dat bleek een gouden zet!

Luxe leventje

Op het YouTube account van Kevin vind je diverse video’s waarin hij beginnende investeerders alle kneepjes van het daytrading vak leert. Inmiddels heeft de eerste daytrading video voor beginners al meer dan 100.000 weergaven. Indrukwekkend! 

Op Instagram verschijnen regelmatig mooie foto’s uit het leven van Kevin. En dat is, durven we wel te zeggen, behoorlijk luxe. Hij leeft op de mooiste locaties ter wereld, zoals Dubai, Bali, Spanje en Thailand. Inmiddels volgen zo’n 14000 mensen Kevin op de voet.


In een YouTube video vertelt Kevin Timmer alles wat je moet weten over daytraden. Bron: YouTube kanaal Kevin Timmer

Alle informatie die je nodig hebt

Toen Kevin Timmer begon met daytraden liep hij vaak tegen een gebrek aan informatie aan. Hij heeft zichzelf dan ook alles moeten aanleren. Maar dankzij zijn Day Trading Masterclass hoeven nieuwe investeerders dat gelukkig niet te doen.

Het bevat alle informatie dat nodig is om te beginnen aan een nieuw avontuur in de financiële wereld. Er zijn vrij weinig online cursussen waarbij een crypto trader direct laat zien hoe hij te werk gaat. De Day Trading Masterclass vormt een positieve uitzondering op de regel, want dat is precies wat Timmer doet.

Wat zijn volgens Kevin de plus- en minpunten van daytraden?

In een interview vertelde Kevin over de plus- en minpunten aan daytraden. De vrijheid vindt hij werkelijk fantastisch. In principe ben je met twee uur per dag klaar, wist hij te vertellen. Hoe langer je trades uitvoert, hoe meer risico je loopt. Bovendien is er geen limiet op het inkomen dat je kunt vergaren.

Oftewel: ‘The sky is the limit!’.  Nadeel is wel dat je nooit precies weet wat de markt gaat doen, stelt Kevin. Het leven van een daytrader blijft onzeker, maar dat is het hebben van een eigen onderneming ook. Ook dan ervaar je veel vrijheid, maar helaas niet altijd zekerheid van opdrachten en/of inkomsten.

Social media kanalen Kevin Timmer

Ben je nieuwsgierig naar wat Kevin Timmer allemaal doet? Dan raden we aan om even een kijkje te nemen op zijn YouTube kanaal. De vele handige trade tips maken het een populair kanaal. Timmer is actief op de volgende social media kanalen:

Kevin op YouTube: 25.2K abonnees

Facebook van Kevin: 5058 volgers

Instagram account van Kevin: 14.3K volgers

Kevin op BNR Nieuwsradio

Facebook groep van de Day Trading Masterclass

Geen enkele reden tot enig wantrouwen als je ziet hoe zichtbaar hij overal is.

Day Trading is moeilijk omdat er te veel (onjuiste) informatie is te vinden op het internet. Het is mijn missie om Day Trading voor iedereen toegankelijk te maken

Kevin Timmer

Kun je samenwerken met Kevin Timmer?

Na het volgen van de Day Trading Masterclass ben je er klaar voor om de cryptomarkt te gaan veroveren. Wie weet boek je wel net zoveel succes als Kevin Timmer. Sommige dromen kunnen echt waarheid worden.

Wist je dat het mogelijk is om samen te werken met deze succesvolle ondernemer? Je dient in dat geval contact op te nemen via de site van Kevin Timmer. Vraag om een strategiegesprek en wacht rustig af.

Als het goed is bekijkt iemand van het team jouw aanvraag. Jouw situatie wordt uitgebreid geëvalueerd en binnen 2 dagen volgt er een reactie. Wordt jouw aanvraag gehonoreerd, dan volgt er als het goed is een telefoongesprek.

Wanneer mag je samenwerken met Kevin?

Tot nu toe hebben ongeveer duizend studenten samengewerkt met Kevin Timmer. Misschien hoor jij binnenkort ook wel bij deze groep. Wel zul je een aantal gemeenschappelijke kenmerken moeten hebben. Alleen dan maak je kans om samen te werken.

Zo is het belangrijk dat je verantwoordelijk bent en redelijk eenvoudig belangrijke keuzes kunt maken in je leven. Daarnaast vraagt Timmer om een ‘open mind’ wat betreft geld. Je moet echt bereid zijn om nieuwe dingen te leren.

Een trader moet een lange termijn visie hebben. Mensen die binnen korte tijd veel winst willen behalen verliezen uiteindelijk alleen maar geld. Door je langere tijd te verdiepen in de financiële markten vergroot je jouw kans op succes.

Hoe is de Day Trading Masterclass cursus ingericht?

Tijd om van Kevin Timmer over te springen naar zijn zeer populaire cursus. Naar elkaar luisteren is nog altijd de beste manier om te communiceren én te leren. De Day Trading Masterclass is daar een uitgelezen voorbeeld van.

De heldere opzet van deze cursus pakt voordelig uit voor beginnende én ervaren traders. Weet je nog werkelijk helemaal niets van daytraden? Maak je dan geen zorgen, want tijdens de videocursus leer je stap voor stap hoe te beginnen.

Zo is het fijn om een heldere uitleg te krijgen over het openen van een trade en het invoeren van een order. Zo ziet de hoofdpagina er uit:

day trading masterclass online cursus dashboard
Day Trading Masterclass online cursus dashboard

Heeft deze cursus ook iets te bieden aan ervaren traders?

Heb je al iets meer ervaring met daytraden? Ook dan hebben we goed nieuws voor je. Deze cursus bevat namelijk een aantal extra lessen die regelmatig een update krijgen. Ook na het volgen van de cursus kun je deze blijven bezoeken. Succesvolle daytraders leren elke dag weer bij en deze cursus geeft jou die mogelijkheid.

Cursusopbouw: Module 1 Welkom

De Day Trading Masterclass is zeer uitgebreid en informatief. Zoals eerder gesteld bestaat het uit acht modules. Je volgt in totaal 52 lessen, zowel online als schriftelijk. Deelnemers hebben de beschikking over 12 uur aan videotraining én extra cursusmateriaal voor de ervaren daytraders uit de community.

Kortom: er is genoeg te leren over dit mooie vak! Bovendien is de cursusomgeving met de community software van Huddle gemaakt, wat staat voor kwaliteit.

Kennismaking

Laten we eens dieper ingaan op de cursusopbouw. Uiteraard begint de Day Trading Masterclass bij de basis: de eerste module. Dit is een kennismaking met oprichters Kevin en Jordi. Vervolgens begin je met de stof.

De eerste module bevat uit een aantal lessen waarin de basisprincipes van het daytraden aan de orde komen. Dit is zeer interessant en leerzaam voor beginnelingen. Een kort overzicht van de lessen van module 1:

 • Les 1: Welkom
 • Les 2: Community tools
 • Les 3: Live trading en Mentoring
 • Les 4: Discord (de community)
 • Les 5: Disclaimer
day trading masterclass module 1 welkom
Day Trading Masterclass Module 1: Welkom

Module 2: Mindset

In deze module leer je ontzettend veel over de ‘mindset’. Daytrading heeft een psychologisch element dat je echt niet mag onderschatten De manier waarop je denkt heeft namelijk invloed op de manier waarop je handelt. Bovendien heeft Timmer’s compagnon Jordi van de Pas niet voor niets psychologie gestudeerd.

Met de juiste mentale instelling kun je erg ver komen. Laat je vooral niet meeslepen door emoties. Het gaat er om dat je jouw kalmte bewaart, met name in mindere tijden. Verlies is nu eenmaal deel van het spel.

 • Les 6: Mindset

Een fantastische match

Nog even een bijzonder feitje: Jordy van de Pas was de eerste cursist van Kevin. Hij had altijd al interesse in daytraden. Door het enthousiasme van Kevin besloot hij er mee te beginnen.

De twee mannen hadden meteen een klik en besloten uiteindelijk samen de Day Trading Masterclass te organiseren. Een ‘match made in heaven’!

Kevin Timmer en Jordi van de Pas van de Day Trading Masterclass
Kevin Timmer en Jordi van de Pas komen wekelijks met handige (day)trading tips. Bron: YouTube pagina van Kevin Timmer.

Module 3: Software

Het onderdeel ‘software’ speelt een belangrijke rol bij de bovenstaande modules. Om succesvol te kunnen daytraden moet je beschikken over de juiste tools. Goede software mag zeker niet ontbreken. Denk aan een computer of laptop met voldoende geheugen en grafiek software om koersbewegingen mee te analyseren. Je volgt deze lessen:

 • Les 7: Computer – laptop
 • Les 8: Broker
 • Les 9: Grafiek software

Module 4: Basics

Om een product beter te begrijpen moet je soms terug naar de basis. Zodoende behandelt het onderdeel ‘basics’ onder andere de geschiedenis van het geld. Razend interessant, want dat is natuurlijk de basis van alles. Ook leer je wat een broker precies is en hoe het te werk gaat. En wat betekent eigenlijk ‘long’ en ‘short’? De volgende lessen komen aan de orde:

 • Les 10: Stock en shares: Long en short
 • Les 11: Geld – Money
 • Les 12: Market gebruikers
day trading masterclass module 4 basics
Day Trading Masterclass Module 4: Basics

Module 5: Risk Management

Beleggen op de aandelen- en cryptomarkt brengt bepaalde risico’s met zich mee. Daar kunnen we heel eerlijk over zijn. Er is een kans dat je jouw inleg verliest. De kunst is om het risico op geldverlies zoveel mogelijk te beperken. Hoe je dat doet vertelt Kevin Timmer jou in het onderdeel ‘risk management’.

 • Les 13: Risk Management

Module 6: Money Management

Minstens zo belangrijk als ‘risk management’ is ‘money management’. Zoals de naam al zegt gaat dit over de manier waarop je omgaat met je geld. Hoe zet je jouw geld in tijdens het traden? En hoeveel wil je investeren?

Kevin Timmer geeft een aantal zeer handige tips die je zowel op de aandelen en/of cryptomarkt als in het dagelijks leven kunt gebruiken. Het is immers altijd belangrijk om verstandig met je geld om te gaan.

 • Les 14: Money Management

Module 7: Plan de trade

In deze module maak je samen met Kevin Timmer een handelsplan. Dit is niet zo simpel als het lijkt, dus neem er de tijd voor.

 • Les 15: Plan de Trade

Module 8: Trades plaatsen

Het plaatsen van een order is een belangrijke stap tijdens het daytraden. Maar wat is het precies en hoe plaats je het? Je leert het in deze module. Hoewel wij zelf in het verleden al diverse orders hebben geplaatst, leerden we toch veel van deze module.

Het bevat twee interessante video’s over hoe je trade moet plaatsen en wat je moet doen als deze eenmaal geplaatst is. Het lijkt zo simpel, maar is in de praktijk nog best ingewikkeld.

 • Les 16: Orders en posities
 • Les 17: Prijs van het aandeel
day trading masterclass module 8 trades plaatsen
Day Trading Masterclass Module 8: Trades Plaatsen

Module 9: Level 2 &Tape (Montage)

Het is tijd om het daytraden dat je nu hebt gedaan naar een volgend niveau te tillen. Maar hoe doe je dat? Dit is precies waar de level 2 module om draait.

 • Les 18: De level 2

Module 10: Prijs Action

Nadat je de basis eenmaal onder de knie hebt is het tijd voor de module over prijsbewegingen. In een aantal boeiende lessen leer je wat dit precies inhoudt. Waarom is er sprake van een prijsbeweging en hoe kun je dit als daytrader analyseren?

Deze module is erg leerzaam omdat je prijsbewegingen beter leert te begrijpen. Tevens helpt het jou om prijsbewegingen op de markt te voorspellen. Doe je dit op de juiste manier, dan boek je meer succes als daytrader. De volgende onderdelen komen aan de orde:

 • Les 19: Candle sticks
 • Les 20: Support en Resistance
 • Les 21: LIVE: Support en Resistance
 • Les 22: Support en Resistance Intraday
 • Les 23: Trends – HH – HL – LL – LH
 • Les 24: LIVE: Trends HH – HL – LL – LH
 • Les 25: Gaps in de markt
 • Les 26: Volume
 • Les 27: Indicatoren
 • Les 28: Extended
day trading masterclass module 10 price action
Day Trading Masterclass Module 10: Prijs Action

Module 11: Patronen

Niemand kan succesvol daytraden zonder enige kennis te hebben van patronen. Hoe herken je ze in een grafiek? Het is onmisbare kennis. Kevin Timmer vertelt je precies wat je moet weten om terugkerende patronen te herkennen. Aan de hand daarvan kun je de al eerder genoemde prijsbewegingen op de markt voorspellen. Je leert er over de volgende patronen:

 • Les 29: Reversal Patronen
 • Les 30: Breakout Patronen

Indicatoren

Naast het herkennen van patronen is ook het begrijpen van indicatoren noodzakelijk om succes te boeken als daytraden. Hoe gebruik je bepaalde indicatoren bij het toepassen van technische analyse?

Module 12: Externe factoren

In deze module lees je welke externe factoren van invloed zijn op de markt. Denk bijvoorbeeld aan politieke gebeurtenissen of negatief nieuws over het bedrijf waarin je hebt geïnvesteerd. Deze lessen komen aan de orde:

 • Les 31: Externe factoren
 • Les 32: Halts

Module 13: Stock Eigenschappen

Welke eigenschappen hebben aandelen en hoe herken je er een van goede kwaliteit?

 • Les 33: Stock Eigenschappen

Module 14: Strategieën

Module 7 is een belangrijk onderdeel van de Day Trading Masterclass. In een aantal lessen maak je namelijk kennis met belangrijke handelsstrategieën die Kevin Timmer zelf ook gebruikt als daytrader.

De Day Trading Masterclass weet zich te onderscheiden van andere cursussen omdat het je daadwerkelijk mee laat kijken met een succesvolle trader. In deze module is het tijd om dit echt te gaan doen.

Je ziet hoe Kevin een trade voorbereid. Let dus goed op, want deze manier van werken kan jou ook helpen in de nabije toekomst. Deze module is zeer uitgebreid en bevat de volgende lessen:

 • Les 34: Strategieën en setups
 • Les 35: Masterclass strategieën
 • Les 36: 15m Bar Play (voor beginners)
 • Les 37: Reversal Short
 • Les 38: Reversal Long
 • Les 39: HOD en LOD Breaks
 • Les 40: Dip Buys
 • Les 41: Exit Strategie
 • Les 42: VWAP Breakout
 • Les 43: 1 Cent Regel
 • Les 44: Een analyse maken
 • Les 45: Conclusie
day trading masterclass module 14 strategieën
Day Trading Masterclass Module 14: Strategieën

Module 15: Voorbereiding

Hoe bereid je je als daytrader voor op een bepaalde trade? En hoe vaak moet je het monitoren? Je leert het in deze module, aan de hand van de volgende lessen:

 • Les 46: Voorbereiding
 • Les 47: Watchlist maken
 • Les 48: Vast groepje aandelen
 • Les 49: Scanners
 • Les 50: De Trading Sessie

Module 16: Afsluiting

Maar aan elke interessante cursus komt een eind. Module 16 vormt de afsluiting van de Day Trading Masterclass. Als het goed is ben je er helemaal klaar voor om de aandelen en/of cryptomarkt te veroveren. Heb je na afloop nog vragen? Deel ze dan vooral in de online community. Tenslotte nog een overzicht van de modules zoals het er uit ziet als je inlogt:

 • Les 51: Regels
 • Les 52: Hoe nu verder
day trading masterclass overzicht modules
Day Trading Masterclass Dashboard van de verschillende modules

Leer in de praktijk

Na het volgen van bovenstaande modules zijn termen als ‘channels’, ‘gaps’ en ‘pullbacks’ bekende termen voor jou. De stof is interessant en wij deden zeker nieuwe kennis op. Met name het feit dat je live meekijkt met Kevin is een groot pluspunt. Je ziet hoe hij omgaat met candle sticks, support en resistance en nog veel meer.

En hoe kijkt hij naar fenomenen als het volume en patronen? Door mee te kijken en te oefenen in de praktijk leer je toch echt meeste. Hopelijk leidt tot uiteindelijk tot een succesvolle daytrading carrière. De beginstappen zijn in elk geval gemaakt!

Wat zijn in onze opinie de meest waardevolle modules?

Deze videocursus bestaat in totaal uit 16 modules en 52 lessen. Wij vonden met name de mindset module heel interessant. Traden komt namelijk voor een groot deel neer op focus en je hoofd koel houden. Als er iets duidelijk wordt uit deze cursus en module is dat daytraden niet zo makkelijk is als het lijkt.

Bovendien moet je in deze module één belangrijke vraag beantwoorden: waarom begin je met deze cursus en daytraden? Wat motiveert jou om op deze manier geld te willen verdienen?

Krijg verschillende strategieën onder de knie

De module strategieën vonden wij ook zeer leerzaam. Dit zijn verschillende manieren om trades toe te passen. Tijdens deze module leer je eerst de basisbegrippen.

Vervolgens pas je toe wat je hebt geleerd. Zonder het gebruik van de juiste strategieën kom je niet ver. Sterker nog: dan wordt het daytraden gewoon gokken. In deze module legt Kevin in een video per strategie uit wat wel- en niet werkt.

Welke extra modules worden er aangeboden?

De Day Trading Masterclass staat bol van de extra’s. Deze cursus is dan ook ideaal voor iedereen die zin heeft om veel te leren. Je komt dan zeker aan je trekken! Zo is het mogelijk om deel te nemen aan 3 modules over 3 verschillende brokers, te weten:

 • Tradenet
 • Colmex
 • TradeZero

Welke bonussen biedt de Day Trading Masterclass?

De Day Trading Masterclass heeft een aantal mooie bonussen voor jou in petto. Zo waren wij onder de indruk van het feit dat Kevin zijn professionele scanners deelt met de cursisten.

Dit geeft jou als deelnemer de mogelijkheid om allerlei kansen op de markt te ontdekken. Misschien had je die ene trade anders wel over het hoofd gezien. Dankzij de scanners weet je veel sneller wanneer je ergens in- en uit moet stappen.

Bonusvideos

Naast videotrainingen bevat deze cursus ook een aantal bonus video’s. Je vindt ze in de database waar zich ook live trading sessies bevinden. Heb je een live trading gemist? Selecteer dan een replay van de sessie en de samenvatting ervan.

Het is zeker verstandig om dit te doen, want je kunt er veel van leren. Daarnaast vind je in dit gedeelte video’s met een uitleg over daytrading software, zoals TC2000.

 • Broker keuze
 • TC2000 complete gids
 • Tradingview complete gids
 • Tradenet broker uitleg
 • Colmex broker uitleg
 • TradeZero broker uitleg
 • Lynx broker uitleg
 • Trades loggen
 • Extra lessen
 • Bonus content Day Trading ( 4 modules en 6 lessen)
 • Trade database (12 modules en 99 lessen)

Handige informatie in Excel document

De scanners en de video’s zijn niet de enige bonussen die je van Kevin ontvangt. Dagelijks stuurt hij namelijk een lijst aan zijn cursisten met aandelen waarin je kunt gaan traden.

Heb je winst of helaas toch verlies? Wat het resultaat ook mag zijn: het is altijd handig om het te noteren. Kevin gebruikt zelf Excel sheets om data bij te houden.

Het is een goed idee om dit zelf ook te gaan doen. Dit geeft een duidelijk overzicht van jouw inkomsten. En alsof het nog niet genoeg is stuurt Kevin jou de Excel templates die hij zelf gebruikt door zodat je meteen kunt beginnen.

day trading masterclass bonussen en extra's
Day Trading Masterclass Bonussen en Extra’s

(500 euro korting op de Mentor trajecten en 250 euro korting op de Masterclass)

Claim jouw korting na intake gesprek met team van Trade Academy

Wat is Daytrading/Daytraden?

De naam geeft het al prijs: deze cursus draait om daytraden. Voordat je begint met de eerste module is het belangrijk om te weten wat daytrading precies inhoudt. Er komt veel bij kijken, maar de betekenis van deze term is gelukkig vrij eenvoudig uit te leggen.

Daytraden is het kopen en verkopen van een activa binnen 24 uur. Dit betekent dat je een positie opent aan het begin van de handelsdag en een positie sluit aan het einde van de handelsdag. De volgende dag open je een nieuwe positie. 

Meerdere posities

De meeste daytraders kopen en verkopen meerdere activa per dag, zoals aandelen en/of cryptocurrencies. Ook sluiten ze soms meerdere posities binnen een paar uur om te profiteren van koersbewegingen. Dit kan zowel een stijging als een daling zijn.

Een (day) trader kan namelijk speculeren op een koersstijging of koersdaling. In het eerste geval gaat hij of zij ‘long’ en in het tweede geval ‘short’. Weet de trader de juiste koersbeweging te voorspellen, dus omhoog of omlaag, dan maakt hij of zij winst.

Wie zijn de meest succesvolle traders uit de geschiedenis?

Daytrading klinkt simpel: je opent een positie en sluit hem bij winst. Maar de praktijk is weerbarstiger. Het is namelijk best ingewikkeld om op het juiste moment in- en uit een aandeel te stappen. Er is veel kennis, tijd, concentratie en doorzettingsvermogen voor nodig. Een foutje is zo gemaakt.

Je moet namelijk vrij snel bepaalde beslissingen nemen. Bovendien levert elke day trade je per keer een kleine hoeveelheid winst op. Maar bij elkaar opgeteld kun je per dag best veel verdienen, mits je natuurlijk succesvol bent. En dat is echt niet onmogelijk. Kijk maar eens naar dit rijtje van meest succesvolle day traders uit de geschiedenis:

1 – Jesse Livermore (1877-1940): Deze Amerikaan ging ‘short’ tijdens de financiële crash van oktober 1929 en verdiende daar veel geld mee. Sterker nog: op een gegeven moment bezat hij maar liefst 100 miljoen dollar. In de jaren dertig leed hij echter veel verliezen en helaas pleegde hij zelfmoord in 1940.
2 – William Delbert Gann (1878-1955): Deze legendarische trader probeerde koersbewegingen te voorspellen op basis van astrologie,geometrie en zelfs antieke wiskunde. En hij was er heel goed in. Gann schreef diverse boeken en organiseerde cursussen waarin hij zijn methodes uit de doeken deed.
3 – George Soros (1930): Best een kans dat je wel eens van deze man hebt gehoord. Hij is namelijk zeer rijk en invloedrijk. Deze Hongaar richtte een aantal decennia geleden Soros Fund Management op en verkreeg wereldfaam toen hij een ‘short’ uitvoerde ter waarde van 10 miljard pond. Het leverde hem niet alleen een winst op van 1 biljard, maar ook de bijnaam ‘The Man Who Broke the Bank of England’
4 – Jim Rogers, Jr (1942): Deze succesvolle trader richtte samen met George Soros in 1970 het Quantum Fund op. De winst binnen 10 jaar? Maar liefst 4200 procent. Rogers staat niet alleen bekend als een succesvolle trader, maar ook een wereldreiziger. Van je geld moet je immers ook kunnen genieten!
5 – Paul Tudor Jones (1954): Dat je met ‘short’ gaan veel winst kunt maken bewijst deze trader. Toen de financiële markten in 1987 in elkaar stortten verdiende hij door te speculeren op koersdalingen maar liefst 100 miljoen dollar.

Tip: doe zelf onderzoek voordat je met een cursus begint

De meeste investeringsstrategieën concentreren zich op de langere termijn. Bij daytrading is het tegenovergestelde het geval. Hierbij draait het om snelheid en de juiste timing. Het is een kunst om op het juiste moment te kopen én te verkopen.

Wil je graag gaan daytraden en misschien de Day Trading Masterclass volgen? Dan is het verstandig om eerst zelf onderzoek te doen. Dit geeft je al enige kennis van daytraden, waardoor je met zelfvertrouwen aan deze populaire cursus begint.

Bovendien heb je qua kennis net even een streepje voor. Onderzoek bijvoorbeeld eens waar je kunt daytraden in Nederland. Wij hebben voor jou alvast een aantal betrouwbare online brokers op een rijtje gezet:

Hoe en waarvoor kun je daytraden toepassen?

Daytraden is geschikt voor verschillende financiële markten. Misschien denk je in eerste instantie aan de amerikaanse aandelenmarkt, maar ook voor crypto is het uiterst geschikt. Beginnende traders kiezen vaak voor de traditionele beurs omdat die markt minder volatiel is dan crypto.

Bovendien is de aandelenmarkt maar een beperkt aantal uren per dag geopend. Dit maakt het vrij eenvoudig om ’s ochtends een positie te openen en ’s avonds een positie te sluiten.

Gap

Door posities binnen een dag te sluiten vermijden traders het zogeheten ‘gap’ risico. Dit houdt in dat bepaalde nieuwsgebeurtenissen in de nacht effect hebben op de koersbewegingen op de markt. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat door een negatief nieuwsbericht de koers van een bedrijf lager opent dan bij het afsluiten de dag ervoor. 

Forex

Niet alleen de aandelenmarkt, maar ook de forexmarkt is populair bij beginnende daytraders. Dat is niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat er tientallen valutaparen verhandeld kunnen worden.

Bovendien is de forexmarkt zeer liquide, wat betekent dat het kopen en verkopen van valutaparen een fluitje van een cent is. Er is nooit een tekort aan een bepaalde valuta en dat is wel zo fijn.

Indices

De beperkte openingstijden van de markt gelden ook voor zogeheten ‘indices’. Het verschil met gewone aandelen is dat je ‘long’ of ‘short’ gaat op een groep aandelen.

De AEX is een goed voorbeeld van een indice omdat het de grootste bedrijven op de Amsterdamse beurs vertegenwoordigt. Deze bedrijven hebben met elkaar de grootste beurswaarde. Indices geven je dan ook toegang tot een groot deel van de aandelenmarkt.

Cryptocurrencies

Digitaal transacties verzenden binnen enkele seconden? Dat is tegenwoordig zeker mogelijk dankzij cryptocurrencies. Daytrading op deze nog jonge markt wordt steeds normaler.

De hoge volatiliteit biedt kansen om te profiteren van zowel koersstijgingen als koersdalingen. Bovendien kent de cryptomarkt geen sluitingstijd. Hoe vroeg of laat het ook is: je kunt er altijd daytraden.

Wat is Trading View?

Kevin Timmer zal er tijdens de Day Trading Masterclass meer over vertellen: Trading View. Dit platform komt als geroepen voor iedereen die real-time inzicht wil verkrijgen in de markt. Het staat bekend als zeer overzichtelijk en biedt een aantal handige hulpmiddelen voor beginnende én ervaren traders.

Die kun je toepassen op vrijwel elk type markt, of je nu de voorkeur geeft aan aandelen als crypto. Met behulp van een aantal handige tips krijg je bijvoorbeeld inzicht in bepaalde trends. En op basis daarvan is het mogelijk om hopelijk een goede inschatting te maken van een koersbeweging.

Online tool voor analyse

Trading View is een zeer uitgebreide online tool die onder andere de koersen van cryptocurrencies toont. Vervolgens is het jou om de grafieken te analyseren. Het aantal indicatoren die je daarvoor kunt gebruiken is talrijk.

Denk bijvoorbeeld aan de Moving Average (MA), oftewel het voortschrijdende gemiddelde. Het geeft de gemiddelde koers van een aandeel weer over een bepaalde periode.

Daarnaast kun je een zogeheten ‘pushmelding’ instellen. Dit geeft het precieze moment aan dat jouw belegging op een bepaalde kritieke waarde zit.

Uit welke onderdelen bestaat Trading View?

We zullen eerlijk zijn: wie een eerste blik werpt op Trading View kan overweldigd raken. Op de hoofdpagina zie je allerlei informatie. Waar moet je beginnen? We helpen je graag een handje. Trading View bevat drie hoofdonderdelen die je zeker moet kennen, namelijk ‘Markets’, ‘Charts’ en ‘Ideas’.

Markets

Voor een overzicht van grafieken en getallen moet je het onderdeel ‘Markets’ raadplegen. Ale recente ontwikkelingen rondom koersen, indexen, obligaties en cryptocurrencies staan er in één overzicht. Combineer deze informatie met zogeheten charts.

Dit zijn de koersen van alle actieve cryptocurrencies, onderverdeeld in jaren, maanden, weken, dagen en uren. Aangezien er duizenden cryptocurrencies bestaan is dit onderdeel zeer uitgebreid.

YouTube of toch een cursus?

De bovenstaande informatie in het onderdeel ‘Charts’ is interessant, maar je moet er wel wat mee kunnen. Het bekijken van YouTube filmpjes is natuurlijk een optie, maar inschrijven voor de Day Trading Masterclass is misschien nog wel een beter idee. Oprichter Kevin Timmer vertelt je immers alles wat je moet weten over daytraden. En dat scheelt een hoop opzoekwerk en jouw kostbare tijd!

Wat zijn de voordelen van Trading View?

Tenslotte geeft Trading View regelmatig marktupdates en handige adviezen. Je vindt ze in het onderdeel Ideas. De handige tips gelden niet alleen voor cryptocurrencies, maar bijvoorbeeld ook voor aandelen of goud.

De enorme hoeveelheid data van Tradingview verschaft je het nodige inzicht op de financiële markt. En dat is niet het enige voordeel van deze online tool:

 • Het is gratis te gebruiken
 • De app is beschikbaar in de Google Play Store of de Appstore
 • Je kunt het toepassen op allerlei financiële instrumenten, zoals aandelen en crypto
 • De charts staan bekend als zeer gebruiksvriendelijk
 • Je kunt het aanpassen zoals jij wilt

Wat zijn de nadelen van Trading View?

Natuurlijk willen we ook nog even de nadelen benoemen van Trading View. Niks is perfect, en dat geldt zeker voor deze online tool. We hebben de nadelen even voor je op een rijtje gezet:

 • Het platform kan door de vele functionaliteiten overweldigend zijn voor beginners
 • Het basic plan brengt vrij veel reclame met zich mee
 • Een upgrade kost geld

Wat zijn Day Trading Masterclass cursus ervaringen?

Naast het volgen van de Day Trading Masterclass hebben we uiteraard ook gekeken naar Day Trading Masterclass ervaringen van oud cursisten. Over het algemeen zijn die erg positief. Het cijfer op Trustpilot is momenteel een 4.7 van de 5. Een overzicht van een aantal recensies:

ervaring day trading masterclass klant
day trading masterclass ervaring klant
day trading masterclass klant ervaring

Ervaringen van klanten over de Day Trading Masterclass op Trustpilot

"Voordat ik bij Kevin’s Masterclass uitkwam heb ik mij verdiept in onder andere; cryptovaluta, NL beurs, en forex. Als ik alles zo met elkaar vergelijk ben ik blij dat ik dankzij Kevin op de Amerikaanse markt ben gaan handelen. Kevin legt je alles perfect uit van A tot Z, mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen. Ik heb enorm veel geleerd in 2 maanden tijd, beste investering ooit." Laurens

Onze eigen ervaring met de Day Trade Masterclass

Je kunt natuurlijk geen recensie schrijven zonder zelf ook de Day Trading Masterclass te hebben gevolgd. Het idee om te gaan daytraden spookte al langer door ons hoofd. Online geld verdienen zonder dat je 40 uur per week naar kantoor moet klinkt als een droom, maar is voor steeds meer mensen de realiteit.

Dus waarom zou dat niet voor ons zijn weggelegd? Het is duidelijk te merken dat Kevin Timmer over zoveel trade ervaring beschikt. Hij deelt zijn kennis graag door middel van groepscoaching en live sessies, waardoor de aandacht van cursisten nooit verslapt. Het is gewoon heel interessant om te luisteren naar iemand met zoveel ervaring.

Stel vooral veel vragen

De coaching sessie is een van de onderdelen die deze cursus volgens ons uniek maakt. Tijdens dit moment kun je alle vragen aan Kevin Timmer stellen die je op je hart hebt. Het komt wel eens voor dat een deelnemer geen tijd heeft om bij de coaching sessie aanwezig te zijn.

Wees niet getreurd als dit bij jou een keer het geval is. Alle coaching sessies worden namelijk opgenomen zodat je het op een later moment terug kunt bekijken. Handig!

Wat zijn de voor- en nadelen van de Day Trading Masterclass?

Bovendien krijgt de Day Trading Masterclass regelmatig een update. Ook nadat je de cursus hebt afgerond blijf je zo op de hoogte van het wel en wee op de aandelen- en cryptomarkt. Wij hebben voor het gemak alle voor- en nadelen van de Day Trading Masterclass op een rijtje gezet.

Voordelen van de Day Trading Masterclass:

 • Oprichter Kevin Timmer heeft zeer veel kennis van daytraden
 • Je kunt alle modules en lessen in een eigen tempo volgen
 • De cursus is zeer toegankelijk want er is geen technische kennis voor nodig
 • Alle cursusinformatie is helder en begrijpelijk. Nederlandse en Engelstalige termen worden op een simpele manier uitgelegd
 • Je kunt deelnemen aan  de Day Trading Masterclass community en ontmoet daardoor gelijkgestemden
 • De cursusopbouw is zeer helder en leerzaam
 • Door de goede opbouw is de cursus zowel geschikt voor beginnende- als ervaren traders
 • Je krijgt allerlei mooie bonussen
 • Je hebt levenslang toegang en wordt op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen
 • Je kunt dagelijks een live trading sessie volgen.

Nadelen van de Day Trading Masterclass:

 • Je hebt veel geduld, doorzettingsvermogen en discipline nodig
 • Beleggen brengt altijd een risico met zich mee, ondanks de kennis en ervaring van Kevin Timmer

Wat maakt de Day Trading Masterclass tot een unieke cursus?

Inmiddels is het wel duidelijk dat de Day Trading Masterclass uniek is. Je krijgt les van een daytrader met een schat aan ervaring. Hij vertelt iedere cursist, of het nu een beginneling of een oude rot in het vak is, stap voor stap hoe daytraden in zijn werk gaat.

Het is fijn dat je elke les volledig in je eigen tempo mag volgen. En zelfs na het afronden van de cursus blijf je op de hoogte. Je krijgt namelijk levenslang toegang en ontvangt regelmatig updates. Tevens ontvang je een aantal mooie bonussen, die we al eerder in het artikel hebben genoemd.

Ideaal voor beginners

Kevin Timmer heeft een unieke videocursus opgericht waar je veel van kunt leren. Vanwege de Covid-19 pandemie brengen we meer tijd thuis door dan ooit. Je kunt dit op een positieve en negatieve manier bekijken.

Voordeel is dat je nu meer tijd hebt om te leren over daytraden. Dit is dan ook het ideale moment om te beginnen aan de Day Trading Masterclass.

Volg deze cursus waar en wanneer je maar wil

De Day Trading Masterclass is een videocursus die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt. Al verblijf je op een tropisch eiland: het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Bovendien zit je niet vast aan lessen die op een bepaald uur plaatsvinden.

Dit geeft jou als leergierige trader veel vrijheid en flexibiliteit. Tijdens de videotraining komt alles op het gebied van daytraden aan de orde. Beginnende traders weten na een paar video’s al goed hoe ze moeten beginnen.

Ingewikkelde termen worden eenvoudig uitgelegd

Verschillende termen uit de crypto- en aandelenmarkt worden eenvoudig uitgelegd. Zo leer je wat een candlestick is en wat een order inhoudt en hoe je die opent. Daarnaast vertelt Kevin Timmer vol enthousiasme over een aantal handelsstrategieën waarmee ook beginnende investeerders prima uit de voeten kunnen.

Wat zijn de kosten van de Day Trading Masterclass cursus

Het volgen van de Day Trading Masterclass 3.0 is een investering. Op dit moment kost het 997 euro. Sommige beleggers vinden dit vrij prijzig. Dat begrijpen we, maar aan de andere kant krijg je er zeer veel kwaliteit voor terug.

De kans is namelijk groot dat je het bedrag door te investeren en/of te daytraden uiteindelijk terugverdient. Bovendien krijgen oud-cursisten levenslang toegang tot de cursus. En, ook niet onbelangrijk om te vermelden, wie een eigen bedrijf heeft kan 21 procent BTW terugvragen.

Kortingsacties

Vergelijk deze cursus met een opleiding die je van plan bent om te gaan volgen. Ook daar betaal je al snel een paar duizend euro voor. En uiteindelijk helpt een dergelijke investering je om verder te komen in het leven.

Dit geldt zeker voor deze cursus. En zo erg is het niet als het een paar maanden duurt om alles terug te verdienen. Als het goed is heb je de 997 euro binnen enkele maanden weer terug.

Bovendien kun je regelmatig profiteren van mooie kortingsacties, wat ook heel fijn is. Denk bijvoorbeeld 50 procent korting op een videotraining van 12 uur. Hou dergelijke aanbiedingen goed in de gaten!

Gratis toegang tot live trading sessies

We hebben goed nieuws voor je: nieuwe cursus deelnemers krijgen meteen een mooie beloning, namelijk gratis toegang tot de live trading sessies. Na de eerste 30 dagen kost het 99 euro om de sessie te mogen bezoeken. Dit bedrag heb je er na een paar trades wel weer uit.

Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar. Dus er is eigenlijk geen reden om het niet te proberen, vinden wij. Bovendien is de prijs van de Day Trading Masterclass helemaal niet zo hoog als je kijkt naar vergelijkbare cursussen. Die kosten soms wel 2000 euro!

Conclusie: Is de Day Trading Masterclass van de Trade Academy de moeite waard?

Tijdens jouw avontuur op de aandelen en/of cryptomarkt sta je er zeker niet alleen voor. Kevin Timmer helpt je graag met persoonlijke coaching sessies en leerzame videotrainingen.

Natuurlijk kost dit tijd en geld, maar uiteindelijk boek je er op de lange termijn goede resultaten mee. En dan is het de investering meer dan waard.

Tip: Neem de tijd en ga er echt voor zitten

We willen het graag nogmaals benadrukken: je moet echt voldoende tijd aan de cursus besteden om resultaten te boeken. Zorg er voor dat je je jouw tijd goed indeelt en dat je er echt voor gaat zitten.

Neem de tijd om te oefenen met daytraden. Hoe leerzaam deze cursus ook is, uiteindelijk zul je toch echt zelf aandelen moeten kopen en verkopen. Er is niemand anders die dat voor je gaat doen.

Daytraden leer je niet binnen een dag

De Day Trading Masterclass gebruikt een bewezen systeem. Heb er vertrouwen in en probeer niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Sterke cursus, maar je doet het niet zomaar. Alleen video’s kijken en het gaat me lukken helpt je niet. Je moet er serieus voor gaan.

Begin altijd eerst met paper traden, dat een ander woord is voor nep geld. Je maakt er geen winst mee, maar ook geen verlies. Het is dus een goede leerschool. Maak je eenmaal winst met papertraden? Dan ben je helemaal klaar voor het echte werk.

Veelgestelde vragen

Inmiddels zijn we aan het einde gekomen van deze review. Hopelijk heeft het je een goed beeld opgeleverd van deze cursus. Ook weet je inmiddels wat daytraden inhoudt en welke voor- en nadelen het met zich meebrengt.

Misschien heb je toch nog een aantal vragen, waarop je het antwoord vindt in deze FAQ. Is dat niet het geval? Schroom dan niet om contact op te nemen met het team van Day Trading Masterclass.

Is de Day Trading Masterclass ook geschikt voor beginners?

Kevin Timmer heeft zijn uiterste best gedaan om beginnende traders stap voor stap door de wereld van het daytraden te loodsen. De informatie is helder en allerlei financiële begrippen worden op heldere wijze uitgelegd. Het antwoord op deze vraag is dan ook: ja, zeker.

Hoeveel geld heb je nodig om te kunnen starten met daytraden?

We hebben goed nieuws voor je: je hoeft geen duizenden euro’s te investeren om te beginnen met daytraden. Sterker nog, het is juist verstandig om rustig te beginnen. 100 of 150 euro is echt niet vreemd om mee te starten. Je kunt het bedrag altijd nog verhogen als je wat meer ervaring hebt opgedaan.

Kost het veel tijd voordat je kunt beginnen met daytraden?

Nee want de Day Trading Masterclass is zo ontworpen dat je al heel snel kunt beginnen met daytraden.

Kan je de Day Trading Masterclass ook naast een baan of studie doen?

Dat kan zeker. Het is best leuk om in de avonduren bij te leren. Neem deze cursus echter wel serieus, want het vergt tijd en aandacht. Je hebt de vrijheid om je eigen uren in te delen en dat is een groot voordeel. Investeer voldoende tijd in de cursus en oefen zoveel mogelijk met daytraden. Uiteindelijk draait alles om discipline en doorzettingsvermogen.

Wanneer kan je lid worden van de Daytrading Community?

Je kunt wanneer je maar wil lid worden van de Daytrading Community. Bovendien is het niet verplicht. Maar natuurlijk is het wel handig om wat connecties en handige tips op te doen. Je mag zelf bepalen of en wanneer je lid wordt.

Is het handig om een broker te hebben voordat je begint met deze cursus?

Nee dat hoeft niet, want je kunt er ook later een kiezen. Misschien is het juist wel verstandig om even te wachten. De Day Trading Masterclass besteedt namelijk aandacht hoe je een goede broker kiest. Ook leer je van alles over de juiste software voor daytrading, zoals TC2000 en Tradenet. ‘Een goed begin is het halve werk’ is een bekend gezegde. Dit geldt zeker voor beginnende beleggers in aandelen en crypto. Door de Day Trading Masterclass te volgen maak je de eerste stappen in de juiste richting. We wensen je heel veel succes!

Heb je nog vragen na het lezen van onze Day Trading Masterclass review? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

(500 euro korting op de Mentor trajecten en 250 euro korting op de Masterclass)

Claim jouw korting na intake gesprek met team van Trade Academy

Beoordeling Day Trading Masterclass 3.0 (Kevin Timmer) + Trade Academy
Beoordeling Day Trading Masterclass 3.0 (Kevin Timmer) + Trade Academy

Beoordeling door Chris,

16 dec 2023
5

Leer op jouw eigen tempo hoe ook jij succesvol kunt gaan daytraden met behulp van de Day Trading Masterclass.

Het is een zeer toegankelijke cursus voor zowel beginners als ervaren traders.

Ideaal voor als jij wilt starten naast jouw full-time baan of school.

Inclusief een hele waardevolle community met gelijkgestemden.

Weet dat beleggen niet zonder risico’s is.

Echt voor doeners en action takers met geduld en doorzettingsvermogen!

Ook interessant voor jou:

2 reacties op “Review: Day Trading Masterclass 3.0 (Kevin Timmer) + Trade Academy [2024]

 1. Beste Kevin, heb je video gezien en ben geïnteresseerd in day trading. Heb wel nog wat vragen, kan ik je telefonisch bereiken om wat dingen uit te leggen en te vragen voor ik ga starten

  1. Beste Ben,

   Dank voor je reactie en vraag. Wij zelf reviewen producten en diensten zoals ook deze Day Trading Masterclass van Kevin. Hij is sowieso bereikbaar via kevin@daytradingmasterclass.nl

   Dan zou jij daar een telefonische afspraak kunnen maken met hem. Hij weet er inmiddels van.

   Ben je ook al op zijn website zelf geweest?

   Alvast veel succes en horen het graag.

   Groeten,

   Chris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *