Vrouwen Versieren Via Whatsapp? [2024]

Zo ga jij leren Flirten en Versieren!

Gemiddelde leestijd: 21 minuten
vrouwen versieren whatsapp linker zijkant

Je hebt een leuke vrouw ontmoet. Dit kan in het real life zijn geweest, tijdens een avondje stappen in een kroeg of club en je hebt haar nummer weten te veroveren. Ook kun je een leuke vrouw hebben ontmoet online, bijvoorbeeld op een datingapp zoals Tinder.

Jullie hebben een match en hebben vervolgens nummers uitgewisseld. Dan ben je nu toe aan de volgende stap om elkaar beter te leren kennen via berichtjes. Whatsapp verbindt de hele wereld. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om met elkaar in contact te blijven.

Daarnaast kun je met Whatsapp elkaar niet alleen appjes sturen, maar ook bellen en facetimen. Maar hoe kan je vrouwen versieren via Whatsapp? Wat zijn de beste versier- en flirttips? Wat kun je het beste zeggen en wat zijn goede openingszinnen die je kunt gebruiken?

Helaas wordt niet iedereen geboren als ware casanova. Maar gelukkig kan iedereen goede flirt vaardigheden aanleren met wat handige tips, tricks en voorbeelden. Lees snel verder om erachter te komen hoe je het beste vrouwen succesvol kunt versieren via Whatsapp!

Betekenis versieren

Voordat je zelf die leuke vrouw gaat versieren, is het handig om eerst goed te weten wat versieren inhoudt. Wat betekent versieren eigenlijk precies? Versieren, flirten, sjansen. Er bestaan veel verschillende woorden voor dit proces. Het woordenboek vertelt ons dat versieren “het verleiden tot seksueel contact” betekent.

Flirten of versieren is de eerste stap die je inzet om de aandacht van iemand te trekken. Hiermee laat je weten dat je de ander aantrekkelijk of interessant vindt. Dit geflirt kan vervolgens leiden tot een gesprek, een zoen, een one-night-stand of zelfs een relatie.

Als je iemand versiert, probeer je dus eigenlijk diegene in te pakken met je woorden of daden om haar zo te verleiden tot seksueel of romantisch contact. Flirten hoeft niet altijd te eindigen met iemand in bed. Het kan je eigen dag ook een stuk leuker maken en flirten kan op een bepaalde manier ook onschuldig blijven.

Verbale en non-verbale manier van flirten

Versieren en flirten kan op allerlei verschillende manieren. Dit kan op een verbale of non-verbale manier. Sommige mensen zijn heel goed in verbaal flirten. Ze weten precies de juiste dingen te zeggen, complimenten te geven en de ander aan het lachen maken. Ze pakken je in met hun woorden.

Daarnaast kun je ook met iemand flirten op een non-verbale manier. Hierbij gaat het vooral om de lichaamstaal en kleine subtiele aanrakingen waarmee je de ander duidelijk maakt dat je haar ziet zitten. Flirten is de kunst om op een speelse manier de ander duidelijk te maken dat je in haar geïnteresseerd bent.

Een echte vrouwenversierder beschikt over de perfecte combinatie van genegenheid tonen terwijl ze cool en mysterieus blijven. Wil je cool en mysterieus blijven? Dan moet je de ander laten gissen naar je gevoelens. Geef nog niet alles weg. De ander moet een vermoeden hebben dat jij je aangetrokken tot hen voelt, zonder het 100% zeker te weten.

Flirten en versieren is een spel. Behandel het dan ook als een spel. Houd het speels, luchtig en leuk. Blijf altijd compleet jezelf en voel niet teveel druk om te presteren. Het is tenslotte geen wedstrijd. Lukt het je niet om een vrouw te versieren, loop je een blauwtje op of eindigt het Whatsapp contact in niks? Neem dit dan niet te zwaar op, volgende keer beter! Blijf onthouden wat je waard bent.

Wat vrouwen versieren via Whatsapp moeilijk maakt

Wat vrouwen versieren via Whatsapp moeilijker maakt is dat de non-verbale manier van versieren ontbreekt, terwijl dit een groot onderdeel is van het versierproces. Wanneer je met iemand in het echt flirt kun je vaak aan de lichaamstaal van iemand aflezen of diegene jou ook wel ziet zitten. Daarnaast zit versieren in kleine subtiele aanrakingen.

Zo kun je tijdens een gesprek met je lichaam naar haar toe draaien, zo laat je zien dat je in haar geïnteresseerd bent. Kijk haar in de ogen aan om te laten zien dat je luistert en zelfverzekerd bent. Raak haar arm aan wanneer je lacht. Al deze kleine lichamelijke contacten helpen je bij het proces om een vrouw te versieren.

Wanneer je ziet dat zij jouw lichaamstaal beantwoord, kun je zien dat het goed zit en dat ze zich op haar gemak voelt. Heb je online contact, dan valt deze non-verbale communicatie weg die essentieel is bij het flirten. Je zult het dus echt van je woorden moeten hebben en daar kan de moeilijkheid in zitten van het versieren van vrouwen via Whatsapp.

Wat moet je precies tegen haar zeggen om te laten weten dat je haar ziet zitten? Lees snel verder en kom te weten wat je het beste kan zeggen!

online vrouwen versieren

Maak het niet moeilijker dan het eigenlijk is

Je bent een super leuke vrouw tegengekomen. Je hebt al een beetje geflirt en je hebt zowaar haar nummer gekregen. Dit is al een hele overwinning op zich. Maar hoe pak je het nu verder aan? Je zou haar graag nog eens willen zien. Je wilt haar verder versieren via Whatsapp, maar hoe doe je dit eigenlijk?

Dit is iets waar veel mannen tegenaan lopen. Maar meestal maak je dit in je hoofd moeilijker dan het in werkelijkheid is. Vrouwen zijn geen wezens van een andere planeet. Ze zijn dan wel van het andere geslacht, dat betekent niet dat een vrouw versieren een onmogelijke opgave is. Vrouwen zijn niet perfect en hoe leuk een vrouw ook is, je hoeft haar niet op een voetstuk te plaatsen.

De meeste mannen vinden het moeilijk om een vrouw te versieren, omdat ze bang zijn voor afwijzing. Het is natuurlijk nooit leuk om een blauwtje te lopen. Het kan je ego een deuk opleveren. Maar laat die onzekerheid je niet langer tegenhouden. Niet iedere vrouw is tot je aangetrokken en dat is helemaal oké.

Met een paar handige praktische tips, tricks en voorbeelden kun jij binnenkort iedere vrouw via Whatsapp versieren. Hoe begin je een gesprek op een originele spontane manier? Wat zijn goede openingszinnen die echt werken? Wat is goede gespreksstof? Hoe houd je het gesprek op een natuurlijke manier gaande? Hoe zorg je dat het niet ongemakkelijk wordt? En hoe onderneem je de volgende stap?

Lees snel verder en krijg antwoord op al je dringende vragen!

Versiertips

Bij het versieren van een vrouw zijn er een aantal punten belangrijk. Dit geldt niet alleen voor vrouwen versieren via Whatsapp, maar ook in het algemeen. Deze 8 tips kun je dus altijd gebruiken!

Tip #1: Geef originele complimenten

Iedereen vindt het leuk om complimenten te ontvangen. Zeker als ze origineel zijn. Wat vind je mooi of leuk aan haar? Dit kan om haar uiterlijk of innerlijk gaan. Wanneer een compliment oprecht gemeend en origineel is, vinden vrouwen dat heel leuk om te horen en zo maak je meteen een goede indruk.

Vrouwen vinden het aantrekkelijk wanneer je aandacht besteedt aan de kleine details, dit betekent namelijk dat je goed op let. Hoe specifieker en persoonlijker het compliment, hoe beter. Denk bijvoorbeeld aan een compliment als: “Ik was gisteren op je afgestapt, omdat je zo’n mooie positieve uitstraling hebt”. Er zijn weinig vrouwen die zo’n compliment niet zullen appreciëren.

Tip #2: Luister aandachtig, stel vragen en let op details

Wil je een vrouw versieren, dan moet je betrokkenheid en interesse tonen. Dit kun je doen door goed op te letten op details. Besteed aandacht aan de kleine dingen. Luister goed naar de dingen die ze te zeggen heeft en stel vragen. Zo toon je aan dat je oprecht geïnteresseerd bent.

Er is weinig wat vrouwen aantrekkelijker vinden dan een man die goed kan luisteren. Onthoud details van hun verhalen en breng dit later te sprake. Vrouwen zullen zich erg gevleid voelen dat je dit onthouden hebt.

Tip #3: Maak haar aan het lachen

Bijna iedere vrouw is op zoek naar een man met een goed gevoel voor humor. Een man die haar aan het lachen kan maken. Maak daarom grapjes en maak haar aan het lachen. Dit is enorm belangrijk tijdens in het flirtspel.

Een vrouw kun je versieren door haar constant aan het lachen te maken. Door grapjes te maken, houd je tegelijkertijd het gesprek luchtig en speels en zo wordt de conversatie ook niet snel ongemakkelijk.

Tip #4: Wees zelfverzekerd

Straal je zelfvertrouwen uit, dan is de kans een stuk groter dat veel vrouwen zich tot jou voelen aangetrokken. Ben je zelfverzekerdheid, dan straal je dit ook uit. Dit kan je uitstralen door je lichaamstaal, maar ook met je woorden en je gedrag online of op de manier waarop je berichtjes stuurt.

Zelfvertrouwen toon je door bijvoorbeeld een brutale openingszin te sturen of brutale grapjes te maken. Wanneer je zelfverzekerd flirt, zullen vrouwen dit sneller aantrekkelijk vinden. Je weet wat je waard bent en anderen vinden het fijn om bij je in de buurt te zijn.

Tip #5: Neem de leiding

Vrouwen worden over het algemeen eerder aangetrokken tot mannen die assertief leiderschap tonen. Dit zorgt ervoor dat een vrouw zich geborgen en veilig kan voelen en dit zijn eigenschappen waar een vrouw vaak naar zoekt tijdens de zoektocht naar een partner.

Vrouwen houden van mannen die initiatief tonen, de leiding nemen en plannen maken. Begin bijvoorbeeld zelf het Whatsapp gesprek met een pakkende openingszin. Bel haar spontaan op of nodig haar uit voor jullie eerste date.

Tip #6: Laat haar weten dat je aan haar denkt

Wanneer je met een vrouw op Whatsapp aan het praten bent, is het erg belangrijk dat je haar laat weten dat je aan haar denkt. Ook al ben je de hele dag aan het werk en kan je niet constant op je mobiel kijken, zorg dat je haar op de juiste momenten een berichtje stuurt.

Stuur haar bijvoorbeeld een appje als je wakker wordt of voordat je gaat slapen. Wens haar succes voordat ze naar werk gaat of een belangrijke test heeft. Zo weet ze dat je aan haar denkt en dat ze belangrijk voor je is.

Tip #7: Wees onvoorspelbaar en mysterieus

Zorg dat je onvoorspelbaar en mysterieus blijft. Dit hoort bij het spel van flirten. Geef niet alles meteen weg, laat haar gissen, dat maakt je al snel een stuk aantrekkelijker. Hoe je dit eenvoudig kan doen? Reageer niet meteen op ieder berichtje van haar. Laat haar eens wat langer wachten op een antwoord. Dit maakt haar verlangen naar een appje van jou groter.

Zorg dat je niet altijd online bent en elke avond uren met haar aan het appen bent. Wees soms kort van stof of reageer cool. Zeg dat je druk bent of met anderen bent. Dit zal er juist alleen maar voor zorgen dat ze meer aan je gaat denken. Hoe blijf je verder mysterieus? Dit creeër je door niet alle informatie over jezelf weg te geven.

Zorg dat er altijd wat te vragen valt. Vertel niet meer dan waar een vrouw naar vraagt en geef niet constant updates over je dag. Hierdoor zal ze veel met jou in haar hoofd bezig zijn en dat is natuurlijk wat je wil.

Tip #8: Schrijf netjes en grammaticaal correct

Veel vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man netjes en verzorgd schrijft. Zorg ervoor dat je geen enorm lange zinnen en complete paragrafen schrijft. Houd het kort en netjes. Let op je grammatica. Een vrouw heeft geen tijd om elk berichtje van je twee keer opnieuw te lezen om het te begrijpen.

Zorg dat je je gevoelens goed kan in tekst kan omschrijven. Zo zorg je ervoor dat een vrouw sneller op je berichtje reageert. Daarnaast voelen vrouwen zich aangetrokken tot intelligente mannen. Als je onverzorgd schrijft met duizenden spellingsfouten, kan dit een luie en minder intelligente indruk maken.

Laat bijvoorbeeld geen laatste letters van woorden weg, omdat ze toch wel begrijpt wat je bedoelt. Ze zal het wel begrijpen, maar echt aantrekkelijk is het niet.

Voorbeelden versierzinnen op Whatsapp

Of je haar nummer nu tijdens een avondje stappen hebt gekregen of via een dating app. Heb je haar nummer gekregen, dan wil dit zeggen dat ze je sowieso al ziet zitten. Waarom zou ze anders haar nummer aan jou hebben gegeven? Dit betekent dat je je op Whatsapp al meteen een stuk flirterig mag gedragen.

Wees niet bang om haar te versieren. Wees direct, grappig, brutaal en zelfverzekerd. Stel bijvoorbeeld brutale vragen, waar ze sowieso antwoord op moet geven. Zorg dat je vragen humor bevatten, uitdagend en speels zijn. Aan haar antwoord zul je geheid zien of ze je verder ziet zitten. Flirt ze terug, dan zit je sowieso goed. Hierbij een aantal zinnen die je kunt inzetten om haar te versieren via Whatsapp:

  1. “Doen, durf of waarheid?”
  2. “Zou je me nu niet in het echt willen zien?”
  3. “Als ik je nu uit zou vragen, zou je dan ja antwoorden?”
  4. “Je hoopte al dat ik je zou appen toch?”
  5. “Denk jij nu ook aan mij?”

Voorbeelden openingszinnen op Whatsapp

Heb je een afgelopen zaterdagavond een leuke vrouw leren kennen en trek je de brakke zondag de stoute schoenen aan om haar een berichtje te sturen? Wanneer je een eerste Whatsapp gesprek begint, moet je goed binnenkomen.

Maak dan meteen een goede eerste indruk en start het gesprek met een leuke openingszin die ze met geen mogelijkheid kan negeren. Hierbij een aantal voorbeelden van openingszinnen die je kunt gebruiken om een vrouw te versieren via Whatsapp:

  1. “Ik neem aan dat ik nu iets leuks moet zeggen?”
  2. “Je hoopte al dat ik zou appen toch?”
  3. “We hebben elkaar puur op het uiterlijk gekozen gisteren. Zullen we nu doen alsof we geïnteresseerd zijn in elkaars innerlijk?”
  4. “Wat is de beste openingszin die jij ooit hebt gehoord?”
  5. Stuur een grappig, brutaal of uitdagend gifje. Whatsapp heeft veel leuke features waar jij gebruik van kan maken. Ben je niet zo van de openingszinnen? Waarom zou je het gesprek dan niet starten met een grappige afbeelding, meme of gifje. Zo laat je meteen je humor zien.

Geschikte flirt cursussen

Heb je na het lezen van dit artikel nog meer informatie nodig over versieren, flirten of daten, in het echt of online? Ga dan een flirt cursus volgen. Hierin leer je alles van iemand die hier al heel succesvol mee is geworden en dit stap-voor-stap laat zien met echte voorbeelden. Je krijgt dan voldoende tips en tricks aangereikt om zelf ook succesvol vrouwen te gaan versieren via Whatsapp.

Een cursus die wij zeker aan kunnen raden is de “BerichtenBaas” van Daan de Ram. Daan noemen ze ook wel de Datingcoach voor de mannen van Nederland. Hij gaat jou in deze cursus precies leren wat je moet doen en zeggen tijdens het appen, zodat je niet meer in die situaties terechtkomt waarin je die leuke meiden van je af duwt in plaats van naar jou toe trekt.

En jij die meiden voor jou wint in plaats van dan ze naar een ander toegaan en jij alleen met hun nummers blijft zitten. Je leert om gesprekken te voeren waar vrouwen zo naar hunkeren en op een manier dat ze ze verslaafd raken aan jou. Dit berichtensysteem laat jou niet meer aanklooien, maar gaat ervoor zorgen dat jij echt leuke gesprekken gaat voeren en uiteindelijk fantastische dates gaat hebben.

Als jou dit ook wel iets lijkt en je nu echt eens van die onzekerheid af wilt? Lees dan zeker onze uitgebreide BerichtenBaas review >>

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en kan je gaan beginnen met het versieren van al die mooie vrouwen en het boosten van jouw zelfvertrouwen.

Want hoe relaxt is het niet als jij precies weet wat je moet zeggen tegen al die vrouwen die je tegenkomt en tijdens het appen zonder dat je dichtklapt en je ze juist meer naar jou toe weet trekken. Met als gevolg hele leuke dates en uiteindelijk nog meer hele leuke dingen die jij wel kan raden 😉

Wil je liever direct de gehele cursus ontdekken neem dan zeker een kijkje op de pagina van AttractionGym en krijg als bezoeker van SiteReviews.nl toegang tot de momenteel lopende speciale actieprijs via onderstaande groene button.

Alvast heel veel succes met het versieren van al die mooie vrouwen!

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *