Wat is online dating?

Online Dating (ook wel internetdating genoemd) is een manier voor mensen om elkaar via het internet te vinden en te contacteren om een date te regelen, meestal met als doel om een relatie op te bouwen.

Volgens Match.com, een van de grootste online dating diensten, gebruikt er 30 procent van de volwassen mensen in ons land een vorm van online dating.

Dit is natuurlijk ontzettend veel in verhouding tot andere platformen.

Sommige online dating diensten zijn gratis te gebruiken, maar de meeste rekenen servicekosten om toegang te krijgen tot alle beschikbare diensten.

Om gebruik te maken van online dating, maakt een persoon een gebruikersaccount aan op een online dating site.

Vervolgens maak je een profiel aan met foto’s, wat extra informatie en match-voorkeuren.

De online dating service maakt gebruik van software om de gebruiker te voorzien van matches op basis van wiskundige formules (algoritmen) die overeenkomen met de ene gebruiker met de andere op basis van hun profiel informatie, voorkeuren en interesses.

Terwijl de match kenmerken van online dating diensten een gebruiker met potentiële data presenteren, is het ook mogelijk voor een gebruiker om te zoeken naar potentiële data op basis van locatie, leeftijd, religie en andere profielinformatie. 

Wil jij zelf de mooiste gesprekken hebben met vrouwen, maar vind je dit best lastig? Dan raden wij jou de ‘Conversatie Koning’ aan.

Hierin ga jij leren hoe jij zelf hele interessante gesprekken kunt voeren met vrouwen en deze ook aan de gang kunt houden, zonder dat ze direct vertrekt 😉

In onze review over de Conversatie Koning lees je alles over deze complete cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *