Review: Conversatie Koning (AttractionGym)

Zo word jij die onweerstaanbare KONING voor vrouwen!

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Moeite met het aanspreken en versieren van vrouwen? Erg onzeker en gefrustreerd? Aantrekkelijk worden voor vrouwen? Graag zelf contact leggen met vrouwen met behulp van de Conversatie Koning (AttractionGym)? Ontdek het hier in onze review!

Conversatie Koning (AttractionGym) Review en Ervaring

conversatie koning logo linker zijkant uitgelichte afbeelding

Grote kans dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat je meer wilt weten over de Conversatie Koning (AttractionGym) van Daan de Ram? En hoogstwaarschijnlijk denk je eraan om met de cursus te gaan starten?

Want je bent dat alleen thuis zitten nu wel zat? En wilt graag die leuke meiden of vrouwen die je tegenkomt aan kunnen spreken? En wilt dolgraag die leuke conversaties met ze hebben?

Waarschijnlijk zat je al een beetje op Google rond te neuzen naar Reviews en Ervaringen over de Conversatie Koning? En over Daan de Ram zelf?

En uiteraard op zoek naar een bevestiging of deze cursus zijn geld en investering wel waard is? En of het betrouwbaar is? Zo ja, lees dan zeker verder!

Wij gaan jou precies uitleggen hoe de Conversatie Koning in elkaar steekt en wie Daan de Ram precies is. Uiteraard geven wij ook onze ervaring met de Conversatie Koning.

Wat is de Conversatie Koning?

De Conversatie Koning (AttractionGym) is een volwaardige videocursus die jou leert en als het ware coacht hoe gesprekken te voeren met vrouwen en hun te versieren. Een cursus die echt gericht is op mannen.

Opgebouwd uit modules in combinatie met een e-book. Je gaat dus echt leren hoe je interessante gesprekken kunt voeren met vrouwen en hoe deze op gang te houden. Zodat de gesprekken niet saai gaan worden en de vrouw alweer snel vertrekt 😉

Want dit soort gesprekken heeft ze al dagelijks. En moet jij juist zien te voorkomen!

Daan heeft het zo opgebouwd dat jij dit stap-voor-stap kunt volgen en daarna direct kan toepassen. Hij doet dit met duidelijke praktijkvoorbeelden zoals hij dit zelf ook altijd heeft meegemaakt.

Je kent het zelf wel je ziet een hele leuke meid lopen en wilt er eigenlijk op af stappen, maar je blokkeert van binnen en begint te zweten en nerveus te worden en weet niet meer wat je moet zeggen.

En lukt het je wel net iets verder te gaan en haar te bereiken dat je begint te stotteren en totaal niet meer uit je woorden komt.

“Dag gesprek en dag leuk meisje” Want hier zit het meisje of vrouw totaal niet op te wachten en loopt snel weer verder. Zij zoekt een leuke en zelfverzekerde jongen waar zij een leuk en boeiend gesprek met kan voeren.

Een “sexy” gesprekspartner waar zij mee kan lachen!

Daan legt jou hier alles over uit in deze cursus. Oftewel een systeem dat jou tot een boeiende en sexy gesprekspartner maakt.

Wie is Daan de Ram?

Daan de Ram is Nederland’s bekendste Datingcoach voor mannen. Komt uit Amsterdam en is ook wel bekend en tevens eigenaar van AttractionGym.nl

daan de ram staand op straat

Maar was zelf ook totaal geen hoogvlieger en zeker niet succesvol met het versieren van vrouwen. En is toen gaan bedenken, toepassen en coacht nu mensen en organiseert Bootcamps etc.

Heeft ondertussen ook een boek geschreven zoals “Geheim van Aantrekkingskracht”. En andere cursussen gemaakt zoals “BerichtenBaas” , “Sociale Superster“.

En heeft nu als doel “om gewone mannen een buitengewoon liefdesleven te geven

Is Daan de Ram betrouwbaar?

Ja Daan de Ram is betrouwbaar. Tuurlijk waren er voor ons in het begin ook vraagtekens. Van wie is die Daan eigenlijk? En klopt dit allemaal wel? Geen Scam? En is hij eigenlijk wel zo betrouwbaar als dat hij doet overkomen.

Na online zoeken op Facebook, Youtube en de Website AttrationGym.nl was ons beeld direct anders en hebben dan ook geen schokkende dingen gevonden.

Zie hier een leuke video van Daan om gelijk een beter en vertrouwd beeld van hem te krijgen.

Wat ga je precies leren in de Conversatie Koning cursus?

In het kort ga je de volgende zaken leren. Daarna zullen wij het per module behandelen.

 • Technieken van de meest begaafde sprekers op aarde waarmee je ieder gesprek boeiend en entertaining kunt maken.

 • Onthullen van de grootste conversatie fouten.

 • De perfecte houding tussen spreken en luisteren.

 • Hoe een “sociale mindset” ontwikkelen en hoe je deze op de beste manier ontwikkelt.

 • Hoe je de slechtste conversaties kunt vermijden.

 • Sexy spreken in 5 minuten.

 • Direct actieplan

 • 15 zinnen die haar meer opgewonden maken

 • Meer Flow in jouw gesprekken

Dit is maar een kleine greep uit hetgeen er allemaal besproken wordt. Want er komt nog veel meer 🙂

Het aanbod van de Conversatie Koning

De Conversatie Koning (AttractionGym) bestaat uit totaal 6 modules en bonus video’s.

Stap-voor-stap kun jij deze video’s op elk gewenst moment van de dag bekijken vanuit je luie stoel. Op ieder device. Erg prettig dus.

Doe het geleidelijk want er komt best een hoop informatie op je af. En dit moet je eerst wel goed in je opnemen, want daarna moet het in de praktijk toegepast gaan worden 😉

Module 1 : Conversatiefouten die je nooit meer hoeft te maken

conversatie koning module 1

Module 2 : Het wapenarsenaal van de Conversatie Koning

conversatie koning module 2

Module 3 : Zinnen waardoor je met iedereen moeiteloos kunt flirten

conversatie koning module 3

Module 4 : Zinnen die haar verliefd maken

conversatie koning module 4

Module 5 : Zinnen waardoor ze met je naar bed wil

conversatie koning module 5

Module 6 : Het ultieme systeem om je uit pijnlijke stiltes te redden

conversatie koning module 6

Bonussen :

De Kroonjuwelen : 575 Voorbeeld zinnen “in elke situatie een grandioze reactie”

conversatie koning kroonjuwelen voorbeeld zinnen

Bonus Video : Van gesprek naar zoenen in 5 simpele stappen

van gesprek naar zoenen

Bonus : Come-Backs voor al haar bijdehante opmerkingen

come-backs voor haar bijdehante opmerkingen

Bonus Video : Overdag ontmoeten, zoenen en meenemen

overdag ontmoeten en zoenen

Zoals je kunt zien een enorm complete cursus die jou stap-voor-stap bij de hand neemt om van jou een sexy en boeiende gesprekspartner bij de vrouwen te maken.

Laat het systeem de “Conversatie Koning” jou helpen tot de ideale gesprekspartner waar vrouwen van dromen.

Conversatie Koning Review en Ervaringen

Is de Conversatie Koning betrouwbaar? Zoals wij het hebben kunnen ervaren zeer zeker. En ook op internet zijn er positieve dingen te vinden.

Zelf zijn wij dus erg positief over de Conversatie Koning van Daan de Ram. Het is erg compleet maar vooral ook praktisch. Alles wordt duidelijk verwoord en ook met behulp van al het videomateriaal is het goed te begrijpen.

Eerlijk gezegd net iets beter dan de cursus Gespreksninja van Tim Veninga welke wij ook hebben gevolgd.

Wat ook erg handig en leuk is dat het direct toepasbaar is en jij gelijk op pad kunt om de vrouwen te kunnen gaan versieren 😉

Het is best veel videomateriaal en soms wat lange video’s wat je uiteraard stap-voor-stap tot je moet nemen.

Neem er dus de tijd voor en probeer het stapsgewijs steeds beter te begrijpen en ga het daarna toepassen. Zeker de praktijkvideo’s zijn erg leuk van Daan zelf. Je kijkt dan echt mee hoe hij het zelf doet. Erg leuk gedaan.

Tevens een leuke cursus en vooral erg leerzaam voor de schuchtere en verlegen mannen onder ons. Laat je onderdompelen door alle technieken van Daan en maak jezelf onweerstaanbaar voor de vrouwen!

review conversatie koning cursist

Prijs van de Conversatie Koning

De Conversatie Koning cursus kost momenteel eenmalig EUR 97. Een avondje minder stappen en je hebt deze investering “voor het leven” er alweer uit 😉

Je echt hier echt veel kennis en plezier uithalen. En vooral veel zelfverzekerder van worden, want je weet straks precies wat je wel en niet moet zeggen. En krijgt daardoor veel meer leukere reacties en gesprekken met vrouwen.

Dit gaat jou zeer zeker een enorme boost in jouw zelfvertrouwen geven. Alle info goed tot je nemen en gaan toepassen en jij zult zien dat het je daarna allemaal veel makkelijker afgaat dan jij gedacht had.

Mocht je het echt helemaal niets vinden dan hanteert Daan altijd nog een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Conclusie van de Conversatie Koning

De Conversatie Koning is een waardevolle cursus die jou echt helpt beter te worden in gesprekken met vrouwen en hoe jij je wel en niet moet gedragen.

Stap-voor-stap wordt alles zeer duidelijk in video’s uitgelegd met echt voorbeelden van Daan zelf. Kortom een boost voor jouw zelfvertrouwen!

Zou je dit zelf ook willen ervaren na het lezen van onze review en ervaring. En zelf ook alle mooie vrouwen willen aanspreken zonder zelf direct dicht te klappen en niet weten wat je moet zeggen?

Start vandaag nog op deze pagina met de Conversatie Koning.

Nu voor de speciale prijs van EUR 97.

Hopelijk heeft deze review antwoord gegeven op de volgende vragen :

 • Conversatie Koning review
 • Conversatie Koning pdf
 • Conversatie Koning betrouwbaar?
 • Wie is Daan de Ram?
 • AttractionGym cursus
Beoordeling Conversatie Koning
Beoordeling Conversatie Koning

Beoordeling door Chris,

20 aug 2023
5

Wordt beter in gesprekken met vrouwen en laat jouw zelfvertrouwen groeien. Zeer compleet en praktisch met duidelijke voorbeelden van Daan zelf wat jou zeker gaat helpen.

Kom op en laat al die mooie vrouwen niet in de kou staan 😉

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *