Vrouwen versieren – hoe doe je dat eigenlijk?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

De meeste mannen zullen niet gelijk een casanova zijn als het aankomt op vrouwen.

Het is niet voor niets zo dat je bij dit artikel terecht bent gekomen.

Veel mannen weten echter niet dat het flirten online als zowel offline helemaal niet zo moeilijk is.

Je kunt het zelfs zien als een soort spel, je moet alleen even de spelregels door hebben.

Als jij ook de beste vrouwen versieren tips wilt ontdekken raden wij je aan om door te lezen.

We laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

De beste vrouwen versieren tips – volg deze tips zelf

Er zijn echt ontzettend veel tips en tricks die wij je kunnen geven als het aankomt op het versieren van vrouwen. De vrouwen versieren tips die we hieronder op een rijtje hebben gezet zijn bedoelt voor het flirten in real life.

Straks gaan we in op digitaal flirten. Maar laten we eerst maar eens kijken naar de traditionele versiertips:

#1: Denk aan lichaamstaal en oogcontact

Lichaamstaal is niet alleen hoe je non-verbaal je interesse in een vrouw uitspreekt – het is ook hoe vrouwen hun interesse in jou uiten.

Verrassend genoeg zijn vrouwen in 90% van de gevallen degene die een romantische ontmoeting initiëren. Dit doen ze door middel van lichaamstaal.

Wanneer je met een vrouw flirt, moet je non-verbale signalen afgeven dat je je seksueel tot haar aangetrokken voelt; dat zijn eigenlijk de enige signalen die je in eerste instantie zou moeten afgeven.

Oogcontact is een makkelijke manier om uit te drukken dat je geïnteresseerd bent in haar. Dit is ook nog eens een makkelijke manier voor je om te peilen of ze je leuk vindt.

Als ze geen oogcontact maakt, is de kans groot dat ze zich niet op haar gemak voelt of ontspannen is. Kijkt ze wel terug en houdt ze je blik vast dan is de kans groot dat ze jou wel ziet zitten. 

vrouwen versieren lichaamstaal en oogcontact

#2: Belang van een glimlach

Glimlachen kan ontwapenend zijn en kan helpen om een deel van het ongemak uit de eerste ontmoeting te halen.

Zorg ervoor dat je niet te veel of te vaak lacht; in het beste geval denkt ze dat je een onzeker man bent, en in het ergste geval denkt ze misschien dat je een creep bent.

Probeer daarom altijd om haar glimlach te peilen. Probeer te bepalen of haar glimlach echt of nep is, dit zal het een stuk makkelijker maken om te weten of ze geïnteresseerd is.

Als ze echt lacht weet je vrijwel zeker dat ze een leuke tijd heeft. Dit is natuurlijk een goed teken.

#3: Houding is de sleutel tot succes

Een goede houding geeft zekerheid en vertrouwen; met andere woorden laat dit haar weten dat je je positief voelt over het flirten.

Dit geeft haar een goed gevoel. Blijf dus altijd rechtop staan met de borst vooruit. Dit is de manier waarop je wat dominanter overkomt en waarmee je laat zien dat je je comfortabel voelt in je eigen vel. 

#4: Imiteer haar gezichtsuitdrukkingen 

Je gezichtsuitdrukking speelt een belangrijke rol bij het versieren van vrouwen. Hier moet je alleen wel voorzichtig mee zijn: laat je gelaatsuitdrukkingen je emoties weerspiegelen.

Veel jongens zullen tijdens het flirten alleen maar lachen. Dit is echter niet zo handig. Verander in plaats daarvan je gezicht aan de hand van wat zij doet.

Mocht je in gesprek raken en mocht ze wat serieuzer kijken dan is het verstandig om dit ook te doen. Ze zit echt niet te wachten op een man die niets anders kan doen dan glimlachen. 

Vrouwen versieren via Tinder of Whatsapp handige tips

Vandaag de dag kom je die leuke dame niet meer echt tegen in de supermarkt, je zal toch gebruik moeten maken van Tinder of Whatsapp om een vrouw te versieren.

Nu is vrouwen versieren via Whatsapp of Tinder zeker mogelijk, je moet alleen een andere manier kiezen om dit aan te pakken. Hieronder vind je een paar handige vrouwen versieren tips die je zullen helpen. 

#1: Woorden alleen zullen je niet helpen

Er wordt gezegd dat 93% van de communicatie non-verbaal is. Dit houdt in dat lichaamstaal, toon en gezichtsuitdrukkingen ook een rol spelen.

Het zeggen van de juiste woorden doormiddel van flirt zinnen zal maar tot een bepaalde hoogte werken; het is vaak minder belangrijk wat je zegt dan hoe je het zegt.

Je zou er dus voor kunnen kiezen om een spraakbericht te sturen. Op die manier kan je namelijk wel je toon kenbaar maken, dit kan bij een normaal berichtje niet. Doe dit wel pas later bij het chatten, anders komt het toch een beetje raar over.

#2: Maak een grapje over haar profiel

Een van de makkelijkste manieren om online te flirten met een meisje is om een grapje te maken over iets in haar profiel. Waarom?

Hier zijn twee belangrijke redenen voor: Ten eerste moet je altijd beginnen met flirten door speels te zijn. Dit is een goede manier voor jullie twee om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen.

Een andere reden waarom je wilt beginnen met een speelse verwijzing naar iets in haar profiel is om haar te laten zien dat je het hebt gelezen en dat je er aandacht aan hebt besteed.

Bovendien kan het maken van een speelse verwijzing naar iets in haar profiel haar laten weten dat jullie twee gemeenschappelijke interesses hebben. Zo heb je al een streepje voor. 

#3: Ga over naar social media

Ondanks het feit dat je iemand hebt leren kennen op Tinder is het handig om door te gaan naar Facebook. Waarom raden wij dit aan?

Omdat een vrouw op een dating site niet noodzakelijkerwijs is wie ze in het echte leven is. Je krijgt een veel beter beeld van de dame door haar toe te voegen op Facebook of Twitter dan via de datingsite.

Je kunt zien of ze veel vrienden heeft en of er dingen zijn die jullie allebei leuk vinden. Dit maakt het echt een stuk eenvoudiger om te zien of jullie mogelijk bij elkaar vragen.

Wees altijd respectvol bij het vragen naar haar profiel, je moet namelijk niet vreemd overkomen. Eén van de beste vrouwen versieren tips die wij je mee kunnen geven!

Een vrouwen versieren cursus volgen

Mocht je nu nog veel meer vrouwen versieren tips willen krijgen dan zou je eens kunnen kijken om een vrouwen versieren cursus te volgen.

Deze cursussen zijn speciaal bedoelt voor de mannen die alles te weten willen komen over het flirten en die bereid zijn om de benodigde stappen te maken.

Door middel van de beste vrouwen versieren tips zal ook jij binnen no time in staat zijn om de vrouwen aan de haak te slaan. Kijk altijd wel even goed naar de vrouwen versieren cursus die je wilt volgen.

Het is namelijk wel de bedoeling dat je de cursus volgt van iemand die weet wat hij doet. 

Door middel van deze vrouwen versieren tips zal ook jij in staat zijn om te beginnen met flirten. Of je nu vrouwen wilt versieren via het internet, Tinder, Whatsapp of in real life.

Je kunt deze tips echt overal toepassen. Mocht je nu meer willen weten over vrouwen versieren dan is het handig om een vrouwen versieren cursus te volgen. Dit maakt het mogelijk om nog makkelijk te versieren. 

Wil je echt vrouwen leren versieren? Lees dan ook zeker onze Berichtenbaas (AttractionGym) review.

Daarna weet jij alles over deze complete cursus en hoe jij de vrouwen voor je kunt winnen!

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *