Vrouwen Versieren Via internet? [2024]

Zo Kan Ook Jij Leren Versieren en Flirten!

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
vrouwen versieren online linker zijkant

Tegenwoordig anno 2024 gebruiken steeds meer mensen dating sites of apps om andere mensen te leren kennen en te daten. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om andere mensen te leren kennen via het internet.

Er bestaan honderden dating platforms. Voor mannen en vrouwen. Wat je seksuele geaardheid ook is. Wie je ook bent en wat je ook doet. Voor jou is zeker een match te vinden op in het internet.

De hele wereld staat door het internet met elkaar in het verbinding. Daarnaast heeft ook bijna iedereen meerdere sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram of Twitter.

Ook hier kun je eenvoudig andere mensen ontmoeten. Het is dus ook nog nooit zo gemakkelijk geweest om vrouwen te versieren via het internet!

Lees hieronder snel verder en ontdek onze succesvolle versiertips!

Versieren via internet

Veel mannen vinden het spannend om tijdens een avondje stappen in de bar of club op een vrouw af te stappen. Dit is ook best eng, je kan natuurlijk afgewezen worden. Misschien heeft ze al een relatie, heeft ze er geen zin in of is ze simpelweg niet tot je aangetrokken.

Een blauwtje lopen: dat kan iedereen overkomen. Wanneer je dit te spannend vindt, kun je je geluk in de online datingwereld zoeken. Op het internet zitten duizenden vrouwen die ook op zoek zijn naar een leuke single man.

Het grote voordeel van datingsites is dat je zeker bent van de intentie van deze vrouwen. Stap je in real life op iemand af, dan weet je nooit of diegene misschien al bezet is. De vrouwen op deze dating apps zijn net als jij single en op zoek naar een leuke flirt, date of relatie. Het enige wat jij hoeft te doen is een goed profiel aanmaken en de juiste communicatie skills hebben om haar te kunnen versieren.

Maar dat kan nog best een opgave zijn. Hoe pak je dat het beste aan? Wat kun je het beste zeggen? Lees snel verder en kom achter de beste tips en tricks die jou gaan helpen bij het versieren van vrouwen via het internet!

Versiertips

Wil je een vrouw succesvol versieren via het internet, dan zijn er aantal punten waar je op moet letten. Hierbij 12 tips die jou zeker verder gaan helpen!

Tip #1: Gebruik een goede foto

Of het nu je social media, Whatsapp of datingsite profielfoto is, zorgt dat dit altijd een duidelijke goede foto is. Plaats geen vage foto waar je de pixels kunt zien. Plaats geen foto met vrienden zodat de vrouw moet raden welke van de vijf mannen jij bent. De foto is ontzettend belangrijk.

Het communiceert wie jij bent en wat je uitstraalt. Heb je een vage profielfoto, dan communiceert dit dat je slordig, lui en onverzorgd bent. Vrouwen kunnen als geen ander een foto interpreteren, elk detail zal hen opvallen. Investeer wat extra geld in een professionele fotoshoot of plaats foto’s van jou in verschillende situaties.

Bijvoorbeeld een sportieve foto van jou op de tennisclub, met je neefjes op een bbq en van jou op een zonvakantie. Hiermee laat je meteen in een paar foto’s zien wie je bent en wat je hobby’s of passies zijn. Sommige mannen kiezen ervoor om helemaal geen foto te plaatsen.

Misschien ben je erg onzeker over je uiterlijk of ben je het niet eens met de vleeskeuring van dating apps. Toch ga je dan nooit een leuke match vinden. Wanneer een profiel geen foto heeft, komt dit verdacht over en zullen vrouwen hier nooit op reageren.

Tip #2: Schrijf wat over jezelf

Heb je een profiel aangemaakt op een datingsite, zorg er dan voor dat je een stukje tekst over jezelf schrijft. Geef aan wat je werk, hobby’s, passies en interesses zijn. Wanneer je wat over jezelf schrijft, vinden vrouwen dit erg aantrekkelijk. Het geeft aan dat je weet wie je bent en dat je genoeg zelfkennis hebt.

Dit duidt op zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid en dat is waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen. Wat houd je bezig in het leven, wat maakt je enthousiast en wat maakt jou gelukkig? Schrijf niet op dat je grootste passie in het leven tv kijken is, dit is niet bepaald een aantrekkelijke eigenschap. Het communiceert dat je lui en ongeïnteresseerd bent.

Dit klopt misschien helemaal niet, maar het is helaas wel wat het communiceert. Iedereen houdt van tv en Netflix kijken op z’n tijd, maar probeer wat interessanter en origineler over te komen. Houd je van koken, reizen, klussen of schilderen? Dit duidt aan dat je actief en creatief bent, iets wat vrouwen graag zien. Je profiel is je visitekaartje, het eerste wat potentiële dates zien, dus zorg dat het de aandacht trekt van vrouwen!

Tip #3: Bedenk goed je eerste bericht of gebruik een pakkende openingszin

Stel je bent een leuke vrouw tegengekomen op het internet. Je bent van plan haar een berichtje te sturen. Dit eerste bericht is allesbepalend, dus denk hier goed overna! Dit eerste bericht moet humor bevatten en al een stukje loslaten over jouw persoonlijkheid. Begin daarom nooit een gesprek door jezelf voor te stellen.

Dit is ontzettend saai en nodigt niet uit tot een leuk, spannend of flirterig gesprek. Gebruik bijvoorbeeld een pakkende openingszin. Dit kan natuurlijk een beetje cliché zijn en werkt niet bij iedere vrouw, maar andere vrouwen kunnen dit enorm grappig vinden en zo begin je het gesprek al op een speelse luchtige manier.

Bedenk dat mooie vrouwen misschien wel tientallen berichtjes per dag krijgen van andere mannen. Dan moet jouw bericht er natuurlijk uitspringen!

Tip #4: Schrijf verzorgd en netjes

Ook al heb je contact via het internet met een vrouw, dan betekent dit niet dat je altijd chattaal moet gebruiken. Blijf netjes, verzorgd en grammaticaal correct communiceren. Laat zien dat je de Nederlandse taal goed beheerst en dat je geen spelfouten maakt.

Vergeet je punten, komma’s en hoofdletters of sla je zelfs complete woorden of letters over, dan kan dit dom en lui overkomen. Dit zijn nou niet bepaald de eigenschappen die vrouwen over het algemeen aantrekkelijk vinden, dus onthoud dat je altijd verzorgd en netjes schrijft.

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot intelligente en welbespraakte mannen die goed hun gevoelens omschrijven. Schrijf geen complete paragrafen, maar houd het kort en gebonden. Je zult dan ook merken dat ze sneller op je berichtjes reageert.

Tip #5: Maak haar aan het lachen

Iedere vrouw houdt van een man met een gevoel voor humor. Wil je een vrouw versieren, dan moet je haar aan het lachen maken. Maak grapjes tijdens het chatten door, hiermee houd je de conversatie luchtig en speels.

Een vrouw vindt een man die haar aan het lachen kan maken enorm aantrekkelijk. Zorg dat je geen flauwe moppen koning wordt, maar maak persoonlijke en flirterige grapjes.

vrouwen aan het lachen maken

Tip #6: Stel vragen en luister goed

Iedere vrouw wil een man die goed en aandachtig naar haar luistert. Dit is dan ook iets wat je gelijk moet tonen in een eerste gesprek met een vrouw. Toon interesse en betrokkenheid. Stel vragen en besteed aandacht aan details. Toon oprecht interesse en kom alles over haar te weten.

Er zijn weinig vrouwen die dit niet aantrekkelijk vinden. Onthoud details en breng dit later te sprake. Dit zal haar vleien dat je zelfs die kleine dingen onthouden hebt. Stel genoeg vragen, maar ook niet teveel. Het eerste chatgesprek hoeft geen overhoring te worden.

Tip #7: Wees een uitdaging

Tijdens het versieren via het internet is het belangrijk dat je een uitdaging blijft. Uit niet meteen al je gevoelens, laat haar een beetje gissen. Dat is het spel van flirten. Blijf onvoorspelbaar en mysterieus, dit maakt je erg aantrekkelijk voor een vrouw. Geef niet direct antwoord op haar appje, laat haar verlangen groeien.

Geef niet meteen alles weg, zorg dat er altijd wat te vragen overblijft. Wees niet hele avonden online om alleen met haar te praten. Zorg dat ze ook weet dat je een spannend, vol en sociaal leven daarnaast hebt, zo kom je in ieder geval niet wanhopig over en dit zorgt er voor dat ze je nog aantrekkelijker vindt.

Tip #8: Maak op tijd de overstap van het internet naar het echte leven

Oke, je hebt een leuke vrouw leren kennen via het internet. Je bent al een tijdje berichtjes heen en weer aan het sturen. Misschien is het een comfortabel idee om de relatie alleen voort te zetten op het internet, maar op een gegeven moment zul je elkaar toch ook in het echt moeten ontmoeten.

Misschien ben je bang voor teleurstellingen, maar hier moet je toch ook op tijd achter komen, anders is het een tijdverspilling. Wanneer je iemand slechts via appjes leert kennen, kun je een beeld van degene vormen wat misschien wel helemaal niet klopt.

Maak een afspraak, plan een date en spendeer tijd met elkaar in het echte leven. Alleen zo leer je iemand echt kennen en kun je erachter komen of die klik oprecht is en hoogst waarschijnlijk is ze in het echt nog leuker dan op het internet!

Tip #9: Heb niet te hoge verwachtingen en bereid je voor op teleurstellingen

Wanneer je een vrouw via het internet ontmoet hebt en daar vervolgens via het internet, Tinder of Whatsapp mee verder communiceert, dan vorm je een bepaald beeld van haar. Dit beeld ontstaat in jouw hoofd en daar zitten onbewust bepaalde verwachtingen aan verbonden. Hoe langer de communicatie enkel via het internet gaat, hoe hardnekkiger dit beeld zich in jouw hoofd gaat vormen.

Wanneer je deze vrouw uiteindelijk gaat ontmoeten, heb je hoge verwachtingen opgesteld. Grote kans dat je dan teleurgesteld wordt. Het beeld dat je in je hoofd had opgesteld, komt niet overeen met hoe de persoon in werkelijkheid is. Dit gebeurt uiteraard ook andersom.

Zij heeft ook een beeld van jou gevormd en kan ook teleurgesteld zijn. Dit zijn dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je met iemand voor een lange tijd eerst online date. Stel daarom je hoge verwachtingen bij. Wees open-minded en bekijk het als een eerste date.

Tip #10: Geloof niet alles op het internet

Ben je hoteldebotel geworden op een geweldige vrouw die je hebt ontmoet op het internet? Er zijn miljoenen mensen in de wereld die een internet relatie hebben. Maar is dit wel een echte relatie? Je gevoelens kunnen zeker oprecht zijn, maar is een relatie wel echt als je elkaar nog nooit in het echt ontmoet hebt?

Iemand kan in het real life compleet anders zijn dan dat ze zich voordoen op het internet. Er zijn genoeg oplichters, nepprofielen en catfishes op de wereld. Geef nooit zomaar persoonlijke gegevens, informatie of intieme foto’s aan iemand die je eigenlijk nog niet kent. Schrijf niet zomaar geld over omdat de ander dat zogenaamd nodig heeft.

Vertrouw je het niet helemaal, stel dan voor om te facetimen. Zo weet je in ieder geval zeker of je wel met degene praat als op de foto te zien is. Verzint ze smoesjes om nooit te facetimen of zegt ze iedere echte afspraak af, dan is het goed idee de relatie eens te analyseren en te accepteren dat deze persoon waarschijnlijk niet degene is als dat ze zegt dat ze is.

Is dit allemaal wel correct, dan kan alsnog een internetrelatie in het real life niet werken. Wanneer je slechts contact hebt via het internet zie je maar één kant van iemand. Je ziet elkaar niet wanneer je moe en chagrijnig thuis komt na een dag werken. Je bent niet bij elkaars nabijheid bij bijzondere of moeilijke gebeurtenissen. Daarnaast kan de klik in het echt heel anders voelen, waardoor de relatie niet verder kan werken.

vrouwen versieren roze bril afzetten

Tip #11: Plan een leuke eerste date

Het is eindelijk tijd: jullie gaan in het echt afspreken. Dagen, weken, maanden of zelfs jaren hebben jullie gecommuniceerd via het internet, maar nu gaan jullie eindelijk in het echt afspreken. Dat is natuurlijk ontzettend spannend. Je kent elkaar misschien al door en door. Jullie hebben urenlang geappt, gechat of gefacetimed.

Maar wanneer je elkaar in real life ontmoet, kan dit toch echt als een eerste date aanvoelen. Juist omdat je al veel over elkaar weet, kun je deze ongemakkelijke overhoring overslaan. Organiseer daarom iets leuks voor de eerste ontmoeting. Plan een leuke activiteit, iets actief of creatiefs. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer.

Zorg dat je het allebei naar je zin hebt en plezier hebt. In deze ontspannen sfeer kun je gemakkelijk een vrouw verder versieren.

Tip #12: Versier haar in het echt

Ook al hebben jullie via het internet al genoeg geflirt en heb je het gevoel dat je haar al helemaal ingepakt hebt met jouw versier moves, toch betekent dit niet dat het al gedaan is. Wanneer je elkaar in het echt ontmoet, zul je haar nog verder moeten versieren. Versieren in real life gaat er anders aan toe als op het internet.

Flirten of versieren bestaat uit verbale en non-verbale communicatie. Aangezien het versieren via het internet slechts om verbale communicatie gaat, gaat het nu het echt om de non-verbale communicatie. Het gaat hierbij voornamelijk om je lichaamstaal. Oogcontact, je houding en subtiele aanrakingen.

Kijk haar in de ogen aan, zo straal je zelfvertrouwen uit. Draai met je lichaam naar hoe toe wanneer ze praat, zo kom je geïnteresseerd over. Raak haar arm of hand aan wanneer je een grapje maakt. Reageert ze goed op jouw versieren, dan is dat ook af te lezen aan haar lichaamstaal.

Lees ook: De 27 Beste Tips Om Vrouwen Te Versieren: Voor Succesvolle Dates! >>

Geschikte versier cursussen

Wij zijn nu aan het einde van dit artikel gekomen en je bent nu al in het bezit van meer tips en zelfvertrouwen om vrouwen via het internet te versieren, maar wil je graag nog meer leren? Ga dan een online flirt cursus volgen! Hierin leer je van A tot Z met behulp van echte praktijkvoorbeelden, tips & tricks wat jij precies moet zeggen om succesvol vrouwen via het internet te versieren.

Je gaat dan doormiddel van een stappenplan ook wel het “berichtensysteem” genoemd leren van iemand die hier al heel veel succes mee heeft bereikt. Doordat dit jou stap-voor-stap wordt uitgelegd kan jij dit zelf op jouw eigen tempo ook gaan toepassen en uitproberen, zodat jij veel zelfverzekerder gaat worden en al die leuke meiden naar jou toe weet te trekken in plaats van dat ze jou niet eens zien staan.

Een hele uitgebreide cursus die wij zeker kunnen aanraden is de “BerichtenBaas” van Daan de Ram. Daan is een jongen die al veel ervaring heeft opgedaan in de datingwereld en tegenwoordig ook wel de Datingcoach voor mannen in Nederland genoemd wordt. Hij gaat jou echt gesprekken laten voeren met vrouwen op een manier dat zij verslaafd gaan raken aan jou. Dus niet meer alleen op de bank Netflix kijken, maar succesvolle dates hebben!

Lijkt dit jou ook wel iets en wil je nu echt eens van die onzekerheid af? Lees dan zeker onze uitgebreide BerichtenBaas review >>

Na het lezen van deze review weet je alles over deze complete cursus en kan je gaan beginnen met het versieren van al die mooie vrouwen en het boosten van jouw zelfvertrouwen.

Want hoe gaaf is het niet als jij precies weet wat te doen en wat je moet zeggen in het bijzijn van al die vrouwen die je tegenkomt en online zonder dat je met jouw mond vol tanden staat. Met als gevolg fantastische dates en uiteindelijk nog meer hele leuke dingen die jij zelf mag invullen😉

Op de pagina van AttractionGym via onderstaande groene button ontdek je alles over deze complete cursus en krijg je als bezoeker van SiteReviews.nl toegang tot de momenteel lopende speciale actieprijs.

Alvast heel veel succes met het versieren van al die mooie vrouwen en het boosten van jouw zelfvertrouwen!

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *