Phoenix Website Review: Ervaringen met IMU [Tonny Loorbach] Software [2024]

Beste Website Software van IMU?

Gemiddelde leestijd: 62 minuten
phoenix ervaringen logo linker zijkant

In deze Phoenix website review ga je alles lezen over wat dit website software pakket van de Internet Marketing Unie (IMU) je te bieden heeft. Het maken van een website is geen gemakkelijke opgave.

Je moet namelijk aan allerlei zaken denken, wil je er ook succes mee hebben. Het is dus goed om te weten dat er ook software bestaat waar mee je dat net wat gemakkelijker voor elkaar kan krijgen. Door dit pakket te gebruiken, kan je al snel een heel stuk verder komen. Zo kan je de gebruiker van jouw website helemaal op maat bedienen.

Werken met de Phoenix Site website software kan je bijvoorbeeld helpen om gemakkelijker hoog in de zoekresultaten van Google te komen. Maar ook de andere wensen en eisen die voor mensen van belang zijn kan je veel simpeler vervullen.

Het is bovendien ook nog eens zo dat dit pakket door echte kenners wordt aangeboden. Het is namelijk ontwikkeld door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU.

Dit is geen onbekende in de wereld van online marketing. Daar komen we later in deze review dan ook nog eens op terug. Je kunt er in ieder geval nu al van uitgaan dat je hoge kwaliteit geboden krijgt door deze ontwikkelaar.

Nu heb je natuurlijk niet veel aan loze woorden. Het is belangrijk om daar ook de onderbouwing en Phoenix website voorbeelden van te zien. Daarom is het goed om deze Phoenix Software review door te nemen. Daarin is alles opgenomen wat je moet weten. Zo kan je er een goed beeld van vormen.

Wanneer je je eigen website wilt gaan ontwikkelen, weet je dus direct of je dat met deze website software moet doen of niet. Bovendien is het ook goed om te zien wat de Phoenix ervaringen van anderen zijn. Op die manier kan je gemakkelijker een goed beeld vormen. Dit maakt het voor jou aantrekkelijker.

Lees hieronder snel verder!

Wat mag je verwachten van deze Phoenix review?

Wanneer je deze Phoenix website software review doorneemt, dan kan je alles leren wat met dit pakket te maken heeft. In de eerste plaats kijken we naar de basisinformatie. Wat is Phoenix en wat kan je er precies mee doen? Ook bespreken we hoe het allemaal werkt.

Daarnaast kan je ook over andere zaken het nodige leren. Bijvoorbeeld over het gratis downloaden van e-books over Phoenix. Daarmee heb je in ieder geval de basis zodat je er zeker van kan zijn dat je ermee kan beginnen.

Vervolgens kijken we in deze Phoenix software review naar hoe alles precies werkt. Je kan bijvoorbeeld meer leren over de vele functies van Phoenix. Daarnaast kijken we naar de tientallen templates en andere zaken die worden aangeboden om het jou gemakkelijk te maken.

Ook gaan we het over de makers van het pakket hebben. De mannen achter IMU, Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren zijn namelijk geen onbekenden. Mocht je ze nog niet kennen, dan kan je misschien iets hebben aan onze mening over dit bedrijf. Ook kijken we naar de andere producten die zij bieden aan consumenten en ondernemers.

Tot slot kijken we in de Phoenix software review ook naar zaken rondom het pakket. Zo wil je natuurlijk weten waarom je juist met deze software aan de slag moet gaan. Ook is het fijn om meer te leren over de community die eromheen is gebouwd en wat je daaraan hebt.

Daarnaast bekijken we wat gebruikers die al met Phoenix werken vinden van het pakket. Een review moet natuurlijk ook altijd een opsomming van de voor- en nadelen bevatten. Daar hebben we het dus ook over. We bekijken wat deze software zo aantrekkelijk maakt en kijken ook naar enkele voorbeelden van websites.

We ronden af met wat praktische zaken. Zo wil je weten of de software wel geschikt is voor jou. Ook geven we je een eindconclusie. Daarnaast kijken we naar de kosten voor het pakket. In deze Phoenix website software review leer je bovendien meer over de niet goed geld terug garantie van 14 dagen.

Dat is ook altijd belangrijk om te weten natuurlijk. We werpen ook een blik op veelgestelde vragen en op de andere software van IMU. Zo heb je uiteindelijk een compleet en volledig beeld van wat je mag verwachten. Laten we snel kijken hoe alles in elkaar steekt zodat je gauw kan beslissen.

Wat is Phoenix?

Om deze Phoenix software review goed te beginnen is het goed om eerst te bekijken wat het precies is. Eigenlijk is het een alles-in-een pakket waarmee je direct een website kan bouwen. Je hebt er geen technische kennis voor nodig, maar kan er toch een mooie en goed werkende website mee bouwen.

Die site voldoet dan ook nog eens aan alle moderne wensen en eisen. Het komt er dus op neer dat je met de aankoop van dit pakket in één keer klaar bent om te doen wat je wilt doen met de website als ondernemer.

In de Phoenix software zit ook webhosting opgenomen. Dat komt omdat webhosting een belangrijke rol speelt in de vindbaarheid van een website. Dat komt omdat snelheid en veiligheid ook zo belangrijk zijn om goed gevonden te worden.

Wanneer je dus niet alleen je website helemaal aan de moderne eisen kan laten voldoen, maar ook zeker weet dat de webhosting helemaal op orde is, dan ben je er helemaal klaar voor. Je kunt dan online aan de slag gaan met het ondernemen en het maximale eruit halen. Er is echter nog veel meer de moeite waard te noemen aan dit pakket.

Deze Phoenix website software review neem je misschien door omdat je er al het nodige over hebt gehoord. Dat is ook niet zo vreemd, want het wordt steeds populairder. Eerst werkten alleen de makers van IMU er zelf mee. Inmiddels zijn er al bijna 2000 ondernemers die ervoor gekozen hebben om hun onlineactiviteiten met deze website te verzorgen.

Dit komt natuurlijk in de eerste plaats doordat het heel goed werkt. Veel ondernemers hebben er al de nodige resultaten mee kunnen boeken met hun online onderneming. Het kan dus ook voor andere soorten ondernemers die online werken een goede optie zijn.

Wat kun je precies doen met Phoenix?

In deze Phoenix software review gaan we het ook hebben over wat je met het systeem precies kan doen. Het is eigenlijk heel simpel. Je kan er websites mee maken. Alleen is het dan zo opgezet zodat je dit heel simpel kan doen. Eigenlijk ben je in een handomdraai al klaar.

Dat komt bijvoorbeeld doordat er templates worden aangeboden die direct klaar voor gebruik zijn. Zo ben je dus je niet veel tijd kwijt aan het ontwikkelen van de website. Ook kan je de kosten beperken en heb je zelf veel grip op het proces.

Hoewel je geen technische kennis nodig hebt voor de Phoenix software is het wel zo dat je er heel veel mee kan. Je hoeft je bijvoorbeeld niet aan de templates te houden. Het is mogelijk om zelf helemaal vanaf het nulpunt een website op te bouwen.

Het is daarbij ook zo dat gedacht is aan alle zaken die meespelen om succes te hebben. Zo kan je jouw website optimaal vindbaar maken. Je kan dit soort zaken ook allemaal uitbesteden. Je bent er dan in ieder geval zeker van dat alles goed op orde is en dat je er als ondernemer het maximale uit kan halen.

De Phoenix website software is erop gericht om jou als ondernemer te helpen groeien online. Er is gedacht aan de zaken die een rol spelen in internetmarketing. Dankzij deze tool kan je dus de nodige dingen bereiken die je anders misschien niet voor elkaar zou kunnen krijgen.

Het gaat er natuurlijk om dat je bij het bouwen van de websites die je gebruikt direct zorgt dat je het beste uit je mogelijkheden haalt. Daarom kijk je met deze software dus ook naar de manier van optimaal gebruiken. Alles is gebaseerd op onderzoek en ervaringen. Daardoor is de software dus ook optimaal gemaakt.

Hoe werkt Phoenix?

Wanneer je de Phoenix website software review tot nu toe hebt gelezen, dan kan je misschien denken dat je te maken hebt met een programma dat je krijgt toegestuurd. Die tijd is natuurlijk allang voorbij. De software is volledig online te vinden.

Daar kan je dus alle stappen doorlopen om gemakkelijk een eigen website te maken. Je denkt daarbij misschien aan zoiets als WordPress. Daar is het ook wel mee te vergelijken, maar toch is het helemaal anders. Het is goed om in het oog te houden dat er verschillen zijn.

Het bouwen van de website gaat snel en gemakkelijk en kan volledig naar jouw wensen. Dat komt omdat er heel veel tools in de software zijn opgenomen. Met klikken op de knop kan je dus functies toevoegen of wegnemen op je website. Zo haal je alles uit de mogelijkheden.

Je maakt de website direct responsive. Dat betekent dat deze op laptop, tablet en smartphone allemaal even goed draait. Zonder dat het je moeite kost. Je kan bovendien de website direct online zetten, juist ook omdat er mogelijkheden voor hosting bij inbegrepen zijn. Je hebt dus letterlijk nergens een zorg om.

Het is wel goed om te weten dat het maken van een website op zich het doel niet. Zoals je in deze Phoenix website software review zal leren, gaat het er vooral om dat je het beste uit de mogelijkheden van internetmarketing haalt. De mannen achter Phoenix en IMU zijn gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie.

Dat betekent dus ook dat je de website direct volgens alle wensen en eisen van de moderne zoekmachines maakt. Het gaat dus niet alleen om het maken van de mooiste website, maar juist ook om de website waar je het best je doelen mee bereikt. Het is allemaal simpel gemaakt zodat je dit zelf kan.

Er wordt je precies gewezen hoe je met afbeeldingen moet werken. Ook leer je hoe je content en je koppen op je website eruit moeten zien om gevonden te worden. Ook allerlei andere zaken zoals interne en externe links, metadata en andere zaken die meespelen in de vindbaarheid van een website worden allemaal goed verzorgd.

De links worden bijvoorbeeld automatisch toegevoegd. Je hoeft dus geen specialist in Google te zijn om toch te zorgen dat je alles zo kan opbouwen zodat de zoekmachine heel blij van jouw website wordt.

Specifieke groepen bereiken

De Phoenix website software is zo opgebouwd zodat je ook specifieke groepen kan bereiken. Wanneer je bijvoorbeeld alleen lokaal actief bent, dan kan je daarvoor Local SEO gebruiken. Je kan dan specifieke middelen en tools gebruiken om te zorgen dat je juist in de lokale zoekresultaten de beste scores bereikt.

Dit is natuurlijk ideaal, want zo hoef je niet te concurreren met partijen die in andere regio’s actief zijn. Het is fijn wanneer je je volledig focust op de groepen die voor jou van belang zijn.

Wanneer je dan de juiste groepen bereikt, is het ook fijn wanneer je kan zorgen dat de bezoekers direct op de juiste plek terechtkomen. Daarom is het ook gemakkelijk mogelijk om landingspagina’s te maken. Die landingspagina’s maken is met dit pakket ook in een handomdraai te doen.

Ook dat moet dus wel even benoemd worden in deze Phoenix software review. Ook voor landingspagina’s zijn templates beschikbaar. Hier kan je verzekerd zijn van optimaal resultaat. Je kunt ook gebruikmaken van alle moderne technieken om online klanten te overtuigen.

Gratis Phoenix e-books downloaden

Wil je het maximale uit het systeem halen? Dan moet je niet alleen deze Phoenix software review doornemen. Dan is het ook belangrijk om je kans te grijpen en de gratis e-books van Phoenix te downloaden. Daarin is alles opgenomen wat je moet weten om de software goed te kunnen gebruiken.

Zo kan je bijvoorbeeld zorgen dat je hoger in Google komt en heel gemakkelijk veel meer bezoekers binnen kan halen. Er zijn tegenwoordig twee verschillende boeken waar je voordelen uit kan halen. Zo kan je dus alleen maar beter scoren met je website.

Met het eerste boek kan je direct hoger in Google komen. Dat komt omdat je een stappenplan op het gebied van SEO krijgt. Je kunt zorgen dat je website daadwerkelijk bezoekers gaat aantrekken. Bijvoorbeeld doordat je aan de hand van de keyword checklist jouw website op de gewenste zoekterm kan aanpassen.

Ook leer je over zaken als backlinks en linkjuice. Dit zijn zaken die we niet in deze Phoenix website software review bespreken, dus dan kan het e-book van grote waarde zijn. Ook leer je het benutten van socials. Zoals je ook uitleg krijgt over content en over mobiele zoekresultaten. Het boek zit ook vol voorbeelden.

Ook het tweede e-book is van waarde. Dit boek gaat namelijk over leads en conversie. Je leert waar winstgevende websites aan moeten voldoen. Naast zoekmachine optimalisatie is ook conversieoptimalisatie van grote waarde. Daarom wordt dat ook in dit boek besproken.

Zo kan je de Phoenix website software nog beter benutten om je doelen te bereiken als ondernemer. Je leert niet alleen wat wel werkt, maar wordt juist ook gewezen op wat niet werkt.

Dit worden de zogenaamde conversie killers genoemd. Je kunt alles gewoon stap voor stap doorlopen in dit e-book. Je krijgt ook voorbeelden. Tot slot worden er nog enkele tips voor gevorderden gedeeld.

Download hier: Conversie e-book “De Conversie Code” >>

Download hier: SEO e-book “Winnen in Google” >>

Wat zijn alle functies van Phoenix?

Wat is een Phoenix website software review wanneer er niet uitvoerig gesproken wordt over wat je met dit systeem kan. Je kunt dit in grote lijnen in een paar zaken uiteenzetten. In de eerste plaats gaat het om scoren in Google met SEO. Daarnaast gaat het over de landingspagina’s.

Ook betreft het landingspagina’s en productlanceringen. We gaan op deze plek elk van deze vier zaken nog eens uitvoerig bespreken. Zo kan je er zeker van zijn dat je precies weet wat je krijgt. Dit maakt het gemakkelijker om te bepalen of het iets voor jou is.

Scoren in Google met SEO

De reden waarom je bij deze Phoenix software review bent uitgekomen is waarschijnlijk dat je meer succes met je website wilt bereiken. Dat goede vindbaarheid nodig hebt, dat is je wel duidelijk. Al vele jaren is SEO daar de belangrijkste factor in.

Dit is echter een flinke klus en als ondernemer heb je daar niet zomaar tijd voor. Daarom is in dit pakket alles al voor je verzorgd door de technische mensen van IMU. Het pakket zit vol met tools waar je iets aan kan hebben. Zo heb je dus met de aanschaf alles in één keer in de hand.

Uit ervaringen blijkt dat hier goede resultaten mee te boeken zijn. Ondernemers die er nu al mee werken melden duizenden bezoekers meer sinds ze de Phoenix website software gebruiken. Stijgingen van honderden procenten in een jaar zijn geen uitzondering.

Dit komt door de toepassingen van schone code en zogenaamde smart content. Dat betekent dat alles wat je publiceert op je website precies aan de SEO-eisen voldoet.

Zo worden interne links bijvoorbeeld automatisch aangemaakt. Ook andere tools zoals Turbo snippets worden benut. Ook wordt de code schoon gehouden zodat je website zoekmachinevriendelijk blijft en lekker snel blijft.

Je kunt talloze dingen hiermee. Zo kan je koppen, afbeeldingen, links en alle andere metadata perfectioneren. Ook kan je afbeeldingen aanpassen om je laadtijd te versnellen. Daarnaast worden direct de juiste pagina’s voor verschillende soorten apparaten, voor Google en voor verschillende social media aangemaakt.

Ook is de achterzijde in orde. De Phoenix website software levert bijvoorbeeld schone code. Je kunt simpel je blog optimaliseren met SEO. Daarnaast kan je een kennisbank opbouwen om Google te domineren. Phoenix is ook voorzien om je website te analyseren en gerelateerde artikelen aan te raden aan bezoekers. Ook zaken als hosting, local SEO en Mobile SEO zijn allemaal verzorgd.

google domineren met seo
Google domineren met SEO

Landingspagina’s

Naast SEO is ook het werken met landingspagina’s heel belangrijk. Daarom is dit ook in de Phoenix website software opgenomen. Je wilt immers dat de bezoekers uiteindelijk ook klanten worden. De perfecte landingspagina is daarin essentieel.

De specialisten van IMU hebben daar dan ook veel tijd in gestoken. Zo kan je dus ook de kant-en-klare templates voor landingspagina’s benutten. Ook zijn er allerlei andere tools in Phoenix Pages te vinden die je kan gebruiken om meer succes mee te hebben. Doordat alles kant-en-klaar is kan je er zelf gemakkelijk mee aan de slag.

De landingspagina’s spelen een belangrijke rol en krijgen dus ook wat extra aandacht in de Phoenix software review. Het fijne is dat je de templates kan vullen met eigen content en direct online kan zetten. De pagina is daarbij ook direct mobile friendly.

Dit maakt het binnenhalen van betalende klanten voor jou een stuk gemakkelijker. Alles gaat razendsnel omdat je alleen maar de juiste opties hoeft aan te klikken in de zogenaamde builder. Het voelt alsof je met de blokken aan het spelen bent. Je bouwt en herbouwt zoals jij dat het best vindt en haalt er gemakkelijk successen uit.

Je kunt allerlei soorten pagina’s maken. Denk aan een homepage, een opt-in page, een sales page of een aanmeldings- of offerteformulier. Ook kan je je website gewoon een onepage maken. Je hebt allerlei opties waardoor je altijd de stijl kan laten aansluiten op wat jij passend vindt voor jouw onderneming.

Alles is gericht op optimale conversie. Daarbij kan je kiezen voor mobile first voor mobiele pagina’s. Snelle laadtijd wordt daarbij gegarandeerd.

Zo kan je pagina’s maken die specifiek op een doel gericht zijn, bijvoorbeeld sales of opt-in. Je kunt ook allerlei andere leuke dingen doen, zoals een webinar opzetten of een video header maken. De mogelijkheden lijken eindeloos.

Conversietechnieken

Stel nu dat je de vindbaarheid en de landingspagina’s op orde hebt. Hoe trek je dan bezoekers over de streep? Daarvoor zijn de conversietechnieken in de Phoenix website software bedoeld. Er zijn unieke tools toegevoegd om dit te bereiken.

Denk aan opt-in mogelijkheden voor een nieuwsbrief. Daarnaast is er veel aandacht voor de attention grabbers. Dit zijn tools om bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen. Het is zeker ook leuk om eens te bekijken welke soorten technieken er allemaal mogelijk zijn. Op die manier kan je dus ook heel veel meer eruit halen.

Technieken die gebruikt worden die de moeite waard zijn om te benoemen in deze IMU review zijn bijvoorbeeld de pop-ups. Die kan je voor allerlei doelen gebruiken en timen, scrollen en op exit-intent richten. Ook ribbons zijn populair, dit zijn anders ingerichte pop-ups die subtieler worden gevonden.

Daarnaast is er de techniek van de magnet om aandacht van de bezoeker te trekken zonder te storen. De boombox is juist een hele felle optie, bijvoorbeeld voor aanbiedingen. Daarnaast kan je ook inzetten op inline CTA of 2-step CTA. Deze call-to-action opties kunnen je veel opleveren.

conversietechnieken phoenix website software
Pop-ups aanbieden met Phoenix website software

Productlanceringen

De laatste functies van de Phoenix website software die we in deze IMU review bespreken, zijn die van de productlanceringen. Deze lanceringen zorgen dat je onlinebereik een piek bereikt. Dit merk je dan ook direct in je omzet.

Daarom is het dus ook belangrijk om te zorgen voor een optimale online productlancering. Dankzij de tools en technieken die dit pakket je biedt, kan je een hele sterke marketingactie opzetten. Dat kan je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van time content. Dit is een beproefde methode om resultaten mee te boeken.

Wanneer je naar de Phoenix software ervaringen kijkt, dan zie je dat zaken zoals prelaunch content heel positief worden ontvangen. Je kan je doelgroep warm maken door content getimed te publiceren. Zoals je gewend bent, kan je ook hiervoor kant-en-klare pagina’s uit de software halen. Zo optimaliseer je jouw conversie.

Andere tools die je kan benutten zijn bijvoorbeeld de postlaunch triggers. Daarmee kan je op de lange termijn dus ook voordeel halen uit je product lancering met deze software. Het is ook fijn om deadlines en countdowns te kunnen benutten. Dit zijn beproefde methodes om mensen over de streep te trekken.

70+ Phoenix website templates

Het leuke aan de Phoenix website software, zoals je in deze review hebt kunnen lezen, is dat je er zelf een website mee kan maken. Dit kan echter best veel tijd kosten. Terwijl je juist nu online wilt gaan scoren. Dan is het ook fijn om te weten dat er kant-en-klare mogelijkheden in het pakket worden geboden.

Dit zijn de zogenaamde website templates. Dit zijn vooraf opgebouwde websites die je alleen nog zelf hoeft in te vullen. Ze zijn verder al helemaal geschikt gemaakt om bezoekers te trekken en voor conversie te zorgen.

Het is belangrijk om te weten dat kleine veranderingen grote gevolgen kunnen hebben voor je vindbaarheid en conversie. Wanneer je dit allemaal zelf in de gaten moet houden, kan dat best voor problemen zorgen.

De tools in de software van Phoenix zijn allemaal aan tests onderworpen. Zo weet je dus ook zeker dat ze de score van je website op een positieve manier zullen beïnvloeden.

Alles wat je nodig hebt om maximaal te presteren als internetondernemer, is in dit pakket opgenomen. Zo heb je er zelf eigenlijk geen omkijken naar, want je pakt gewoon een template en bent klaar om te gaan.

Wie zijn de ontwikkelaars van Phoenix?

Om een goede Phoenix website software review ervan te maken, is het ook belangrijk om naar de mensen die erachter zitten te kijken. Zo wordt het dus eigenlijk ook een IMU review. IMU staat voor Internet Marketing Unie.

Dit is belangrijk om te weten, wat dit is een naam die voor ondernemers veel betekent. Dat gaat dan niet alleen om de website software die ze leveren. Ze doen namelijk nog veel meer. Wanneer je zelf ook al een tijdje met ondernemen online bezig bent, dan is de kans groot dat je het bedrijf al eens bent tegengekomen.

De Internet Marketing Unie is een platform. Het is zelfs het grootste online marketingplatform dat je in Nederland zal vinden. Hier is alles erop gericht om online ondernemers te helpen om meer uit marketing te halen.

Het bedrijf heeft bijvoorbeeld niet alleen de Phoenix website software ontwikkeld, maar heeft ook andere pakketten in de aanbieding. Daarnaast zijn er ook verschillende cursussen en e-books waar je je voordeel mee kunt doen als ondernemer.

Eerst ging het alleen om het bieden van SEO, maar tegenwoordig gaat het om allerlei zaken die met digitaal ondernemen te maken hebben. Achter het bedrijf zitten twee mannen die we hier ook even bespreken.

Wie is Tonny Loorbach?

tonny loorbach phoenix imu

Wanneer je een IMU review schrijft, dan ontkom je er niet aan om ook even over Tonny Loorbach te spreken. Dit is voor sommigen misschien wel een bekende naam, want hij verschijnt ook zo nu en dan in de media. Met zijn kennis van SEO heeft hij in zijn eerste jaren als ondernemer veel bedrijven geholpen om beter vindbaar te worden.

Omdat hij dit met volle overgave deed, kwamen steeds meer mensen bij hem aankloppen. Dit leidde er juist ook toe dat hij ging kijken naar wat hij verder allemaal nog kon bieden.

Met de Internet Marketing Unie en alles wat daarbij hoort richt Loorbach zich nu op internetondernemers. Het gaat er dan vooral om dat deze ondernemers groei kunnen doormaken online.

Dat was ook de reden om te kijken naar andere elementen dan SEO alleen. Dit heeft geleid tot het pakket aan diensten dat IMU nu biedt en heeft van Tonny Loorbach de ondernemer gemaakt die hij nu is.

De aandacht voor online marketing is hier dermate groot, dat elke ondernemer er op een bepaalde manier voordeel van kan hebben. Bijvoorbeeld door de vele verschillende producten te gebruiken. Dit zegt ook iets over de visie die Loorbach heeft.

Wie is Martijn van Tongeren?

martijn van tongeren phoenix imu

Tonny Loorbach was ooit alleen actief als ondernemer. Dit was in de tijd waarin hij nog uitsluitend met SEO bezig was. In die hoedanigheid ontmoette hij Martijn van Tongeren als klant. Het bleek zo te zijn dat ze op veel gebieden op één lijn zaten en Van Tongeren sloot zich al snel bij Loorbach aan.

Eerst als medewerker, maar al snel kreeg hij een centrale positie binnen het bedrijf. Daarom is er ook voor hem aandacht in deze Phoenix software review. Inmiddels is hij mede-eigenaar van de onderneming en richt hij zich vooral op de dagelijkse gang van zaken.

Van Tongeren houdt zich bezig met de producten en diensten die je nu kunt afnemen bij het bedrijf. Wanneer je dus kijkt naar je eigen Phoenix software ervaringen, dan is Van Tongeren daar medeverantwoordelijk voor.

Velen stellen dat Loorbach en Van Tongeren een goede combinatie vormen en dat ze elkaar goed aanvullen op het gebied van kennis. Het is dan ook niet gek dat de Internet Marketing Unie in recente jaren alleen maar groter en groter is geworden. Ook over de andere helft van IMU kan gezegd worden dat hij geboren is voor het ondernemerschap.

Producten van IMU

Om er toch een beetje een IMU review van te maken, kijken we verder dan alleen de Phoenix website software. Het bedrijf heeft namelijk nog meer te bieden wat de moeite waard is. Naast cursussen en e-books gaat het dan vooral om softwarepakketten.

Zo is er bijvoorbeeld Plug & Pay. Dit is een pakket dat je gebruikt wanneer je een webshop hebt of on online diensten aanbiedt. Dan wil je wel dat het betaalproces goed wordt afgehandeld. Met Plug & Pay kan je zorgen dat de pagina helemaal optimaal wordt gemaakt. In bepaalde opzichten is het dus vergelijkbaar met Phoenix.

Een ander softwarepakket naast de Phoenix website software is Huddle. Dit is een pakket waarmee je kan werken als je online training of een community wilt aanbieden. Je kan alles dan volledig online verzorgen. Je hebt geen technische kennis nodig en kan gemakkelijk een efficiënte website hiervoor oprichten.

Zo kan je gemakkelijk geld gaan verdienen aan de trainingen die je geeft. Het is naar onze ervaring zeker de moeite waard om je ook in Plug & Pay en Huddle te verdiepen wanneer je online aan de slag wilt met de mogelijkheden die er liggen om geld te verdienen.

Lees ook: Plug & Pay review >>

Waarom zou je deze website software aanschaffen?

Een Phoenix website software review doornemen doe je omdat je uiteindelijk een oordeel wilt vellen over het systeem. Is dit wat je zoekt of niet? Het is kortom de vraag of je er goed aan doet om deze software aan te schaffen.

Wanneer je iemand bent die veel wil bereiken, maar je technische kennis beperkt is, dan is dit pakket precies wat je zoekt. Je kunt met de software direct een solide website neerzetten waarmee je online aan de slag kan gaan. Het maken van een website is immers helemaal niet zo gemakkelijk en deze software helpt je daarbij.

Er is dus eigenlijk een hele grote groep ondernemers die voordeel kan hebben van de Phoenix website software. Je hoeft dan je tijd niet te steken in het verdiepen in kennis over webdesign. Je kan gewoon snel en simpel een website opzetten waar je dan direct mee aan de slag kan gaan.

Zo kan je je gewoon richten op wat voor jou prioriteit heeft als ondernemer. Het is fijn wanneer zaken waar je wat minder aandacht voor wilt hebben ook gemakkelijk gemaakt worden. Dit maakt het dus eigenlijk ook wel heel aantrekkelijk om gewoon voor dit pakket te kiezen.

Alles in één keer klaar

Er zijn vele redenen waarom het werken met de Phoenix website software aantrekkelijk is. Eén daarvan is dat het een totaalpakket betreft. Je krijgt dus niet alleen de software om een website te bouwen. Er zit bijvoorbeeld ook hosting bij inbegrepen.

Daarnaast krijg je de beschikking over allerlei interessante tools om je vindbaarheid te vergroten. Alle zaken die momenteel in online marketing van waarde zijn, kan je in dit pakket vinden. Zo kan je als ondernemer dus ook wanneer je kennis beperkt is toch al snel stappen zetten om verder te groeien.

Er wordt ook meer aangeboden dan alleen een manier om snel een website in elkaar te zetten. Je krijgt mogelijkheden om landingspagina’s te maken om je verkopen en conversie te verhogen. Ook kan je opt-in mogelijkheden benutten.

Wanneer je al deze zaken bij elkaar neemt, dan is het dus eigenlijk niet heel vreemd om te zeggen dat je het best af bent wanneer je voor dit pakket moet kiezen. Bovendien kan je het ook eerst gewoon uittesten omdat er een geld terug garantie bestaat. Daarover lees je later meer. Dit kan je keuze om toch te beginnen net wat makkelijker maken.

phoenix website totaalpakket
Phoenix website software totaalpakket

Kennis van specialisten benutten

De Phoenix website ervaringen leren je dat veel ondernemers vooral blij zijn dat ze de kennis van experts kunnen benutten. De websites die je met dit pakket maakt zijn heel anders dan die in andere website software. Dat komt natuurlijk omdat dit systeem in de eerste plaats op de behoeften van ondernemers is gericht.

Een website waarmee geld verdiend moet worden, moet toch aan andere verplichtingen doen dan een site die je voor je hobby opzet. Het is dus ook fijn wanneer je weet hoe je hier het maximale uit kan halen.

Zaken zoals het beter gevonden worden in zoekmachines en het genereren van meer leads staan centraal bij het maken van websites met Phoenix. Door de jaren heen is het pakket ook steeds verder ontwikkeld. Je maakt dus gebruik van up-to-date middelen. Het is niet meer het pakket zoals het dat ooit in 2010 was toen Tonny Loorbach er zelf mee ging werken.

Sterker nog, het wordt voortdurend van updates voorzien. Dat is nog een reden om er zelf mee te willen werken. Er zijn inmiddels al bijna 2.000 internetondernemers die ermee werken en de voordelen ervan ervaren.

Over de community

Zoals gezegd gaat deze Phoenix software review over meer dan alleen het pakket zelf. Er is namelijk nog zoveel meer waar je voordeel uit kunt halen. Eerder ging het al over de e-books die je kan downloaden. Je kan ook toegang krijgen tot de community.

Dit is een plek waar alleen leden van Phoenix toegang toe hebben. Je kunt er op het forum allerlei vragen stellen en je successen delen met de andere gebruikers fan Phoenix. Het idee daarbij is dat iedereen er uiteindelijk sterker van wordt en zo meer kan verdienen. Het is gemakkelijk om zo te kunnen netwerken.

De community heeft ook nog een leuk extraatje te bieden. Je vindt er namelijk niet alleen gebruikers van de software. Ook de mannen achter IMU zijn er te vinden. Zo kan je er met Tonny Loorbach communiceren en kan je ook van hem het nodige leren.

Daarnaast zijn ook de programmeurs van Phoenix er actief. Dat is natuurlijk ook handig, want ook dat levert je alleen maar voordelen op. Je kan er allerlei soorten vragen stellen. Daar kan je dan snel een duidelijk antwoord op krijgen. Waardoor het ook gemakkelijker wordt om er meer uit te halen voor jezelf.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Phoenix?

Als goede ondernemer wil je natuurlijk alles in de hand houden. Je gaat dus niet alleen op onze mening in deze Phoenix website software review af. Het is ook goed om te kijken wat de ervaringen van andere gebruikers zijn.

Dit zijn immers mensen zoals jij, dus eigenlijk zegt dit je veel meer dan de ervaring die wij ermee hebben. Dat de Internet Marketing Unie een grote naam is op dit vlak zegt wel iets, maar ook niet alles. Het is belangrijk om door eigen gebruik te kunnen bepalen wat het pakket wel en niet te bieden heeft.

Het is goed om te zien dat de ervaringen van de bijna 2000 gebruikers van de Phoenix software overwegend positief zijn. Dat is alvast een belangrijke indicatie van wat je ervan mag verwachten. Het is natuurlijk geen verrassing dat de gebruiksvriendelijkheid door veel mensen als heel positief wordt ervaren.

Het is fijn dat je zo snel alles klaar kan hebben en direct online kan zetten. Waarbij het ook nog eens in één keer goed is. Veel gebruikers stellen dat de enorme groei in bezoekers hierdoor gekomen is. Je kan ineens dingen waarvoor je nooit geleerd hebt.

Ook het feit dat er met templates wordt gewerkt, maar dat je daar nog wel variatie in kan aanbrengen wordt geprezen. Het is fijn om van de basiszaken gebruik te kunnen maken maar wel het eigen gezicht van je internetonderneming kan behouden.

Zo kan je een mooie en passende website maken, maar haal je er ook belangrijke voordelen uit. Veel ondernemers vinden dat het daardoor gemakkelijker wordt gemaakt om bijvoorbeeld verkopen te genereren.

Dat de website aanpast aan mobiele apparaten zonder dat je iets hoeft te doen wordt ook als voordeel genoemd. Er zijn veel reviews te vinden, dus je kan alles zelf gemakkelijk doornemen.

Wanneer je zelf de vele reviews doorneemt, dan zie je dat niet alles alleen maar rooskleurig is. Er zijn gelukkig ook nog wel wat verbeter puntjes te vinden. Het zou misschien ook argwaan wekken als alles al perfect werd voorgesteld in deze Phoenix software review.

Er zijn ook wat ondernemers die tot op heden nog niet de resultaten hebben bereikt die ze voor ogen hadden toen ze met het pakket gingen werken. Dit is natuurlijk wel jammer. Het is dus slim om wel even te kijken wat voor ondernemers dit zijn en wat de redenen zijn. Zo kan je voor jezelf eventuele valkuilen voorkomen.

ervaringen klanten phoenix website software
ervaring klant phoenix website
recensie klant phoenix site
Ervaringen van klanten over de Phoenix website software

Wat zijn de voordelen van de Phoenix website software?

Het is goed om naast de Phoenix software ervaringen ook de voordelen te bespreken. Zo krijg je een nog beter beeld en kan dan goed voor jezelf bepalen of het iets voor jou is.

  • Bedrijf met veel kennis: In de eerste plaats is het fijn dat de software door vakspecialisten is ontwikkeld. Daardoor zijn de zaken precies zo opgezet als jij als ondernemer graag ziet.
  • Zeer complete website software: Een ander voordeel is dat het ook nog eens heel uitgebreid is. Daardoor kan je alle kanten ermee op als het gaat om opbouwen en optimaliseren. Voor iedere ondernemer die online aan de slag gaat kan dit veel opleveren. Dat komt mede ook doordat je er verder geen technische kennis voor nodig hebt. Ook als je helemaal niets weet van websites bouwen kan je er direct mee aan de slag. Je kunt vanaf het nulpunt beginnen en toch succes hebben ermee.
  • Keuze uit verschillende pakketten: Een ander voordeel is dat je uit drie pakketten kan kiezen. Dit maakt het nog net iets beter mogelijk om iets te kiezen wat precies op jouw wensen en behoeften aansluit. Dat is wel zo fijn.
  • Erg conversiegericht: Tot slot is het natuurlijk een groot voordeel dat dit softwarepakket gericht is op het verhogen van je conversie. Uiteindelijk is dat het hoofddoel voor jou als ondernemer.
voordelen phoenix website software

Wat zijn de nadelen van de Phoenix website software?

Het zou geen goede Phoenix software review zijn wanneer niet ook naar de nadelen werd gekeken. Je wilt natuurlijk ook weten wat je niet kan met het pakket. Zoals het ook fijn is wanneer je vooraf een idee hebt van wat er niet goed aan werkt.

  • Overweldigend in het begin: Een belangrijk nadeel is dat het pakket wel heel erg uitgebreid is (mist je dit echt een nadeel mag noemen). We hebben vaak gezegd dat je hierdoor van alles kan doen. Aan de andere kant zijn er zoveel functies en features dat je er ook wel behoorlijk door overweldigd kan worden. Zeker in de beginfase zal je daardoor er dus best even tijd voor vrij moeten maken.
  • Je zult moeten investeren: De andere nadelen hebben vooral te maken met de verhouding in de kosten. In de eerste plaats is het zo dat je natuurlijk altijd een amateur blijft op het gebied van website ontwikkeling. Wanneer je iemand hiervoor inhuurt met kennis, dan zal je daar altijd betere resultaten mee bereiken omdat je het dan niet zelf hoeft te doen. Dat dit inhuren een goede optie is, komt natuurlijk ook de prijs van dit pakket bij kijken. Je kan er natuurlijk veel aan verdienen als je alles goed benut. Tot het zover is, zijn de kosten voor deze aankoop best een investering natuurlijk. Je moet wel echt willen investeren dus.

Wat maakt Phoenix tot een unieke oplossing?

Wanneer je twijfelt over het gebruik van de Phoenix website software, dan is het goed om te weten wat dit systeem nu eigenlijk uniek maakt. In de eerste plaats is het gemakkelijker om te gebruiken dan WordPress. Dat geldt in ieder geval wanneer je geen specialist in WordPress bent.

Het is dan fijn om een alternatief te hebben dat eigenlijk veel gemakkelijker werkt. Overigens is het wel zo dat je, wanneer je al een hele sterke WordPress-website hebt je niet beter af bent wanneer je deze inwisselt voor een Phoenix website.

Het doel van de Phoenix website software is om ondernemers gemakkelijk een goede website te laten opbouwen, zonder er zelf heel veel aan te hoeven sleutelen. En zonder daar iemand voor te hoeven inhuren.

Wanneer je alles hebt verzorgd kan je dus heel snel je investeringen eruit halen. Omdat het gemakkelijk is gemaakt kan je heel laagdrempelig zorgen voor meer conversies en een verhoging van je omzet.

Dit is eigenlijk met geen enkel ander website softwarepakket zo gemakkelijk voor elkaar te krijgen. Daarin onderscheidt dit pakket van IMU zich dan ook.

Voorbeelden van Phoenix websites

Zoals al eerder aangegeven zijn er bijna 2.000 ondernemers die inmiddels ook Phoenix website ervaringen hebben opgedaan. Zij zijn je al voorgegaan en hebben het pakket al gebruikt. Een voorbeeld is de website Wijzeroverdebasisschool.nl.

Het is een website waar je oefenstof kan vinden om met je kinderen in de basisschool leeftijd zelf te oefenen als ze moeite hebben met bepaalde delen van de lesstof.

De oefenstof is door de ondernemers achter de website zelf ontwikkeld. Je kunt een blog lezen en video’s kijken. Er zijn al meer dan 200.000 downloads gedaan en dat worden er nog altijd meer.

Een ander voorbeeld van een Phoenix website is die bijvoorbeeld van cabaretier Hans Teeuwen. Hij heeft zijn website ook met dit systeem gemaakt. Je kan hier nu echt eens goed zien welke leuke dingen je allemaal met de software kan doen als je alles uit de features haalt.

Teeuwen maakt veel gebruik van allerlei verschillende soorten effecten. Er komen video’s tevoorschijn en het logo van Hans is ook de cursor van de muis. Zo zie je dat er wel heel veel mee mogelijk is en dat je dus op elk vlak iets ermee kan beginnen.

Een ander voorbeeld is de website van Mecklenfeld Tuinen. Dit is een bedrijf dat in de laatste jaren iedere keer weer een flinke groei heeft doorgemaakt. Volgens de eigenaar zelf is de rol van de website hierin niet te onderschatten.

De hulp van Tonny Loorbach zelf heeft hier ook een grote rol in gespeeld. Door de zaken meer te richten op SEO en vindbaarheid kwamen de nieuwe leads bijna zonder moeite op de ondernemer af.

Met offerteaanvragen en andere CTA’s is het ook nog eens zo dat gemakkelijk te meten is hoe goed het gaat met het bedrijf. Dit kan je dus zelf ook op deze manier opbouwen.

Voor wie is Phoenix wel of niet geschikt?

Aan de hand van de Phoenix website ervaringen kan je zien dat er veel verschillende soorten ondernemers voordeel hebben gehaald uit het pakket. Het is dan ook niet zo dat er op een specifieke branche wordt gericht. Al gaat het wel altijd om online ondernemers.

Eigenlijk zou je de ondernemer op zich als doelgroep kunnen zien. Wil jij gewoon een leuke hobby site opbouwen? Dan heb je niet perse iets aan Phoenix. Dan zijn er andere softwarepakketten waar je mee aan de slag kan gaan. Voor jou is het dan niet echt geschikt.

Ben je een ondernemer en wil je groeien met je bedrijf? Dan is deze Phoenix website software review dus ook helemaal voor jou. Het is de manier waarop je kan zorgen dat je snel stappen zet. Er is wel een andere kant aan het verhaal.

Het is namelijk zo dat ondernemers die alles al op de rit hebben met een ander softwarepakket niet perse beter worden wanneer ze dit inruilen voor Phoenix. Het is dan niet zo dat je veel winst kan boeken. Denk je echter dat je huidige website niet presteert zoals je zou kunnen presteren? Dan kan je wel voordeel hebben.

Wat zijn de kosten (tarieven) van de Phoenix software?

Je hebt al veel dingen geleerd in deze Phoenix website review, maar er ontbreekt wel iets. Je weet nog altijd niet wat het je gaat kosten. Wanneer je besluit om voor het systeem te gaan, dan kan je dat doen in een abonnementsvorm. Je betaalt dan of per jaar, of per maand.

Dit kan je zelf bepalen. De kosten zijn afhankelijk van welke van de drie pakketten je kiest. Je kan bijvoorbeeld voor het Phoenix Lite pakket kiezen. Dit pakket kost €228,- per jaar of €25,- per maand. Het Phoenix Premium pakket kost €588,- per jaar. Je kan dit ook in 12 bedragen van €59,- betalen.

Dit pakket biedt jou al voldoende mogelijkheden om goed te scoren met een zelfgemaakte website. Zo kan je de landingspagina’s en templates voor de websites direct gebruiken. Ook kan je aan de slag met de opt-in optie voor bijvoorbeeld e-mailmarketing.

De pop-ups en countdown tools worden ook in dit pakket geleverd. Net als het overgrote deel van de andere tools die je nodig hebt. Je krijgt wanneer je het premium pakket koopt een licentie om twee websites mee te maken die gehost worden door IMU.

De andere optie die je hebt is het Phoenix Ultimate pakket. Dit is een pakket met alles erop en eraan. De prijs is dan ook wel flink wat hoger. Je kan het aanschaffen voor een prijs van €1164,- per jaar. Wil je per maand betalen, dan ben je €125,- kwijt.

Je kan dezelfde tools en features gebruiken als in het premium pakket. Daarnaast krijg je nog veel meer andere tools tot je beschikking. Vooral op het gebied van SEO kan je nog heel veel meer gaan doen. Denk aan zaken als smart content en het content kanon. Ook de blog module en AMP worden geboden. Bovendien krijg je een licentie voor 5 in plaats van 2 websites.

prijzen phoenix website software
Prijzen Phoenix website software (Tip: Een Jaarlijkse betaling geeft een flinke besparing!)

Wat is onze eindconclusie?

Het is in deze Phoenix website software review tijd geworden om een conclusie te trekken. Wanneer we alle punten op een rij zetten, dan kunnen we niet anders dan positief zijn over de software. Het is fijn om het optimaliseren van je conversie gemakkelijk te maken.

Je wilt als ondernemer zo goed als mogelijk scoren, maar daar is normaal gesproken veel kennis voor nodig. Dankzij de Phoenix software van Internet Marketing Unie kan je al die trucs direct toepassen, zonder dat je er eerst lang voor hoeft te studeren. De templates en tools zijn er al helemaal klaar voor.

Eén van de grootste voordelen die in deze IMU review naar voren is gekomen dat je veel sneller klaar bent. Je hebt direct de mogelijkheden om het beste uit je website te halen met een paar keer klikken en slepen. Die website kan je dan direct online zetten omdat de hosting ook nog eens goed geregeld is in het pakket.

Je website voldoet aan alle moderne eisen van SEO en je kunt direct beginnen met het aanbieden van je producten en diensten. Wat je dan ook nog eens kan doen aan de hand van alle bekende kennis over verkooptechnieken.

Moet je dan helemaal niets zelf doen? Jawel, want je zal nog altijd de teksten moeten maken die je als content op je website gebruikt. Bovendien moet je nog altijd even kijken welke van de vele mogelijkheden om de website op te bouwen het best bij jou past.

Wanneer je al die zaken echter onder de knie hebt, dan kun je er veel succes mee hebben. Dit geldt voor heel veel verschillende ondernemers en is daarom dus ook voor bijna iedereen aan te raden. Onze conclusie is dus dat dit een meer dan goed softwarepakket is waar je zeker mee aan de slag kunt gaan.

Niet goed geld terug garantie (14 dagen)

Wanneer je voor de Phoenix website software gaat, dan heb je twee mogelijkheden: Premium of Ultimate. Het is wel zo dat beide vormen je het nodige zullen kosten. Dat is natuurlijk wel even een investering waar je mee geconfronteerd wordt als ondernemer.

Wat nu als het toch niets voor jou blijkt? Gelukkig is er dan een ontsnappingsroute. Je kunt namelijk de eerste 14 dagen van een soort proefperiode gebruikmaken. Vind je het niets? Dan kan je je abonnement opzeggen en krijg je je geld terug. Je kunt dan uiteraard de software ook niet meer gebruiken.

phoenix site 14 dagen gratis proberen

De meest gestelde vragen over Phoenix

Heb je nog vragen over de Phoenix website software? Dan is het goed om eens te kijken of het antwoord op jouw vraag hieronder te vinden is. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Is Phoenix niet gewoon WordPress?

Nee, Phoenix is niet hetzelfde als WordPress. Het is een softwarepakket waarmee je zonder technische kennis toch als een professional een zakelijke website kan opzetten. In Phoenix zijn de zaken met betrekking tot bijvoorbeeld SEO en conversie al meegenomen. Bij WordPress moet je dit allemaal nog zelf uitvinden. Er zijn dus zeker verschillen tussen deze softwarepakketten.

Wat maakt Phoenix zo gemakkelijk?

Het belangrijkste voordeel is dat door IMU gekeken is naar hoe de software zo gebruiksvriendelijk als mogelijk kan zijn. Daarbij is niet gekeken naar het beperken van de mogelijkheden, maar het versimpelen van de techniek. Je kunt dus alles ermee bereiken, maar het wordt jou veel gemakkelijker gemaakt om dat te doen.

Is Internet Marketing Unie betrouwbaar?

Internet Marketing Unie is inmiddels een bekend bedrijf in Nederland geworden. Met name Tonny Loorbach is een ondernemer die veel onder de aandacht is gekomen. Het bedrijf heeft meer te bieden dan alleen Phoenix. Het heeft meerdere softwarepakketten maar ook cursussen en e-books waar je voordeel uit kan halen. Alles is gericht op het bieden van optimale kansen voor ondernemers.

Waarom werkt Phoenix met abonnementen?

Phoenix website software kan je alleen met een licentie gebruiken. Bovendien zit er ook een hostingpakket aan verbonden. Daar betaal je normaal gesproken ook een jaarlijks bedrag voor aan jouw host. Dat is dus eigenlijk niet anders dan gebruikelijk is. Ook voor Phoenix kan je dus op deze manier aan de slag gaan.

Andere software programma’s van de Internet Marketing Unie (IMU)

De Phoenix website software is niet de enige software die je in deze IMU review voorbij hebt zien komen. Misschien is het daarom goed om ook even korte uitleg te geven over de andere systemen die dit bedrijf je te bieden heeft.

Het is goed mogelijk dat je daar namelijk ook je voordeel mee kan doen als ondernemer. Het gaat dan om de pakketten Huddle en Plug & Pay. Hieronder vind je een korte beschrijving van beide.

Huddle

Huddle is software die gericht is op het ontwikkelen van een online training. Ook kan je er een community mee opzetten. Het bieden van trainingen en een community om ondernemers of andere geïnteresseerden beter te laten worden en elkaar te laten helpen is al enige tijd heel populair.

Dankzij de software van Huddle kan je zo’n omgeving heel gemakkelijk opzetten. Ook wanneer je geen technische kennis hebt. Daar heeft het dus ook een overeenkomst met Phoenix. Het werkt heel gemakkelijk en je kan direct geld verdienen aan de trainingen die je geeft.

Plug & Pay

Het andere softwarepakket dat je in deze Phoenix website review al tegenkwam is Plug & Pay. Dit is software die je voor webshops gebruikt. Of wanneer je online je dienst aanbiedt. Het is dan belangrijk dat de betaalpagina is geoptimaliseerd.

Die kan je dan ook het best zelf maken, maar daar heb je dan wel goede software voor nodig. Dat is dan ook precies wat Plug & Pay te bieden heeft. Je kan je betaalpagina optimaliseren en je conversie er ook nog eens flink mee verhogen. Voor een ondernemer kan dit dus allemaal ook heel waardevol zijn.

Lees ook: Plug & Pay review >>

Ga ook aan de slag met 14 dagen gratis uitproberen!

Je kunt vandaag nog beginnen met het bouwen van een eigen zakelijke website met de hulp van de Phoenix software. Wanneer je dat nu doet, dan kan je ook nog eens direct gebruikmaken van de proefperiode van 14 dagen. Zo kan je het dus uitproberen zonder dat het je iets kost.

Als het je bevalt, kan je je abonnement afsluiten. Is het toch niets voor jou? Dan heeft het je in ieder geval niets gekost en ben je flink wat wijzer geworden. Alle reden om vandaag nog aan de slag te gaan. Je hebt niets te verliezen en alleen maar te winnen!

Alvast heel veel succes met ondernemen en aan het bouwen van een mooie winstgevende website. En dat je hiermee maar vele mooie posities mag behalen in Google in de toekomst.

Heb je nog vragen na het lezen van ons artikel? Laat dan onderaan deze pagina zeker even een reactie achter!

Beoordeling Phoenix Website Software
Beoordeling Phoenix Website Software

Beoordeling door Chris,

16 dec 2023
5

Met behulp van de Phoenix website software maak je op een vrij eenvoudige manier een mooie website. Dit alles met weinig technische kennis en ervaring.

Je maakt moeiteloos hele mooie landingspagina’s aan met toegang tot vele templates, unieke conversie tools, conversie statistieken en meer.

Een complete website software waarmee je direct kunt starten en volledig ontzorgd bent.

Wat erg fijn is dat je te maken hebt met een Nederlandse support die je snel en vakkundig helpen.

Een aanrader voor iedereen die direct wilt starten zonder technische kennis en ervaring en wilt focussen op de dingen waar je goed in bent.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *