Review: SMMB Masterclass van Boyd Hoek – Geheim Ontrafelt!

(Word jij de volgende SMMB BAAS?)

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Zelf jouw eigen Social Media Marketing Bureau opzetten met behulp van de SMMB Masterclass van Boyd Hoek? Ontdek het hier in onze review!

SMMB Masterclass van Boyd Hoek Review en Ervaring

smmb masterclass boyd hoek logo linker zijkant

Grote kans dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat je meer wilt weten over de SMMB Masterclass en de immers populaire Boyd Hoek zelf?

Waarschijnlijk zit je er zelfs aan te denken om met deze training te gaan starten? Of de SMMB Masterclass te kopen?

Op het moment toch nog wat twijfels of dit nu allemaal wel echt is en uiteraard betrouwbaar is? En op zoek gegaan naar reviews en ervaringen ter bevestiging? In dit geval, lees dan zeker verder!

Want wij gaan jou precies uitleggen in deze review hoe de SMMB Masterclass in elkaar steekt en wie Boyd Hoek nu eigenlijk is.

En uiteraard hoe onze ervaring is met de SMMB Masterclass en Boyd Hoek zelf.

En of je daadwerkelijk wel jouw Social Media Marketing hiermee kunt gaan starten.

Want je kunt je geld maar een keer uitgeven. En dat doe je graag aan iets waar je wat aan hebt!

Lees hieronder snel verder!

Wat is de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass van Boyd Hoek is een online trainingsprogramma/cursus waar je leert hoe je zelf een Social Media Marketing Bureau (SMMB) op kunt gaan zetten. Toepasbaar op elke gewenste locatie in de wereld met behulp van een Laptop en Internet.

Je gaat dan zelf online aan de slag met het maken van advertenties op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en doet de Social Media voor bedrijven.

Dit met behulp van funnels ga je nieuwe leads en klanten aantrekken, waardoor hun producten en diensten meer verkocht worden en daardoor stap voor stap de omzet aanzienlijk gaat stijgen.

Tegenwoordig wordt de online business steeds groter en groter en komt er ook veel meer online marketing bij kijken. Hier hebben bedrijven zelf veelal geen tijd voor en besteden het dan uit aan speciale hiervoor ingerichte Social Media Marketing Bureau’s zoals jou 🙂

Dit betekend ook hoe meer hun gaan verdienen en hoe meer klanten er geworven worden hoe meer jij kunt gaan vragen 😉 Een klant betaald gemiddeld zo’n EUR 1000 per maand hiervoor.

Er zijn zelfs bedrijven die hier tussen de EUR 1000 – EUR 3000 per maand voor betalen. Door eigenlijk redelijk kleine “ADS” voor ze op te zetten.

Dus hoe meer klanten hoe interessanter en serieuzer het wordt! Hoe dit verder precies allemaal in zijn werk gaat en hoe je dit moet toepassen wordt uitvoerig in de training besproken.

Boyd Hoek zelf wist het te presenteren door binnen de 12 maanden zijn SMMB op te schalen tot EUR 10K+ per maand.

Wie is Boyd Hoek?

Boyd Hoek is een Hollandse 20er die uit de buurt komt van Haarlem en woont in Azië. Oprichter en creator van de SMMB Masterclass.

Ging veel uit en feesten erop los in zijn jongere jaren. Maar zag uiteindelijk dat dit het niet was en is gaan nadenken over het leven en wat het precies wilden.

Op dat moment is hij met een mentor in aanraking gekomen en op basis van die gesprekken tot een heel goed idee gekomen.

Hij is zich gaan verdiepen en vastbijten in social media en kwam erachter dat hier veel geld mee te verdienen viel en is toen zijn eigen Social Media Marketing Bureau gaan starten.

Afkorting die veelal gebruikt wordt is SMMB.

Waar hij veel bedrijven mee is gaan helpen en heeft geholpen. Op basis van die opgedane kennis is hij de SMMB Masterclass gestart om mensen zoals jou ook deze inzichten te geven, zodat jij dit ook kunt gaan starten en jou eigen Social Media Marketing Bureau kunt opbouwen.

Ook wel een Social Media Marketing Agency (SMMA) genoemd.

Is Boyd Hoek betrouwbaar?

Ja Boyd Hoek is betrouwbaar. Al waren er voor ons in het begin ook een aantal vraagtekens. Van wie is dit nou eigenlijk? En klopt dit wel? En is dit geen Scam? Is hij wel zo betrouwbaar als dat hij doet overkomen?

Na wat onderzoek en het volgen van zijn training zit dit wel goed. Ook is er online voldoende te vinden, zoals op Google, Facebook, Instagram, Youtube etc. En komen er geen schokkende dingen etc naar boven.

Wat ga je precies leren in de SMMB Masterclass?

Even in het kort ga je de volgende onderwerpen leren. Daarna bespreken wij per module de inhoudelijke zaken.

 • Facebook/Instagram advertenties maken

 • Funnels maken

 • Lead magnets maken

 • Klanten benaderen

 • Cold calling

 • Markt verkenning

 • Bedrijf opschalen (hele belangrijke om meer te kunnen doen in dezelfde tijd, want je hebt immers maar 24 uur per dag 😉

 • Onderdelen passief maken

 • Meer automatiseren

Dus zoals je ziet komen er veel zaken aan bod. Zo ook een gedeelte “Mindset” wat enorm belangrijk is en zeker voor de lange termijn. Want als de mind ready is dan volgt de rest vanzelf. En vallen veel zaken steeds meer op hun plek.

Het aanbod van de SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass bestaat totaal uit totaal 7 modules. Waarvan de laatste echt een bonus module is. Het is in totaal verdeeld over 6 weken. Dus per week 1 module.

Wat erg handig is dat je dit op elk moment van de dag kunt kijken vanuit je luie stoel. Op bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet, phone etc.

Aan te raden is om deze video’s stap voor stap te bekijken en waar nodig aantekenen te maken en meerdere keren terugkijken, zodat je alle informatie goed in je op kunt laten nemen. Want zeker de eerste keer komt er aardig wat informatie op jou af.

Uiteraard kun je na iedere video al het een en ander gaan toepassen alvorens je verder gaat met de volgende video.

Module 1 (week 1) : Je fundering leggen

 • Je fundering leggen

 • Het business model

 • Je markt, service en aanbod

 • Je markt leren kennen

 • Mindset

Module 2 (week 2) : Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme

 • Het Sales proces

 • De opzet (Business manager en pixel)

 • SMM voor lokale bedrijven

 • Adds opzetten: van A tot Z

 • Clickfunnels: van A tot Z

 • Zapier: van A tot Z

 • Competities runnen

 • Skeletsysteem restaurants

 • Een skeletsysteem tandarts

 • Skeletsysteem fitness industrie

Module 3 (week 3) : Je eerste klant

 • Je eerste klant

 • Proefperiode resultaten

Module 4 (week 4) : Sales

 • Meetings zetten, Cold Calls

 • Meetings zetten, FB & Linkedin

 • De Close formule

 • Het sales script

 • Boyd’s live sales call #1

 • Boys’d live sales call#2

Module 5 (week 5) : Systemen en processen

 • Automatisch betalingen en facturen

 • Het magische contract

 • Klanten on-boarden

Module 6 (week 6) : Passief maken en schalen

 • Top freelancers vinden, inhuren en managen

Module 7 : Bonus

 • Opnames coaching calls

 • Opnames mastermind

Zoals je ziet een erg complete cursus welke jou stap voor stap meeneemt in het gehele proces. Tussentijds wordt dit altijd weer verder geoptimaliseerd en wordt de cursus steeds uitgebreider.

Aan te raden is om eerst de GRATIS training te volgen bij Boyd. Hierin toont hij direct een aantal van zijn geheimen hoe jij nou zo’n Social Media Marketing Bureau kunt opstarten, opschalen etc.

SMMB Masterclass Review en Ervaringen

Is de SMMB Masterclass betrouwbaar? Op het internet zijn er steeds meer en meer reacties en reviews te vinden. Het merendeel wat wijzelf hebben kunnen ontdekken is zeer positief.

Uiteraard kunnen er ook negatieve reviews of ervaringen zijn, veelal wel vaak van mensen die erg negatief zijn en het vaak al erg veel werk vinden of te duur vinden.

Zelf zijn wij wel erg positief over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Hij heeft dit erg compleet en goed in elkaar gezet en neemt je echt goed mee in het proces.

Laat je soms zelfs live mee kijken en je merkt dat hij hier veel ervaring mee heeft en ziet dit ook zeker terug in zijn video’s.

Uiteraard is het best veel informatie wat op je afkomt en je zult dit ook stap voor stap moeten gaan toepassen. Dit heeft uiteraard zijn tijd nodig.

Want zeer zeker in het alle begin is het nog niet zo dat het even achterover zitten is en dat de klanten en het geld binnen stroomt 😉

Wel is het zo dat hoe meer je gaat bouwen er uiteindelijk steeds meer terug gaat komen. En ga je ook zien dat de SMMB een verdienmodel is waar jij redelijk tot snel online geld mee kan verdienen.

Wat ook leuk is dat jij toegang krijgt tot de besloten Facebook community waar veel kennis onderling gedeeld wordt. Sommige mensen zijn uiteraard al verder dan jou en daar kun jij dan ook goed gebruik van maken.

Dat scheelt jou een hoop tijd en hoef jij niet alles zelf uit te gaan zoeken.

Momenteel zijn er al meer dan 350 cursisten aangesloten en dit wordt per dag meer. Kortom erg leerzaam en interessant.

Cursist Jeff zegt bijvoorbeeld :

In 2019 zie je in deze 'online business wereld' door de bomen het bos niet meer wie nou daadwerkelijk oprecht is. Boyd leert je hoe je jouw eigen social media marketing bureau kunt starten, doordat hij dit zelf bereikt heeft & cursisten heeft die vervolgens hetzelfde hebben gedaan. Maar wees je er goed van bewust – Het komt niet aanwaaien. Je zult er tijd & moeite in moeten stoppen om het tot een succes te laten maken en ook nergens in de cursus wordt verteld dat dit een 'makkie' is. Dus alleen als je bereid bent jouw tijd erin stoppen, discipline te tonen & geduld te hebben – raad ik Boyds cursus & YT video's absoluut aan.

Jeff

Prijs van de SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass kost momenteel eenmalig EUR 997 voor deze complete video cursus. Of in 3 termijnen van EUR 397 = EUR 1191. Dat is direct al een besparing van EUR 194 als jij het in een keer zou betalen.

Lijkt misschien veel, maar is de investering dubbel en dwars waard als je er helemaal voor gaat. In de online Social Media wereld is immers erg veel geld te verdienen.

Je hebt deze investering er dan ook snel uit. Je krijgt er immers een zeer complete cursus voor terug met heel veel informatie waarmee jij jouw Social Media Marketing Bureau zelf kunt opzetten.

Mocht je het echt helemaal niets vinden dan geeft Boyd ook nog eens een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Kortom een hele mooie en complete cursus voor de doeners en actienemers. Want je moet er natuurlijk wel iets voor doen 😉 Wel is het zo hoe meer tijd je er in het begin in investeert hoe makkelijker het uiteindelijk gaat.

Zeker als jij meer en meer zaken uitbesteed hebt en er is geautomatiseerd.

Het is allemaal een kwestie van stap voor stap bouwen en blijven herhalen. Consistentie is the “Key“!

Conclusie van de SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass is er voor iedereen die online geld wilt verdienen met maximale vrijheid. Zelf werken waar en wanneer jij maar wilt. Met een goede internetverbinding en een laptop komt jij al een heel eind 😉

Een enorm waardevolle cursus die jou stap voor stap door het proces meeneemt. Het is relatief makkelijk op te zetten met weinig geld. Uiteindelijk kun jij er wel heel veel geld mee verdienen als jij dit stap voor stap goed opzet.

Maar zoals al eerder gezegd je moet er wel helemaal voor willen gaan.

Zou je dit zelf ook willen ervaren na het lezen van onze review en ervaring. En wil jij financieel vrij en onafhankelijk leven zoals Boyd en werken wanneer en waar jij maar wilt?

Start vandaag nog op deze pagina met de SMMB Masterclass.

Nu voor de speciale prijs van EUR 997.

Hopelijk heeft deze review antwoord gegeven op de volgende vragen :

 • SMMB Masterclass review
 • SMMB Masterclass kopen
 • SMMB Masterclass boyd
 • SMMB cursus
 • SMMB starten
 • Boyd Hoek ervaringen
 • SMMB te vertrouwen?
Beoordeling SMMB Masterclass van Boyd Hoek
Beoordeling SMMB Masterclass van Boyd Hoek

Beoordeling door Chris,

24 dec 2022
4

Start jouw eigen Social Marketing Media Bureau met deze complete cursus waarin alles duidelijk wordt uitgelegd door Boyd Hoek zelf.

Neem er wel je tijd voor.

In deze business is veel geld te verdienen. Maar je moet wel echte actie ondernemen en het vooral doen!

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *