Review: Backpackgids Australië (Robbert) [2024]

DE Bijbel voor jouw trip!

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Zelf jouw Droomroute uitstippelen naar Australië? Roadtrip maken of liever backpacken? Maar nog wat onervaren? Gaat de Backpackgids Australië van Robbert jou hiermee helpen? Ontdek het hier in onze review!

Backpackgids Australië van Robbert Review en Ervaring

backpackgids-australie-linker-zijkant

Binnenkort van plan om een mooie backpack reis naar Australie te gaan maken. Hoogstwaarschijnlijk wel anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Nu wil jij natuurlijk graag weten of deze gids jou gaat helpen naar deze mooie en populaire bestemming en helpt bij het kiezen van de mooiste routes in Australië.

Al even wezen zoeken naar reviews en ervaringen over de Backpackgids Australië en Robbert zelf.

Goed idee! Zelf reizen wij ook graag en kwamen vaak tot de conclusie dat er veelal informatie ontbrak bij het plannen van onze reis (reizen). Of niet up to date was en die route of accommodatie er helemaal niet meer was.

Aangezien wij zelf al goede ervaringen hadden met de Backpackgids Azie welke ook van Robbert is.

Hebben wij besloten om ook deze gids aan te schaffen bij het samenstellen van onze routes en het maximale uit onze trip te halen.

Graag delen wij met jou onze ervaring en mening met de Backpackgids Australië.

Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan hieronder snel verder!

Wat is de Backpackgids Australië?

De Backpackgids Australië bestaat uit een digitale boekenserie (e-books) en bonus. Om jou alle juiste informatie te geven, zodat jij het maximale uit jouw trip kunt halen.

Zeker als je de eerste keer op reis gaat of naar een geheel nieuw land of continent komt er aardig wat op je af. Want hoe plan ik de mooiste routes? Waar kan ik overnachten?

Hoe ga ik al het vervoer regelen? Waar kun je wel of niet heen? Hoe kom ik daar het efficiëntst zonder al teveel tijd verliezen? Welk visa heb ik nodig? Wat zijn de hoogtepunten en wil je minimaal zien?

En hoe zit het met de afstanden? Want Australië is natuurlijk een enorm groot land en daarbij komen grote reisafstanden kijken.

Allemaal zaken waar je rekening mee moeten houden tijdens jouw voorbereiding en trip.

De eerste keer is natuurlijk altijd helemaal spannend en dan kan je maar beter goed voorbereid op pad gaan. Ook bespaar je met deze gids gewoon enorm veel tijd en uitzoekwerk, wat Robbert al voor je heeft gedaan 😉

Er zit zoveel kennis en praktijkervaring ingestopt wat jou enorm helpt tot het maken van de juiste keuze’s en waar je extra op moet letten.

Lees hieronder snel verder en ontdek wat de Backpackgids Australië jou nog meer te bieden heeft.

Wie is Robbert?

Robbert kun je met regelrecht een echte wereldreiziger noemen die al heel wat mooie plekken op deze wereld heeft gezien.

Heeft een enorme passie voor reizen en is eigenaar en oprichter van de Backpackgids Azie, Backpackgids Australië en Backpackgids Zuid-Amerika.

Tijdens zijn reizen is het helaas ook niet altijd even prettig verlopen en verkeerde keuzes gemaakt. En routes genomen die hem uiteindelijk veel te veel tijd hebben gekost waardoor hij in tijdnood kwam.

Dit was een grote reden voor hem om te gaan starten met deze digitale reisgidsen om jou niet dezelfde fouten te laten maken tijdens jouw mooie reizen.

robbert backpackgids Australië

Al deze ervaringen en informatie heeft hij gebundeld in deze backpackgidsen. Op deze manier kun jij direct goed van start gaan en het maximale uit jouw trips halen.

Robbert staat netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder de bedrijfsnaam Information products te Breda.

En heb je vragen dan kun je deze sturen aan info@backpackgidsaustralie.nl

Verder ziet alles er prima en betrouwbaar uit.

Hoe gaat de Backpackgids jou helpen?

 • Stappenplan voor jouw droomroutes

 • Routes voor elk transport

 • Extra tips voor langere routes

 • Welke dingen je wel en niet moet doen

 • Suggesties voor accommodaties

 • Prijzen, beschikbare tijd etc

Het aanbod van de Backpackgids Australië

Het bestaat uit een digitale boekenserie en bonus. Puur gericht op Australie en hoe jij het maximale uit jouw onvergetelijke trip kunt halen.

Samengesteld door Robbert zelf met behulp van een aantal ervaren fanatieke Australië backpackers.

Wat sowieso enorm handig is dat het geheel digitaal is, waardoor je het gemakkelijk op je mobiele telefoon, tablet of laptop kunt lezen. Scheelt jou weer een aantal boeken in jouw backpack 😉

#1 Boek : Backpackgids Australië

Het begint eigenlijk wat jij als backpacker precies wilt tijdens het backpacken. Zoals waar je bijvoorbeeld heen wilt, hoeveel tijd heb je te besteden etc.

Een routeplan en wat je precies moet weten.

 • Welke dingen je zeker moet doen bij het samenstellen van jouw route.

 • Compleet stappenplan.

 • Welke fouten veelal gemaakt worden bij het samenstellen van de routes.

 • Welke volgende stappen je moet nemen.

De 4 beste routes om door Australië te backpacken.

#2 Bonus : 101 Tips & Tricks – Om het maximale uit je reis door Australië te halen

Heb je jouw droomroute helemaal uitgewerkt dan is het tijd voor andere zaken waar jij je op moet voorbereiden. Je krijgt hier 101 tips van insiders die verdeeld zijn onder 11 thema’s.

 • Praktische voorbereidingen

 • Jouw bestemmingen

 • Low budget

 • Bepaalde geldzaken

 • Accommodaties

 • Transport

 • Gezondheid & Veiligheid

 • Eten & drinken

 • Tours & activiteiten

 • Planning

 • Overige zaken

Tips welke jou direct voordeel opleveren, zodat jij meer kunt doen met jouw budget.

Backpackgids Australië Review en Ervaringen

Wil je echt zo compleet mogelijk een reis gaan plannen naar Australië toe dan is dit een hele waardevolle toevoeging aan jouw reis.

Alles is zo duidelijk verwoord en de uitleg is prima te volgen. Je merkt echt dat er enorm veel ervaring in zit en dat alles regelrecht uit de praktijk komt.

Van het plannen van jouw routes tot aan afstanden, verblijfsduur, welk transport per route, hoe ga jij met jouw beschikbare tijd en budget om tot aan accommodaties en wat je wel en niet moet doen.

Echt een complete gids die jou veel tijd en werk uit handen neemt. Want dit bespaart je echt weken tot maanden van uitzoekwerk.

Wel is aan te raden er tijdig mee te beginnen, want al met al is het best veel informatie dat je voorgeschoteld krijgt.

Met al deze informatie ben jij in staat een fantastisch en mooi avontuur tegemoet te gaan!

Scheelt je weer een hoop kopzorgen 😉

review klant

Prijs van de Backpackgids Australië

De Backpackgids Australië (Robbert) inclusief bonus kost momenteel eenmalig EUR 27,95. Een paar drankjes minder en je hebt deze investering er alweer uit 😉

Is het de EUR 27,95 waard? Ja dat zeer zeker! Eerlijk gezegd is het nog aan de goedkope kant als je de prijzen van sommige andere reisboeken ziet.

Je krijgt echt zoveel complete informatie dat jou enorm helpt met plannen en veel zekerheid geeft en uiteraard een veilig gevoel.

Je bent ook direct lid en krijg je levenslang toegang tot het ledengedeelte waar je gratis updates krijgt en deelneemt aan eventuele acties die je kunt gebruiken tijdens de reis. Zoals bijvoorbeeld korting op accommodaties.

En voor andere zaken, vragen of advies zijn ze altijd bereikbaar en kun je gewoon stellen.

Mocht het voor jou niet werken en kom je er niet mee weg dan geeft Robbert ook nog eens een 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie. Je loopt dus geen enkel risico.

backpackgids Australië sneakpreview
Backpackgids Australië sneakpreview uit de gids

Conclusie van de Backpackgids Australië

De Backpackgids Australië is een complete en waardevolle toevoeging om jouw Australië avontuur tot een groot succes te maken. Met fantastische routes om echt het maximale uit jouw trip te halen.

Neem er zoals gezegd echt even lekker te tijd voor om alles op je gemak in jou op te nemen en al jouw favoriete routes en zaken uit te pluizen. Want alles bij elkaar is het aardig wat informatie.

Van plan om binnenkort al te gaan en kan je niet wachten om jouw eigen Australië reis samen te stellen na het lezen van onze review en ervaring. En nieuwsgierig naar alle informatie wat in de gidsen te vinden is?

Schaf dan vandaag nog op deze pagina de Backpackgids Australië aan.

Nu voor de speciale prijs van EUR 27,95.

Hopelijk heeft onze review antwoord gegeven op de volgende vragen :

 • Backpackgids Australië review
 • Backpacken Robbert
 • Backpackgids kosten
 • Backpacken voor beginners
Beoordeling Backpackgids Australië
Beoordeling Backpackgids Australië

Beoordeling door Chris,

16 dec 2023
5

Haal hiermee het maximale uit jouw Australië trip. Plan jouw routes zo dat je niets mist en niet in tijdnood komt. En verder alles wat hier allemaal bij komt kijken.

Geniet van al het moois Australië jou te bieden heeft! 🙂

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *