Review: Backpackgids Azië (Robbert) [2024]

DE bijbel voor jouw Azie trip!

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Zelf jouw Droomroute naar Azië in 2024 uitstippelen? Maar weet je niet precies hoe en waarheen en misschien nog wat onervaren? Gaat de Backpackgids Azie van Robbert jou helpen? Ontdek het hier in onze review!

Backpackgids Azië van Robbert Review en Ervaring

backpackgids azie fantastische routes linker zijkant

Grote kans dat jij op deze pagina terecht bent gekomen omdat jij van plan bent om te gaan backpacken door Azie of misschien al aan het reizen bent.

En nu wil jij weten of deze backpackgids jou gaat helpen met routes naar de mooiste plekken in Azië. Met de juiste budgetten en eventuele gevaren in Azië.

Waarschijnlijk al wezen zoeken naar reviews en ervaringen over de Backpackgids Azië en Robbert zelf.

Goed idee natuurlijk! Wij zijn zelf behoorlijk verliefd op Azië geworden door de jaren heen en vergaarde toen veel informatie van het internet voor en tijdens onze reis. Daar zaten uiteraard beste bruikbare dingen tussen, maar veelal net niet genoeg om je routes helemaal compleet te maken.

En hebben toen deze gids aangeschaft en regelmatig gebruikt tijdens het samenstellen van onze routes.

Wij zullen jou onze eigen ervaring en mening delen met de Backpackgids Azië.

Benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan hieronder snel verder!

Wat is de Backpackgids Azie?

De Backpackgids Azie bestaat uit een pakket van digitale boeken oftewel e-books en bonussen die jou de juiste informatie verschaffen tijdens het plannen van een reis naar de beste backpacklanden in Azië of tijdens de reis zelf.

Als je nog wat onervaren bent of nog helemaal niet naar Azie bent geweest is het verstandig goed voorbereid op pad te gaan.

Want in Azie kom je best wat zaken tegen die verschillen met het Westen.

Zoals bijvoorbeeld het klimaat, cultuur, eten, hygiene, valuta, veiligheid en ga zo nog maar even door. Het is dan ook wel belangrijk dat je vooraf al op de hoogte bent van deze informatie. Dat maakt jouw reis een stuk ontspannender en relaxer.

Want een reis naar Azie is best spannend en vele kilometers hier vandaan. En veiligheid staat voorop!

Deze gids bespaart je ook enorm veel tijd en fouten maken. Er is namelijk zoveel praktijkervaring en kennis in gestopt op het gebied van backpacken.

Alleen al te denken welke accommodatie moet ik kiezen? Of hoe kom ik daar het efficiëntst zonder veel tijd te verliezen?

Allemaal vragen om bij stil te staan en rekening mee te houden.

Lees hieronder snel verder en ontdek wat de Backpackgids Azie jou nog meer te bieden heeft.

Wie is Robbert?

Robbert is een echte wereldreiziger en heeft een passie voor reizen. Is oprichter van de Backpackgids Australie, Backpackgids Azie en Backpackgids Zuid-Amerika.

Heeft dus al vele mooie reizen over de hele wereld gemaakt. Dit ging uiteraard niet altijd even goed en heeft hier veel ervaringen uitgehaald.

Dit is ook mede de reden dat hij met deze digitale backpackgidsen is gestart en jou wil helpen een fantastische backpack reis te maken zonder de fouten die hij destijds maakte.

robbert backpackgids Azie linker zijkant

Want zelf liep hij tijdens zijn reizen ook regelmatig tegen het punt dat hij niet voldoende informatie had, of dat de informatie niet helemaal juist was en zo niet de juiste routes kon afleggen en in tijdnood kwam.

Al deze informatie deelt hij nu uitvoerig in deze gidsen, zodat jij wel goed van start kan gaan en het maximale uit jouw reis kan halen.

Verder staat Robbert netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder zijn bedrijf Information Products te Breda. En kun jij hem bij vragen een e-mail sturen aan info@backpackgidsazie.nl

Alles ziet er dan ook verder prima uit en is betrouwbaar.

Hoe gaat de Backpackgids Azie jou helpen?

 • Stap voor stap helpen met jouw droomroutes

 • Valkuilen vermijden en tijdsbesparing

 • Overzicht per route wat het makkelijkst is en meest efficiënt

 • Budget bepaling en beschikbare tijden

 • Veilig op avontuur

 • Accomodaties per bestemming

 • Interessante dingen die je wel en niet moet doen per bestemming

Het aanbod van de Backpackgids Azie

Je gaat een boekenserie ontvangen welke bestaat uit drie hoofddelen en drie bonusproducten. En bestaat voor een groot deel uit Zuidoost-Azie.

Zoals oa Filipijnen, Cambodja, Thailand, Singapore, Vietnam, Maleisie, Indonesië, Laos en ook India en Myanmar komen aan bod.

En omdat het geheel digitaal is kun je het heel makkelijk op jouw mobiele telefoon, laptop of tablet bekijken. Scheelt jou weer ruimte in jouw backpack 😉

Boek 1 : Fantastische Routes door Azie

Complete routes die passen bij jou behoeften, budget en tijd. Het gaat jou doormiddel van een stappenplan helpen jouw eigen route te plannen op een zo’n meest efficiënte manier.

Hoe om te gaan met visa’s en jouw budgetten. Hoe ga ik mijn tijd indelen en hoe plan ik routes die daar het beste bij passen.

In totaal bevat dit boek maar liefst 90 routes tussen en door deze landen. Dus er zitten altijd routes bij die goed bij jouw reis en interesses aansluiten.

Boek 2 : Veilig Backpacken in Azie

Hoe ga je om met bepaalde scams, veiligheid, gezondheid en nog veel meer.

Je leert hoe je goed en veilig op reis gaat. Waarborging voor een goede gezondheid tijdens jouw reis.

Een compleet overzicht met actiepunten die jij kunt toepassen wanneer er iets gebeurd en je niet weet wat je moet doen of waar je moet zijn.

Want bepaalde zaken zijn nu eenmaal anders dan hier in het Westen.

Boek 3 : Backpacken in Azie – FAQ

Bespreekt alle issues waar je tegenaan kunt lopen tijdens het reizen in Azie met daarbij directe oplossingen.

Ook staan er vele voorbeelden in van vragen van andere reizigers met daarbij de antwoorden. Erg nuttige informatie dus en scheelt jou weer veel uitzoekwerk.

Bonussen :

 • Bonus 1 : 51 Tips & Tricks om Geld te besparen tijdens het backpacken in Azie – (leer hoe je verstandig om kunt gaan met jouw geld ondanks dat Azie veel goedkoper is).

 • Bonus 2 : De Master Checklist voor backpacken in Azie – (wat moet je allemaal meenemen en zeker niet vergeten).

 • Bonus 3 : Hoe vind ik de juiste accommodatie? Stappenplan – (welke accommodatie past het best bij oa jouw budget).

Dit totale pakket gaat jou echt maanden van uitzoekwerk schelen en geeft jou veel meer vertrouwen en houvast om jouw reis te plannen en het avontuur op te gaan zoeken.

Backpackgids Azie Review en Ervaringen

De Backpackgids Azie is een hele mooie en complete aanvulling op jouw reis naar Azie toe. Alles wordt er zeer duidelijk in besproken en uitgelegd.

Van het plannen van jouw route tot aan informatie over visa’s, gezondheid, veiligheid, besparen van geld, welke accommodaties er mogelijk zijn etc.

Je merkt gewoon dat alles geschreven is op basis van echte ervaringen en rechtstreeks uit de praktijk komt.

Eigenlijk gewoon een must have voor de reizigers onder ons. Want veel meer dan dit heb je eigenlijk niet nodig voordat je op reis gaat.

Let er wel op dat mocht je het aan willen schaffen je dit ruim van te voeren doet, want alles bij elkaar is het aardig wat leesvoer.

En sowieso kun je het tijdens jouw reis ook iedere keer weer raadplegen en de belangrijkste dingen eruit halen.

Prijs van de Backpackgids Azie

De Backpackgids Azie (Robbert) inclusief alle bonussen kost momenteel eenmalig EUR 27,95. Een avondje een paar biertjes of wijntjes minder en je hebt deze investering er alweer uit 😉

Is het de EUR 27,95 waard? Zeer zeker! Je krijgt echt alle complete informatie die je nodig hebt aangereikt om zelf een fantastische reis te kunnen plannen.

Levenslang toegang tot het ledengedeelte waar je gebruik van kunt maken tot het verkrijgen van speciale acties, updates en meeste recente versies van de gidsen.

En heb je andere vragen dan kun je die ten alle tijden stellen.

Werkt het niet voor jou of vind je het uiteindelijk helemaal niets, dan geeft Robbert ook nog eens een 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie. Je loopt dus geen enkel risico.

backpackgids azie complete pakket
Backpackgids Azie complete pakket gidsen bijelkaar

Conclusie van de Backpackgids Azië

De Backpackgids Azië is een uitgebreide en waardevolle toevoeging aan jouw Azie avontuur. Je kunt hiermee erg veel mooie routes uitstippelen en naar eigen smaak in delen.

Met deze complete gids in handen kun jij het avontuur in Azie aan gaan. Zoals al eerder gezegd neem er lekker je tijd voor en ga het stap-voor-stap op je gemak uitpluizen.

En besluit je eens naar de Filipijnen te gaan. Vergeet dan aub Palawan (Coron) en El Nido niet 😉

Sta je te popelen om jouw reis naar Azie zelf samen te gaan stellen na het lezen van onze review en ervaring. En nieuwsgierig naar alle informatie?

Schaf dan vandaag nog op deze pagina de Backpackgids Azie aan.

Nu voor de speciale prijs van EUR 27,95.

Hopelijk heeft onze review antwoorden gegeven op de volgende vragen :

 • Backpackgids Azie review
 • Robbert betrouwbaar?
 • Backpacken voor beginners
 • Backpacken Robbert
 • Backpackgids kosten
Beoordeling Backpackgids Azie
Beoordeling Backpackgids Azie

Beoordeling door Chris,

16 dec 2023
5

Krijg hier alle informatie voor het plannen van jouw Droomroute naar Azie en wat daar allemaal bij komt kijken. Zeer complete Backpackgids.

Geniet van al het moois wat Azie jou te bieden heeft! 🙂

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *