Affiliate Marketing Revolutie (Jacko): Veelgestelde vragen

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Hoogstwaarschijnlijk zit jij eraan te denken de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard te kopen om zo jouw eigen succesvolle affiliate marketing imperium op te gaan bouwen.

Affiliate Marketing is tegenwoordig ook steeds bekender aan het worden in Nederland en een ideaal verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen en van jouw maximale vrijheid te kunnen genieten.

Dat jij op deze pagina terecht bent gekomen is natuurlijk al een goed teken, want dat betekend dat jij er serieus aan zit te denken hiermee te gaan starten en in jezelf te willen investeren.

Maar voordat jij dit besluit wilt nemen wil je eerst wat meer zekerheid en jouw vragen beantwoord hebben.

Dat is natuurlijk ook niet zo raar, want je kan jouw geld maar een keer uitgeven en dan kan je dat maar beter gelijk goed doen!

Wij zullen voor jou de meest belangrijke en veel gestelde vragen beantwoorden, zodat jij voor jezelf de beste keuze kunt maken.

Wil je direct weten hoe deze cursus precies in elkaar steekt? Dan raden wij jou aan om onze uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie (AMR) van Jacko Meijaard review door te lezen.

Staan jouw vragen of antwoorden er niet tussen? Laat dan onderin deze pagina even een reactie achter!

Ik ben zelf niet zo heel erg handig en technisch met computers, kan ik dan sowieso wel de Affiliate Marketing Revolutie volgen?

Dat is zeker geen probleem, want Jacko legt je alles stap-voor-stap uit in zijn video’s. Als je dit gaat volgen en de video’s meerdere keren gaat bekijken komt het helemaal goed.

En loop je ergens vast dan kan jij jouw vragen altijd op het forum van de Internetsuccesgids stellen of eventueel een e-mail sturen aan Jacko zelf en dan heb je vaak al binnen een dag een antwoord terug.

Is het alleen Jacko die aan deze cursus verdient of wordt er ook echt waarde gegeven?

Uiteraard verdient Jacko hier ook geld aan en dat moet ook. Hij moet immers ook zijn rekeningen betalen en een goede investering in jezelf kost altijd geld.

Maar beter kijken wij naar de waarde die er gegeven wordt. Eigenlijk is dit heel erg veel als je kijkt naar wat de complete cursus kost en wat je er uiteindelijk mee kan bereiken als je het zelf goed gaat toepassen.

Maar belangrijker nog dat jij het gaat volhouden, want in het begin is het alleen investeren van jouw tijd en geld en eigenlijk nog maar heel weinig tot niets terugzien.

Begint het eenmaal te lopen dan wordt het eigenlijk alleen maar meer omdat je continue aan het bouwen bent en het heel makkelijk schaalbaar is.

Kan ik na aankoop direct van start gaan met de Affiliate Marketing Revolutie?

Dat kan zeker! Met het e-mailadres en wachtwoord dat jij na de betaling hebt opgegeven kan je namelijk direct inloggen op deze pagina om toegang te krijgen tot de Affiliate Marketing Revolutie.

Je komt daarna in het ledengedeelte terecht waar jij direct kan gaan starten met het bekijken van alle video’s.

Ik heb nog niet zoveel eigen geld kan ik dan wel met Affiliate Marketing starten?

Het mooie aan dit verdienmodel is dat dit zeker mogelijk is, want je hebt geen groot startkapitaal nodig om hiermee te starten.

De kosten die je in het begin moet maken zijn het aankopen van een domeinnaam, hosting, een logo laten maken voor jouw website al kun je dit ook zelf doen als jij dit geld eerst wilt besparen.

Voor de website zelf kun je WordPress gebruiken wat over het algemeen gratis is op bepaalde thema’s na.

En de teksten kun je in het begin zelf schrijven, dan kost het jou alleen jouw eigen tijd.

Dus voor minder dan EUR 50 per maand kan je zelf al gaan starten met jou eerste website.

De kosten voor deze cursus zitten hier natuurlijk niet bij inbegrepen 😉

Kan ik met deze methode veel geld verdienen?

Dat is zeer zeker mogelijk ja! Al gaat het in het begin zeer langzaam omdat je eerst alles goed moet neerzetten en je zelf natuurlijk ook nog aan het leren bent kost dit gewoon meer tijd.

Ook ga je op deze manier werken aan organische bezoekers wat ook nog eens meer tijd kost, omdat je hiervoor eerst artikelen moet schrijven oftewel bloggen om zo gratis bezoekers te kunnen krijgen naar jouw website toe.

Wel is het zo dat jij oneindig veel geld kunt gaan verdienen en de ‘sky the limit‘ is, omdat er geen plafond aan jouw inkomsten zit.

Voordat jij dit gaat bereiken gaat er natuurlijk nog wel wat tijd aan vooraf 😉 Maar blijf jij consistent iedere dag bouwen aan jouw business dan is de mogelijkheid er zeker.

Kijk momenteel maar naar Jacko zelf die tegenwoordig maanden draait van zo rond de 100K. Je kan het haast niet geloven, maar toch is het echt zo. Laat dit jouw inspiratie zijn!

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard?

De Affiliate Marketing Revolutie kost momenteel eenmalig EUR 47 voor de complete cursus. Een hele mooie investering in jezelf als je kijkt wat je er uiteindelijk mee kan gaan verdienen 😉

Kan ik deze cursus gewoon online volgen?

Absoluut! Je kan deze op elk gewenst moment van de dag vanuit jouw luie stoel bekijken op ieder device.

Ga je echt aan de slag met het opbouwen van jouw website dan raden wij aan hiervoor een PC of laptop te gebruiken.

Als het mij niet bevalt kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Jacko hanteert een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dus mocht het je niet bevallen of werkt het gewoon niet voor jou, dan kan jij jouw geld terugvragen.

Stuur een e-mail aan jacko@internetsuccesgids.nl en Jacko zal het verder met jou regelen.

Ik wil de beste prijs voor deze cursus is dat mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Door op onderstaande knop te drukken krijg jij toegang tot de tijdelijke speciale prijs.

Chris
Wij van SiteReviews.nl helpen mensen bij de juiste aankoop van producten en diensten door het delen van onze reviews. En leren jou graag van alles met betrekking tot internet marketing, affiliate marketing, social media marketing, geld verdienen op het internet, beleggen, investeren, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid etc. Wij delen hier op SiteReviews.nl veel waardevolle tips en ideeën.

Ook interessant voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *